Elbilar, BMW iX3

5 TIPS FÖR DIG SOM VILL GÖRA
VINTERKÖRNINGEN SMIDIGARE.

5 TIPS FÖR DIG SOM VILL GÖRA<br> VINTERKÖRNINGEN SMIDIGARE.

BOOSTA KÖRGLÄDJEN ÄVEN PÅ VINTERN.

Vinter ställer andra krav på dig som förare, oavsett om du kör elbil, laddhybrid eller med bensin eller diesel. Här har vi därför samlat ett gäng tjänster, produkter och ämnen som gör livet på vintervägarna härligare. Happy driving!

Läs mer

1. RÄCKVIDDSÅNGEST I VINTERKYLAN?

Vit BMW iX1 som kör på en landsväg.

Lär dig mer om hur du kan maxa räckvidden och göra elbilskörandet till en fröjd även när temperaturen kryper ner mot nollan.

2. KIKA NOGA PÅ VINTERDÄCKEN.

BMW Vinterdäck

BMWs kompletta vinterhjul, med godkända däck från våra premiumleverantörer GoodYear/Dunlop, Bridgestone och Pirelli, ger dig bästa möjliga förutsättningar att möta vinterns hala väglag. Med vinterdäck får du bättre grepp, styrning och köregenskaper vilket ökar säkerheten på vinterns alla äventyr.

3. BMW VÄGASSISTANS –
EN RÄDDARE I NÖDEN.

BMW 3-serie Sedan

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Oavsett anledning till problemet blir lösningen betydligt enklare när du har BMW Vägassistans. I händelse av ett driftstopp, olycka eller inbrott står all den service BMW Vägassistans kan erbjuda till ditt förfogande – i hela Europa. Vi samarbetar med utvalda tekniker och räddningstjänster, allt för att få din BMW på vägen igen.

4. DU HAR VÄL MY BMW APP?

My BMW App

Med hjälp av appen kan du exempelvis reglera värmen i kupén med hjälp av några enkla knapptryck.

 

5. GE DIN BMW LITE EXTRA OMVÅRDNAD.

BMW Defrost

På vintern får din BMW jobba i mer påfrestande förhållande än under det varmare halvåret. Det ska skrapas rutor, dammsugas grus och tvättas bort salt, snö och asfalt med jämna mellanrum. Med bilvårdsprodukter från BMW blir underhållsjobbet enklare.

OCH DU, FÖRRESTEN…

Glöm inte anmäla dig till ett fartfyllt äventyr med BMW Winter Experience.

Under ledning av våra erfarna BMW-certifierade instruktörer får du möjlighet att utveckla dina färdigheter som bilförare, både på snö och is. Eventet går av stapeln i Östersund, i början på 2024 och det bästa av allt? Det finns platser kvar!

Läs mer
BMW Winter Experience

BLI FÖRST MED DET SENASTE MED NYHETER FRÅN BMW.

Vårt nyhetsbrev är det snabbaste och enklaste sättet att hålla dig uppdaterad på vad som händer hos oss. Du får bilsläpp, produkt- och kampanjnyheter och inbjudan till events rakt ner i inkorgen.

 

Välkommen till vår värld.

Läs mer
 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.
  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd beror på olika faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.