BMW M PERFORMANCE PARTS.

Våra BMW M Performance Parts ger din BMW en personlig och exklusiv touch. Utforska vårt breda urval av tillbehör för ökad smidighet, bättre ljud och en mängd yttre finesser.

Läs mer

THE i5 med BMW M Performance Parts.

BMW i5 G60 2023 BMW M Performance Parts utvändig utrustning

Den första BMW i5 sätter nya standarder: Den eleganta komforten hos en Business-Sedan i kombination med den snabba prestandan hos eldrift. Exklusiva BMW M Performance Parts som lätta kolfiberkomponenter, ventilerade bromsar eller golvmattor med BMW M-emblem tar den sportiga karaktären hos nya BMW i5 till en ny nivå.

Läs mer

KARAKTÄR: ELEKTRISK. UPPTRÄDANDE: DYNAMISKT.

BMW M Performance Parts 2023 BMW i5 G60 M Performance frontspoiler av kolfiber i mitten

M Performance frontspoiler av kolfiber i mitten.

Visa vem du är: M Performance frontspoiler av kolfiber i mitten framhäver bilens sportiga utstrålning och ger den en exklusivare touch. Individuell motorsportlook för högt ställda krav.

Läs mer
BMW M Performance Parts 2023 BMW i5 G60 M Performance bakre diffusorinsats

M Performance bakre diffusorinsats.

100 procent högteknologi. 100 procent motorsportkaraktär. 100 procent entusiasm. M Performance diffusorn bak av aramid ger ett modernt helhetsintryck och framhäver bilens sportiga look på ett imponerande sätt. Beröringsfri öppning av bakluckan fungerar som vanligt.

Läs mer
 BMW M Performance Parts 2023 BMW i5 G60 M Performance tröskelbreddare av kolfiber på vänster sida

M Performance tröskelbreddare av kolfiber på vänster sida.

Dynamisk elegans möter individuell sportighet. M Performance tröskelbreddare av kolfiber förstärker bilens sportiga utseende. Den övertygar med imponerande låg vikt, mycket god stabilitet och perfekt passform.

Läs mer
 M Performance instegslister Carbon

M Performance instegslister Carbon

För en särskilt elegant entré: M Performance instegslister i kolfiber av hög kvalitet är ett sportigt och individuellt blickfång när bildörrarna är öppna. De är perfekt anpassade till bilens geometri och utseende. Med M Performance-emblem.

Läs mer
BMW M Performance Parts 2023 BMW i5 G60 21" M Performance lättmetallfälgar krysseker 943 M Bicolor

21" M Performance lättmetallfälgar krysseker 943 M.

De lyxiga 21" M Performance lättmetallfälgarna med krysseker 943 M är utförda i Bicolor Jet Black och är glanssvarvade med M Performance-emblem. Komplett sommarhjulsats med däcktryckskontroll, fram 8,5J x 21 med däck HL 255/35 R21 101Y XL, bak 9,5 J x 21 med däck HL 285/30 R21 103Y XL.

Läs mer
BMW M Performance Parts 2023 BMW i5 G60 M Performance golvmattor

M Performance golvmattor.

Lyxigt utseende, fantastisk passform: M Performance golvmattor ger även bilens fotutrymme en sportig karaktär. Med broderat M Performance-emblem. Kanter i konstläder med prydnadssöm i kontrastfärger och ett insytt band i M-färger avrundar det exklusiva utseendet.

Läs mer
BMW M Performance Parts sedd snett framifrån

UPPTÄCK BMW M PERFORMANCE PARTS.

BMW M Performance Parts tar motorsportkänslan till de vanliga vägarna: Med de exklusiva tillbehören kan du sätta din personliga prägel på din BMW. De erbjuder högsta kvalitet för optimal prestanda och en distinkt, sportig design i kombination med maximal säkerhet och livslängd.
BMW i4 på parkering.

M PERFORMANCE PAKET FÖR DIN BMW i4.

Det är inte svårt att förstå varför kolfiber är nummer ett när det gäller att få till en äkta motorsportkänsla. Därför har vi tagit fram tre olika paket som andas motorsport i varje detalj – M Performance baspaket, M Performance interiör uppgradering, M Performance exteriör i kolfiber.

Läs mer om våra BMW i4 paket
BMW i5 på laddning.

M PERFORMANCE PAKET FÖR BMW i5.

Få en dynamisk motorsportkänsla i varje detalj – uppdatera exteriören på din BMW i5 med påbyggnad för stötfångare fram, tillsammans med den bakre stötfångaren, bakspoiler, tröskelpåbyggnad och ytterbackspegelkåpor.

Läs mer om BMW i5 paketet

THE M2 med BMW M Performance Parts.

BMW M Performance Parts BMW M2 Coupé G87 Video

Fälgar med mittinfästning är en höjdpunkt som kommer direkt från motorsporten och den ovanliga och sportiga designen imponerar på vägarna.

Läs mer

THE M3 Competition Touring med BMW M Performance Parts.

BMW M Performance Parts BMW M3 Touring G81 Video

I den första BMW M3 Competition Touring med M xDrive kombineras den överlägsna prestandan hos en BMW M3 med en Tourings flexibilitet och funktioner. Ett stort antal innovationer inspirerade av motorsporten gör att du kan förvänta dig exceptionell prestanda och dynamik. Med exklusiva, specialanpassade BMW M Performance Parts. 

Läs mer

BMW M Performance Parts för andra modeller.

Från motorsport till vardagskörning.

BMW X7 G07 BMW M Performance Parts Exteriördesign

THE X7.

BMW X7 fascinerar med sin kraft, lyxiga komfort och rymd. I kombination med de högkvalitativa tillbehören från BMW M Performance Parts blir resultatet en SUV med den lilla extra personliga prägeln.

M Performance backspegelkåpa i kolfiber BMW M Performance Parts närbild

M Performance backspegelkåpa i kolfiber.

Backspegelkåporna är tillverkade för hand och helt i kolfiber. Den dynamiska designen andas exlusivitet och ger bilen en sportig touch. 

Till produkten
M Performance ändrör mattsvart BMW M Performance Parts närbild

M Performance ändrör mattsvart.

M Performance ändrör i mattsvar och krompläterat rostfritt stål av hög kvalitet framhäver bakpartiets sportiga karaktär.

Till produkten
M Performance njure svart BMW M Performance Parts närbild

M Performance njure svart.

M frontgaller består av dekorstavar och infattning i svart högglans. Det ger ett frontparti med en personlig stil.

Till produkten
22" M lättmetallfälg V-eker 755 M Jet Black matt BMW M Performance Parts närbild

22" M lättmetallfälg V-eker 755 M.

Sportig 22" lättmetallfälg V-eker 755 M i Jet Black matt som ger bilen en extra exklusiv framtoning. Komplett vinterhjul med däcktryckskontroll, storlek 9,5J x 22 med däck 275/40 R22 107V XL fram och 10,5J x 22 med däck 315/35 R22 111V XL bak.

Till produkten
21" M lättmetallfälg dubbeleker 754 M Bicolor BMW M Performance Parts närbild

21" M lättmetallfälg dubbeleker 754 M.

Högkvalitativ 21" M lättmetallfälg dubbeleker 754 M i utförande Bicolor Orbitgrå, högglanspolerad, som ger bilen en extra sportig känsla. Komplett vinterhjul med däcktryckskontroll och Run Flat-däck, storlek 9,5J x 21 med däck 285/45 R21 113V XL RSC.

Till produkten
M Performance ratt BMW M Performance Parts närbild

M Performance ratt.

Tack vare sina grepp i alcantara ligger M Performance-ratten synnerligen bra och skönt i handen – för en förbättrad känsla när du styr. De tydliga konturerna och mittmarkeringen i rött läder förstärker den speciella motorsportlooken.

Till produkten
BMW M8 Gran Coupé F93 BMW M Performance Parts Exteriördesign

THE M8.

Den nyskapande designen hos BMW M8 Gran Coupé skapar ett alldeles eget formspråk för lyxsportbilar med fyra dörrar. Skräddarsydda delar i kolfiber och andra exklusiva material ger ett utseende utöver det vanliga.

M Air Breather i kolfiber BMW M Performance Parts närbild

M Air Breather kolfiber.

M Air Breather är tillverkad av exklusiv kolfiber och sätter en elegant touch på bilens sida.

Till produkten
M Performance frontsplitter i kolfiber BMW M Performance Parts närbild

M Performance frontsplitter i kolfiber.

M frontsplittern i 100 procent kolfiber framhäver bilens kraftfulla personlighet och ger en exklusiv touch. För dig med högt ställda krav. 

Till produkten
M Performance frontgaller kolfiber BMW M Performance Parts närbild

M Performance frontgaller i kolfiber.

Renodla karaktären: M Performance frontgallret är tillverkat för hand i exklusiv kolfiber, medan stavarna består av ett mycket tåligt plastmaterial. Ett blickfång i fronten som utstrålar elegans lång väg, med M8 logotyp.

Till produkten
M bakspoiler i kolfiber BMW M Performance Parts närbild

M bakspoiler i kolfiber.

M bakspoilern i kolfiber understryker bilens exklusiva, sportiga utseende. Tack vare hightech-materialet i kolfiber är konstruktionen extremt lätt men ändå mycket stabil. Den bakre spoilern är tillverkad för hand och perfekt anpassad till bilens design och övriga M-komponenter i kolfiber.

Till produkten
M backspegelkåpa i kolfiber BMW M Performance Parts närbild

M backspegelkåpa i kolfiber.

Hightech ger klara accenter. M backspegelkåpa består av 100 procent kolfiber och är tillverkad helt för hand. Den dynamiska och sportiga designen utstrålar individualitet redan vid första anblick.

Till produkten
20" M Performance smidd fälg Y-eker 863 M Ferricgrå matt BMW M Performance Parts närbild

Kompletta sommarhjul med 20" M Performance-smidd fälg.

Högkvalitativa 20" M Performance smidda lättmetallfälgar i Ferricgrå matt med M logo, som med sin exklusiva framtoning ger bilen en extra sportig känsla. Komplett uppsättning RDC-sommarhjul, storlek 9,5J x 20” med däck 275/35 R20 (102Y) XL fram och 10,5J x 20” med däck 285/35 R20 (104Y) XL bak.

Till produkten