En självklar ledare lägger ribban ännu högre. Nya BMW 5-serie är sinnebilden av en modern och representativ sedan. Den talar till dina känslor med sin dynamiska och eleganta utstrålning och uppfyller alla krav som idag ställs på en bil i den här klassen: kraftfullt formspråk, sann körglädje och den allra senaste tekniken.

Tänk kreativt. Följ med din tid. Två viktiga teman för långsiktigt hållbara koncept. BMW 530e Plug-in-Hybrid personifierar båda delarna så bra att den till och med är före sin tid. Den är fylld av elektrifierande körglädje och går med sin laddhybriddrivning en lysande framtid till mötes.

Fantastisk kördynamik, sportig design och maximal komfort – BMW 5-serie Touring är klart bäst i klassen. Utrustad med flexibilitet och den senaste tekniken visar den tydligt att det går att vara maximalt funktionell och sportigt dynamisk på samma gång. Ett stort antal digitala tjänster och förarassistanssystem garanterar alla i bilen hög komfort och säkerhet samt ger effektiv körning. Det generöst tilltagna kupéutrymmet utstrålar högsta klass och med det 1 700 liter stora bagageutrymmet får du plats med allt en aktiv livsstil kräver. Och alltid med en stor dos körglädje, både i jobbet och på fritiden.

Oavsett om du letar efter en nästan ny eller en helt ny BMW 5-serien – här finns allt du behöver i form av information, testresultat samt erbjudanden om finansiering och leasing, och inte minst en återförsäljare för provkörning av nu aktuella BMW 5-serien.

 

Läs mer