Nya BMW 1-serie presenterar sig med ett sportigt och självsäkert utseende. Med sin imponerande design sticker den ut från mängden redan vid första anblick. Toppmoderna drivline- och chassiteknologier garanterar dynamik och smidighet. Innovativa teknologier och förarassistanssystem säkerställer maximal säkerhet och komfort.


Drivlinan hos BMW 1-serie sätter en ny standard i kompaktklassen. Samspelet mellan de effektiva BMW TwinPower Turbo-motorerna, framhjulsdrivning och exakt anpassade chassiteknologier garanterar hög kördynamik och smidighet – uppbackat av ett konsekvent lättviktskoncept och effektivitetshöjande BMW EfficientDynamics-funktioner som ECO PRO-läget, som ingår som standard. Förarassistanssystemen och de digitala tjänsterna ger samtidigt maximal säkerhet och komfort.

Den progressiva exteriördesignen hos nya 1-serien understryker med sina distinkta egenskaper bilens sportiga karaktär. Passagerarna möts av innerutrymmen som är lika högkvalitativa som de är rymliga, medan den förarorienterade förarplatsen inbjuder till dynamisk körning. Nya BMW 1-serie finns i utförandena M Sport, Sport Line, Luxury Line och Advantage. Det breda utbudet av designutrustningar, drivline- och chassikomponenter samt innovativa teknologier möjliggör ytterligare individuell anpassning av denna sportiga och kompakta BMW.


Oavsett om du letar efter en nästan ny eller en helt ny BMW 1-serie – här finns all information du behöver samt erbjudanden om finansiering och leasing, och inte minst en återförsäljare för provkörning av någon av BMW 1-seriens modeller.

Läs mer