BMW M4 G82 2020 Sao Paolo Gul sedd snett framifrån körandes
DrivmedelBensin

BMW M4 Competition Coupé, BMW M4Coupé och BMW M440i xDrive Coupé.

BMW M4 Coupé erbjuder en spännande kombination av estetik, karaktär och M typiskt sportiga köregenskaper. Trion anförs av BMW M4 Competition Coupé med en motoreffekt på imponerande 510 hk och ett vridmoment på 650 Nm. Maximal kördynamik garanteras såväl i vardagen som på tävlingsbanan eftersom bilen är utrustad med en High-Performance BMW M TwinPower Turbo-motor, 8-stegad M Steptronic med Drivelogic, aktiv M differential och teknik i massor som har hämtats från motorsportvärlden. BMW M4 Coupé levererar sportiga 480 hk och ett vridmoment på hela 550 Nm. Kraftöverföringen från den optimalt stegade 6-växlade M växellådan till bakhjulsdriften möjliggör mycket dynamisk körning och gör bilen till en fullfjädrad atlet. Modellserien fulländas av BMW M440i xDrive Coupé: Förutom den attraktiva designen imponerar sportcoupén med en motoreffekt på hela 374 hk med en ytterst välavvägd blandning av sportighet, effektivitet och bekväm vardagsfunktionalitet.

Läs mer

BMW M4 COUPÉ I JÄMFÖRELSE.

Viktigaste prestanda-data i översikt: Design, drivlina, chassi och motorprestanda.

BMW M4 Competition Coupé.

Maximal kördynamik.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cylindrig bensinmotor med 510 hk
 • 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic
 • Bakhjulsdrift
 • 375 kW (510 hk), 650 Nm, 0–100 km/h på 3,5 s
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paolo Gul sedd snett framifrån

BMW M4 Coupé.

Renodlad kördynamik med bakhjulsdrift och manuell växelväljare.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cylindrig bensinmotor med 480 hk
 • 6-stegad M-växellåda
 • Sportig bakhjulsdrift
 • 353 kW (480 hk), 550 Nm, 0–100 km/h in 4,2 s
BMW M4 Coupé G82 2020 Brooklyn Gråmetallic sedd snett framifrån

BMW M440i xDrive Coupé.

Den perfekta kombinationen av sportighet, komfort och vardagsfunktionalitet.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cylindrig bensinmotor med 374 hk
 • 8-stegad Steptronic sportväxellåda
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 hk), 500 Nm, 0–100 km/h in 4,5 s
BMW 4-serie xDrive Coupé Arctic Race Blue metallic G22 2020 sedd snett framifrån
 • BMW M4 Competition Coupé.
 • BMW M4 Coupé.
 • BMW M440i xDrive Coupé.

BMW M4 COMPETITION COUPÉ – PRODUKTHÖJDPUNKTER.

Kördynamik och designutrustningar hos BMW M4 Competition Coupé.

BMW M4 Competition Coupé är toppmodellen av BMW M4 Coupé. Utrustad med en rak 6-cylindrig M TwinPower Turbo-bensinmotor med 510 hk och drivline- och chassiteknik hämtad från motorsportens värld och som har anpassats för körning på vanlig väg erbjuder denna Sportcoupé M karakteristisk kördynamik på högsta nivå. Bilens kraftfulla och smidiga egenskaper kompletteras av ett kraftfullt formspråk hos fronten, sidorna och bakpartiet och M specifika exteriör- och interiördetaljer i kolfiber som tillval.

BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paolo Gul sedd från sidan
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 rak 6-cylindrig BMW M TwinPower Turbo-bensinmotor närbild

Rak 6-cylindrig M TwinPower Turbo-bensinmotor.

Den raka, 6- BMW cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn har en överlägsen kraftutveckling och det distinkta, M-typiska motorljudet. Två Mono Scroll-turboaggregat, direktinsprutning, steglöst variabel ventilstyrning Valvetronic och variabel kamaxelstyrning ger en imponerande effekt.
BMW M4 Competition Coupé 2020 8-stegad M Steptronic-växellåda närbild mittkonsol kupé

8-stegad M Steptronic med Drivelogic.

Den 8-stegade M Steptronic-växellådan med Drivelogic erbjuder en mängd växlingsalternativ: från extremt sportig och dynamisk till extra bekväm och nästan omärklig, bränslebesparande. Du kan växla via växelväljaren eller växelpaddlarna på ratten, alternativt via Drivelogic välja något av de tre växlingsprogrammen för den automatiska växellådan.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M kolfiber-/keramikbromsar närbild

M kolfiber-/keramikbromsar.

M kolfiber-/keramikbromsar gör bromskraften ännu mer distinkt och bidrar till att ytterligare minska bilens vikt, vilket i sin tur förbättrar såväl köregenskaperna som accelerationsförmågan. Bromsoken och kolfiber-/keramikbromsar på både fram- och bakaxeln med lackering i Guld matt med M-logo ger en tydlig fingervisning om den speciella tekniken. På grund av egenskaper hos materialen i bromsarna kan det vid inbromsning låta mer från bromsarna än vanligt innan bilen stannar vid t.ex.hårdare belastning på bromsarna eller fuktiga vägbanor. Dessa konstruktionsrelaterade missljud från bromsarna kan förebyggas genom att man bromsar kort upprepade gånger för att på så sätt få bort fukten och torka bromsarna, alternativt att man efter längre belastning av bromsarna bromsar lätt. Bromsverkan hos bromssystemet kan motsvara den hos ett konventionellt bromssystem exempelvis till följd av fukt och vägsalt, tvätt i en biltvättsanläggning, upptining av snö och is under natten, körning på våta vägbanor osv. Vid behov går det att kompensera för bromssystemets reducerade bromsverkan genom att man trampar hårdare på bromspedalen. Missljud från bromssystemet har ingen inverkan på bromsförmågan eller bromsarnas tillförlitlighet och hållbarhet.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M sportavgassystem sedd bakifrån

M sportavgassystem.

Med hjälp av den inbyggda spjällstyrningen kan M sportavgassystemets ljudegenskaper varieras. Lägena Sport och Sport+, som kan väljas med SETUP-knapp för motorn, kännetecknas av ett intensivt sound, medan ljudupplevelsen i komfortläget snarare kan beskrivas som diskret sportigt.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Frontdesign sedd framifrån

Frontdesign.

Fronten hos BMW M4 Coupé är ett uttryck för teknisk puritanism. I centrum sitter de uttrycksfulla M njurarna i en maximalt dynamisk och reducerad tolkning. De helt svarta och för första gången ramlösa njurarna med horisontella M typiska dubbellameller maximerar luftflödet för kylning av den högvarviga M motorn. Det stora, trapetsformade centralt placerade luftintaget avslutar frontens design tillsammans med strålkastarnas smala lysande rören på ett imponerande sätt.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 sedd från sidan

Sidodesign.

Sedd från sidan förmedlar BMW M4 Competition Coupé koncentrerad kraft och dynamik. Det svarta kolfibertaket och det aerodynamiskt optimerade tröskelområdet, inspirerat av motorsport, gör att bilens silhuett pressas ner ännu mer mot gatan såväl optiskt som fysikaliskt. De M specifika ytterbackspeglarna i kolfiber (tillval) och M gälarna med modellbeteckningen fulländar det sportiga helhetsintrycket tillsammans med de distinkta M smidda fälgarna på ett imponerande sätt.
BMW M4 Competition Coupé 2020 19”/20” M smidda fälgar 826 M närbild

19/20" M smidda fälgar Dubbeleker 826 M Svart med olika däckdimensioner fram/bak och Track-däck.

19''/20" M smidda fälgar Dubbeleker 826 M Svart med olika däckdimensioner och Track-däck, storlek fram 9,5J x 19 med däck 275/35 R 19, bak 10,5J x 20 med däck 285/30 R 20.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Kolfibertak närbild

Kolfibertak.

Som en del av det intelligenta lättviktskonceptet bidrar taket av kolfiberlaminat till att minska bilens vikt och samtidigt sänka tyngdpunkten. Därigenom förbättras smidigheten och dynamiken vid kurvkörning, acceleration och inbromsning.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Bakpartiets design sedd bakifrån

Bakpartiets design.

Bakpartiet på BMW M4 Competition Coupé förmedlar kraft och smidighet. Två M typiska dubbla ändrörspar sticker ut som sportigt statement i bakpartiet – inramade av en diffusor i kolfiber (tillval) med karakteristiska vertikala fenor. Ytor i svart högglans som fortsätter från trösklarna omger diffusorn och ger det en exklusiv inramning. På bakluckans kant ger M bakspoilern i kolfiber som kan fås som tillval bakpartiet ett sportigt avslut.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M kolfiber-/keramikbromsar kupé

Skålade stolar i M kolfiber.

De skålade stolarna i M kolfiber med belyst M4 logotyp kombinerar den låga vikten och racingkaraktären hos skålade stolar med funktionerna hos M sportstolarna. Kontureringen ger perfekt sidostöd och fantastisk komfort på långresor. Stolarna är kompatibla med flerpunktsbälte, vilket gör att de är fullständigt banracingkompatibla.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M ratt i kolfiber Cockpit

M ratt i kolfiber.

M ratten i kolfiber gör att du får den rätta banracingkänslan. Dekorlisterna i kolfiber som är inlagda i rattens ekrar ramar in knapparna i ratten och ökar rattens exklusiva greppkänsla ytterligare. Det banracingutprovade materialet passar även visuellt in i den dynamiskt utformade interiören.

BMW M4 COUPÉ – PRODUKTHÖJDPUNKTER.

Kördynamik och designutrustningar hos BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé är en renodlad sportbil med fantastiska köregenskaper. För kraften står High-Performance BMW M TwinPower Turbo-motorn på 480 hk, bakhjulsdrift och avancerad teknik hämtad från motorsportvärlden, som det M specifika chassit med aktiv M differential. Den perfekt stegade manuella 6-växlade M växellåda med korta, distinkta växelsteg ger en extra intensiv interaktion mellan föraren och bilen. Exteriörens atletiska design och de distinkta M specifika utrustningarna och designdetaljerna förstärker den dynamiska karaktären hos BMW M4 Coupé ytterligare.

BMW M4 Coupé G82 2020 Brooklyn Gråmetallic sedd snett framifrån
BMW M4 Coupé G82 2020 rak 6-cylindrig BMW M TwinPower Turbo-bensinmotor närbild

Rak 6-cylindrig M TwinPower Turbo-bensinmotor.

Den raka, 6- BMW cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn har en överlägsen kraftutveckling och det distinkta, M-typiska motorljudet. Två Mono Scroll-turboaggregat, direktinsprutning, steglöst variabel ventilstyrning Valvetronic och variabel kamaxelstyrning ger en imponerande effekt.
BMW M4 Coupé 2020 6-stegad manuell M växellåda närbild mittkonsol och växelväljare

Manuell M växellåda och bakhjulsdrift

Den 6-stegade manuella M växellådan möjliggör ett sportigt körsätt. Den är distinkt, optimalt stegad och övertygar med sina korta växlingsvägar. De perfekt avstämda växlingsstegen gör att motorns egenskaper och effekt utnyttjas optimalt. Perfekt för en Trackday – när DSC-funktionen kopplas ur förvandlar bakhjulsdriften bilen till en fullfjädrad atlet. Tack vare att kraften överförs enbart till bakhjulen framkallar bilen ännu mer känslor i gränsområdet.
BMW M4 Coupé G82 2020 M-specifikt chassi sedd snett bakifrån

M-specifikt chassi.

Det M specifika chassit kombinerar en konstruktion med låg vikt med extra hög vridstyvhet, optimerad chassigeometri med bred spårvidd och aktiv M differential. Exakt styrrespons och feedback från styrningen och hjulupphängningarna ger dig perfekt kontroll över bilen. Med M Setup kan du anpassa bilens egenskaper efter dina önskemål.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Compoundbromsar närbild

M Compound-högprestandabromsar.

M compound-högprestandabromsarnas unika kombination av material ger inte bara enastående bromseffekt utan även hög uthållighet. De sänker även bilens vikt. Bromsoken i blå högglans med M logotyp ger högprestandabromsarna ett extra elegant och sportigt utseende.
BMW M4 Coupé G82 2020 M kolfiber-/keramikbromsar närbild

M kolfiber-/keramikbromsar.

M kolfiber-/keramikbromsar gör bromskraften ännu mer distinkt och bidrar till att ytterligare minska bilens vikt, vilket i sin tur förbättrar såväl köregenskaperna som accelerationsförmågan. Bromsoken och kolfiber-/keramikbromsar på både fram- och bakaxeln med lackering i Guld matt med M-logo ger en tydlig fingervisning om den speciella tekniken. På grund av egenskaper hos materialen i bromsarna kan det vid inbromsning låta mer från bromsarna än vanligt innan bilen stannar vid t.ex.hårdare belastning på bromsarna eller fuktiga vägbanor. Dessa konstruktionsrelaterade missljud från bromsarna kan förebyggas genom att man bromsar kort upprepade gånger för att på så sätt få bort fukten och torka bromsarna alternativt att man efter längre belastning av bromsarna bromsar lätt. Bromsverkan hos bromssystemet kan motsvara den hos ett konventionellt bromssystem exempelvis till följd av fukt och vägsalt, tvätt i en biltvättsanläggning, upptining av snö och is under natten, körning på våta vägbanor osv. Vid behov går det att kompensera för bromssystemets reducerade bromsverkan genom att man trampar hårdare på bromspedalen. Missljud från bromssystemet har ingen inverkan på bromsförmågan eller bromsarnas tillförlitlighet och hållbarhet.
BMW M4 Coupé G82 2020 Främre hjulhus närbild

Främre hjulhus.

De breddade hjulhusen hos BMW M4 Coupé är ett synligt bevis för bilens kraftfulla och dynamiska egenskaper. De sätter en passande ram för de stora, exakt formgivna M smidda fälgarna i Bicolor Svart .
BMW M4 Coupé G82 2020 M gälar närbild

M gälar.

De distinkta, M-typiska gälarna med modellemblem demonstrerar tredimensionellt bilens sportiga prestandakaraktär och skvallrar om de extraordinära körupplevelser som väntar. De visar tydligt den dynamiska föreningen mellan teknisk perfektion och känsloladdat formspråk som alltid varit M-bilarnas signum.
BMW M4 Coupé G82 2020 M ytterbackspeglar närbild

M ytterbackspeglar.

Ytterbackspeglarna i M typisk tvåstegsdesign med asfäriska glas är eluppvärmda och kan ställas in elektrisk. Backspegelkåpan ser ut att vara integrerad i fönsterlisten på sidan, vilket framhäver bilens sportigt eleganta design.
BMW M4 Coupé G82 2020 19”/20” M smidda fälgar 826 M närbild

19/20" M smidda fälgar Dubbeleker 826 M Bicolor Svart med olika däckdimensioner fram/bak.

19''/20" M smidda fälgar Dubbeleker 826 M Bicolor Svart med olika däckdimensioner, Translucent Shadow, storlek fram 9,5J x 19 med däck 275/35 R 19, bak 10,5J x 20 med däck 285/30 R 20.
BMW M4 Coupé G82 2020 Ändrör i krom närbild

Ändrör i krom.

De dubbla M specifika ändrörsparen hos BMW M4 Coupé sticker ut visuellt i diffusorn i svart högglans. På så sätt skapar de snygga kromlisterna tillsammans med de karakteristiska lamellerna i diffusorn ett sportigt avslut närmast gatan.
BMW M4 Coupé G82 2020 M sportstolar kupé

M sportstolar.

M sportstolar är skålade, har delvis integrerat nackstöd och ett stort antal inställningsfunktioner för att ge dig och framsätespassageraren bästa tänkbara sidostöd. Dessutom kan ryggstödets bredd ställas in individuellt. Den speciella designen med belyst M-logo visar ännu tydligare bilens sportiga ambition.

BMW M440i xDRIVE COUPÉ – PRODUKTHÖJDPUNKTER.

Kördynamik och designutrustningar hos BMW M440i xDrive Coupé.

Med stil från komfortzonen: BMW M440i xDrive Coupé utmärker sig inte bara genom sin imponerande prestanda, utan även genom sin unika design. Distinkta M designfeatures i Ceriumgrå kompletterar det dynamiska helhetsintrycket av den högpresterande sportcoupén, från de vertikala BMW njurarna till ändrören. I interiören understryker höjdpunkter som M sportstolarna och M lädersportratten med M sportstyrning den exklusiva sportiga känslan i den förarorienterade förarmiljön.

BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Arctic Race Blue metallic G22 2020 sedd från sidan, modell sitter i bilen med öppen dörr
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 rak 6-cylindrig BMW M TwinPower Turbo-bensinmotor närbild

Rak 6-cylindrig M TwinPower Turbo-bensinmotor.

Den raka sexcylindriga BMW M TwinPower Turbo-bensinmotorn från den nya generationens BMW EfficientDynamics motorfamilj kännetecknas av imponerande kraftutveckling, silkeslen gång och ett mäktigt motorljud. Tack vare Dubbel-VANOS, Valvetronic, direktinsprutning och TwinScroll-turboaggregat är motorn extra kraftfull och bränslesnål.
 BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Adaptivt M chassi detalj bakspoiler

Adaptivt M-chassi.

Det adaptiva M chassit anpassas elektroniskt till körförhållandena och körsituationen i alla lägen. Dessutom kan du ställa in chassits egenskaper för den önskade körstilen med Driving Experience Control – från komfort till sportig inställning med utpräglat smidiga köregenskaper.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Variabel sportstyrning närbild

Variabel sportstyrning.

Den variabla sportstyrningen med Servotronic möjliggör direkta och smidiga köregenskaper med mindre rattmotstånd. Styrningens utväxling rättar sig efter rattutslaget. Det innebär ännu bättre kontroll vid sportig körning samt gör att det krävs mindre styrkraft vid parkering och i svängar.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 med M sportdifferential Arctic Race Blue metallic, sedd snett från sidan

M sportdifferential.

M sportdifferentialen ger optimalt drivgrepp och maximal körstabilitet även vid fullt gaspådrag ut ur tvära svängar, vid höga kurvhastigheter eller vid körning på olika underlag. Drivgreppet maximeras via en elektroniskt reglerad lamellspärr som minskar skillnaderna i rotationshastighet mellan bakhjulen.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Stegad Steptronic-sportväxellåda kupé detalj växelförare

Steptronic Sportväxellåda.

Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan ger om så önskas mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M sportbromsar detalj lättmetallfälgar

M sportbromsar (från 30i, extrautrustning för 20i).

M sportbromsar med 4-kolvs fasta bromsok fram och 1-kolvs flytande bromsok bak i blå metalliclack med M logotyp har större bromsskivor och därmed extra stor bromskraft. De är anpassade för att leva upp till bilens stora kördynamiska potential och ger extremt hög bromskraft även vid utpräglat sportig körning och i regn.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M njurramar i Ceriumgrått sedd framifrån

M njurram i Ceriumgrått.

Den distinkta vertikala BMW dubbelnjuren leder tankarna till motorsportlegendarer som BMW 328. Njurramen i Ceriumgrått ger de progressiva njurarna extra närvaro samtidigt som den omtolkar en BMW-tradition.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M aerodynamikpaket närbild framspoiler

M Aerodynamikpaket.

M Aerodynamikpaket med M-specifik frontspoiler, bakspoiler och tröskelbreddare i karossens färg samt tvådelad diffusorinsats i Dark Shadow metallic och Svart högglans ger en riktigt sportig och dynamisk look. Diffusorinsatsen på M440i går helt i Svart högglans.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 18” M lättmetallfälgar 848 M närbild

18" M lättmetallfälgar Dubbeleker 848, Bicolor Svart.

18'’ M lättmetallfälgar Dubbeleker 848 M Bicolor Svart med olika däckdimensioner, högglanspolerade, fram 7,5J x 18 med däck 225/45 R 18, bak 8,5J x 18 med däck 255/40 R 18.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M sportstolar kupé närbild

M sportstolar.

M sportstolar är skålade, har delvis integrerat nackstöd och ett stort antal inställningsfunktioner för att ge dig och framsätespassageraren bästa tänkbara sidostöd. Dessutom kan ryggstödets bredd ställas in individuellt. Den speciella designen med svart M logotyp visar tydligt bilens sportiga ambition.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M lädersportratt kupé närbild

M-lädersportratt.

M lädersportratt med tre ekrar inklusive multifunktion, M-emblem och en inbyggd förarairbag. En rattkrans i läder Walknappa Svart och svart söm med markerade tumgrepp ger ratten en sportig och distinkt styrkänsla.

COCKPIT OCH TEKNIK.

M specifik instrument och hanteringskoncept, digitala tjänster och förarassistanssystem hos BMW M4 Coupé.

Komfort, säkerhet och M känsla på högsta nivå: BMW M4 Coupé assisterar dig under körningen med en mängd innovativa tekniker. Det M specifika kombiinstrumentet och den M specifika Head-Up Displayen* ger maximal överblick. Funktioner som den individuellt konfigurerbara M Setup*, den röda start-/stoppknappen* och knapparna M MODE* och SETUP* i mittkonsolen extra banracingkänsla. Dra nytta av de smarta förarassistanssystemen under körning och när du ska parkera eller kommunicera via BMW Intelligent Personal Assistant på ett helt nytt och enkelt sätt med din BMW. Dessutom har du tillgång till en mängd olika anslutningsfunktioner och digitala tjänster som kopplar upp dig på ett optimalt sätt med din BMW och världen och gör ditt mobila liv ännu enklare. *Finns för BMW M4 Competition Coupé och BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé G82 2020 Cockpit kupé
BMW M4 Coupé G82 2020 M specifikt kombiinstrument

M-specifikt kombiinstrument.

Den M specifika instrumentkombinationen ger extra exakt och fokuserad visning av körinformation i lägena SPORT och TRACK. Det gör att du alltid kan se laddningstryck eller däcktryck och -temperatur även när du kör på racingbanan. Systemet styrs och konfigureras med M MODE-knappen i panelen i mittkonsolen. *Finns för BMW M4 Competition Coupé och BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé G82 G20 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 10,25" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.
BMW M4 Coupé G82 2020 BMW M4 M Setup

M Setup.

M Setup ger dig möjlighet att konfigurera diverse kördynamiska parametrar som motorrespons, utväxlingsförhållanden och styregenskaper, stötdämparinställningar, regelintensiteten för den dynamiska stabilitetskontrollen (DSC) eller kraftfördelningen hos systemet för fyrhjulsdrift M xDrive (tillval) efter dina individuella önskemål. *M Setup finns för BMW M4 Competition Coupé och BMW M4 Coupé; M xDrive beräknas vara tillgängligt från och med sommaren 2021.
BMW M4 Coupé G82 2020 integrerat M specifikt bromssystem

Integrerat M-specifikt bromssystem.

Det integrerade M specifika bromssystemet hos BMW M4 Competition Coupé och BMW M4 Coupé ger förutom en viktbesparing på ca 2 kg även mycket hög bromsdynamik. För maximal individualisering kan föraren beroende på körsituation välja mellan bromsalternativen ”Komfort” och ”Sport” via M Setup-funktionen. De båda bromsalternativen är utformade för att svara olika snabbt på hur hårt bromspedalen trampas ner. I ”Sport”-läget svarar bromsarna lite snabbare speciellt vid körning i lägre hastigheter med samma pedalväg, medan bromsarna svarar på ett likartat sätt i båda bromsalternativen vid körning i högre hastigheter.
BMW M4 Coupé G82 G20 BMW Head Up-display

BMW Head-Up Display.

BMW M Head-Up Display med hela färgskalan och M specifika mätare projicerar information som är viktig för körningen direkt i ditt synfält. Med en knapp kan föraren växla till det M-specifika läget som innehåller visning av växel, varvtal i form av en dynamisk kurva med Shift-Lights som ändrar färg vid den optimala växlingspunkten samt navigationsanvisningar. *M specifika funktioner finns för BMW M4 Competition Coupé och BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé G82 2020 Reglage mittkonsol

Reglage mittkonsol.

Under start-/stoppknappen och de greppvänliga reglagen i mittkonsolen hittar du M MODE*-knappen som du använder för att anpassa det innehåll som visas. SETUP*-knappen erbjuder ännu fler möjligheter att konfigurera bilens köregenskaper. När du trycker på knappen öppnas menyn för individuell inställning av kördynamiken. Andra knappar slår på eller stänger av enskilda förarassistanssystem. *M MODE och SETUP finns för BMW M4 Competition Coupé och BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé G82 2020 röd start/stopp-knapp

Röd start-/stoppknapp.

Med den röda start-/stoppknappen startar man motorn efter att bilen har låsts upp. Samma knapp används för att stänga av motorn. Fjärrkontrollen identifieras automatiskt utan att den behöver sättas i. *Den röda start/stopp-knappen är tillgänglig för BMW M4 Competition Coupé och BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé G82 G22 Digital Key (iPhone)

Digital Key.

Varför ska du ta med dig fjärrkontrollen när du ändå har din telefon? Med BMW Digital Key på din smartphone kan du låsa och låsa upp din BMW och till och med starta bilen. Du kan även ge upp till fem personer tillgång till din BMW med en med kompatibel iPhone*. Här kan du bland annat begränsa driveffekten och toppfarten t.ex. för personer med nytaget körkort. *Digital Key är endast kompatibel med utvalda iPhones. Det finns en lista med alla kompatibla iPhones på bmw.com/digitalkey
BMW M4 Coupé G82 G22 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i bilen.
BMW M4 Coupé G82 G22 Smartphone-integrering

Smartphone-integrering.

Vill du inte vara utan dina smartphone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Smartphone-integreringen gör att din bil stödjer Apple CarPlay och Android Auto med trådlös kommunikation mellan din smartphone och bilen. Det gör att du kan använda dina viktigaste appar även i bilen.
BMW M4 Coupé G82 G22 WLAN Hotspot

Wi-Fi Hotspot.

Du kan delta i videokonferenser med din surfplatta eller titta på din favoritserie på telefonen. Wi-Fi Hotspot ger dig snabb LTE-uppkoppling (4G) via bilens fast monterade sim-kort, förutsatt att motsvarande nät är tillgängligt där du är. Du och dina passagerare kan surfa med upp till tio mobila enheter samtidigt.
G82 G22 Connected Package Professional

Connected Package Professional.

BMW Concierge Services, BMW Remote Services, BMW Maps, smartphone-integrering, inkl. Apple CarPlay och Android Auto eller kanske In-Car Experiences? Varför beställa tjänsterna en och en när du kan få alla på en gång? Med Connected Package Professional får du tillgång till tjänsterna från BMW ConnectedDrive.
G82 G20 BMW Telefoni med trådlös laddning

Telefoni med trådlös laddning

Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning har stöd för laddskal med trådlös laddfunktion och en extra mikrofon för bättre samtalskvalitet. En extern antenn ingår, för att ge ännu bättre överföring. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår förberedelse för Wi-Fi Hotspot.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Drive Professional

M Drive Professional.

M Drive Professional är den optimala följeslagaren för utflykter med en extra dos adrenalin, och det vare sig det handlar om en Trackday eller en spontan driftingsession. M Laptimer och M Drift Analyser hjälper dig när du jagar bästa varvtid och perfekt driftingvinkel, M läget TRACK och M Traction Control med dess tio lägen och skräddarsydda köregenskaper. *M Drive Professional finns för BMW M4 Competition Coupé och BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé G82 G22 Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Förutom funktionerna som ingår i Driving Assistant innehåller Driving Assistant Professional bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, nödstoppsfunktion samt filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd.
BMW M4 Coupé G82 G22 Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View samt parkeringshjälp på sidan, nödbromsfunktionen aktiv parkeringsdistanskontroll, parkeringsassistent för parkering parallellt med eller vinkelrätt mot gatan och backningsassistent.
BMW M4 Coupé G82 G22 Intelligent Personal Assistant (tjänsten är inte tillgänglig på den svenska marknaden för närvarande

Intelligent Personal Assistant (tjänsten är inte tillgänglig på den svenska marknaden för närvarande).

”Hey BMW, who are you?”* Vore det inte underbart om det även fanns en personlig assistent i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Den vet vad du behöver, blir bara bättre och bättre och hjälper till i många situationer. Du kan även ge den ett personligt aktiveringsord. Assistenten kan förklara allt som har med bilen att göra så att även du lär känna din BMW ännu bättre. *Ej tillgänglig med svensk språkversion.

TEKNISKA DATA FÖR BMW M4 COUPÉ.

BMW M4 Competition Coupé och andra modeller.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min:

375 (510)/5.510-7.200

Max vridmoment i Nm vid varv/min:

650/ 2 700-5.510

Acceleration 0-100 km/h i sekunder:

3,9

Bränsleförbrukning (blandad körning) i l/100 km:

10,2-10,1

BMW M4 Competition Coupé G82 2020 sedd från sidan parkerad
BMW hjul- och däck EU-märkning förstorad bild

BMW FÄLGAR OCH DÄCK.

Däcken till våra bilar testas noggrant med upp till 50 olika kvalitetskriterier – avsevärt fler än vad som krävs enligt gällande EU-bestämmelser. Här hittar du all information om egenskaperna hos däcken som BMW använder.
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint metallic G82 2021 sedd snett framifrån stående
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint metallic G82 2021 sedd från sidan stående
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint metallic G82 2021 sedd snett bakifrån stående
BMW Individual helläderutrustning Merino Silverstone/svart BMW M4 Coupé 2021 G82 Kupé

BMW INDIVIDUAL FÖR BMW M4 COUPÉ*.

BMW M4 Coupé kombinerar estetik, karisma och hög prestanda på ett fascinerande sätt. Tillsammans med de exklusiva BMW Individual-utrustningsalternativen kan sportcoupéns exklusiva sportiga egenskaper förstärkas ytterligare. Välj mellan en rad olika BMW Individual-lackeringar med briljantlyster, som den här avbildade metallic-lacken Mint. I kupén bidrar tillvalet skålade stolar i M kolfiber i finaste läder Merino till bilens sportigt eleganta framtoning. I utbudet ingår även bland annat BMW Individual utökad helläderutrustning Merino Silverstone/svart med delperforering. 

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Extra sportiga utrustningar finns för BMW M4 Competition Coupé och BMW M4 Coupé.

BMW M4 Competition Coupé och BMW M4 Coupé imponerar visuellt med sin atletiska och karismatiska design. Med de högkvalitativa utrustningarna från BMW M Performance Parts framhäver du bilens motorsportkaraktär ännu tydligare – för en maximalt dynamisk look.

BMW M4 Coupé G82 2020 sedd snett från sidan med BMW M Performance Parts
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance frontsplitter i kolfiber närbild front

M Performance frontsplitter kolfiber.

Visa vem du är: M Performance frontsplittern i 100 procent kolfiber framhäver bilens kraftfulla utstrålning och ger den en exklusivare touch. Individuell motorsportlook för högt ställda krav.
BMW M4 Coupé G82 2020 20”/21” M Performance smidda fälgar 1000 M närbild

20”/21" M Performance smidda fälgar Krysseker 1000 M Frozen Goldbronze.

Högklassiga 20”/21'' M Performance smidda lättmetallfälgar krysseker 1000 M i utförande i Goldbronze.
M Performance ljuddämparsystem Titan BMW M4 Coupé G82 2020

M Performance ljuddämparsystem Titan.

Hisnande för öronen: M Performance ljuddämparsystemet imponerar med sitt kompromisslösa motorsportljud. Den bakre ljuddämparen och den sportiga ändrörsmodulen är tillverkad helt av titan, precis som på banracingbilar.
BMW M4 Coupé G82 2020 Performance bakskärm i kolfiber närbild

M Performance bakskärmar i kolfiber.

Mot strömmen. Den genomströmmade M Performance bakspoilern är gjord av 100 procent exklusiv kolfiber och ger bakpartiet en omisskännlig motorsportaccent. Tack vare optimerade aerodynamiska egenskaper stegras även de sportiga köregenskaperna markant. Dynamik i sin mest individuella form.
BMW M4 Coupé G82 2020 19”/20” M Performance smidda fälgar 963 M närbild

19”/20" M Performance smidda fälgar Y-eker 963 M Frozen Gunmetal Grey.

Högklassiga 19”/20'' M Performance smidda fälgar Y-eker 963 M i utförande Frozen Gunmetal Grey med färgad M-logo och fräst M Performance text.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance bakskärm i kolfiber närbild

M Performance bakre stötfångare i kolfiber.

Bred stans: De bakre M Performance stötfångarna gör att bilens bakparti verkar bredare och förstärker bilens exklusiva sportiga utseende. De tillverkas av exklusivt kolfiber, passar exakt till bilens design och matchar perfekt de andra kolfiberkomponenterna i bilens exteriör.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance Air Breather i kolfiber närbild

M Performance Air Breather kolfiber.

Visar sin sportigaste sida. Med individuell prägel. M Performance Air Breather är tillverkad av exklusiv kolfiber. Sätter en elegant signal på bilens sida.
BMW M4 cG82 2020 M Performance-ratt Pro kupé närbild

M Performance Pro ratt.

Rund grej med hörn och kanter: M Performance Pro ratten ger en omisskännlig motorsportkänsla i cockpiten. Det distinkta greppområdet i alcantara gör att ratten ligger extremt bra i händerna i alla situationer – för en mer direkt styrkänsla. Med motorsport-markering i ljusblått läder.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance interiörlister i kolfiber kupé närbild

M Performance interiörlister i kolfiber.

Passion som märks: M Performance interiörlisterna är tillverkade av öppenporig kolfiber. Den speciella bearbetningsmetoden ger inte bara dekorlisterna ett distinkt utseende – dekorlisterna imponerar också med sin enastående haptik. För en individuell motorsportatmosfär i kupén.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance instegslister i kolfiber närbild

M Performance instegslister kolfiber.

För ett extra exklusivt insteg: M Performance-instegslisterna har en list av exklusiv kolfiber och ger ett sportigt och exklusivt helhetsintryck av bilen. Passformen är perfekt anpassad för bilens design och komponenterna genomgår tester enligt BMW:s högt ställda kvalitetskrav. Med M Performance text.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance golvmattor kupé närbild

M Performance golvmattor.

Högklassigt utseende, enastående passform: M Performance golvmattor ger även bilens fotutrymme en individuell sportig karaktär. Med M Performance text. Kanterna i läderutseende med prydnadssöm i kontrastfärger och ett insytt band i M-färger avrundar det exklusiva utseendet.

THE 4

BMW 4-serie Coupé imponerar med sitt unika och vackra formspråk, sina sportiga och smidiga köregenskaper och den exklusiva interiören

BMW KATALOGER-APP.

BMW 4-serie Coupé M G82 G22 2020 BMW Kataloger-app

Upptäck BMW värld interaktivt på din smartphone eller surfplatta. BMW Kataloger-appen innehåller de digitala broschyrerna för alla aktuella BMW-modeller. Du kan se fram emot detaljerad produktinformation, fantastiska bilder, spektakulära videor och fascinerande bakgrundshistorier om BMW:n som du vill ha. Här hittar du naturligtvis också all information om designen, utrustningar, tjänster och teknik för nya BMW M4 Competition Coupé BMW M4Coupé och BMW M440i xDrive Coupé.

VILL DU FÅ PERSONLIG RÅDGIVNING?

För frågor, mer information eller konkreta erbjudanden om BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé, eller BMW M440i xDrive Coupé vänder du dig till närmaste BMW Partner: Våra kompetenta BMW servicemedarbetare ger dig gärna råd per telefon eller direkt på plats.

BMW SERVICES FÖR BMW M4 COUPÉ.

Servicepaket och serviceerbjudanden för BMW M4 Competition Coupé BMW M4Coupé och BMW M440i xDrive.

BMW sätter standarden även för service och vi finns alltid här för dig och din BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé eller BMW M440i xDrive Coupé. Med BMW Mobile Care är våra experter tillgängliga för alla BMW-förare dygnet runt, året om vid en nödsituation. Tack vare de innovativa BMW Teleservices skickar din BMW M4 Coupé automatiskt information om servicebehov och felmeddelanden direkt till din BMW Servicepartner, som därefter tar kontakt med dig. Med tjänsterna som ingår i BMW Service Inclusive täcks kostnaderna för dessa och andra tjänster under löptiden för ditt val. Mer tid över till de viktiga sakerna i livet. Med BMW:s mångsidiga tjänster är du alltid på den säkra sidan.

BMW Service Inclusive kvinna framför BMW återförsäljaranläggning

BMW Service Inclusive.

Släpp bara lös och koncentrera dig på det som verkligen räknas – den sportig körglädjen hos din BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé eller BMW M440i xDrive Coupé. Med BMW Service Inclusive är det möjligt. Det räcker nämligen att du betalar en gång för att all service och alla reparationsarbeten ska ingå under den löptid som du väljer.
BMW Teleservices kvinna kollar sin mobil och öppnar dörren till sin BMW

BMW Teleservices.

Med de innovativa telefontjänsterna som ingår i BMW ConnectedDrive kan du fokusera på att köra din BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé, eller BMW M440i xDrive Coupé: Om det är dags för service eller om ett problem skulle uppstå, förser den din föredragna BMW Service Partner med all relevant information om din bil. Din servicepartner kontaktar dig då för att boka en tid. Det gör att du kan lita på snabb och okomplicerad service av din bil och att du inte behöver tänka på allt själv. Enda kravet: Att du har registrerat din BMW M4 Coupé online på BMW ConnectedDrive Portal och har sparat en Service Partner. Upptäck nu hur BMW Teleservices gör ditt liv bekvämare.
BMW Mobile Care kvinna framför en BMW

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfria assistanstjänsten BMW Mobile Care är tillgänglig för alla BMW-förare dygnet runt, året om. Ett telefonsamtal – och våra experter står till din tjänst med all sin kompetens – per telefon eller vid behov på plats.