BMW service, originaldelar och tillbehör.

"FÖR VARJE MIL BLIR EN BMW ALLTMER DIN EGEN BMW"

BMW service, originaldelar och tillbehör.

Genom staden en tidig morgon, en avstickare till havet på helgen eller en lång tur efter mörkrets inbrott – din BMW tar dig vart du än vill. Den är din följeslagare på livets vägar. Inte bara som en bil, utan som en lojal och trofast vän. Med skräddarsydda BMW Originaltillbehör och Originaldelar ser vi till att du alltid är perfekt rustad för livets små och stora utmaningar. Samtidigt har vi en rad serviceerbjudanden som underlättar vardagen och gör att du kan fokusera helt på det som räknas – körglädjen.

Läs mer
"FÖR VARJE MIL BLIR EN BMW ALLTMER DIN EGEN BMW"BMW service, originaldelar och tillbehör.
Vårt mål? Din trygghet och ren körglädje. Med attraktiva serviceerbjudanden och exklusiva tillbehörsprodukter.
BMW Service

BMW SERVICE.

Ren och bekymmersfri körglädje.

BMW SERVICE.

Ren och bekymmersfri körglädje.

BMW Originaltillbehör

”VI LÄMNAR STRESSEN HEMMA, OCH TAR MED DET VI BEHÖVER.”

Praktiska transportlösningar med BMW Originaltillbehör, t ex en cykelhållare.

”VI LÄMNAR STRESSEN HEMMA, OCH TAR MED DET VI BEHÖVER.”

Praktiska transportlösningar med BMW Originaltillbehör, t ex en cykelhållare.

PÅ VÄG TILLSAMMANS. GENOM LIVET.

PÅ VÄG TILLSAMMANS. GENOM LIVET.

LÅT SEMESTERN BÖRJA – I DIN BMW.

Smarta förvaringslösningar för interiören

Semestern står för dörren och du vet inte var du ska göra av allt bagage. BMW erbjuder flera praktiska förvaringslösningar som gör det enklare och bekvämare att ha bagage i bilen. Med det moduluppbyggda BMW Travel & Comfort-systemet eller den praktiska förvaringsväskan kan du använda kupéutrymmet i din BMW för förvaring. Större föremål som tunga resväskor eller otympliga påsar passar fortfarande bäst i bagageutrymmet. Med den formpressade skyddsmattan för bagageutrymmet eller det adaptiva fasthållningssystemet hålls allt bagage säkert på plats. Upptäck det stora utbudet av tillbehörslösningar för din BMW och unna dig själv en avkopplande semester från första stund.

Praktiska transport- och förvaringslösningar för exteriören.

BMW erbjuder också smarta transportlösningar för exteriören. BMW takbox rymmer stora och skrymmande föremål, och kan givetvis låsas. Med BMW lasthållarsystem står inget i vägen för en praktisk semester. Du lastar enkelt cyklar eller mountainbikes på taket eller bak på bilen. Även skidor, surfbrädor och snowboards transporteras säkert med BMW lasthållarsystem. Dra nytta av det mångsidiga utbudet av transportlösningar från BMW – och upplev en bilsemester du aldrig glömmer!