Nya BMW 5-serie Sedan är sinnebilden av en modern och representativ sedan. Den talar till dina känslor med sin dynamiska och eleganta utstrålning och uppfyller alla krav som idag ställs på en bil i den här klassen.

 

BMW 5-serie Touring är klart bäst i klassen. Du får fantastisk kördynamik, sportig design och maximal komfort. Ett stort antal digitala tjänster och förarassistanssystem garanterar alla i bilen hög komfort och säkerhet samt ger effektiv körning. Det generöst tilltagna kupéutrymmet utstrålar högsta klass och med det 1 700 liter stora bagageutrymmet får du plats med allt en aktiv livsstil kräver.

 

Nya BMW 530e plug-in hybrid ger dig äkta elektrisk körglädje. Från och med juli 2019 finns BMW 530e med ny batteriteknik vilket ger en ökad elektrisk räckvidd på upp till 66 km (NEDC). Den finns nu även med fyrhjulsdrift, BMW 530 xDrive, med elektrisk räckvidd på upp till 58 km (NEDC).

 

M Performance-modellerna BMW M550i Sedan och BMW M550d Touring tänjer på gränserna ännu mer. En adrenalinkick utan dess like. Från sportig till motorsport på två röda. För dig som aldrig kan få nog.

 

Read more