BMW G06 2019 Manhatten metallic sedd snett framifrån
DrivmedelBensinDiesel

THE X6

BMW X6: ALLA HÖJDPUNKTER

DrivmedelBensinDiesel
THE X6BMW X6: ALLA HÖJDPUNKTER

BMW X6 kombinerar ett unikt utseende med överlägsen sportighet tack vare ett kraftfullt motorprogram, exakt chassi och utrustning som xOffroad-paketet.Läs mer

KÖRDYNAMIKEN HOS BMW X6.

Topprestandan hos motorn, en 8-cylindrig bensinmotor som levererar hela 390 kW (530 hk), den enastående precisionen hos det adaptiva M Professional-chassit eller det sömlösa samspelet mellan den adaptiva luftfjädringen på både fram- och bakaxeln och xOffroad-paketet gör BMW X6 till den överlägsna Sports Activity Coupén i alla typer av terräng.

M sportavgassystem BMW G06 2019 Närbild

M sportavgassystem.

M sportavgassystem med en ljudkaraktär som kan väljas med Driving Experience Control och där systemet kännetecknas av ett intensivt sound i lägena Sport och Sport+, medan ljudupplevelsen i komfortläget snarare kan beskrivas som diskret sportigt.
Adaptivt M chassi BMW X6 G06 2019

Adaptivt M-chassi.

Det adaptiva M chassit anpassas elektroniskt till körförhållandena och körsituationen i alla lägen. Dessutom kan du ställa in chassits egenskaper för den önskade körstilen med Driving Experience Control – från komfort till sportig inställning med utpräglat smidiga köregenskaper.
M Carbon rear spoiler BMW X6 G06 2019 close-up

M bakspoiler i kolfiber.

M Carbon bakspoilern betonar bilens kraftfulla och sportiga silhuett ytterligare och minskar markant oönskad lyftkraft på bakaxeln.
Sportstolar BMW G06 2019 kupé

Sport seats for driver and front passenger.

Sportiga och bekväma: De individuellt inställbara sportstolarna för förare och framsätespassagerare ingår i standardutrustningen och har olika elektriska inställningsmöjligheter, t ex av ryggstödsbredd och sitsens lutning. Sidostöden på sätet och ryggstödet samt det inställbara lårstödet ger överlägsen ergonomi och effektivt stöd vid snabb kurvtagning.
BMW:s intelligenta fyrhjulsdrift BMW xDrive BMW X6 G06 2019

BMW xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften flexibelt mellan fram- och bakhjulen för bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar över- eller understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.
xOffroad-paket BMW G06 2019 Offroad-reglage för val av körläge närbild

xOffroad-paket.

För BMW X6 erbjuds ett xOffroad-paket som ger ännu säkrare och kvickare köregenskaper både på vägarna och på mindre fast underlag. Med de fyra Offroad-körlägena kan fyrhjulsdriften BMW xDrive anpassas ännu bättre till det aktuella underlaget, vilket ger dig ännu bättre drivgrepp på sand, sten, grus och snö.
Driving Experience Control BMW G06 2019 knappar närbild

Driving Experience Control.

Med Driving Experience Control kan du välja mellan standardläget Comfort, det effektivitetsoptimerande ECO PRO-läget och läget Sport, som gör det möjligt att köra ännu mer dynamiskt. Det nya interaktiva Adaptive-läget anpassar kontinuerligt det adaptiva chassit, styrningen och Steptronic-växellådan till den aktuella körsituationen.

DESIGNHÖJDPUNKTERNA FÖR BMW X6.

Ljusmatta BMW X6 G06 2019

Ljusmatta.

Ljusmattan projicerar en läcker ljusgrafik bredvid dörrarna och skapar på så sätt en välkomnande stämning redan när du stiger in i bilen. När du stiger ur bilen ser ljusmattan till att du gör det ännu bekvämare och säkrare.
Panoramaglastak BMW G06 2019

Panoramaglastak.

Panoramaglastaket kan öppnas för att släppa in frisk luft och ger kupéutrymmet en ljus och behaglig atmosfär även när det är stängt. Det öppnas och stängs automatiskt med en knapptryckning eller via fjärrkontrollen och är utrustat med skjut- och lyftfunktion samt solskyddsgardin och vindavvisare.
22'' M lättmetallfälgar Dubbeleker 742 M Jetblack med olika däckdimensioner fram/bak BMW X6 G06 2019

22'' M lättmetallfälgar Dubbeleker 742, Jetblack med olika däckdimensioner fram/bak.

22" M lättmetallfälgar Dubbeleker 742 M Jetblack med olika däckdimensioner, fram 9,5 J x 22 med däck 275/35 R 22, bak 10,5 J x 22 med däck 315/30 R 22.
Ambient Light BMW X6 G06 2019

Ambient Light.

Ambient Light med konturbelysning i fram- och bakdörrarna ingår som standard och ger avkopplande och behaglig belysning i passagerarutrymmet. Welcome Light Carpet lyser upp marken under dörrarna vid in- och urstigning. Det finns sex dämpbara ljusdesignvarianter i färgerna vit, blå, orange, brons, syrén och grön att välja mellan.
Glasinlägg CraftedClarity BMW X6 G06 2019

Glasinlägg ’CraftedClarity’ för interiördetaljer.

Glasinläggen CraftedClarity omfattar handtillverkade glasdetaljer som ger interiören en ännu lyxigare look och skön känsla. De designade inläggen av elegant kristallglas återfinns på växelväljaren, kontrollreglaget för BMW Controller och start-/stoppknappen.
Panoramaglastak Sky Lounge BMW G06 2019

Panoramaglastak Sky Lounge.

På dagen skapar panoramaglastaket Sky Lounge en generöst rymlig känsla och i mörker förvandlas det till en stämningsfull, grafisk ljuseffekt genom sina över 15 000 ljuselement. Ingår gör även belysningskonceptet Ambient Light som belyser baksidan av framstolarnas ryggstöd. Ljusgrafiken och stolsbelysningen kan ställas in på någon av de sex färgerna för Ambient Light.

TILLBEHÖR OCH BMW M PERFORMANCE PARTS FÖR BMW X6.

Med BMW M Performance Parts ger du din BMW X6 maximal racingkaraktär. Välj bland visuellt vässad designutrustning för exteriören och interiören och snygga smidda fälgar och lättmetallfälgar. Med BMW Originaltillbehör kan du forma din BMW 2-serie Coupé precis efter dina egna önskemål: Produkterna är perfekt anpassade för BMW X6 vad gäller kvalitet, design och prestanda.

BMW takreling BMW X6 G06 2019

BMW Lasthållare.

Takrelingen kan kombineras med alla BMW takräckessystem och takboxar och passar även bilens utseende perfekt. Lasthållaren monteras lätt och utan verktyg samt uppfyller tack vare sin stabila konstruktion och sitt stöldskyddande låssystem högsta krav på kvalitet och säkerhet.
BMW takbox 520 Svart/Titansilver BMW G06 2019 Exteriör

BMW Takbox 520 Svart/Titansilver.

Den moderna takboxen i Svart med sidodekor Titansilver har en volym på 520 liter och passar till alla BMW lasthållarsystem. Tack vare det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.
Formpressad skyddsmatta för bagageutrymmet BMW G06 2019

Formpressad skyddsmatta för bagageutrymmet.

Halkskyddande, vattenavvisande och slitstark formpassad matta med hög kant runt om som skyddar bagageutrymmet mot smuts och väta. Den svarta designen passar perfekt till standardutrustningen.
BMW Floor Liner bak BMW X6 G06 2019

BMW Floor Liner bak.

Funktionella och tillförlitliga med en sportigt elegant touch: Halkskyddande, vattenavvisande och slitstark BMW Floor Liner med hög kant runt om skyddar det bakre fotutrymmet mot väta och smuts. Utförande i Svart med spänne i rostfritt stål. Passar in perfekt i interiören tack vare den speciella 3D-passformen.
22" M Performance lättmetallfälg Stjärneker 749 M Bicolor BMW X6 G06 2019

22" M Performance lättmetallfälg Stjärneker 749 M Bicolor.

Högklassiga, viktoptimerade 22'' M Performance lättmetallfälgar Stjärneker 749 M i utförande Svart, högglanspolerade med färgad M-logo och M Performance text. Separata fälgar fram, storlek 9,5J x 22, utan däck.
22" M Performance lättmetallfälg Stjärneker 749 Jet Black matt BMW X6 G06 2019

22" M Performance lättmetallfälg Dubbeleker 749 M Jet Black matt.

Den högklassiga 22'' M Performance lättmetallfälgen Stjärneker 749 M är viktoptimerad genom Flow-Forming, i utförande Jet Black matt med färgad M Performance logotyp. Separata fälgar fram, storlek 9,5J x 22, utan däck.
M Performance frontgaller i kolfiber BMW X6 G06 2019

M Performance dekorgaller kolfiber för fronten.

Renodla karaktären: M Performance frontgallret är tillverkat för hand i exklusiv kolfiber, medan stavarna består av ett mycket tåligt plastmaterial. Ett blickfång i fronten som utstrålar elegans och en unikt sportig stil lång väg.
Bakre M Performance fenor Svart högglans BMW X6 G06 2019

Bakre M Performance fenor i Svart högglans.

För individuella sportiga accenter: De bakre M Performance fenorna betonar bilens dynamiska elegans. De förstärker på ett individuellt sätt de sportiga egenskaperna i bakpartiet på den här bilen.
M bakspoiler kolfiber BMW G06 2019 Exteriör

M bakspoiler i kolfiber.

Uttrycksfull: M bakspoilern i kolfiber understryker bilens exklusiva sportiga utseende. Tack vare hightech-materialet kolfiber är konstruktionen extremt lätt men ändå mycket stabil. Den bakre spoilern är tillverkad för hand och perfekt anpassad till bilens design och övriga M komponenter i kolfiber.
M Performance backspegelkåpa kolfiber BMW X6 G06 2019 Exteriör

M Performance backspegelkåpor i kolfiber.

Tillverkade för hand helt i kolfiber: Backspegelkåpornas tydliga look framhäver bilens oförglömliga hightech-karaktär. Den dynamiska designen skapar en ytterst exklusiv stil och ger bilen en individuell sportig touch.
M Performance foliering för tröskelbreddarna i Frozen Black BMW X6 G06 2019

M Performance foliering för tröskelbreddare Frozen Black.

Sportig hela vägen. M Performance foliering för tröskelbreddarna i Svart/Grå matt ger bilen en extra personlig och dynamisk karaktär. Placeringen ovanför tröskelbreddarna understryker bilens typiska designegenskaper och dynamiska proportioner.
M Performance ratt BMW X6 G06 2019

M Performance ratt.

Handfasta argument: Tack vare sina grepp i alcantara ligger M Performance–ratten synnerligen bra och skönt i handen – för en förbättrad känsla vid styrning. De tydliga konturerna och mittmarkeringen i rött läder förstärker den speciella motorsportlooken.

FÖRARASSISTANSSYSTEM OCH DIGITALA TJÄNSTER FÖR BMW X6.

BMW X6 rymmer förutom all teknik och funktioner som Head-Up Display också en mängd andra assistansfunktioner och tjänster.

BMW Digital Key BMW X6 G06 2019

BMW Digital Key.

Varför ska du sätta i fjärrkontrollen om du har din telefon med dig? Med BMW Digital Key på din smartphone kan du låsa och låsa upp din BMW och till och med starta den. Du kan även ge upp till fem personer med kompatibel iPhone tillgång till din BMW. Här kan du bland annat begränsa toppfarten – idealiskt för personer med nytaget körkort. Digital Key är endast kompatibel med utvalda iPhone-modeller. Det finns en lista med alla kompatibla iPhones på bmw.com/digitalkey
Remote Software Upgrade BMW X6 2019

Remote Software Upgrade.

Se till att bilen alltid har den senaste programvaruversionen installerad. Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Du laddar ner uppgraderingarna via My BMW-appen eller via bilens inbyggda SIM-kort och därefter installera programvaran. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i din BMW.
Driving Assistant Professional BMW 2019 förarplats

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Förutom funktionerna som ingår i Driving Assistant innehåller Driving Assistant Professional bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, filbytesassistent och nödstoppsfunktion samt filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd.
Connected Music BMW X6 G06 2019 Display

Connected Music.

Hör din favoritmusik, var du än är. Klassisk konsert på motorvägen, jazz i rusningstrafiken och pop när du glider omkring i stan. Genom Connected Music med Spotify och det inbyggda sim-kortet kan du strömma miljoner låtar online, direkt via BMW:s musikpartner Spotify.

TEKNISKA DATA FÖR BMW X6.

BMW X6 xDrive40i och fler motorer.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min:

250 (340)/5.500-6.500

Toppfart i km/h:

250

Acceleration från 0 till 100 km/h i sekunder:

5.5

Bränsleförbrukning, blandad körning, i l/100 km(WLTP):

11,2-9,9

Koldioxidutsläpp blandad körning i g/km(WLTP):

255.225

Ritningar BMW X6 mått
BMW hjul- och däck EU-märkning förstorad bild

BMW FÄLGAR OCH DÄCK.

Däcken till våra bilar testas noggrant med upp till 50 olika kvalitetskriterier – avsevärt fler än vad som krävs enligt gällande EU-bestämmelser. Här hittar du all information om egenskaperna hos däcken som BMW använder.
BMW X6

ERBJUDANDEN PÅ BMW X6.

Se våra aktuella erbjudanden på BMW X6 och jämför med andra modeller. Om du är osäker på vilken finansiering som är rätt för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren. Du kan även se bilar som finns i lager hos våra återförsäljare.

BMW SERVICE INCLUSIVE FÖR BMW X6.

BMW Servicemedarbetare hälsar på kund

Koppla av på resan: Det här paketet ger 100 % transparens och enkel planering när du ska välja löptid eller körsträcka.

Tjänster som ingår:

  • Service med fordonskontroll enligt BMW:s standarder
  • Service av mikrofilter
  • Service av bromsvätska

Bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp för BMW X6.

BMW X6 M50i.
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 12,0–11,2
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 275–256

Officiella uppgifter om bränsleförbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt motsvarande förordning (EU) 715/2007 i den senaste versionen. WLTP-värdena avser standardutrustade bilar med hänsyn tagen till eventuell extrautrustning. För fordon som har typgodkänts efter 2021-01-01 finns endast officiella uppgifter baserade på WLTP. Du hittar mer information om mätmetoderna WLTP och NEFZ på www.bmw.de/wltp.

Mer information om officiell bränsleförbrukning och de officiella koldioxidutsläppsvärdena för nya personbilar hittar du under sökvägen för bränsleförbrukning, koldioxidutsläpp och elförbrukning för nya personbilar. Informationen kan erhållas gratis hos alla BMW-återförsäljare samt under länken https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.

Läs mer

Bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp för BMW X6.

  • Disclaimer reference invalid