BMW Business Lease.

BMW BUSINESS LEASE.

Upptäck våra utvalda tjänstebilserbjudanden.

BMW Business Lease ger dig som företagare en förutsägbar månadskostnad, bekymmersfri hantering och garanterat restvärde. Det behövs ingen kontantinsats och du kan välja mellan alla olika BMW-modeller.

Läs mer
BMW Business Lease.Upptäck våra utvalda tjänstebilserbjudanden.

UTVALDA TJÄNSTEBILSERBJUDANDEN.

Här hittar du våra utvalda BMW Business Lease-erbjudanden för dig som letar ny tjänste- eller förmånsbil.

Välj någon av modellerna nedan för att beräkna din månadskostnad baserat på tillval och körsträcka. Kom ihåg att du kan välja vilken av våra modeller du vill med BMW Business Lease, kontakta din återförsäljare för mer information. *Förmånsvärde anges netto baserat på 50% marginalskatt.

BMW i5.

Säg hej till historiens första, helt elektriska BMW 5-serie Sedan. Med imponerande prestanda, teknik i framkant och magisk körkomfort även under långresor är det här elbilen för dig som inte nöjer dig med lagom. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Priserna gäller till och med 2024-06-30.
BMW iX3 - Business Lease

BMW iX1.

En fyrhjulsdriven vardagshjälte med dragkrok som tillval. Dessutom helt på el. Säg hej till en mångsidig och kompakt SUV perfekt för både stads- och landsvägskörning. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller till och med 2024-06-30.
BMW iX3 - Business Lease

BMW iX3.

BMW iX3 har allt du förväntar dig av en X-modell och ger också lika mycket 100% elektrisk körglädje idag som den är ett bra val för framtiden. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Månadskostnaden inkluderar klimatbonus. Priserna gäller till och med 2022-06-30 och förutsätter leverans till och med 2022-06-30.
BMW iX3 - Business Lease

BMW i4 M50.

BMW i4 M50 är vår sportigaste elbil, perfekt för dig som uppskattar ett spänstigt chassi vare sig det är bakhjuls- eller fyrhjulsdrivet. Utrustad med femte generationen av BMW:s eDrive-teknik erbjuder den sportig prestanda och lång räckvidd. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller till och med 2024-06-30.
BMW i4 - Business Lease

BMW iX.

BMW iX utmanar vad en bil ska vara. Här möts samtid och framtid i en kreativ och storslagen kombination som drar blickarna till sig. Med två kraftfulla elmotorer och elektrisk fyrhjulsdrift har BMW iX en överlägsen elektrisk prestanda. Lokalt utsläppsfri körglädje, cirkulärt fokus, sportig smidighet, övertygande räckvidd och generöst utrymme kombineras med en profil dedikerad till hållbarhet från grunden. Priserna gäller till och med 2024-03-31.
BMW iX - Business Lease

BMW 3-SERIE TOURING.

En smidig och mångsidig bil som underlättar både vardag och fritid. Med sitt generösa bagageutrymme kan du slappna av i en bil som rymmer hela familjens packning. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2023-03-31.
BMW 3-serie Touring - BMW Business Lease

BMW 5-SERIE TOURING.

Ytterst progressiv och mycket funktionell. BMW 530e Touring som laddhybrid övertygar tack vare kombinationen av kraftfull bensinmotor och elmotor med BMW eDrive-teknik. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2023-03-31.
BMW 5-serie Touring - BMW Business Lease

BMW X3.

BMW X3 xDrive30e är en laddhybrid i SUV-format som med intelligent teknik och dynamisk acceleration ger en smidig förarupplevelse. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2022-06-30.
BMW X3 - BMW Business Lease

*Månadskostnader är exkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 10 kr exkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Månadskostnaderna inkluderar klimatbonus enligt förordningen (2017:1334) för de modeller som är berättigad klimatbonus. Om klimatbonus uteblir eller utbetalas med ett lägre belopp än vad BMW Financial Services räknat med i kalkylen påverkas leasingavgiften. BMW Financial Services kan ej hållas ansvarig för utebliven klimatbonus. Klimatbonus är preliminär, se www.transportstyrelsen.se. Finansiering via BMW Financial Services. 

Läs mer
BMW tillgängliga leasingbilar

ALLA TILLGÄNGLIGA LEASINGBILAR.

Se bilar med månadskostnad för leasing som är tillgängliga hos våra återförsäljare. Du kan filtrera på allt från plats och pris till färg och specifik utrustning. Anmäl sedan ditt intresse för just den bil du är intresserad av direkt till återförsäljaren.

FAQ BMW Business Lease.

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om BMW Business Lease. Du är såklart även alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Läs mer
  • Vad ingår i månadskostnaden när jag väljer BMW Business Lease?
  • Vad innebär BMW Service Inclusive?
  • Kan jag välja olika avtalstider med BMW Business Lease?
  • Jag har valt en körsträcka för min leasingperiod, vad händer om jag inser att jag kör mer eller mindre under leasingperioden?
  • Kan jag lösa mitt Business-leasingkontrakt i förtid?
  • Kan jag överlåta mitt Business-leasingkontrakt?
  • Är månadskostnaden fast under kontraktstiden?
  • Hur hanteras skador på bilen och vad är normalt slitage?
BMW Business

TILL ÖVERSIKTEN.

Vill du se och jämföra möjligheterna att hitta rätt tjänstebil för ditt företag? Klicka här för att återvända till översikten.
BMW Företagsleasing.

BMW FÖRETAGS-
LEASING.

Läs mer om hur BMW Företagsleasing fungerar.
Se tillgängliga bilar.

TILLGÄNGLIGA BILAR.

Se bilar som finns tillgängliga hos våra återförsäljare just nu.
Se kampanjpriser per prisbasbelopp

BILAR PER PRISBAS-
BELOPP.

Se tjänstebilar och erbjudanden per prisbasbelopp.