SHOP THE LOOK

THE NEW

iX2

BMW i

DEN FÖRSTA BMW iX2. 100 % ELEKTRISK.

BMW iX2 xDrive30: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km: 17,8–16,3; räckvidd, WLTP i km: 417–449 *Angivna värden för räckvidd är endast preliminära.

 

 

EN KOMPAKT NYHET FULL AV ÖVERRASKNINGAR.

Helt nya BMW iX2 är en 100% elektrisk coupé-SUV med räckvidd på upp till 449 km. Med sin sluttande taklinje i kombination med en mer framåtlutad stil förmedlar denna bil ett självsäkert intryck som verkligen tar plats.

 

BMW iX2 xDrive30 har två integrerade drivenheter – en vid framaxeln och en vid bakaxeln. Tillsammans genererar de en effekt på 230 kW/313 hk (inklusive temporär boost) och ett vridmoment på 494 Nm. Bilen accelererar från 0 till 100 km/h på 5,6 sekunder och har en topphastighet på 180 km/h.

 

Kupén har en modern, förarorienterad design med stort fokus på digitalisering. Standardutrustningen innehåller BMW Curved Display, med touchfunktionalitet och senaste BMW iDrive, som bygger på nya BMW Operating System 9 med nydesignad hemskärm och snabbåtkomst via QuickSelect-teknik. Elektrisk dragkrok kan fås som tillval, perfekt för dig med lite större planer.

TEKNISKA DATA

VARIANTER.

Modeller

M modeller

BMW M
BMW iX2 xDrive30

Effekt[2]

230 kW (313 hk)

0–100 km/h

5,6 s

Maxhastighet

180 km/h

Räckvidd (upp till)

449 km


BMW iX2 xDrive30[1]: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km: 17,8–16,3; E-räckvidd, WLTP i km: 417–449

 

[1] Räckvidden beror på olika faktorer, i synnerhet personlig körstil, vägförhållande, yttertemperatur, värme/klimatisering, förtemperering.

 

[2] Electric drive up to 225 kW. Temporary uprating up to 230 kW <10 seconds in excess of specified nominal value.

BMW iX2 i Dragonfire Red parkerad framför ett lanthus i soligt väder

STARKT INTRYCK.

BMW iX2 xDrive30 gör ett starkt intryck med sin imponerande silhuett. Här förenas flexibilitet och rymlighet med attityd och kraft. Med en räckvidd på upp till 449 km (WLTP) och en acceleration på 5,6 sekunder (0–100 km/h) blir vardagen fylld av körglädje.

DIN NYA BMW iX2.

  InfoI content placeholder
  BMW i5

  BMW FINANSIERINGSERBJUDANDE

  UPPTÄCK VÅR FÖRMÅNLIGA PAKETERING FÖR PRIVAT & FÖRETAGSKUNDER.

   

  Just nu får du 4,95% i ränta vid billån eller finansiell leasing med BMW Financial Services när du köper en ny BMW iX2. Erbjudandet gäller vid billån eller finansiell leasing via BMW Financial Services, både för privat- och företagskunder. Gäller fram till och med 2024-09-30.  

   

   

  UTVÄNDIG DESIGN

  STARKT INTRYCK.

  ÄVEN I MÖRKER: ETT KARAKTÄRISTISKT UTSEENDE.

  I synnerhet i mörker är BMW njuren Iconic Glow ett blickfång, oavsett om bilen står stilla eller körs. Vitt ljus framhäver de markanta konturerna. Innovativ LED-fiberteknik möjliggör uppseendeväckande ljuseffekter som syns när bilen körs, öppnas och stängs.

  INVÄNDIG DESIGN

  KOMPROMISSLÖS DESIGN.

  NÄSTAN SOM ATT SITTA UNDER BAR HIMMEL.

  Panoramaglastaket gör att kupén verkar ännu större. Det kommer in mer ljus och du kan njuta av en luftig känsla på alla platser.

  TEKNIK

  INNOVATIV UNDERHÅLLNING.

  GAMING PÅ VÄG.

  Vare sig ni är en eller flera spelare förvandlar AirConsole Gaming din BMW till en spelkonsol. Slå dina egna höga poäng eller utmana andra passagerare på BMW Curved Display medan du väntar. Era smartphones fungerar som styrenheter. Ni behöver bara skanna QR-koden på Control Display och sedan är det bara att spela. AirConsole Gaming ingår i BMW Digital Premium.

  BMW X2 el-SUV U10 Digital Premium

  BÄTTRE UPPKOPPLAD.

  Upptäck fördelarna med BMW Digital Premium-paketet med ytterligare digitala funktioner – börja med en kostnadsfri testversion:

  • Tack vare utökade BMW Maps-funktioner har du åtkomst till trafikinformation i realtid på hela kartan (även utan aktiv färdvägsstyrning)
  • Tillgång till audio-, underhållnings- och nyhetsappar – inklusive datamängd och kontinuerliga uppdateringar
  • Med de extra funktionerna för personalisering lär sig BMW Intelligent Personal Assistant dina rutiner och sköter mindre uppgifter åt dig automatiskt om du vill

  INTELLIGENT OCH ALLTID VID DIN SIDA.

  Alltid i rätt körfält och på tryggt avstånd.

  Driving Assistant Professional håller bilen i rätt körfält och på tryggt avstånd i upp till 210 km/h. Det är till stor hjälp särskilt i trögflytande trafik. Vid behov bromsar din BMW ända till stillastående och startar sedan igen automatiskt.

  Enklare parkering tack vare fler kameror.

  Med Parking Assistant Plus har du utmärkt översikt när du parkerar. Extrakameror överför en 3D-vy av området runt bilen direkt till Control Display. På så vis ser du direkt hur mycket utrymme du har att manövrera i.

  Körning med konstant helljus.

  Med den bländningsfria helljusassistenten avskärmar din BMW andra trafikanter från ljuskäglan. Bästa möjliga ljus på mörka vägar.

  Mer än bara en nyckel.

  Med BMW Digital Key Plus kan du använda din smartphone som fordonsnyckel och dela denna digitalt med upp till fem personer. När du närmar dig din BMW öppnas den och välkomnar dig med ljuseffekter automatiskt. Passagerarutrymmet anpassas enligt preferenserna i den personliga profil som valts.

  Se mer än bara det som ligger framför dig.

  Med större precision till resmålet. Head-Up Display projicerar navigations- och köranvisningar direkt i blickfältet. Augmented View visar vägvisningens anvisningar med hjälp av live-videobild på Control Display eller på kombiinstrumentet.

  RÄCKVIDD OCH LADDNING

  100 % ELEKTRISK KÖRGLÄDJE.

  Elektrisk acceleration, BMW My Modes, Iconic Sounds med mera: BMW X typisk körglädje, nu även 100 % elektrisk. (Videon visar preliminära värden.)

  BEKYMMERSFRITT TILL
  MÅLET:
  KÖRNING OCH

  LADDNING MED BMW iX2.

  Mer information

  Räckvidd för

  Nödvändiga laddningsstopp

  Detta är det preliminära antalet laddningsstopp som du behöver längs din färdväg.

   

  Hänsyn har endast tagits till laddningspunkter som verkligen existerar (per den: 25.04.2023) med kortast möjliga omvägar och en laddningsnivå på 100 % vid start.

   

  High Power-laddstationer (t.ex. i IONITY:s nätverk) prioriteras, eftersom du där laddar ditt fordon med maximal fordonsladdningseffekt.

  Total laddningstid

  Så lång är den totala laddningstiden på din färdväg preliminärt. Hänsyn har endast tagits till laddningspunkter som verkligen existerar (per den: 25.04.2023) med kortast möjliga omvägar och en laddningsnivå på 100 % vid start.

  Total restid inkl. laddning

  Den angivna restiden är summan av uppskattad körtid plus laddningstid om du behöver göra laddningsstopp på din färdväg.

   

  Du antas köra den snabbaste färdvägen utan trafikhinder eller andra fördröjningar.

  Info icon Heading

  Info icon Text

  Info icon Heading

  Info icon Text

  Laddningseffekten beror på laddningsnivå, omgivningstemperatur, individuell körprofil samt användning av energiförbrukande utrustning och själva bilen. Laddningstiderna gäller för 23 °C omgivningstemperatur efter körning och kan avvika beroende på användningsförhållandena. Angivna värden är exempelvärden för grundkonfigurationen av den valda modellen. Värdena kan avvika för bilar med andra utrustningsvarianter.

   

  Med appen My BMW har du alltid koll på räckvidden och laddningsnivån. Du kan även enkelt planera laddningsoptimerade färdvägar och överföra dem till bilen. Ladda ner appen och se hur den fungerar i demoläget.

  Mer information

  Loading Time

  Laddningstider hos

  Offentlig laddning

  High Power-laddstation

  På en High Power-laddstation (t.ex. i IONITY:s nätverk) kan du ladda din BMW iX2 extra snabbt. Den likström (DC) som tillhandahålls där ger betydligt högre laddningseffekter än den växelström (AC) som exempelvis finns i ett hushållsuttag. Därför är sådana High Power-laddstationer särskilt bra vid laddning längs vägen. I redogörelsen ser du den kortaste laddningstiden som behövs från 10 till 80 % batteriladdningsnivå med maximal fordonsladdningseffekt. I det intervallet laddar du som snabbast och skonar samtidigt batteriet. En blick på kartan visar alla High Power-laddstationer i BMW Charging-nätverket. (Per den: 22.03.2023)

  DC-laddstation

  Om du har bråttom i stan eller på resan är en DC-laddstation det bästa alternativet. Den likström (DC) som tillhandahålls där ger nämligen högre laddningseffekter än den växelström (AC) som exempelvis finns i ett hushållsuttag. Därför är sådana DC-laddstationer särskilt bra vid laddning längs vägen. I redogörelsen ser du den kortaste laddningstiden som behövs från 10 till 80 % batteriladdningsnivå med upp till 50 kW effekt. I det intervallet laddar du som snabbast och skonar samtidigt batteriet. En blick på kartan visar alla DC-laddstationer i BMW Charging-nätverket. (Per den: 22.03.2023)

  AC-laddstation

  Offentliga laddstationer med växelström (AC) hittar du nästan överallt. De är särskilt lämpliga för regelbunden laddning under längre tidsperioder, t.ex. på natten eller under arbetstid. I redogörelsen hittar du den kortaste tiden som behövs för laddning från 0 till 100 % batteriladdningsnivå med en maximal effekt på 22 kW. Denna laddningseffekt är utrustningsberoende. Kasta en blick på kartan för att upptäcka alla laddstationer med växelström i BMW Charging-nätverket. (Per den: 22.03.2023)

  Ladda hemma

  Wallbox

  Hemma laddar du din BMW iX2 bekvämt med en wallbox eller Flexible Fast Charger (Mode 2). Båda använder sig av växelström (AC). Beroende på fordon, extrautrustning och marknad ger wallboxen max. 22 kW laddningseffekt, medan Flexible Fast Charger (Mode 2) ger max. 11 kW. I redogörelsen ser du den kortaste tiden som behövs för laddning från 0 till 100 % batteriladdningsnivå med en effekt på 11 kW.

  Filter charging stations

  LADDA ENKELT. NÄR SOM HELST.

  Kör längre, upplev mer. Med en batterikapacitet på upp till 64,8 kWh och en uppskattad räckvidd på upp till 449 km tar BMW iX2 dig bekvämt till dina resmål.

  Upp till 449 km räckvidd och intelligent färdvägshantering gör att även din resa elektriskt blir avkopplande. Och inför längre avstånd kan du enkelt ladda batteriet upp till 80 % igen på 30 minuter

  LADDNING. HUR OCH VAR DU VILL.

  RÅDGIVNING OCH TJÄNSTER

  PROACTIVE CARE I BMW iX2.

  Service – precis när du behöver den.

  Alltid steget före. Vare sig det gäller service eller däckslitage: Vi kontaktar dig i god tid. Via meddelandet i My BMW App bokar du en tid direkt. Så kan du lugnt fortsätta färden.

  VANLIGA FRÅGOR OM BMW iX2.