LADDHYBRIDER FRÅN BMW.

Allt du behöver veta om laddhybrider.

LADDHYBRIDER FRÅN BMW.Allt du behöver veta om laddhybrider.

LADDHYBRID ELLER ELBIL?

Få koll på skillnaden och vilken bil som passar dig bäst.

En plug-in hybrid, även kallad laddhybrid eller hybridbil, drivs av både en elmotor och en förbränningsmotor. Bilen går på ett batteri som laddas på samma sätt som i en elbil. Tack vare förbränningsmotorn behöver du dock inte bekymra dig om bilens räckvidd. Du får en smidig växelverkan mellan två motorer som ger dig körglädje mil efter mil. Att välja kan vara svårt, men börja med att utgå från vilka behov du faktiskt har av din bil. Hur långt kör du vanligtvis? Vilka laddmöjligheter har du - både hemma och borta? Utforska sedan vårt modellutbud och hitta den laddhybrid som passar dig.

Plug-in Hybrid – få det bästa av två världar.

PLUG-IN HYBRID – FÅ DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR.

En plug-in hybrid, ibland kallad laddhybrid eller hybridbil, drivs av både en elmotor och en förbränningsmotor. Bilen går på ett batteri som laddas på samma sätt som i en elbil. Tack vare förbränningsmotorn behöver du dock inte bekymra dig om bilens räckvidd. Du får en sömlös växelverkan mellan två motorer som ger dig körglädje mil efter mil.
BMW i3

ELBIL – FÖR DIG SOM LEVER LIVET I STADEN.

En elbil drivs av ett batteri som du antingen laddar via ett godkänt eluttag, i en så kallad wallbox, eller vid en publik laddstation. Elbilarna släpper inte ut fossila bränslen och anses därför vara dagens mest miljövänliga bilar. Eftersom de har en begränsad räckvidd passar dem dig som kör kortare sträckor.

DÄRFÖR SKA DU KÖRA LADDHYBRID.

 • 01 Är miljövänligare än traditionella bilar.
 • 02 Tar dig dit du ska, både till vardags och när du är ledig.
 • 03 Har lägre utsläpp än traditionella bilar.
 • 04 Är bonusberättigade av staten.

GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV.

Sätt dig i förarsätet - få de senaste nyheterna först av alla.

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

Kraft, elegans och laddbar körglädje.

Alla våra laddhybrider bjuder på uttrycksfull design, en uppsjö av smarta och innovativa lösningar kombinerat med en sömlös växelverkan mellan en kraftfull förbränningsmotor och tystlåten elmotor. Hitta den som passar dig bäst. Välj mellan 11 laddbara modeller 2020.

 

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER
BMW X1 xDrive25e

BMW 530e Sedan.

BMW 530e Sedan är en av de bästa laddhybriderna i sitt segment. Med BMW 5-serie Sedan som laddhybrid får du njuta av 292 hästkrafter i kombination med en effektiv elmotor för maximal smidighet, oavsett om du väljer bakhjulsdrift eller xDrive. Den elektriska räckvidden är upp till 61 km*.
Mer om BMW 530e Sedan
BMW X3 xDrive30e

BMW 530e Touring.

BMW 5-serie Touring kommer nu för första gången också som laddhybrid med en elektrisk räckvidd på upp till 57 km*. Tillsammans med den kraftfulla förbränningsmotorn får du 292 hk ren körglädje ute på vägarna, dessutom kan du välja fyrhjulsdrift för att säkerställa maximal BMW-upplevelse.
Mer om BMW 530e Touring

FLER LADDHYBRIDER.

BMW 225xe – PERFEKT KOMBO AV SPORT OCH FAMILJELIV.

BMW 225xe.

BMW 225xe Active Tourer är en bil full av energi för dig som vill ha mer körglädje i vardagen. Den erbjuder en blandning av sport, bränsleekonomi och praktisk vardaglighet som är oöverträffad i detta segment. Du får acceleration från 0 till 100 på bara 6,7 sekunder och nu med en ökad elektrisk räckvidd på upp till 53 km*.
Mer om BMW 225xe Active Tourer
BMW 330e Sedan

BMW 330e Sedan.

Nu finns äntligen laddhybridversionen av vår bästsäljande sportsedan som även finns med xDrive fyrhjulsdrift. Tack vare den 4-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn får du 252 pigga hästkrafter som sömlöst kombineras med en högeffektiv elmotor. Räckvidden har sedan föregångaren ökat med hela 50 procent och landar nu på upp till 60 km*.
Mer om BMW 330e Sedan
BMW 330e TOURING

BMW 330e Touring.

Som första BMW Touring-modell med hybriddrivlina förenar BMW 330e Touring maximal körglädje med kraftigt reducerade koldioxidutsläpp och garanterar en sportig körupplevelse utöver det vanliga. Den elektriska räckvidden når upp till 61 km* och även BMW 330e Touring finns tillgänglig som fyrhjulsdriven laddhybrid.
Mer om BMW 330e Touring

LADDBARA X-MODELLER.

Flera av våra populära X-modeller finns nu som laddhybrider. Perfekt för dig som ger dig ut på längre utflykter och inte vill kompromissa varken när det gäller mängden packning eller hänsynen till miljön.

BMW X1 xDrive25e

BMW X1 xDrive25e.

BMW X1 xDrive25e är ännu ett exempel på vår filosofi kring hybridtänkande. Kombinationen av en effektiv förbränningsmotor och modern elmotor gör BMW X1 som laddhybrid till en smart och effektiv bil som kan köras 52 km* på enbart el. Att den också är fyrhjulsdriven, har ett bagageutrymme på 475 liter och går att beställa med dragkrok gör BMW X1 xDrive25e till en praktisk bil.
Mer om BMW X1 xDrive25e
BMW X2 xDrive25e.

BMW X2 xDrive25e.

En sportig och stilren SUV utrustad med den senaste generationens batteriteknik med en elektrisk räckvidd på upp till 53 kilometer*. Kombinerat med en kraftig motor och BMW TwinPower Turbo-teknologin känner du pirret i magen när du gör 0-100km/h på 6.8 sekunder.
Mer om BMW X2 xDrive25e
BMW X3 xDrive30e

BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e förenar det bästa från två världar: dynamiken och effektiviteten hos en elmotor med komforten hos en förbränningsmotor. Med en elektrisk räckvidd på 50 km*, maximal dragvikt på 2000 kg och bagagevolym på 450 liter är BMW X3 som laddhybrid redo för alla livets äventyr.
Mer om BMW X3 xDrive30e
BMW X5 xDRIVE45e

BMW X5 xDrive45e.

När du vill få plats med allt, alla och lite till. Nya BMW X5 xDrive45e ger dig en total systemeffekt på hela 394 hästkrafter, en räckvidd på upp till 88 kilometer* vid helelektrisk körning, karaktäristiskt sportig look, obegränsad off-road-prestanda och enastående effektivitet. Du får med andra ord allt du behöver för att ta dig dit du vill. När du vill.
Mer om BMW X5 xDrive45e
Laddning

ALLT OM LADDNING.

ALLT OM LADDNING.

BMW i3

MILJÖN ÄR EN DEL AV VÅRT DNA.

Så jobbar vi mot en mer hållbar bilindustri.

MILJÖN ÄR EN DEL AV VÅRT DNA.

Så jobbar vi mot en mer hållbar bilindustri.

BLI FÖRST MED DET SENASTE FRÅN BMW.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från BMW.

Läs mer
 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.