Just nu har vi bilar redo för snabb leverans där vi har paketerat bilen med förmånliga kringtjänster.

BMW FINANSIERINGS-
ERBJUDANDE.

Just nu har vi bilar redo för snabb leverans, paketerade med förmånliga kringtjänster.

BMW FINANSIERINGS-<br>ERBJUDANDE.Just nu har vi bilar redo för snabb leverans, paketerade med förmånliga kringtjänster.

UPPTÄCK VÅR FÖRMÅNLIGA PAKETERING.

Just nu har vi bilar redo för snabb leverans där vi har paketerat bilen med förmånliga kringtjänster vid finansiering via BMW Financial Services.

För utvalda modeller inom 2-serie Active Tourer, 3-serie och 5-serie samt X1 sDrive18i får du just nu:

 

  • Kompletta vinterhjul
  • Servicepaket
  • 12 månader fri BMW Försäkring

 

Besök din närmaste BMW återförsäljare för mer information.

Läs mer

HITTA DIN BMW.

BMW 225e/230e xDrive.

Med upp till 90 km elektrisk räckvidd, fyrhjulsdrift och nya BMW Curved Display är BMW 2-serie Active Tourer laddhybrid en trotjänare som gör vardagen både enklare och roligare. Enkel att stiga i och ur, rymligt bagageutrymme på upp till  1 370 liter och perfekt för dig som vill ha kombinationen av karaktäristisk körglädje och komfort.

BMW 330e xDrive Sedan & Touring.

Nya BMW 3-serie Sedan har en enastående kördynamik där du som förare får en perfekt kombination av modern utrustning och sportig design.   

I nya BMW 3-serie Touring förenas flexibilitet och praktiska lösningar med smart teknik och omfattande anslutningsmöjligheter.  

BMW 530e xDrive Sedan & Touring.

En mästare i sin klass: BMW 5-serie kombinerar den utomordentliga funktionaliteten och långresekomforten hos en BMW Touring med det ikoniska utseendet och dynamiken hos BMW 5-serie Sedan.   

 

BMW X1 sDrive18i.

I nya BMW X1 kombineras omisskänlig sportighet och svårslagen innovativ teknik vilket gör denna SUV till din nya trotjänare i både vardagen och på spontanäventyr.

Välj mellan förbränningsmotor, laddhybrid eller helt elektriskt drivmedel. Njut av exklusiva materialval och nya BMW Curved Display som förhöjer förarupplevelsen.