BMW Business

NYA TIDER KRÄVER EN
INSPIRERANDE TJÄNSTEBIL.

BMW
Business

BMW Business avspeglar vår kunskap om drivkrafterna bakom ett framgångsrikt företag. Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för att du och ditt företag ska inspireras till att tänka annorlunda. Läs mer om och jämför våra lösningar för era företags- och tjänstebilar.

Läs mer
NYA TIDER KRÄVER EN<BR>INSPIRERANDE TJÄNSTEBIL.BMW<BR>Business

VÅRA SKRÄDDARSYDDA FÖRETAGSLÖSNINGAR.

För tjänste- och förmånsbilar.

BMW Business Lease

BMW Business Lease.

Med BMW Business Lease får du en förutsägbar månadskostnad, bekymmersfri hantering och garanterat restvärde. Det behövs ingen kontantinsats och du kan välja mellan alla olika BMW-modeller. Se våra aktuella erbjudanden och förmånsvärden för din nästa förmånsbil.

Läs mer om BMW Business Lease
BMW Företagsleasing

BMW Företagsleasing.

Med BMW Företagsleasing är det du som väljer miltal och själv sätter restvärdet. Företagsleasing binder inte upp företagets kapital och 50% av momsen på leasingavgiften är avdragsgill.
Läs mer om BMW Företagsleasing

BMW
Business.

Alla bra idéer bygger på att man kan se ett problem från flera sidor, ungefär som en hybrid använder två kraftkällor. BMW har alltid arbetat på det här sättet. Våra bilar har alltid varit en sorts hybrider – en kombination av ingenjörskonst och körglädje.

Vi vet allt om de drivkrafter som ligger bakom ett framgångsrikt företag och BMW Business avspeglar den kunskapen. Inom ramen för detta vill vi skapa de bästa förutsättningarna för att du och ditt företag ska inspireras till att tänka annorlunda och lyckas. Utöver att utveckla ambitiösa bilar skräddarsyr vi flera bra lösningar för era företags- och tjänstebilar.
BMW Business
BMW BUSINESS
BMW Business
BMW Business
BMW i3
BMW BUSINESS
BMW Business

BMW
Business

BMW BUSINESS
BMW Business

BMW
Business

BMW Business
BMW i3
BMW BUSINESS

En tjänstebil för alla tillfällen.

Vad passar ditt företag?
BMW Business Lease.
BMW Företagsleasing.
BMW Företagslösningar

VILL DU LÄSA MER?

Läs mer om fördelarna med BMW Business Lease och BMW Företagsleasing. Du kan sedan titta närmare på något av de erbjudanden vi har för tillfället på din nästa tjänstebil.
Befintlig kund

REDAN KUND?

Vill du se över dina nuvarande kontrakt, få information om dina möjligheter vid kontraktets slut, eller bara kontakta oss? Som BMW-ägare kan du läsa mer om våra färska erbjudanden för lojala kunder och kontakta oss här.
BONUS MALUS

BONUS MALUS.

Undrar du vad som gäller för Bonus Malus? Läs om allt från bakgrund och syfte till det senaste som gäller från och med den 12 juli 2022.
Se kampanjpriser per prisbasbelopp

BILAR PER PRISBAS-
BELOPP.

Se tjänstebilar och erbjudanden per prisbasbelopp.
BMW Business Lease.

BMW BUSINESS LEASE.

Läs mer om att välja din tjänstebil med BMW Business Lease.
BMW Företagsleasing.

BMW FÖRETAGS-
LEASING.

Läs mer om hur BMW Företagsleasing fungerar.
Se tillgängliga bilar.

TILLGÄNGLIGA BILAR.

Se bilar som finns tillgängliga hos våra återförsäljare just nu.