BMW FÖRSÄKRINGAR.

Garanterad sinnesro.

Lika mycket som vi garanterar körglädje, garanterar vi även att du inte behöver oroa dig under mindre roliga omständigheter. BMW Financial Services erbjuder dig ett stort utbud av olika försäkringar ifrån standardvarianter till mer avancerade försäkringar som gör att du kan känna dig trygg med din nya bil.

Läs mer
BMW Försäkringar.Garanterad sinnesro.

Trygg-Hansa vår försäkringspartner.

Tillsammans med vår försäkringspartner Trygg-Hansa, erbjuder vi en äkta BMW Försäkring som är framtagen för att passa din BMW. För dig som BMW-ägare innebär detta fortsatt högsta tänkbara krav på kvalitet, trygghet och service. För att säkerställa att din BMW fortsatt håller en hög kvalitet garanteras du reparation med originaldelar på någon av våra auktoriserade BMW-verkstäder.

Köper du din BMW Försäkring hos någon av våra återförsäljare får du 25 % rabatt på premien första året.
Läs mer här och teckna vår BMW Försäkring eller anmäla en skada.

Upptäck fördelar med BMW Försäkring nedan.
BMW Försäkring

Vid totalskada eller stöld ersätter BMW Försäkring dig med en helt ny BMW de första två åren.

Om bilen är äldre än 2 år, eller har gått längre än 4 000 mil, ersätter vi dig med bilens marknadsvärde plus 25 %.

BMW Försäkring

Extra skydd för din elbil eller laddhybrid ingår i BMW Försäkring.

Det innebär bland annat självriskreducering vid vagnskadegaranti, förlängt skydd för skador på motor och elektronik samt bärgning vid urladdat batteri.

BMW Försäkring

Du får 3.000 kronors rabatt på självrisk vid skador som täcks av vagnskadegarantin.

Gäller för olika typer av vagnskador som täcks av din vagnskadegaranti. Ett exempel på en sådan vagnskada är om du kör på en stolpe och skadar plåten.

VÅR FÖRSÄKRINGSPARTNER AXA.

AXA är vår försäkringspartner när det kommer till försäkringsprodukterna BMW Betalskydd och BMW Låneskydd.

Läs mer

BMW BETALSKYDD FÖR DIG MED PRIVATLEASING.

Den obligatoriska gruppförsäkringen BMW Betalskydd ingår för dig som leasingkund utan extra kostnad och gäller från kontraktets startdatum, samt de tre efterföljande månaderna. Därefter upphör försäkringen men du kan välja att köpa till en frivillig motsvarighet. Information om hur du går tillväga kommer både på dina fakturor och i separat brev. Försäkringen kan ersätta din månadskostnad enligt ditt Privatleasingkontrakt vid arbetslöshet, sjukskrivning om minst 50% på grund av olycksfall/sjukdom eller betala en engångssumma vid allvarlig sjukdom eller dödsfall. Du får hem ett försäkringsbrev med de villkor och undantag som gäller.

BMW Låneskydd

BMW LÅNESKYDD.

Som du vet är livet fullt av oförutsägbara händelser. Om olyckan skulle vara framme är det därför bra att du utrustat ditt billån med den extra tryggheten som vårt låneskydd innebär. Genom att teckna BMW Låneskydd säkrar du återbetalningen av ditt lån om din betalningsförmåga skulle bli nedsatt på grund av ofrivillig arbetslöshet, sjukdom, olycksfall eller i värsta fall dödsfall. När du finansierar bilen genom oss inkluderar vi kostnadsfritt ett låneskydd de tre första månaderna. Det är vårt sätt att ge dig en extra trygghet vid ditt bilköp. Efter tre månader väljer du själv om du vill förlänga ditt låneskydd. Kontakta oss för mer information om BMW Låneskydd eller ladda ner vårt produktblad.

REDAN KUND?

Vill du se över dina nuvarande avtal, få information om dina möjligheter vid avtalets slut, eller bara kontakta oss? Som BMW-ägare kan du läsa mer om våra färska erbjudanden för lojala kunder och kontakta oss här.  

Läs mer