BMW Reparation och bilvård verkstadsmedarbetare

HOS OSS ÄR DIN BMW I GODA HÄNDER.

BMW REPARATION OCH BILVÅRD.

HOS OSS ÄR DIN BMW I GODA HÄNDER.BMW REPARATION OCH BILVÅRD.

SATSA PÅ KVALITET NÄR DET GÄLLER REPARATION OCH BILVÅRD.

Har du kanske fått en liten repa eller en större skada i samband med en olycka: Vardagen kan sätta många spår. Vad som än händer kan våra experter på BMW Kaross- och lackeringsverkstäder hjälpa dig så att din bil snabbt blir perfekt igen. Ingen kan en BMW lika bra som vi.

Läs mer

FÖRDELAR.

  • 01 Bilen behåller sitt värde tack vare certifierade reparationer.
  • 02 Bilen klarar alla säkerhetstest.
  • 03 Felfri funktion.
  • 04 Snabb och smidig hantering.
  • 05 Du kan känna dig lugn eftersom bilen är i goda händer.

BMW CERTIFIERADE KAROSS- OCH LACKERINGSVERKSTÄDER.

BMW Reparation och bilvård BMW certifierade kaross- och lackeringsverkstäder

Välj reparationsarbeten med den senaste kontroll- och diagnostekniken. Våra standarder gäller både för BMWs egna och oberoende kaross- och lackeringsverkstäder och garanterar att våra höga kvalitetskrav uppfylls. Specialutbildade experter ser till att din BMW behåller sitt värde, bland annat med BMW Originaldelar eller BMW ColorSystem. Det gäller både BMW med förbränningsmotor och våra elfordon.

BMW KROCKREPARATIONER.

BMW Reparation och bilvård BMW Krockreparation närbild byte av BMW Kylargrill

Olyckor händer. Men du behöver inte oroa dig: Våra experter ger dig snabb och professionell hjälp. Även omfattande skador på karossen, lacken, fordonselektroniken eller säkerhetssystemen är inga problem. Med rätt kompetens, BMW Originaldelar eller delar med samma kvalitet och den bästa reparationen för din bil. Därmed garanterar vi att din bil inte bara ser perfekt ut utan även att alla funktioner i bilen fungerar som de ska.

Läs mer
BMW Reparation och bilvård karosserireparation verkstadsmedarbetare

BMW Karosserireparation.

Karossen är av yttersta vikt för passagerarnas säkerhet. Om bilen har stora skador som inte bara är ytliga efter en olycka tar våra specialister reda på skadornas omfattning med de senaste analys- och diagnosverktygen och reparerar sedan din bil. Därmed behåller bilen sitt utseende och framför allt upprätthålls säkerheten.

BMW Reparation och bilvård lackreparation verkstadsmedarbetare

BMW Lackreparation.

För omfattande lackeringsarbeten använder våra experter den allra senaste lackpoleringstekniken samt vårt miljövänliga BMW ColorSystem som är vattenbaserat. Exakt rätt färgnyans samt noggrant utfört arbete enligt de senaste BMW Lack- och reparationsstandarderna ger ett utmärkt resultat som håller länge och som gör att din BMW behåller sitt värde.

BMW SKÖNHETSREPARATION.

BMW Reparation och bilvård BMW Skönhetsreparation verkstadsmedarbetare

Även en liten skada kräver stor expertis. Därför finns BMW Skönhetsreparation. Har du kanske en liten repa i lacken eller en spricka i stolsklädseln? Med innovativ reparationsteknik åtgärdar våra specialister små defekter snabbt och utan komplikationer. Därmed förblir din BMW en Original BMW.

Läs mer
BMW Reparation och bilvård BMW Bilglasreparation

BMW Bilglasreparation.

En liten sten kan orsaka stor skada. Ett obetydligt stenskott blir snabbt till en stor spricka i vindrutan som kräver att rutan byts ut till ett högt pris. Om stenskottsskadan inte är direkt i förarens synfält reparerar våra experter den snabbt och okomplicerat.

BMW Reparation och bilvård BMW Reparation av bucklor verkstadsmedarbetare

BMW Reparation av bucklor.

Lämnade din senaste körning spår efter sig? Våra experter kan reparera små plåtskador som är upp till 60 mm i diameter på karossen. Modern utbuktningsteknik gör att vi kan reparera skadan utan att skada lacken.

BMW Reparation och bilvård BMW Lackreparation verkstadsmedarbetare

BMW Lackreparation.

Våra experter reparerar små lackskador i kantområden som är upp till 25 mm i diameter och upp till 100 mm långa repor snabbt och exakt. Tack vare en särskild metod måste vi inte demontera delarna för att reparera dem.

BMW Reparation och bilvård BMW Plastreparation verkstadsmedarbetare

BMW Plastreparation.

Tack vare BMW Plastreparation kan vi snabbt och enkelt reparera mindre skador på utvändiga plastdetaljer som är upp till 25 mm i diameter, till exempel en liten spricka i stötfångaren. Våra experter kan även reparera repor och skavda ställen mycket noggrant.

BMW Reparation och bilvård BMW Fälgreparation verkstadsmedarbetare

BMW Fälgreparation.

Ett ögonblicks oaktsamhet kan vara nog för att du skadar en fälg när du parkerar. Våra specialister kan reparera skador som är max. 1 mm djupa och som inte är mer än 5 cm från fälghornet med en innovativ spackelmassa och lackerar sedan fälgen så att den passar din BMW exakt.

BMW Reparation och bilvård BMW Interiörreparation verkstadsmedarbetare

BMW Interiörreparation.

Livet sätter sina spår. Har du en spricka eller ett hål i klädseln eller små skavda märken, till exempel på manöverelement? Vi reparerar sådana skador som är upp till 15 mm i diameter eller upp till 40 mm långa. Vi tar även bort smuts och missfärgningar.

BMW REPARATION OCH BILVÅRD: DE VIKTIGASTE FRÅGORNA OCH SVAREN.

  • Hur ringer jag BMWs journummer?
  • Vad kan BMW Krockreparation reparera?
  • När är det aktuellt med en BMW Skönhetsreparation?
  • Vad är BMW ColorSystem?

BMW SERVICES.

BMW Reparation och bilvård servicepartner BMW Service Hub BMW verkstadsmedarbetare

Alla erbjudanden från BMW Service.

Hos din BMW Serviceverkstad tar vi väl hand om dig och din BMW. I vårt omfattande utbud ingår långvariga servicepaket, förmånliga totalpriser och många andra individuella tjänster.

Läs mer
BMW Reparation och bilvård BMW Vägassistans en man som ringer

BMW Vägassistans.

Den kostnadsfria tjänsten BMW Vägassistans är tillgänglig dygnet runt, året om. Kontakta oss via appen My BMW eller direkt i bilen.

Läs mer
BMW Garanti BMW Reparation och bilvård en kvinna sitter med en BMW Katalog i handen

BMW Garanti.

Om olyckan skulle vara framme har du tillgång till omfattande tjänster som snabb reparation med BMW Originaldelar och du kan känna dig lugn eftersom allt är förberett.

Läs mer
BMW Reparation och bilvård appen My BMW en kvinna med en smartphone i händerna lutar sig mot en BMW

Appen My BMW.

Med appen My BMW kan du hantera underhålls- och servicetider snabbt och bekvämt.

Läs mer