BMW Business Lease.

BMW BUSINESS LEASE.

Enkel och förmånlig finansieringslösning för dig som företagare.

BMW BUSINESS LEASE.Enkel och förmånlig finansieringslösning för dig som företagare.

BMW OPERATIONELL LEASING.

Upplev fördelarna med tjänstebil – förutbestämd månadskostnad, bekymmersfri hantering och garanterat restvärde.

BMW Business Lease är en form av operationell leasing, vilket är en enkel och förmånlig finansieringslösning för dig som företagare. Det behövs heller ingen kontantinsats och du kan välja mellan de allra senaste BMW-modellerna. Det är många som väljer elbil eller laddhybrid just nu som tjänstebil. Vi har många på lager, redo att köras hem direkt.

Läs mer

POPULÄRA TJÄNSTEBILAR FRÅN BMW.

BMW iX3 - Business Lease

BMW iX3.

Erbjudande från 6.895 kr/mån.
Förmånsvärde från 4.873 kr/mån.*

Se detaljer och alternativ
BMW i4 - Business Lease

BMW i4.

Erbjudande från 6.295 kr/mån.
Förmånsvärde från 2.883 kr/mån.*

Se detaljer och alternativ
BMW iX - Business Lease

BMW iX.

Erbjudande från 7.795 kr/mån.
Förmånsvärde från 5.914 kr/mån.*

Se detaljer och alternativ
BMW X3 - Business Lease

BMW X3.

Erbjudande från 6.295 kr/mån.
Förmånsvärde från 3.468 kr/mån.*

Se detaljer och alternativ

FÖRDELAR MED BMW BUSINESS LEASE.

Med BMW Business Lease kan du se fram emot ett bekymmersfritt bilägande. Du får ett flexibelt finansieringsupplägg utifrån dina önskemål: bil, utrustning, val av körsträcka, leasingtid samt eventuell kontantinsats. Dessutom löser leasingen företagets bilbehov utan att binda kapital i tillgångar.

 

Väljer du BMW Business Lease ansvarar BMW Financial Services för restvärdet, och garanterar det vid kontraktets slut. Det här är en fördel för dig som kund då du slipper fundera över andrahandsvärdet på din tjänstebil. Så ta chansen att få köra de allra senaste modellerna från BMW, alla våra bilar kan finansieras genom BMW Business Lease. Då ingår även BMW Försäkring och ett servicepaket.

 

 • Ingen kontantinsats
 • Förutsägbar månadskostnad
 • Flexibelt upplägg
 • Försäkring ingår
 • Garanterat restvärde
 • Anpassa avtalets löptid
 • Grundservicepaket ingår med möjlighet till uppgradering
Läs mer
BMW 3-serie.

HÅLL DIG UPPDATERAD OM BMW TJÄNSTEBILAR.

Håll dig uppdaterad kring tjänstebilserbjudanden, regler, skatter och finansiering. I nyhetsbrevet får du nyttig information kring allt som rör företagets tjänstebilar.

BMW BUSINESS LEASE – SÅ FUNGERAR OPERATIONELL LEASING.

BMW Business Lease – så fungerar operationell leasing

Med operationell leasing är det leasinggivaren, det vill säga BMW Financial Services som garanterar restvärdet vid kontraktets utgång. Enkelt förklarat är operationell leasing en form av bilhyra, där restvärdet garanteras. Restvärde är det belopp som bilen beräknas ha när kontraktet går ut. Det är BMW Financial Services som tar ansvar för restvärdet vilket ger ett bekymmersfritt bilägande utan oförutsedda kostnader. Normalt slitage ingår, men glöm inte att ta del av skötselguiden för att undvika onödiga kostnader när det är dags att lämna tillbaka din leasingbil.

SE TILLGÄNGLIGA LEASINGBILAR.

Se tillgängliga leasingbilar

Alla BMWs kan bli en leasingbil. Därför kan du botanisera bland alla våra tillgängliga bilar som finns runt om i landet hos våra BMW Återförsäljare, redo att köras direkt. Du kan filtrera på allt från plats och pris till färg och specifik utrustning. Här ser du även aktuellt förmånsvärde. Anmäl sedan ditt intresse för just den bil du är intresserad av direkt till återförsäljaren.

FINANSIERING AV TJÄNSTEBIL.

Finansiering av tjänstebil.

Vi erbjuder olika finansieringsalternativ och tar gärna fram skräddarsydda lösningar som passar just ert företag. Få en översikt och jämför de olika finansieringsalternativen som BMW erbjuder.

TILLGÄNGLIGA ELBILAR OCH LADDHYBRIDER.

BMW i4 M50 på uppfart som laddas.

Elbilar och laddhybrider är populära som just tjänstebil. Hos oss får du attraktiva förmånsvärden, omfattande servicetjänster och konkurrenskraftiga finansieringslösningar. Hos våra BMW Återförsäljare finns flera elbilar och laddhybrider som är tillgängliga redan nu.

BMW i4.

TILLGÄNGLIGA ELBILAR OCH LADDHYBRIDER.

Elbilar och laddhybrider är populära som just tjänstebil. Hos oss får du attraktiva förmånsvärden, omfattande servicetjänster och konkurrenskraftiga finansieringslösningar. Hos våra BMW Återförsäljare finns flera elbilar och laddhybrider som är tillgängliga redan nu.
BMW 3-serie.

HÅLL DIG UPPDATERAD OM BMW TJÄNSTEBILAR.

Håll dig uppdaterad kring tjänstebilserbjudanden, regler, skatter och finansiering. I nyhetsbrevet får du nyttig information kring allt som rör företagets tjänstebilar.

TJÄNSTER OCH TIPS FÖR TJÄNSTEBIL.

En man framför en BMW i inomhusmiljö.

Connected Drive.

Innan du väljer din tjänstebil, se till att du plockar ut utrustning upp till basbeloppet (den summa du får köpa tjänstebil för) såsom till exempel M sportpaket, hjulsystem eller stereo – utrustning som är svårt att lägga till i ett senare skede. I BMW ConnectedDrive Store kan du utrusta din BMW med Connected-tjänster och extraservice eller förlänga dem. Du kan närsom helst lägga till Connected Drive-tjänster såsom Driving Assistant Plus eller Parking Assistant Professional. Det viktigaste är att se till att din nya tjänstebil har den grundutrustning som krävs för att kunna koppla på framtida digitala tjänster. Prata med din BMW Återförsäljare så guidar de dig rätt när du ska konfigurera din tjänstebil.

Läs mer om Connected Drive
BMW Business Lease

Anpassa efter dina behov.

Med vår onlinekalkylator kan du enkelt räkna ut din månadskostnad utifrån körsträcka och leasingperiod på våra mest populära företagsmodeller. Självklart finns BMW Business Lease tillgängligt för alla BMW-modeller, kontakta din närmsta återförsäljare för mer information.
Läs mer om BMW Tjänstebilar
BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Med BMW Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Din nya BMW är nämligen paketerad med ett servicepaket. Vad som ingår i ditt servicepaket beror på vald bilmodell men för alla servicepaket innebär det att du kostnadsfritt får ordinarie service, i enlighet med bilens intervallsystem, utförd av din auktoriserade BMW Återförsäljare eller BMW Serviceverkstad i Sverige.

Läs mer om service
Skötsel av din leasingbil

Skötsel av din leasingbil.

Ta hand om din leasingbil för att slippa oförutsedda utgifter. I samband med att du hämtar ut din nya bil via BMW Business Lease får du en Återlämningsguide där det tydligt framgår vad som är normalt slitage och vad som räknas som skador som måste åtgärdas. Genom att lämna in bilen på service i enlighet med bilens intervallsystem och få småskador reparerade medan de fortfarande är små undviker du kostnader vid återlämnandet.
Steg-för-steg guiden

Vanliga frågor och svar om BMW Business Lease.

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om BMW Business Lease. Du är såklart även alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Läs mer
 • Vad ingår i månadskostnaden när jag väljer BMW Business Lease?
 • Vad innebär BMW Service Inclusive?
 • Kan jag välja olika avtalstider med BMW Business Lease?
 • Jag har valt en körsträcka för min leasingperiod, vad händer om jag inser att jag kör mer eller mindre under leasingperioden?
 • Kan jag lösa mitt Business-leasingkontrakt i förtid?
 • Kan jag överlåta mitt Business-leasingkontrakt?
 • Är månadskostnaden fast under kontraktstiden?
 • Hur hanteras skador på bilen och vad är normalt slitage?
 • Vilka förmåner har jag som elbilsägare?
 • Hur räknar jag ut förmånsvärde?
BMW Business

TILL ÖVERSIKTEN.

Vill du se och jämföra möjligheterna att hitta rätt tjänstebil för ditt företag? Klicka här för att återvända till översikten.
BMW Företagsleasing.

BMW FÖRETAGS-
LEASING.

Läs mer om hur BMW Företagsleasing fungerar.
Se tillgängliga bilar.

TILLGÄNGLIGA BILAR.

Se bilar som finns tillgängliga hos våra återförsäljare just nu.
Se kampanjpriser per prisbasbelopp

BILAR PER PRISBAS-
BELOPP.

Se tjänstebilar och erbjudanden per prisbasbelopp.