BMW Service 5+ en man i en verkstad

BMW SERVICE 5+.

SERVICEERBJUDANDEN FÖR BILAR FRÅN BMW SOM ÄR 5 ÅR ELLER ÄLDRE.

BMW SERVICE 5+. SERVICEERBJUDANDEN FÖR BILAR FRÅN BMW SOM ÄR 5 ÅR ELLER ÄLDRE.

FÖR DIG SOM ÄLSKAR DIN BMW OCH VILL FORTSÄTTA GÖRA DET MÅNGA ÅR FRAMÖVER.

Våra serviceverkstäder vet vad som behövs för att du skulle kunna fortsätta njuta av livet på vägarna. BMW Service 5+ är för BMW modeller som är fem år eller äldre. Vårt mål är att ge dig allt och lite till, därför ingår det alltid 1 års BMW Vägassistans när du servar bilen hos en auktoriserad BMW Serviceverkstad, ända upp tills att bilen är 10 år gammal. Hos oss får du optimal service för just din BMW till attraktiva och transparenta totalpriser.

Läs mer

FÖRDELAR MED BMW SERVICE 5+:

 • 01 Bekymmersfri service av olja, mikrofilter, bromsar osv. Alltid med BMW Originaldelar.
 • 02 Passar alla behov och alla BMW modeller.
 • 03 Kostnadsfri förlängning av BMW Vägassistans till nästa servicetillfälle hos auktoriserad BMW Serviceverkstad tills bilen är 10 år.

VAD ÄR BMW SERVICE 5+?

BMW Service 5+ är ett exklusivt serviceerbjudande för bilar som är 5 år eller äldre. Oljebyte, bromsservice eller fordonskontroll: det fördelaktiga priset omfattar både arbeten och nödvändiga BMW Originaldelar.

BMW Service BMW Service 4+ översikt
BMW Service BMW Service 4+ BMW Service motorolja

Service BMW Motorolja.

För att din BMWs motor ska fungera felfritt och hålla länge använder vi bara motorolja av hög kvalitet och som är optimalt anpassad för just din modell. Vi tar även hand om den gamla oljan och oljefiltret enligt gällande bestämmelser. Servicetjänsterna omfattar även byte av batterier i bilnycklarna.*

 

* Tjänsterna kan variera beroende på serie, modell, motorvariant och underhållsintervall.

BMW Service BMW Service 4+ BMW Service bromsskivor och bromsbelägg

Service BMW Bromsskivor och bromsbelägg.

Bromsarna är de säkerhetsdelar som belastas mest och därför är det viktigt att de hålls i felfritt skick. BMW Bromsskivor ger dig det perfekta samspelet mellan alla komponenter och ger bilen utmärkta köregenskaper. 

BMW Service BMW Service 4+ BMW Service inspektion

BMW Serviceinspektion.

Efter senast två år är det dags för BMW Serviceinspektion. Den omfattar som minst kontroll av vätskenivåer som motorolja, bromsvätska och spolarvätska. Även karossen, däcken och bromssystemet samt bilens belysning kontrolleras. Varningssystemet i din BMW talar om när det är dags för service och vilka områden som berörs.* * Tjänsterna kan variera beroende på serie, modell, motorvariant och underhållsintervall.

BMW Service 4+ en mekaniker tittar in i bilen

Fordonskontroll.

Med hjälp av diagnos- och programmeringsteknik kontrollerar vi viktiga funktioner i din BMW och åtgärdar mindre brister som beror på åldern omgående – en avgörande faktor för bilens säkerhet och värdebeständighet.

BMW Service 4+ en mekaniker arbetar med bilen

Service och slitage.

Även delar av hög kvalitet slits med tiden. Därför kontrollerar vi t.ex. bromsar, mikrofilter och torkarblad – och byter ur dem mot BMW Originaldelar när det behövs.

ÖVERSIKT ÖVER BMW VALUE SERVICE.

Vi hjälper dig med att hålla din BMW i gott skick länge. BMW Value Service omfattar våra BMW specialisters expertis och BMW Originaldelar samt prisvärd service av hög kvalitet.

BMW Value Service en mekaniker tittar in i bilen

FORDONSKONTROLL.

Med hjälp av diagnos- och programmeringsteknik kontrollerar vi viktiga funktioner i din BMW och åtgärdar mindre brister som beror på åldern omgående., vilket är en avgörande faktor för bilens säkerhet och värdebeständighet.

BMW Value Service en mekaniker arbetar med bilen

SERVICE OCH SLITAGE.

Även delar av hög kvalitet slits med tiden. Därför kontrollerar vi t.ex. bromsar, mikrofilter och torkarblad – och byter ur dem mot BMW Originaldelar när det behövs.
BMW Value Service en mekaniker håller en generator

VALUE REPAIR.

För bilar som är 4 år eller äldre använder vi noggrant rekonditionerade BMW Originaldelar om uppfyller samma BMW kvalitetskrav som nya delar. 

 • Fordonskontroll i detalj
 • Underhåll och slitage i detalj
 • Value Repair i detalj

ÄR BMW SERVICE 5+ TILLGÄNGLIG FÖR MIN BMW MODELL?

BMW Service 5+ finns för utvalda BMW modeller som är 5 år eller äldre (fr.o.m. registrering och servicedatumet). Läs mer om vilka modellserier vårt erbjudande gäller:

Läs mer
 • Kontrollera nu
BMW Service hitta BMW verkstad BMW Service kontakt

DIN BMW SERVICEVERKSTAD HJÄLPER DIG GÄRNA MED TIPS OCH RÅD.

Din BMW Serviceverkstad berättar gärna mer om produkter och tjänster för din BMW. Vill du inte lägga mer tid än nödvändigt på verkstadsbokningar? Gör det enkelt för dig och boka tid hos en BMW Serviceverkstad i din närhet!
BMW Service Inclusive en man framför en BMW i4 vid kusten

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Vill du vara helt bekymmersfri? Tack vare BMW Service Inclusive kan vi ge skräddarsydda erbjudanden så att du kan spara servicekostnader på lång sikt. Om du uppgraderar till BMW Service Inclusive Plus kan du även sänka kostnaderna för utökad och slitage. Du betalar ett fast pris en gång och allt ingår under den valda avtalstid eller körsträckan.
BMW Service en man och en kvinna framför en BMW iX på en BMW Serviceverkstad

ALLA ERBJUDANDEN FRÅN BMW SERVICE.

Läs mer om våra förmånliga serviceerbjudanden om du vill ha mer körglädje utan bekymmer och välj en service som bäst passar din BMW modell och dina individuella behov.

BMW ORIGINAL MOTOROLJA.

En översikt.

BMW TwinPower Turbo-motoroljorna är perfekt anpassade till BMW-motorernas egenskaper och bidrar till att optimera motorernas kraftutveckling och effektivitet. BMWs motoroljor hjälper till att skydda motorn mot slitage och korrosion. Det hjälper till att hålla motorn ren för att förlänga dess livslängd. Med BMW Original TwinPower Turbo motoroljor är du alltid på den säkra sidan. Oavsett om du väljer motoroljor i kategorin silver, motoroljor med förstklassig effektivitet i kategorin guld eller BMW M Performance motoroljor i kategori röd – hitta den optimala BMW Original motoroljan för motorn i din BMW och dra nytta av prestanda som håller länge.

BMW Original motorolja BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motoroljor för hållbar körglädje: Dessa oljor garanterar inte bara suverän motorprestanda utan ser också till att vitala motorkomponenter hålls rena samtidigt som motorn får ett fullgott skydd.
BMW Original motorolja BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Motoroljor för enastående effekt: motoroljor i ”Gold”-kategorin är i en klass för sig och bidrar till enastående prestanda och ett fullgott motorskydd. Oljor med tillsatsen ”FE-fuel economy” sänker dessutom bränsleförbrukningen jämfört med BMW Longlife-01-motoroljor enligt EU-körcykeln.
BMW Original motorolja BMW TwinPower Turbo Röd

BMW TwinPower Turbo Röd.

Fyll på med adrenalin: Motoroljor i ”M TwinPower Turbo”-kategorin är särskilt anpassade för kraven som ställs på BMW M högprestandamotorer och ger ett exceptionellt skydd för motorlager under extrem motorbelastning och tävlingsförhållanden.

DINA EXKLUSIVA FÖRDELAR:

 • 01 Större bränslebesparing och minskade koldioxidutsläpp.*
 • 02 Skyddar mot oljeslam och förlänger motorns livslängd.**
 • 03 Mindre mängd smutspartiklar minskar avlagringar inuti motorn.
 • 04 Lägre förångningsgrad minskar oljeförbrukningen och därmed påfyllningsbehovet.***
 • 05 Enastående lågtemperaturegenskaper även vid extrema temperaturer ned till -40 °C och därmed optimerade kallstarter.****

*Bekräftad bränslebesparing enligt WLTP-körcykeln (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test) för BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20 jämfört med BMW Longlife -01 motoroljor i ett BMW-test.
**
Enligt resultat i branschtypiska slamtester.
***
Enligt resultat i branschtypiska NOACK-tester.
****
Gäller för alla 0W-klasser, 5W-klasser ger goda prestanda vid så låga temperaturer som -35 °C.

Läs mer
BMW Service BMW Oljeservice video

Släpp lös den fulla potentialen. Överlägsen prestanda och effektivitet.

Köp BMW Original motorolja BMW Service kontakt hitta BMW verkstad

BMW ORIGINAL MOTOROLJA: PRODUKTER OCH SERVICE.

Ge din BMW ett gott skydd med BMW Original motorolja och njut av enastående prestanda som håller i längden. Din BMW Serviceverkstad ger gärna råd om alla produkter och tjänster som får din BMW-motor att prestera bäst och hålla längst. Vill du inte lägga mer tid än nödvändigt på verkstadsbokningar? Gör det enkelt för dig och boka tid hos en BMW Serviceverkstad din närhet!

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR.

 • Vad är BMW Service 5+?
 • Vilka BMW serviceerbjudanden finns det för begagnade bilar förutom BMW Service 5+?
 • Varför är det så viktigt att BMW Originalreservdelar används i samband med BMW Service 5+ istället för vanliga delar?