BMW 1-serien glömmer man inte i första taget. Temperament, elegans och markant design är det som kännetecknar den kompakta modellen. Formspråket är en direkt översättning av den sportiga karaktären, och de starka motorerna skapar magiska ögonblick, fyllda av dynamik. Motoralternativen för BMW 1-serien är sportiga, effektiva 3-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensin- och dieselmotorer, temperamentsfulla 4-cylindriga BMW TwinPower Turbo-motorer och sist men inte minst den raka 6-cylindriga M Performance TwinPower Turbo-bensinmotorn i BMW M140i.

Oavsett vilken du väljer får du en motor som saknar motstycke i kompaktklassen. Inte minst tack vare BMW EfficientDynamics, ett teknikpaket med bland annat auto start-/stoppfunktion, växelindikator och bromskraftåtervinning.

Motorerna i BMW 1-serien ackompanjeras av en perfekt matchande interiör med ergonomisk formgivning, många förvaringsmöjligheter och ett flexibelt bagageutrymme som gör livet lite enklare. Både manuell 6-stegad växellåda och 8-stegad Steptronic-växellåda ger dig den smidighet du kan förvänta dig. Med Urban Line, Sport Line eller M Sport kan du sätta en personlig prägel på bilen, medan de smarta kommunikations- och infotainmentlösningarna från BMW ConnectedDrive gör den till det perfekta gränssnittet i ditt mobila liv. Och en inspirerande följeslagare på väg mot nya mål.

Oavsett om du letar efter en nästan ny eller en helt ny BMW 1-serie – här finns all information du behöver samt erbjudanden om finansiering och leasing, och inte minst en återförsäljare för provkörning av någon av BMW 1-seriens modeller.