Kvinna använder My BMW-appen på sin smartphone

YOUR WORLD.

My BMW.

Upptäck fördelarna med den nya My BMW-appen*.

Den nya My BMW-appen matchar dig lika bra som din BMW. Appen är din direktlänk till bilen och till BMWs värld, även när du inte sitter i din BMW. Med sin moderna design, intuitiva användning och sina många funktioner blir My BMW-appen din följeslagare när det gäller mobilitet i vardagen. Planera dina resor hemifrån och skicka destinationen till din BMW. Kontrollera återstående räckvidd innan du sätter dig i bilen eller ställ in önskad temperatur så att kupén håller exakt rätt temperatur när du sätter dig i bilen. Är du osäker på om du kom ihåg att låsa din BMW? Kontrollera enkelt i appen och lås på distans om du skulle ha glömt det när du lämnade bilen. My BMW-appen erbjuder dessutom praktiska funktioner för BMWs elbilar och laddhybrider. Optimera energiförbrukningen och kostnaderna med laddnings- och klimattimern eller lös in dina intjänade BMW Points* i BMW Charging. Och när det är dags för nästa service informerar appen dig om detta och gör att du enkelt kan boka tid för service hos din BMW Serviceverkstad eller kontakta kundtjänst om du har några frågor. My BMW-appen erbjuder problemfri mobilitet och ökar nöjet att köra elektriskt ytterligare – alltid och överallt. *Preliminär lansering av BMW Points juli 2021.

Läs mer
YOUR WORLD.<p>My BMW.Upptäck fördelarna med den nya My BMW-appen*.

5 HÖJDPUNKTER I DEN NYA My BMW-APPEN.

  • 01 Få direktåtkomst till bilens status och funktioner
  • 02 Direktåtkomst till din BMW Service
  • 03 Smarta tjänster som underlättar din e-mobilitet
  • 04 Navigations- och karttjänster med en mängd funktioner för planering av dina resor
  • 05 Regelbundna uppgraderingar och tillägg av nya funktioner

BMW SERVICES OCH FUNKTIONER I DEN NYA My BMW-APPEN.

My BMW-appen Kontroll av fordonets status Man med smartphone framför en BMW 2-serie Coupé
My BMW-appen Kontroll av fordonets status Skärm på smartphone

KONTROLLERA STATUS FÖR MITT FORDON.

Med My BMW-appen har du tillgång till all information utan att du behöver gå till din BMW. Är räckvidden tillräcklig för en spontan utflykt? Vad är mätarställningen? Är alla dörrar stängda?

Använd My BMW-appen beröringsfritt i bilen Kvinna dyker ner i isvak
Använd My BMW-appen beröringsfritt i bilen Skärm på smartphone

ÅTKOMST TILL MIN BIL NÄR JAG ÄR PÅ SPRÅNG.

Låste jag verkligen bilen och var någonstans var det jag parkerade nu igen? Med BMW Remote Services och My BMW-appen får du åtkomst till bilen även om du inte är i närheten. Starta ventilationen i din bil före avresan eller lås din BMW med din smartphone, oavsett var du är.

Så förvandlar du din smartphone till en digital nyckel: Via My BMW-appen kan du skapa BMW Digital Key och lagra den på din kompatibla smartphone.

My BMW-appen Planera resor och skicka till bilen Man i öknen
Använd My BMW-appen Planera resor och skicka till bilen Skärm på smartphone

PLANERA MINA RESOR OCH SKICKA TILL BILEN.

Med My BMW-appen blir varje resa till en stressfri upplevelse. Sök efter nya destinationer eller personliga intressepunkter i appen och skicka dem till din BMW. Alternativt kan du skicka destinationen från en kartfunktion (t.ex. Google Maps) som har en dela-funktion direkt till din My BMW-app.

My BMW-appen Hantera servicebehov Man sitter på motorhuven till en BMW
My BMW-appen Hantera servicebehov Skärm på smartphone

HANTERA SERVICEBEHOV FÖR MIN BIL.

När är nästa service? My BMW-appen vet exakt vad din bil behöver och informerar dig om när det är dags för service av din BMW. My BMW-appen är även din direktförbindelse med din BMW återförsäljare. Från sökning till bokad tid för service går allt snabbt, bekvämt och utan tidsspillan.

My BMW-appen kör elektriskt och samla BMW Points Kvinna sitter i fåtölj framför växter
My BMW-appen kör elektriskt och samla BMW Points Skärm på smartphone

KÖR ELEKTRISKT OCH SAMLA BMW POINTS.

Med lojalitetsprogrammet BMW Points samlar du som kör en utvald BMW Plug-in hybridmodell poäng för varje kilometer som du kör med eldrift. Samla och lös in dina poäng i My BMW-appen med ett BMW Charging Account. Du kan även få bonus – som gratis laddning via BMW Charging.

My BMW-appen Se till att du alltid har koll på din bil BMW med person ur fågelperspektiv
Använd My BMW-appen Se till att du alltid har koll på din bil Skärm på smartphone

JAG VILL KUNNA HA KOLL PÅ MIN BIL I ALLA LÄGEN.

Ha alltid koll på området runt din BMW för att kunna säkerställa att allt är OK med bilen. Remote Services och Remote 3D View gör att du när som helst kan se området runt bilen ur alla vinklar via My BMW-appen eller låsa dörrarna.

My BMW-appen Min profil

MIN DIREKTLÄNK TILL BMW:S VÄRLD.

My BMW-appen ger dig spännande information och länkar till BMW:s värld. Läs mer om nyheter och erbjudanden i nyhetsflödet Discover BMW. I BMW Online Shop hittar du lämpliga BMW Originaltillbehör – eller upptäck de digitala produkterna och tjänsterna som kompletterar ditt liv på ett perfekt sätt i BMW ConnectedDrive Store. Du kan dessutom ställa in My BMW-appen med Amazon Alexa** för användning i bilen. Som BMW Financial Services-kund kan du även se datumen för dina avtal och kontakta kundtjänst.  

QR kod My BMW App

Ladda ner appen My BMW.

Öppna kameran och scanna QR-koden för att ladda ner My BMW till din telefon. 

 

 

 

 

*My BMW-appen är kompatibel med alla BMW-bilar från och med modellår 2014. Krav för att du ska kunna använda My BMW-appen är att du har prenumererat på ConnectedDrive Services och har en kompatibel smartphone. Tillgången till tjänster och funktioner i My BMW-appen är beroende av den aktuella marknaden.

Läs mer
My BMW-appen Kvinna med smartphone

My BMW-APPEN.

Upptäck den nya My BMW-appen: Din enkla kanal till många BMW tjänster och funktioner.

My BMW-APPEN.

Upptäck den nya My BMW-appen: Din enkla kanal till många BMW tjänster och funktioner.

BMW Connected Charging My BMW-appen BMW Maps BMW Elektromobilitet

BMW CONNECTED CHARGING.

Läs mer om de digitala tjänsterna som ingår i BMW Connected Charging för BMW:s elbilar och laddhybrider.
BMW ConnectedDrive Kundtjänst

BMW KUNDTJÄNST.

Har du frågor om My BMW-appen eller om de tjänster och produkter som ingår i BMW ConnectedDrive? Kontakta då BMW:s kundtjänstavdelning.
My BMW App BMW ConnectedDrive FAQ Vanliga frågor och svar

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR (FAQ).

Under vårt område FAQ hittar du svar på vanliga frågor om My BMW-appen och om de tjänster och produkter som ingår i BMW ConnectedDrive.

*My BMW-appen är kompatibel med alla BMW-bilar från och med modellår 2014. Krav för att du ska kunna använda My BMW-appen är att du har prenumererar på ConnectedDrive Services och har en kompatibel smartphone. Tillgången till tjänster och funktioner i My BMW-appen är beroende av den aktuella marknaden.

Läs mer