BMW i5 parkerad och sedd från sidan.

TA DEL AV DITT
EXKLUSIVA ERBJUDANDE.

Upplev en helt ny nivå av körglädje.

TA DEL AV DITT <br>EXKLUSIVA ERBJUDANDE.Upplev en helt ny nivå av körglädje.

TACK FÖR ATT DU ÄR EN LOJAL KUND HOS BMW.

För att visa vår uppskattning har vi på BMW Financial Services tagit fram ett exklusivt erbjudande på två elektriska modeller: helt nya BMW i5 och etablerade BMW i4 M50. Det enda du behöver göra är att välja vilken bilmodell du är intresserad av. Fyll i formuläret och sedan kommer din BMW Återförsäljare kontakta dig för att berätta mer.

Läs mer

VILKEN MODELL VÄLJER DU?

BMW i5 Sedan.

Bilen för dig som vill ha 100% elektrisk körglädje. Denna magnifika bil har rejält med pondus, tillhör den helt nya generationen BMW 5-serie Sedan – och är helt eldriven. Helt nya BMW i5 passar dig som exempelvis vill kombinera rymligt familjeliv med bekvämt affärsliv, den passar verkligen för livets alla behov. BMW i5 kombinerar teknisk innovation och överlägsen prestanda på̊ ett sätt som bara måste upplevas.

HÖJDPUNKTER MED BMW i5

BMW Service Inclusive en kvinna går framför en BMW i4 längs kusten

Ladda hemma enkelt och bekvämt.

Med Flexible Fast Charger eller en wallbox laddar du enkelt, säkert och bekvämt hemma. Den har också som första BMW stöd för Plug & Charge, vilket gör det möjligt att samla flera olika laddavtal i systemet.

BMW Service Inclusive en kvinna lutar sig mot en BMW X2

Upp till 510 respektive 581 km räckvidd.

Med BMW i5 klarar du utan vidare vardagens körningar, men även längre resor är inte heller en utmaning. BMW i5 M60 ger en räckvidd på upp till 510 kilometer och BMW i5 eDrive40 ger en räckvidd på upp till 581 kilometer.

BMW Service Inclusive en kvinna står framför en BMW i4 vid en laddstolpe

Utmärkt ljud på alla platser i bilen.

Förarplatsen blir till en konserthall med Bowers & Wilkins Surround Sound System. Det här skräddarsydda ljudsystemet har 18 högtalare och 655 watt effekt.

BMW i4 M50.

En ny körupplevelse som får adrenalinet att pumpa. Det här är vår etablerade och sportigaste elbil, en Gran Coupé där du blir ett med vägen, den är perfekt för dig som uppskattar ett spänstigt chassi. Här är det rapp, responsiv och underhållande körning som gäller. Motorljudet är skapat av BMW M IconicSounds Electric vilket verkligen förhöjer racingkänslan. Men pricken över i:et när det kommer till sportig designkänsla är BMW M sportstolar och M lädersportratt.

HÖJDPUNKTER MED BMW i4 M50

BMW Service Inclusive en kvinna går framför en BMW i4 längs kusten

Ett kraftpaket.

Vår första helt elektriska Gran Coupé är i M-versionen utrustad med xDrive fyrhjulsdrift och 544 hästkrafter. Ett riktigt kraftpaket där du tar dig från 0 till 100 km/h på 3,9 sekunder.

BMW Service Inclusive en kvinna lutar sig mot en BMW X2

Upp till 512 km räckvidd.

Samspelet mellan det effektiva drivningskonceptet, den lätta konstruktionen, en aerodynamisk design och ett kraftfullt högspänningsbatteri ger BMW i4 M50 en räckvidd på upp till 512 kilometer.

BMW Service Inclusive en kvinna står framför en BMW i4 vid en laddstolpe

BMW Curved Display.

Här hittar du interaktiva BMW Curved Display och den smala instrumentpanelen som tillsammans ger en modern känsla. 

JA, JAG VILL TA DEL AV MITT EXKLUSIVA ERBJUDANDE.

Vi ser fram emot att få berätta mer om ditt erbjudande. Välj vilken modell du är intresserad av, och din BMW Återförsäljare kontaktar dig inom kort.