BMW 120: Bränsleförbrukning blandad körning WLTP i l/100 km: 6 - 5,3; koldioxidemission blandad körning WLTP i g/km: 135 - 120

KÖRGLÄDJE.

Nya BMW 1-serie förenar en spännande kördynamik i atletisk design med innovativ teknik. Interiören är avskalad och modern. Karakteristiska designdetaljer och digitala funktioner skapar både utseendemässiga och funktionella höjdpunkter. Den sportiga kylargrillen och bakpartiet med sin nya utformning ger exteriören en närvaro som är lätt att känna igen. Upptäck alla modellvarianter av nya BMW 1-serie, olika utrustningsvarianter och tekniska data samt många olika leasing- och finansieringsalternativ.

TEKNISKA DATA

VARIANTER.

 • Modeller
  • Bensin
 • M modellerBMW M
   BMW 120
   BMW 120

   Effekt

   125 kW (170 hk)

   Vridmoment

   280 Nm

   0–100 km/h

   7,8 s

   Vmax

   226 km/h

   BMW 120: Bränsleförbrukning blandad körning WLTP i l/100 km: 6 - 5,3; koldioxidemission blandad körning WLTP i g/km: 135 - 120


   Modern teknik BMW 1-serie

   NÄR KOMPAKTKLASSEN KÖR LÄNGST FRAM.

   Nya BMW 1-serie är innovativ, individuell och intelligent. Modern teknik i kupén gör körningen ännu mer upplevelserik. Den stora BMW Curved Display och BMW Head-Up Display i kombination med det senaste operativsystemet BMW Operating System 9 gör det till exempel lättare att hantera musik och navigering på ett bekvämt sätt. Även exteriören imponerar med sin BMW-njurgrill i nytolkning och det markanta bakpartiet, som ger nya BMW 1-serie ett spännande och unikt uttryck. Intelligenta förarassistanssystem förhöjer komforten, medan kraftfulla 125 kW (170 hk) garanterar sportiga körupplevelser ute på vägarna.

   DIN NYA BMW 1-serie.

    InfoI content placeholder

    UTVÄNDIG DESIGN

    STORSTILAD ENTRÉ SOM LÄMNAR AVTRYCK.

    Sidoaccenterna, tillsammans med de moderna baklyktorna, ger bakpartiet ett extra dynamiskt avslut och understryker den breda hållning nya BMW 1-serie har på vägen.

    0:00
    0:00 /  0:00

    ETT TAK. MÅNGA FÄRGKOMBINATIONER.

    För extra personlig och sportig stil. En tydligt kontrast eller en diskret detalj. Det svarta taket har olika effekt på din BMW beroende på färgen.

    INVÄNDIG DESIGN

    PLATS FÖR INNOVATION.

    Kupén ger ett minimalistiskt och städat intryck. Förarplatsens teknologi står i centrum och gör att du alltid har god överblick. Tack vare kombinationen av BMW Curved Display och BMW Head-Up Display berikas körupplevelsen hela tiden av innovativa digitala tjänster.

    INFORMERAR UNDER FÄRDEN. UNDERHÅLLER NÄR DU TAR EN PAUS.

    BMW Digital Premium BMW 1-serie

    DEN DIGITALA PREMIUMUPPLEVELSEN FÖR DIN KÖRNING.

    Ett paket, många funktioner. Förbättrade navigations- och parkeringstjänster med trafikinformation i realtid underlättar på resan. Med rolig underhållning är väntetider inget problem. Datamängden för alla applikationer ingår så klart. Du kan anpassa din BMW på många sätt så att den är exakt som du vill ha den.

    TEKNIK

    INTELLIGENT VID DIN SIDA.

    Den uppmärksamma assistenten vid din sida.

    Driving Assistant Professional hjälper aktivt till med körfältsguidning och håller fordonet på tryggt avstånd i hastigheter upp till 210 km/h. Vid behov bromsar din BMW tills den stannar och startar sedan igen automatiskt. Det är till stor hjälp särskilt i trögflytande trafik.

    Din BMW parkerar åt dig och kör ut igen.

    Med Parking Assistant Professional hittar din BMW automatiskt sin parkeringsplats. Du behöver bara utföra den upp till 200 m långa manövern en gång. Sedan kan din BMW självständigt köra in och ut från parkeringsplatsen, medan du står i närheten och övervakar allt via din smartphone.

    Helljus när du vill.

    Med den bländningsfria helljusassistenten avskärmar din BMW automatiskt andra trafikanter från ljusstrålen. Du behöver inte blända av och på manuellt. Därmed kör du alltid på optimalt upplysta vägar.

    Se mer på en gång.

    BMW Head-Up Display projicerar navigations- och köranvisningar direkt i synfältet. Augmented View visar vägvisningens anvisningar med hjälp av live-videobild på Control Display och på kombiinstrumentet.

    Du behöver inte längre använda bilnyckeln.

    Din BMW känner igen dig på nyckeln. Med Comfort Access låser bilen upp dörrarna automatiskt. Du behöver inte längre leta efter fordonsnyckeln. I stället för en vanlig nyckel kan du även använda en kompatibel smartphone som Digital Key Plus.

    Finansierings- och leasingerbjudanden BMW 1-serie

    LEASING OCH FINANSIERING

    DIN NYA BMW 1-SERIE.

    Utöka ditt skräddarsydda leasing- eller finansieringserbjudande med förmånliga tjänster och försäkring i ett och samma paket.

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    RÅDGIVNING OCH TJÄNSTER

    PROACTIVE CARE I NYA BMW 1-SERIEN.

    Service – precis när du behöver den.

    Alltid steget före. Vare sig det gäller service eller däckslitage: Vi kontaktar dig i god tid. Du bokar en tid direkt via meddelandet i My BMW appen. Du kan köra vidare helt avslappnat.

    VANLIGA FRÅGOR OM BMW 1-SERIE.

    FLER UTRUSTNINGSALTERNATIV

    DU KAN ÄVEN VARA INTRESSERAD AV DET HÄR.

    Bränsleförbrukning och koldioxidemissioner.

    BMW 120: Bränsleförbrukning blandad körning WLTP i l/100 km: 6 - 5,3; koldioxidemission blandad körning WLTP i g/km: 135 - 120    [1] ”Postkodsmiljonären”-logotyper, bilder och varumärken är licensierade av Sony Pictures Television.    Uppgifterna om effekt för bensinmotorer gäller med 98-oktanig bensin. Uppgifterna om förbrukning gäller körning med referensbränsle enligt direktiv (EU) 715/2007. Blyfri bränslekvalitet RON 91 och högre med en maximal etanolhalt på 10 % (E10) är tillåten. BMW rekommenderar att man använder 95-oktanig bensin. För High Performance-bilar rekommenderar BMW att man använder 98-oktanig bensin.

    Officiella uppgifter om bränsleförbrukning, koldioxidemissioner, strömförbrukning och räckvidd är uppmätta enligt föreskriven mätmetod och uppfyller förordning (EU) 715/2007 i gällande version. WLTP-värdena avser standardutrustade bilar med hänsyn till eventuell extrautrustning (i det här fallet på den tyska marknaden). För bilar som har typgodkänts efter 2021-01-01 finns endast officiella uppgifter baserade på WLTP. Enligt EU-direktiv 2022/195 finns NEDC-värdena inte med i EG-intygen om överensstämmelse från och med 1 januari 2023. Ytterligare information om mätmetoderna NEDC och WLTP hittar du på www.bmw.com/wltp

    Mer information om bränsleförbrukning och koldioxidemission för nya personbilar finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidemission beror på den valda däckdimensionen.