BMW X7 G07 2019 Arctic Grey sedd snett framifrån
DrivmedelBensinDiesel

THE X7

BMW X7: ALLA HÖJDPUNKTER

DrivmedelBensinDiesel
THE X7BMW X7: ALLA HÖJDPUNKTER

Den första BMW X7: De rena linjerna och det kraftfulla formspråket gör att bilen ser lätt och smidig ut trots sin storlek och de imponerande måtten. Samtidigt erbjuder de generösa innerutrymmena i kupén ett banbrytande samspel mellan exklusivitet, funktionalitet och frihet – mycket hög komfort även på den tredje sätesraden. Exceptionell är även bilens kraftfulla kördynamik, som imponerar genom sin optimala sportighet. Allt för den perfekta resan.
 

 

 

Läs mer

KONFIGURATIONSFÖRSLAG FÖR BMW X7.

BMW X7 xDrive40i

INNOVATION EDITION.

BMW X7 G07 2019 sedd snett framifrån Konfiguration Essence xDrive40i Phytonicblå
Från 1 099 250 kr
 • Storslagen elegans.
 • BMW Laserlight.
 • Klimatautomatik med 5 -zons reglering.

BMW X7 xDrive40d

DESIGN PURE EXCELLENCE.

BMW X7 G07 2019 sedd snett framifrån Konfiguration Balance xDrive40i M Carbon Black metallic
Från 1 113 050 kr
 • BMW Komfortstol.
 • Parking Assistant Plus.
 • BMW Crafted Clarity glaselement.

BMW X7 M50i

ULTIMATE EDITION

BMW X7 G07 2019 sedd snett framifrån Konfiguration Signature xDrive40i Arctic Grey briljanteffekt
Från 1 264 000 kr
 • 530hk, 0-100 på 4,7 sekunder.
 • BMW Night Visition med personigenkänning.
 • 21" M Lättmetallfälg.

DESIGNHÖJDPUNKTER FÖR BMW X7.

BMW njurar BMW X7 G07 2019 Närbild

BMW njurar.

Med sin centrala position understryker BMW njurarna utseendemässigt pondusen och estetiken hos bilens front.
BMW Laserlight BMW X7 G07 2019 Närbild

BMW Laserlight.

Extrautrustningen BMW Laserlight har omisskännlig X-design och ger i laserhelljusläget nästan dubbelt så lång räckvidd som konventionella strålkastare: upp till 500 m. Det leder till bättre sikt i mörker och därmed även till avsevärt högre säkerhet. Den blå X-signaturen och logon BMW Laser understryker bilens tydliga hightech-karaktär.
22" lättmetallfälgar BMW X7 G07 2019

22” lättmetallfälgar.

22" lättmetallfälgar Multieker 757, Bicolor Ferritgrå, högglanspolerade med olika däckdimensioner, fram 9,5 J x 22 med högprestandadäck 275/40 R 22, bak 10,5 J x 22 med högprestandadäck 315/35 R 22 (extrautrustning). Fler dimensioner och utföranden finns.
Air Breather BMW X7 G07 2019

Air Breather.

Air Breathern bakom de främre hjulhusen med den förlängda hockeyklubban förstärker som dekorlist den estetiska karaktären och bilens längd.
Kromlister BMW X7 G07 2019

Kromlister.

Den horisontella kromlisten mellan baklyktorna framhäver bilens sportigt eleganta karaktär. I likhet med lyxsedanerna i BMW:s 7-serie bildar kromlisterna en förstärkt kontrast till färgen du valt på bilen och skapar en harmonisk förening mellan de kraftfulla sidopartierna och bakpartiet.
Glasinlägg CraftedClarity BMW X7 G07 2019

Glasinlägg ”CraftedClarity”.

Glasinläggen CraftedClarity omfattar handtillverkade glasdetaljer som ger interiören en ännu lyxigare look och skön känsla. De designade inläggen av elegant kristallglas återfinns på växelväljaren, BMW iDrive och start-/stoppknappen.
Läderdesign BMW X7 G07 2019

Högkvalitativ läderdesign.

Fås som tillval: BMW Individual helläderutrustning ’Merino’ Elfenbensvit/Midnattsblå, interiörfärg Svart.
Sex- eller sjusitsig BMW X7 G07 2019

BMW X7 sex- eller sjusitsig.

Standardutrustningens tredje sätesrad med två säten som kan fällas ned och integreras helt i bagageutrymmets golv ger plats för ytterligare två passagerare. Det gör det möjligt för upp till sju personer att åka i bilen.
Panoramaglastak BMW X7 G07 2019

Panoramaglastak Sky Lounge.

När mörkret faller skapar tillvalet panoramaglastaket Sky Lounge en stämningsfull, grafisk ljuseffekt med sina över 15 000 ljuselement. Ljusgrafiken kan ställas in på någon av de sex färgerna för Ambient Light.
Ambient Light BMW X7 G07 2019

Ambient Light.

Ambient Light ingår i standardutrustningen och omfattar stämningsfull konturbelysning som ger en behaglig och avkopplande belysning i interiören. De sex dämpbara ljusdesignvarianterna har även en dynamisk funktion i fyra av varianterna. Welcome Light Carpet lyser upp marken under dörrarna vid in- och urstigning.

KÖRKOMFORT FÖR BMW X7.

Körkomfort BMW X7 G07 2019 Närbild

BMW X7 erbjuder extra hög körkomfort utan att göra avkall på enastående kördynamiska egenskaper. Chassisystemet Executive Drive, som finns som tillval, använder sig av aktiva krängningshämmare som på elektromekanisk väg kontinuerligt minimerar karossens lutning och nigning under körning. Standardutrustningens adaptiva luftfjädring för bak- och framaxeln underlättar vid in- och urstigning samt när du lastar in i bagageutrymmet. Luftfjädringen håller bilens kaross automatiskt på konstant höjd, oavsett hur tungt lastad och kan ställas in manuellt.

KÖRDYNAMIK I BMW X7.

BMW X7 G07 2019 sedd snett framifrån körandes i terrängen

BMW X7 kan på begäran fås med ett xOffroad-paket. Med de fyra Offroad-körlägena kan fyrhjulsdriften BMW xDrive anpassas ännu bättre till det aktuella underlaget. M sportavgassystem (tillval) med en ljudkaraktär som kan väljas med kördynamikreglaget Driving Experience Control och där systemet kännetecknas av ett ännu intensivare sound i lägena Sport och Sport+. Den integrerade aktiva styrningen för fyrhjulsdriften (tillval) ger en låg vändradie vid körning i låg hastighet tack vare medstyrande bakhjul på motsatt sida.

TILLBEHÖR OCH BMW M PERFORMANCE PARTS FÖR BMW X7.

Med BMW M Performance Parts ger du din BMW maximal racingkaraktär. Välj bland visuellt vässade designutrustningar för exteriören och interiören samt snygga smidda fälgar och lättmetallfälgar. Med BMW Originaltillbehör kan du anpassa din BMW exakt enligt dina önskemål. Produkterna är perfekt anpassade för BMW X7 vad gäller kvalitet, design och prestanda.

Takbox 520 BMW X7 G07 2019

Takbox 520.

Den moderna takboxen i Svart med sidodekor Titansilver har en volym på 520 liter och passar till alla BMW lasthållarsystem. Tack vare det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.
Takreling BMW X7 G07 2019 Exteriör

Lasthållare.

Takrelingen kan kombineras med alla BMW takräckessystem och takboxar och passar även bilens utseende perfekt. Lasthållaren monteras lätt och utan verktyg samt uppfyller tack vare sin stabila konstruktion och sitt stöldskyddande låssystem högsta krav på kvalitet och säkerhet.
22'' M Y-eker 785 M Bicolor BMW X7 G07 20219

22" M Performance Y-eker 785 M Bicolor.

Högklassiga 22'' M Performance smidda lättmetallfälgar Y-eker 785 M i utförande Bicolor Svart matt, högglanspolerade och med fräst M Performance-logotyp. Komplett uppsättning RDC-sommarhjul med däck med nödgångsegenskaper, hjulstorlek 7,5J x 22 med däckstorlek 275/40 R22 107Y RSC fram och 10,5J x 22 med däckstorlek 315/35 R22 111Y RSC bak.
Allvädersmattor fram BMW X7 G07 2019

Allvädersmattor fram.

Slitstarka allvädersmattor med perfekt passform och hög kant har inte bara snygg design, utan skyddar även fotutrymmet fram mot smuts och väta. De är formgivna i Svart och har ett spänne av rostfritt stål.
Formpressad skyddsmatta för bagageutrymmet BMW X7 G07 2019

Formpressad skyddsmatta för bagageutrymmet.

Den halksäkra, vattenavvisande och slitstarka formpressade mattan med hög kant runt om i elegant design skyddar bagageutrymmet mot smuts och väta. Den formpassade mattan i svart och med ett elegant spänne i rostfritt stål passar perfekt in i interiören i bagageutrymmet. Svara på tråden
Universalhållare för surfplattor med BMW Safety Case för Travel & Comfort-system BMW X7 G07 2019.

Universalhållare för surfplattor med BMW Safety Case för Travel & Comfort-system.

Universalfästets storlek kan ställas in efter behov och hakas fast i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen ”Travel & Comfort”. Håller fler Apple iPads eller Samsung-surfplattor på plats med BMW Safety Case från 7 till 11 tum, kan vridas 360 grader och vinklas i önskad vinkel.
M modellbeteckning X7 Svart högglans BMW X7 G07 2019

M modellbeteckning X7 Svart högglans.

Sätt sportig prägel på din BMW X7. M modellbeteckningen X7 i Svart högglans förstärker din bils dynamiska utseende. Modellbeteckningen är lackerad i Svart högglans och är lika robust och omisskännlig som resten av bilen och är en perfekt detalj för att sätta din prägel på exteriören.
M Performance backspegelkåpor i kolfiber BMW X7 G07 2019

M Performance backspegelkåpor i kolfiber.

Tillverkade för hand helt i kolfiber: Backspegelkåpornas tydliga look framhäver bilens oförglömliga hightech-karaktär. Den dynamiska designen skapar en ytterst exklusiv stil och ger bilen en individuell sportig touch.
M Performance ratt BMW X7 G07 2019 Exteriör

M Performance ratt.

Handfasta argument: Tack vare sina grepp i alcantara ligger M Performance–ratten synnerligen bra och skönt i handen – för en förbättrad känsla vid styrning. De tydliga konturerna och mittmarkeringen i rött läder förstärker den speciella motorsportlooken.
M Performance golvmattor BMW X7 G07 2019 Exteriör

M Performance golvmattor.

Högklassigt utseende, enastående passform: M Performance golvmattor ger även bilens fotutrymme en individuell sportig karaktär. Med M-logotyp och M Performance text. Kanterna i läderutseende med prydnadssöm i kontrastfärger och ett insytt band i M-färger avrundar det exklusiva utseendet.
M Performance tanklock i kolfiber BMW X7 G07 2019

M Performance tanklock i kolfiber.

De avgörande detaljerna: M Performance-tanklocket är tillverkat av högkvalitativ kolfiber. Det förstärker bilens sportiga och individuella look och uppgraderar dessutom utseendet. BMW Originaltillbehör har den högsta motståndskraften mot bensin och diesel. Med M Performance text i borstad aluminium.
M Performance däckväskor BMW X7 G07 2019

M Performance däckväskor.

Exklusiv racingkänsla i garaget: M Performance däckväskorna skyddar såväl föraren som bilen mot smuts. Det förstärkta handtaget gör det smidigt att transportera däcken. Tack vare den speciella märkningen ordnar du alltid blixtsnabbt de olika däcken. I sportig M Performance design.

INNOVATIV TEKNIK OCH FÖRARASSISTANSSYSTEM I BMW X7.

BMW X7 är utrustad med den senaste generationen av BMW:s Connectivity-teknologier. Intelligenta digitala tjänster och förarassistanssystem skapar en sömlös uppkoppling till världen utanför och erbjuder med sin intuitiva användbarhet maximal komfort och största möjliga säkerhet.

BMW Live Cockpit Professional BMW X7 G07 2019

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en 12,3" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.
BMW geststyrning BMW X7 G07 2019

BMW geststyrning.

Med BMW geststyrning kan vissa definierade funktioner styras med bestämda handrörelser. För vissa funktioner kan systemet identifiera t ex gester som ”svepa” eller ”peka” som kan användas för att avvisa eller ta emot inkommande samtal. Även volymen kan höjas och sänkas genom snurrande rörelser med pekfingret.
Driving Assistant Professional BMW X7 G07 2019

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Förutom funktionerna som ingår i Driving Assistant innehåller Driving Assistant Professional bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, filbytesassistent och nödstoppsfunktion samt filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd.
Parking Assistant Plus BMW X7 G07 2019

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View, parkeringshjälp på sidan, parkeringsassistent för parkering parallellt med och vinkelrätt mot gatan samt backningsassistent.
Parkeringsassistent BMW X7 G07 2019

Parkeringsassistent.

Hitta parkeringsplats nära destinationen? Med parkeringsassistenten är det enkelt. Systemet förslår lediga parkeringsplatser i parkeringshus eller på gatan och beräknar den bästa resrutten och var chansen att hitta en parkeringsplats är störst baserat på dina val.
BMW Remote Software Upgrade BMW X7 G07 2019

Remote Software Upgrade.

Se till att bilen alltid har den senaste programvaruversionen installerad. Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Du laddar ner uppgraderingarna via My BMW-appen eller via bilens inbyggda SIM-kort och därefter installera programvaran. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i din BMW.
Upplevelselägen BMW X7 G07 Närbild

Upplevelselägen.

Föredrar du diskret kupébelysning eller produktivitet? Med upplevelselägena Executive eller Expressive kan du tack vare den perfekt orkestrerade ljussättningen av all belysning i kupén skapa en upplevelse för dina sinnen som matchar din sinnesstämning perfekt. Säg bara: ”Hey , BMW. Aktivera Executive-läget.”
Welcome Light Carpet BMW X7 G07

Markbelysning med Welcome Light Carpet.

Ljusmattan projicerar en läcker ljusgrafik under dörrarna och på så sätt skapar en välkomnande stämning redan när du stiger in i bilen. Funktionen gör det även bekvämare och säkrare när du stiger ur bilen i mörker.
Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System BMW X7 G07 Närbild

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med två diamantdiskanter ger fantastiskt ljud i studiokvalitet på alla platser i bilen och inkluderar även 3D-surroundljud. 20 perfekt placerade högtalare med en total effekt på 1 500 watt ger en fascinerande klangbild.
Underhållning i baksätet Professional BMW X7 G07 Närbild

Infotainment Professional för baksätet.

Infotainment Professional för baksätet omfattar två separata högupplösta 10,2" pekskärmar som kan vinklas samt en Blu-ray-spelare. De kan användas för navigation och internet (förutsätter ett mobilabonnemang) under körning.
Tempererade dryckeshållare BMW X7 G07 Kupé

Tempererade dryckeshållare.

Dryckeshållarna i mittkonsolen har en kyl- och värmefunktion som kan ställas in efter behov. Temperaturfunktionen aktiveras med knappar på höger och vänster sida. Belysningen intill visar vilken funktion som valts (blå färg för kylning och röd färg för uppvärmning).
Klimatautomatik med 5-zonsreglering BMW X7 G07

Klimatautomatik med 5-zonsreglering.

Med hjälp av klimatautomatiken med 5-zonsreglering kan temperaturen för föraren och framsätespassageraren, höger och vänster sida på andra sätesraden samt tredje sätesraden ställas in individuellt. Alla i bilen kan på sätt välja önskad temperatur och fläktnivå.

TEKNISKA DATA FÖR BMW X7.

BMW X7 xDrive40i och fler motoralternativ.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min:

245 (333) / 5500-6250

Toppfart i km/h:

243

Acceleration från 0 till 100 km/h i sekunder:

6,3

Bränsleförbrukning, blandad körning, i l/100 km(WLTP):

10,9 - 10,1

Koldioxidutsläpp blandad körning i g/km(WLTP):

248 - 231

Ritning BMW X7 Mått
BMW hjul- och däck EU-märkning förstorad bild

BMW FÄLGAR OCH DÄCK.

Däcken till våra bilar testas noggrant med upp till 50 olika kvalitetskriterier – avsevärt fler än vad som krävs enligt gällande EU-bestämmelser. Här hittar du all information om egenskaperna hos däcken som BMW använder.
BMW X7

ERBJUDANDEN PÅ BMW X7.

Se våra aktuella erbjudanden på BMW X7 och jämför med andra modeller. Om du är osäker på vilken finansiering som är rätt för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren. Du kan även se bilar som finns i lager hos våra återförsäljare.

BMW SERVICE INCLUSIVE FÖR BMW X7.

BMW Servicemedarbetare hälsar på kund

#whateverhappens. Koppla av på resan: Det här paketet ger 100 % transparens och enkel planering när du ska välja löptid eller räckvidd.

Tjänster som ingår:

 • Service med fordonskontroll enligt BMW:s standarder
 • Service av mikrofilter
 • Service av bromsvätska