OSS

BMW ONLINE SERVICE SYSTEM.

Ett utmärkt informationsverktyg som bland annat ger tillgång till verkstadshandböcker, kopplingsscheman, tekniska data och en online-butik. Systemet är en betaltjänst speciellt framtaget för fristående verkstäder, fackskolor och myndigheter samt bilklubbar. Systemet, som är tillgängligt på svenska, drivs och stöds direkt av BMW AG. Vi har även verkstadshandböcker på CD-skiva. Kontakta din lokala BMW återförsäljare för mer information.

SÖK BMW ORIGINALDELAR TILL DIN BMW.

Oavsett om det gäller takboxar, koppling eller bromsbelägg: I BMW:s digitala reservdelskatalog hittar du snabbt och enkelt information om vilka tillbehör och vilka reservdelar som finns till din BMW.

För att kunna använda den kostnadsfria onlinesökningen behöver du bara registrera dig på portalens startsida med det generiska användarnamnet ”eu111111” samt med lösenordet ”bmwetk1”. Därefter får du omedelbar tillgång till vår omfattande databas med BMW Originaldelar och BMW Originaltillbehör. Välj därefter din BMW-modell och förfina sökningen genom att välja önskade sökkriterier. När du har skickat förfrågan kommer sökmotorn att omedelbart ge dig en komplett översikt över samtliga BMW Originaltillbehör och BMW Originaldelar till din BMW.