Android Auto Smartphone Integration Meny i Control Display BMW ConnectedDrive

ANDROID AUTO.

Med Android Auto kommer du åt en mängd funktioner och innehåll på din smartphone i din BMW.

Vill du kunna använda din Android Smartphone även när du kör din BMW? Med Android Auto kommer du åt en mängd funktioner och innehåll på din smartphone under körning. Anslutningen av din smartphone till din bil görs mycket enkelt utan kabel. All viktig information visas på Control Display med det välbekanta Android app-gränssnittet. Android Auto gör att du enkelt och trafiksäkert kommer åt bekanta smartphone-appar under körning.

Använd Android Auto för att ringa under körning, diktera och skicka nyheter eller styra dina smarta hem-apparater. Och om det inte är något intressant på radio kan du hitta andra kanaler via TuneIn, lyssna på ljudböcker i Audible-appen eller höra på de senaste avsnitten av din favoritpodd och spela dina favoritspellistor på YouTube Music. Samtidigt kan du navigera enkelt till din destination med Google Maps och få navigeringsanvisningar i Head-Up Displayen och därmed direkt i ditt synfält.

Betjäningen av smartphone-appen sker via gränssnittet i din BMW eller bekvämt genom röstkommandon via Google Assistant. Säg bara ”OK, Google” eller klick på röststyrningsknappen på ratten för att aktivera den digitala röstassistenten på din smartphone.

Läs mer
ANDROID AUTO.Med Android Auto kommer du åt en mängd funktioner och innehåll på din smartphone i din BMW.
Android Auto Smartphone Integration Funktioner och fördelar förklaras i videon

UPPTÄCK MER OM ANDROID AUTO I VIDEON.

FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR ANDROID AUTO.

Android Auto är tillgängligt från och med juli 2020. En förutsättning för att kunna använda Android Auto är en Android-smartphone med Android 11 och 5 GHz Wi-Fi oberoende av telefontillverkare. Smartphones från tillverkarna Google och Samsung med Android 10 är också kompatibla.


För att kunna använda Android Auto krävs att bilen är utrustad med BMW Operating System 7. Tjänsten ingår i tillvalsutrustningen Connected Package Professional (6C3/4). Utrustningen erbjuds endast i kombination med BMW Live Cockpit (6U2) eller BMW Professional (6U3). För bilar med BMW Operating System 7, som har den utrustning som krävs, finns det möjlighet att installera Android Auto via Remote Software Upgrades i efterhand.


I länder där Connected Package Professional inte erbjuds ingår Android Auto i tillvalsutrustningen Smartphone Integration (6CP).


Tjänsten Android Auto omfattas inte av någon tidsbegränsad användning och är tillgänglig kontinuerligt i din BMW.


Obs: Förutsättningarna kan variera beroende på land.

Läs mer

BMW CONNECTED DRIVE: MER INFORMATION OCH LÄNKAR.

BMW ConnectedDrive Kundtjänst

BMW KUNDTJÄNST.

Har du frågor eller behöver mer information om tjänsterna och produkterna som ingår i BMW ConnectedDrive? Kontakta BMW:s kundtjänstavdelning.
BMW ConnectedDrive FAQ vanliga frågor och svar Kvinna med smart telefon vid fönster

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR (FAQ).

Under vårt område FAQ hittar du svar på vanliga frågor om de tjänster och produkter som ingår i BMW ConnectedDrive.
BMW Driver’s Guide-appen digital bruksanvisning smartphone

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide är en digital bruksanvisning för utvalda BMW-modeller – inklusive fordonsinformation och utrustningar, bildsökningar och förklarande animationer.
BMW ConnectedDrive digitala tjänster Översikt Kvinna med smartphone framför en BMW

TILLBKA TILL ÖVERSIKTEN.

Vill du lära dig mer om tjänsterna och produkterna som ingår i BMW ConnectedDrive? Här kommer du tillbaka till översikten.