En mörkhårig kvinna med orange jacka står med sin telefon i fönstret och ler

”MITT HUVUD ÄR FULLT AV IDÉER. INTE AV TIDER JAG MÅSTE PASSA.”

BMW Teleservices hjälper dig att boka service.

”MITT HUVUD ÄR FULLT AV IDÉER. INTE AV TIDER JAG MÅSTE PASSA.”BMW Teleservices hjälper dig att boka service.

Är du medveten om att din BMW hjälper dig att hålla reda på saker och underlättar din vardag? BMW Teleservices bokar tid för service och erbjuder hjälp i nödsituationer. Funktionerna kan användas utan kostnad med BMW ConnectedDrive eller nödsamtalsfunktionen. Enkelt, snabbt och tryggt. Aktivera BMW Teleservices genom att registrera dig på BMW ConnectedDrive-portalen eller i appen BMW Connected. Ställ in BMW Teleservices genom att koppla bilen till ditt ConnectedDrive-konto och välj din BMW serviceverkstad i det sista steget. BMW Teleservices ger dig mer tid för de saker som är viktiga i livet.

Läs mer

FEM FÖRDELAR MED BMW TELESERVICES.

  • 01 Tid för det mest väsentliga – hjälper dig att fokusera på de viktiga sakerna i livet.
  • 02 Maximal säkerhet – full koll på service, tidsbokningar, olyckor, motorfel och batteriet.
  • 03 Ser till att du inte glömmer bort att boka service – din BMW serviceverkstad ser till att det finns en tid till dig.
  • 04 Service utan väntetider – snabbare service och effektiv tidsbokning genom att utnyttja aktuella data om bilen.
  • 05 Snabbt tillbaka på vägarna – omedelbar hjälp vid fel på bilen.
En mörkhårig kvinna med orange jacka står framför en BMW och tittar på sin telefon

BOKA TID FÖR SERVICE – DET SKÖTER DIN BMW.

Service vid behov. BMW Teleservice-samtal.

BOKA TID FÖR SERVICE – DET SKÖTER DIN BMW.

Service vid behov. BMW Teleservice-samtal.

Oavsett om det handlar om oljebyte eller bromsservice: Med BMW Teleservices vet din BMW själv om när det är dags för service. Sensorerna i din BMW identifierar automatiskt det aktuella servicebehovet. Därefter skickar bilen dessa fordonsdata till din lokala BMW serviceverkstad. Denna kan väljas med ditt konto på ConnectedDrive-portalen, i appen BMW Connected eller i iDrive-menyn i din BMW. Din BMW serviceverkstad kommer därefter att kontakta dig för att boka en tid och förbereda servicen. På så sätt sparar du tid och slipper besväret – din BMW tar hand om allting själv.


Om du behöver komma i kontakt med din BMW serviceverkstad av andra skäl – t ex för inköp av tillbehör eller däckbyte – går det även att göra ett BMW Teleservice-samtal manuellt genom att klicka i iDrive-menyn.

Läs mer
”Med BMW Teleservices slipper jag ha koll på service själv. Min BMW serviceverkstad kontaktar mig för att boka tid och gör alla nödvändiga förberedelser. Det blir inte enklare än så.”
Bild på interiören i en BMW med samtal på Control Display

BMW TELESERVICES.

PÅ VÄG – FRI OCH UTAN BEKYMMER.

Känn dig trygg när du är ute och kör. På alla platser och vid alla tidpunkter. I varje situation. Våra specialister ger kvalificerad hjälp om du råkar ut för en olycka, driftstopp eller något annat fel på bilen. Det räcker med ett klick i iDrive-menyn i din BMW eller i appen BMW Connected för att du direkt ska komma i kontakt med BMW Mobile Care. BMW Mobile Care hjälper dig att ta hand om det som behöver göras, vid behov skickas ett vägassistansfordon eller så kopplas du vidare till närmaste BMW serviceverkstad. Det går till och med att åtgärda vissa fel på distans.

Läs mer

BMW TELESERVICES.

PÅ VÄG – FRI OCH UTAN BEKYMMER.

Stillastående mörkblå BMW X3 med cykelhållare och mountainbike i terräng

BMW TELESERVICE BATTERY GUARD.

Är batteriet tomt? – Inte längre.

Slog du verkligen av ljuset när du parkerade? BMW Teleservice Battery Guard håller alltid koll på om bilbatteriet är laddat och informerar dig om detta även efter att du lämnat bilen, vid behov även per sms eller e-post. Vid tekniska fel skickas även automatiskt information till din BMW serviceverkstad. Därmed undviker du att drabbas av startproblem eller urladdat batteri. Ännu en sak att slippa hålla reda på i framtiden.

Läs mer

BMW TELESERVICE BATTERY GUARD.

Är batteriet tomt? – Inte längre.

REGISTRERA DIG NU OCH ANVÄND BMW TELESERVICES UTAN KOSTNAD.

Fri från alla bekymmer med BMW Teleservices. Funktionerna kan användas utan kostnad med BMW ConnectedDrive eller nödsamtalsfunktionen. Så fungerar det:
1. Registrera dig på BMW ConnectedDrive-portalen eller i appen BMW Connected
2. Ställ in BMW Teleservices för din BMW genom att koppla din bil till ditt ConnectedDrive-konto.
3. Välj önskad BMW serviceverkstad