Plug-in Hybrider.

PLUG-IN HYBRIDER.

Allt du behöver veta om laddhybrider.

PLUG-IN HYBRIDER.

Allt du behöver veta om laddhybrider.

Plug-in Hybrider.Allt du behöver veta om laddhybrider.

PLUG-IN HYBRID ELLER ELBIL?

Få koll på skillnaden och vilken bil som passar dig bäst.

Ibland kan det vara svårt att välja. Börja med att utgå från vilka bilbehov du faktiskt har. Hur långt kör du vanligtvis?
Vilka laddmöjligheter har du - både hemma och borta? Botanisera sedan i modellutbudet nedan och hitta den laddhybrid som passar dig.

Read more
Plug-in Hybrid – få det bästa av två världar.

PLUG-IN HYBRID – FÅ DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR.

En plug-in hybrid, ibland kallad laddhybrid eller hybridbil, drivs av både en elmotor och en förbränningsmotor. Bilen går på ett batteri som laddas på samma sätt som i en elbil. Tack vare förbränningsmotorn behöver du dock inte bekymra dig om bilens räckvidd. Du får en sömlös växelverkan mellan två motorer som ger dig körglädje mil efter mil.
BMW i3

ELBIL – FÖR DIG SOM LEVER LIVET I STADEN.

En elbil drivs av ett batteri som du antingen laddar via ett godkänt eluttag, i en så kallad wallbox, eller vid en publik laddstation. Elbilarna släpper inte ut fossila bränslen och anses därför vara dagens mest miljövänliga bilar. Eftersom de har en begränsad räckvidd passar dem dig som kör kortare sträckor.

DÄRFÖR SKA DU KÖRA PLUG-IN HYBRID.

 • 01 Är miljövänligare än traditionella bilar.
 • 02 Tar dig dit du ska, både till vardags och när du är ledig.
 • 03 Har lägre utsläpp än traditionella bilar.
 • 04 Kräver mindre underhåll än traditionella bilar.
 • 05 Är bonusberättigade av staten.

GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV.

Sätt dig i förarsätet - få de senaste nyheterna först av alla.

ALLA VÅRA HYBRIDBILAR.

Upplev känslan av sömlöst samarbete.

Med kraften från en elmotor och smidigheten från en förbränningsmotorn får du en växelverkan som tillsammans skapar oslagbar körglädje. Upptäck den du också!

Read more

BMW 225xe – PERFEKT KOMBO AV SPORT OCH FAMILJELIV.

BMW 225xe Active Tourer

BMW 225xe – PERFEKT KOMBO AV SPORT OCH FAMILJELIV.

För dig som vill ha mer körglädje i vardagen.

BMW 225xe Active Tourer är bilen som är full av energi. Den erbjuder en blandning av sport, bränsleekonomi och praktisk vardaglighet som är oöverträffad i detta segment. Du får acceleration från 0 till 100 på bara 6,7 sekunder och en elektrisk räckvidd på upp till 45 km*.

 

BMW 330e SEDAN – MED RÄCKVIDD UPP TILL 60 KM.

BMW 330e

BMW 330e SEDAN – MED RÄCKVIDD UPP TILL 60 KM.

Förbeställ ikonen hos din närmaste återförsäljare idag.

I september 2019 kommer äntligen laddhybdridversionen av vår bästsäljande sportsedan. Tack vare den 4-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn får du 252 pigga hästkrafter som sömlöst kombineras med en högeffektiv elmotor. Räckvidden har sedan föregångaren ökat med hela 50 procent och landar nu in på upp till 60 km*.

BMW 3-SERIE TOURING SOM PLUG-IN HYBRID.

BMW 3-SERIE TOURING SOM PLUG-IN-HYBRID.

BMW 3-SERIE TOURING SOM PLUG-IN HYBRID.

Som första BMW Touring-modell med hybriddrivlina förenar BMW 330e Touring maximal körglädje med kraftigt reducerade koldioxidutsläpp och garanterar en sportig körupplevelse utöver det vanliga. Den elektriska räckvidden når upp till 63 km.

BMW 530e – LIGGER SOM GJUTEN PÅ VÄGEN.

BMW 530e SEDAN

BMW 530e – LIGGER SOM GJUTEN PÅ VÄGEN.

När du vill ha elegans och oslagbar prestanda i ett.

BMW 530e är enligt andra en av de bästa plug-in hybriderna i sitt segment. Den gör 0-100 km/h på 6,2 sekunder, har en toppfart på 235 km/h och en elektrisk räckvidd på upp till 66 km**. Bilen förenar elektrisk, utsläppsfri körning* på kortare sträckor med dynamiska prestanda och hög komfort på längre resor. Välj ett körläge och dra på äventyr du också.

Från och med juli 2019 finns BMW 530e med fyrhjulsdrift, då kallad BMW 530e xDrive och med en elektrisk räckvidd på upp till 58 km**.

 

BMW 745e – LYXIGARE ÄN NÅGONSIN.

BMW 745e SEDAN.

BMW 745e – LYXIGARE ÄN NÅGONSIN.

För dig som reser i första klass.

Nya BMW 745e Sedan fortsätter att sätta exklusivt resande i fokus. Lyxåket låter dig förena det bästa av två världar. Samspelet mellan den sexcylindriga motorn och det toppmoderna högvoltsbatteriet ger maximal effekt, förbättrade förbrukningsvärden och möjligthet att köra helt elektriskt i en hastighet av upp till 140 km/h*. Interiören har dessutom gått från lyx till lyxigare med helläder, kylskåp och massagestol.

BMW X1 – SNART ÄVEN SOM LADDHYBRID.

BMW X1 – SNART ÄVEN SOM LADDHYBRID.

BMW X1 – SNART ÄVEN SOM LADDHYBRID.

Upptäck BMW X1 xDrive25e med upp till 57 km elektrisk räckvidd.

Från och med nästa år finns äntligen BMW X1 även som laddhybrid. BMW X1 xDrive25e uppfyller högsta möjliga krav på kördynamik och effektivitet samt levererar den prestanda och körglädje som kännetecknar en BMW. Vid blandad körning beräknas bränsleförbrukningen till 2,0 l/100km och koldioxidvärdet till 43 g/km (NEDC-värden). Planerad leverans från mars 2020.

BMW X3 xDRIVE30e - EFTERLÄNGTAD ÄVENTYRARE.

BMW X3 xDRIVE30e - EFTERLÄNGTAD ÄVENTYRARE.

BMW X3 xDRIVE30e - EFTERLÄNGTAD ÄVENTYRARE.

För dig som vill upptäcka världen.

BMW X3 xDrive30e förenar det bästa från två världar: dynamiken och effektiviteten hos en elmotor med komforten hos en förbränningsmotor. Bilen kommer ha en räckvidd på upp till 50 kilometer**. BMW eDrive-tekniken gör dessutom att förbränningsmotorns bränsleförbrukning sänks till 2,4 liter/100 km** vilket ger CO2 -utsläpp på maximalt 56 gram/km**. Litiumjonbatteriet är placerat under baksätet vilket ger dig bagagevolym på hela 450 liter. Produktionsstart sker i december 2019 men du kan förboka bilen redan nu.

BMW X5 xDRIVE45e – NU TREDUBBLAD RÄCKVIDD.

BMW X5 xDRIVE45e

BMW X5 xDRIVE45e – NU TREDUBBLAD RÄCKVIDD.

När du vill få plats med allt, alla och lite till.

Nya BMW X5 xDrive45e ger dig en total systemeffekt på hela 394 hästkrafter, en räckvidd på upp till 80 kilometer* vid helelektrisk körning, karaktäristiskt sportig look, obegränsad off-road-prestanda och enastående effektivitet. Du får med andra ord allt du behöver för att ta dig dit du vill. När du vill.

BMW i8 – EN IKON FÖR SIN TID.

BMW i8

BMW i8 – EN IKON FÖR SIN TID.

För dig som inte vill kompromissa med varken miljö eller fart.

BMW i8 personifierar vår vision om en modern sportbil med hållbarheten som ledstjärna. Intelligent lättviktsteknik där kolfiber används i karossen kombineras med interiör i återvinningsbara material. Bilen har dessutom en räckvidd på 53 kilometer*. Med en BMW i8 bevisar du inte bara att du har god smak. Du har även rätt inställning.

Laddning

ALLT OM LADDNING.

ALLT OM LADDNING.

BMW i3

MILJÖN ÄR EN DEL AV VÅRT DNA.

Så jobbar vi mot en mer hållbar bilindustri.

MILJÖN ÄR EN DEL AV VÅRT DNA.

Så jobbar vi mot en mer hållbar bilindustri.

BLI FÖRST MED DET SENASTE FRÅN BMW.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från BMW.

Read more
 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.