BMW X7 M50i M Automobile G07 2019 mineralvit, kör på landsväg sedd snett bakifrån
DrivmedelBensin

Lyx i alla typer av terräng: BMW X7 M50i förenar högsta nivån av elegans med sportiga offroadegenskaper. Bilens imponerande SAV-gener och M specifika designelement vittnar om dess extraordinära potential. BMW X7 M50i levererar med lätthet på prestandalöftet som de förmedlar med hjälp av sina kraftfulla M TwinPower Turbo-motorer och sin M specifika drivline- och chassiteknik.

Läs mer

BMW X7 M50i – PRODUKTHÖJDPUNKTER.

Kördynamik- och designutrustning i BMW X7 M50i.

Fulländad körglädje: Kördynamiken och designen hos BMW X7 M50i sätter nya standarder i klassen. Den sportiga framtoningen understryks av ytterst kraftfulla motorsportinspirerade komponenter som den 8-stegade Steptronic sportväxellådan och M sportavgassystemet – som ingår som standard på BMW X7 M50i. Det sportiga och lyxiga utseendet kompletteras av M utrustningar och designdetaljer i exteriören och Interiören.  

BMW X7 M Automobil G07 2019 mineralvit, stillastående sedd snett framifrån
BMW X7 M50i G07 2019 Modellbeteckning bak

BMW X7 M50i.

BMW X7 M50i erbjuder imponerande precision och smidighet. Det specialbalanserade chassit hos M50i och den variabla sportstyrningen, M sportbromsar som ingår som standard, M sportdifferential och M sportavgassystem höjer de dynamiska egenskaperna och är en garanti för intensiv körglädje.
BMW X7 M Automobil med M-sportdifferential G07 2019 närbild bak

M sportdifferential.

M sportdifferentialen ger optimalt drivgrepp och maximal körstabilitet även vid fullt gaspådrag ut ur tvära svängar, vid höga kurvhastigheter eller vid körning på olika underlag. Drivgreppet maximeras via en elektroniskt reglerad lamellspärr som minskar skillnaderna i rotationshastighet mellan bakhjulen.
BMW X7 M Automobil med Steptronic-sportväxellåda G07 2019 Cockpit

Steptronic Sportväxellåda.

Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan ger om så önskas mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.
BMW X7 M Automobil med M sportavgassystem G07 2019, närbild av bakre delen

M sportavgassystem.

M sportavgassystem med en ljudkaraktär som kan väljas med Driving Experience Control och där systemet kännetecknas av ett intensivt sound i lägena Sport och Sport+, medan ljudupplevelsen i komfortläget snarare kan beskrivas som diskret sportigt.
BMW X7 M Automobil med M sportbromsar G07 2019, närbild av lättmetallfälg

M sportbromsar.

M sportbromsar med 4-kolvs fasta bromsok fram och 1-kolvs flytande bromsok bak i blå färg med M-logo har större bromsskivor och därmed extra stor bromskraft.
BMW X7 M Automobil med M Aerodynamikpaket G07 2019, sedd snett från sidan

M Aerodynamikpaket.

M Aerodynamikpaket förstärker bilens sportiga känsla och ger optimerat luftflöde. Det omfattar frontspoiler med större luftintag, karakteristiska tröskelbreddare och nedre bakspoiler med diffusorinsats i Dark Shadow metallic.
BMW X7 M Automobil med chassireglersystemet Executive Drive Pro G07 2019, sedd snett bakifrån under körning

Executive Drive Pro.

Chassisystemet Executive Drive Pro ger extra hög körkomfort utan att göra avkall på bilens enastående kördynamiska egenskaper. Systemet bygger på aktiva krängningshämmare som elektromekaniskt kontinuerligt minimerar karossens lutning och nigning under körning.
BMW X7 M Automobil mit M-typiska slutrörskåpor G07 2019, närbild av slutrörskåpa

M-typiska slutrörskåpor.

De exklusiva M-typiska slutrörskåporna i ceriumgrått sätter visuella accenter och förstärker bilens sportiga karaktär.
BMW X7 M Automobil med M lättmetallfälgar V-eker 755 M G07 2019, närbild av fälg

M lättmetallfälgar.

22'' M lättmetallfälgar V-eker 755, Bicolor Ceriumgrå, högglanspolerade med nödgångsegenskaper och olika däckdimensioner, fram 9,5 J x 22 med däck 275/40 R 22, bak 10,5 J x 22 med däck 315/35 R 22.
BMW X7 M Automobil med M lädersportratt G07 2019, förarplats

M-lädersportratt.

M lädersportratt med tre ekrar inklusive multifunktion, M-emblem och en inbyggd förarairbag. En rattkrans i läder Walknappa Svart och svart söm med markerade tumgrepp ger ratten en sportig och distinkt styrkänsla.
BMW X7 M Automobil med M multifunktionsstolar G07 2019, närbild stolsinställning

M multifunktionsstolar.

M multifunktionsstolar för förare och framsätespassagerare i exklusiv design och med M-logo på nackstöden återspeglar bilens sportiga stil perfekt. Djupa sittdynor och höga stöd på sidorna betonar den skålade looken och ger perfekt stöd i sidled. Många inställningsmöjligheter ger dessutom extra hög komfort.
BMW X7 M Automobil med panoramaglastak Sky Lounge G07 2019, interiör

Panoramaglastak Sky Lounge.

När mörkret faller skapar panoramaglastaket Sky Lounge en stämningsfull, grafisk ljuseffekt med sina över 15 000 ljuselement. Ljusgrafiken kan ställas in på någon av de sex färgerna för Ambient Light.
BMW X7 M Automobil med BMW Individual utökad läderutrustning ”Merino” G07 2019, interiör

BMW Individual utökad läderutrustning ”Merino”.

BMW Individual läder Merino fint narvat VATQ Tartufo, interiörfärg Svart.

BMW X7 M50i: INNOVATIV TEKNIK.

Digitala tjänster, förarassistanssystem om komfortfunktioner i BMW X7 M50i.

Den ovanligt höga komforten i BMW X7 M50i märks redan innan du stiger in i bilen: För med Digital Key behöver du inte ens använda en nyckel längre. Innovativ teknik som förarassistanssystemen som ingår i BWM Personal CoPilot och andra banbrytande ConnectedDrive-tjänster gör att varje resa blir så bekväm som det bara är möjligt. Allt medan det banbrytande infotainmentsystemet som kan styras med gester tack vare regelbundna programvaruuppgraderingar hålls uppdaterat till den senaste versionen.

BMW X7 M Automobil med BMW Live Cockpit Professional G07 2019

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en 12,3" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.
BMW X7 M Automobil med BMW geststyrning G07 2019

BMW geststyrning.

Med BMW geststyrning kan vissa definierade funktioner styras med bestämda handrörelser. För vissa funktioner kan systemet identifiera t ex gester som ”svepa” eller ”peka” som kan användas för att avvisa eller ta emot inkommande samtal. Även volymen kan höjas och sänkas genom snurrande rörelser med pekfingret.
BMW X7 M Automobil med Driving Assistant Professional G07 2019 kombiinstrument

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Förutom funktionerna som ingår i Driving Assistant innehåller Driving Assistant Professional bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, filbytesassistent och nödstoppsfunktion samt filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd.
BMW X7 M Automobil med Parking Assistant Plus G07 2019 Control Display

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View, parkeringshjälp på sidan, parkeringsassistent för parkering parallellt med och vinkelrätt mot gatan samt backningsassistent.
BMW X7 M Automobil med Parkeringsförslag G07 2019 Control Display

Parkeringsförslag.

Hitta parkeringsplats nära destinationen? Med parkeringsassistenten är det enkelt. Systemet förslår lediga parkeringsplatser i parkeringshus eller på gatan och beräknar den bästa resrutten och var chansen att hitta en parkeringsplats är störst baserat på dina val.
BMW X7 M Automobil med Remote Software Upgrade G07 2019 Control Display

Remote Software Upgrade.

Se till att bilen alltid har den senaste programvaruversionen installerad. Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Du kan ladda ner uppdateringarna via My BMW-appen eller via bilens inbyggda SIM-kort och därefter installera programvaran. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i din BMW.
BMW X7 M Automobil med Experience Modes Upgrade G07 2019, förarplats

Upplevelselägen.

Föredrar du diskret kupébelysning eller produktivitet när du är ute på vägarna? Med Experience Modes som Executive eller Expressive Mode kan du tack vare den perfekt orkestrerade ljussättningen av all belysning i kupén skapa en upplevelse som harmonierar perfekt med din sinnesstämning. Säg bara: ”Hey BMW, activate Executive Mode.” (Finns ej med svensk språkversion).
BMW X7 M Automobil med Welcome Light Carpet G07 2019

Markbelysning med Welcome Light Carpet.

Ljusmattan projicerar en läcker ljusgrafik under dörrarna och på så sätt skapar en välkomnande stämning redan när du stiger in i bilen. Funktionen gör det även bekvämare och säkrare när du stiger ur bilen i mörker.
BMW X7 M Automobil med Harman Kardon Surround Sound System G07 2019, närbild av högtalare

Harman Kardon Surround Sound System.

Harman Kardon Surround Sound System har ett enastående ljud och består av en digitalförstärkare på 464 W med nio kanaler och 16 högtalare. Systemet ger en komplett ljudbild som fyller hela klangrummet.
BMW X7 M Automobil med Infotainment Professional för baksätet G07 2019

Infotainment Professional för baksätet.

Infotainment Professional för baksätet omfattar två separata högupplösta 10,2" pekskärmar som kan vinklas samt en Blu-ray-spelare. De kan användas för navigation och internet (förutsätter ett mobilabonnemang) under körning. Dessutom ingår USB-anslutning och anslutningar för MP3-spelare, spelkonsoler och hörlurar (även trådlösa).
Tempererade dryckeshållare i BMW X7 M Automobil G07 2019

Tempererade dryckeshållare.

Dryckeshållarna i mittkonsolen har en kyl- och värmefunktion som kan ställas in efter behov. Temperaturfunktionen aktiveras med knappar på höger och vänster sida. Belysningen intill visar vilken funktion som valts (blå färg för kylning och röd färg för uppvärmning).
BMW X7 M Automobil med klimatautomatik med 5-zonsreglering G07 2019

Klimatautomatik med 5-zonsreglering.

Med hjälp av klimatautomatiken med 5-zonsreglering kan temperaturen för föraren och framsätespassageraren, höger och vänster sida på andra sätesraden samt tredje sätesraden ställas in individuellt. Alla i bilen kan på sätt välja önskad temperatur och fläktnivå.

TEKNISKA DATA FÖR BMW X7 M50i.

BMW X7 M50i.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min:

390 (530)/5 500–6 000

Max vridmoment i Nm vid varv/min:  

750/1 800–4 600

Acceleration 0-100 km/h i sekunder:

4,7

Bränsleförbrukning, blandad körning, i l/100 km:

12,8–12,3

BMW X7 M50i G07 2019 ritning mått
BMW X7 M50i i Arctic Grey, trefjärdedelsvy framifrån, G07, 2019

THE BMW X7

BMW X7 imponerar utöver sitt imponerande utseende med exklusiv lyx, generöst utrymme och ytterst bekväm kördynamik.

BMW SERVICE INCLUSIVE FÖR BMW X7 M50i.

BMW Servicemedarbetare hälsar på kund

#whateverhappens. Koppla av på resan: Det här paketet ger 100 % transparens och enkel planering för valet av löptid eller räckvidd.

  • Service med fordonskontroll enligt BMW:s standarder
  • Service av mikrofilter
  • Service av bromsvätska