BMW Digital Key My BMW-appen Man öppnar BMW 4-serie Coupé med sin smartphone

BMW DIGITAL KEY.

Den digitala nyckeln till din BMW – bekvämt på din smartphone eller på BMW Key Card.

Så förvandlar du din smartphone till en digital nyckel: Via My BMW-appen kan du skapa en BMW Digital Key och spara den på din kompatibla iPhone. Du kan låsa upp och låsa dörrarna och till och med starta din BMW också utan den fysiska nyckeln. Dessutom kan du ge upp till fem ytterligare personer tillgång till din BMW. Om batteriet i din iPhone skulle vara urladdat, kan du trots detta låsa upp och starta din bil i upp till ytterligare fem timmar. Du kan dessutom installera bilens BMW Key Card som en Digital Key.

Läs mer
BMW DIGITAL KEY.Den digitala nyckeln till din BMW – bekvämt på din smartphone eller på BMW Key Card.
BMW Digital Key Funktioner och fördelar förklaras i videon

UPPTÄCK MER OM BMW DIGITAL KEY OCH NYCKELNS FUNKTIONER I VIDEON.

BMW DIGITAL KEY: BJUD IN FLER ANVÄNDARE.

Installera BMW Digital Key för upp till fem användare, man med smart telefon framför en BMW X5

BMW Digital Key kan användas av upp till ytterligare fem användare.

Familj, vänner eller affärspartners: Du kan ge upp till fem ytterligare person med kompatibel iPhone tillgång till din BMW genom att skicka en inbjudan från Wallet-appen på din smartphone för att på så sätt lägga till dem som användare. En praktisk funktion till exempel för personer med nytaget körkort: Vid överföringen av BMW Digital Key kan du lägga in begränsningar via kryssrutor. Det säkerställer att Dynamic Stability Control (DSC) och Intelligent Safety till exempel inte kan inaktiveras om nyckeln har ställts in med begränsad åtkomst och en begränsning av motoreffekten.


Obs: Vilka begränsningar som är tillgängliga varierar beroende på biltypen. Endast huvudnyckeln kan lägga till fler personer i Apple Wallet. Användningstillståndet kan när som helst återkallas igen via huvudnyckeln. Delade digitala nycklar kan inte delas ut till andra.

BMW KEYCARD.

Man öppnar sin BMW KeyCard på sin digitala nyckel

Använda BMW KeyCard som digital nyckel.

Öppna och stäng enkelt din BMW med BMW KeyCard. NFC-kortet i kreditkortsformat som medföljer bilen är inaktiverat från fabriken. En förutsättning för att kunna aktivera NFC-kortet är en vanlig bilnyckel eller att man har en aktiv Digital Key. För att aktivera BMW KeyCard lägger du kortet i det smarta telefon-förvaringsfacket och följer anvisningarna på bilens display.

FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR BMW DIGITAL KEY.

BMW Digital Key ingår i utrustningspaketet Comfort Access (SA 322).

En förutsättning för att kunna använda Digital Key-funktionen är en kompatibel BMW-modell och en kompatibel iPhone som appen My BMW har installerats på.

Installationen av BMW Digital Key sker via My BMW-appen. För att kunna göra detta måste bilen vara kopplad med BMW ID:n. Du måste sitta i bilen under installationen, och av säkerhetsskäl måste du även ha båda de vanliga, fysiska bilnycklarna på/med dig. Klicka på knappen ”Parkoppla” i appen och följ anvisningarna. Du behöver ha en internet- eller WLAN-uppkoppling för att kunna installera BMW Digital Key.

Modelltillgången kan variera beroende på land.

Listan över kompatibla iPhones och operativsystemversioner kan variera beroende på bilmodell och -programvara.
 

Läs mer

BMW CONNECTED DRIVE: MER INFORMATION OCH LÄNKAR.

BMW ConnectedDrive Kundtjänst

BMW KUNDTJÄNST.

Har du frågor eller behöver mer information om tjänsterna och produkterna som ingår i BMW ConnectedDrive? Kontakta BMW:s kundtjänstavdelning.
BMW ConnectedDrive FAQ vanliga frågor och svar Kvinna med smart telefon vid fönster

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR (FAQ).

Under vårt område FAQ hittar du svar på vanliga frågor om de tjänster och produkter som ingår i BMW ConnectedDrive.
BMW Driver’s Guide-appen digital bruksanvisning smartphone

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide är en digital bruksanvisning för utvalda BMW-modeller – inklusive fordonsinformation och utrustningar, bildsökningar och förklarande animationer.
BMW ConnectedDrive digitala tjänster Översikt Kvinna med smartphone framför en BMW

TILLBKA TILL ÖVERSIKTEN.

Vill du lära dig mer om tjänsterna och produkterna som ingår i BMW ConnectedDrive? Här kommer du tillbaka till översikten.