BMW Vision Neue Klasse Family

NEUE KLASSE

MOT EN NY STORHETSTID.

UPPLEV FRAMTIDENS MOBILITET REDAN IDAG.

Mobiliteten rör sig framåt, på många sätt. Titta på filmen och se de båda pionjärerna i Neue Klasse. Är du lite nyfiken på BMW Vision Neue Klasse X och BMW Vision Neue Klasse?

0:00
0:00 /  0:00

SATSA PÅ EN MOBIL FRAMTID. MED MER KÖRGLÄDJE.

Neue Klasse ger begreppet mobilitet en ny definition: elektrisk, digital och cirkulär. Och sätter människan i fokus. Hur vill vi köra i framtiden? Vilka önskemål har vi när det gäller nästa generations bilar? Är det kanske en omgivning som är full av innovativ teknik och som förbättrar körupplevelsen? Därför frågar vi oss vilka behov som kommer att finnas i framtiden. Läs mer om designen, tekniken och de helt elektriska, effektiva drivningskoncepten i Neue Klasse.

Design BMW Vision Neue Klasse Family

DESIGN FÖR NYA TIDER.

Progressiv och samtidigt tidlös. Avskalad stil men ändå elegant. Minimalistisk men ändå en typisk BMW. Neue Klasses design visar hur framtidens mobilitet kan se ut. De exakta linjerna möter stora ytor i exteriören. Den bekväma kupén är inbjudande och har gott om plats och digital teknik.

BMW iDrive BMW Vision Neue Klasse Family

LIKA DIGITAL SOM KÄNSLOSAM.

Virtuella och verkliga världar smälter samman i kupén tack vare det nya användarsystemet BMW iDrive. Digitala funktioner skapar en helt ny upplevelse. De är förarfokuserade, personliga och anpassade helt efter din smak.

BMW eDrive BMW Vision Neue Klasse Family

HELT ELEKTRISK, FULL KOMFORT OCH KÖRGLÄDJE.

Framtiden är elektrisk. Och bekvämare. Tack vare 30 procent mer räckvidd, 30 procent snabbare laddning, 25 procent mer effektivitet. Med BMW eDrive-drivningen av sjätte generationen kör du bekymmersfritt och framtidssäkert.

VISIONEN NEUE KLASSE.

INNOVATIV. REDAN VID TILLVERKNINGEN.

Neue Klasse skriver BMW även ett helt nytt kapitel i vår produktionshistoria. BMW Groups fabrik Debrecen i Ungern har planerats och utvecklats som iFACTORY. När Neue Klasse börjar produceras 2025 kommer vår fabrik att vara den första i världen som drivs av enbart fossilfri energi.

UPPTÄCK REDAN NU VÅRA ELEKTRISKA BMW.