Kvinna och man som skrattar på rodeldäck i snön

COME OUT AND PLAY.

Njut av de kalla årstiderna med BMW Original fälgar och däck, höst- och vintertillbehör samt BMW Service. #whateverhappens.

När årstiderna växlar är det dags att utforska landskapet. För inte ens regnigt och kallt väder betyder att man måste stanna hemma. Tvärtom är det en möjlighet att upptäcka en magisk sida av vår värld. Vi erbjuder dig den perfekta utrustningen så att du kan hålla dig i spåret och njuta av varje ögonblick på din resa – oavsett vart den tar dig. Upptäck BMW Service, BMW kompletta vinterhjul och BMW höst- och vintertillbehör – skräddarsydda för dig och din BMW.

Läs mer
COME OUT AND PLAY.Njut av de kalla årstiderna med BMW Original fälgar och däck, höst- och vintertillbehör samt BMW Service. #whateverhappens.

BMW ORIGINAL LÄTTMETALLFÄLGAR OCH TILLBEHÖR.

När det gäller körglädje finns inget dåligt väder.

För bilförare som på hösten och vintern vill använda en ny profildesign och njuta av optimalt grepp har vi i samarbete med ledande däcktillverkare (t ex Goodyear, Dunlop, Michelin och Pirelli) utvecklat särskilda säsongserbjudanden för däck med stjärnmärkning. BMW däck med stjärnmärkning erbjuder bästa möjliga köregenskaper, optimalt grepp och hög säkerhet. En sak är klar: BMW Original fälgar och däck är ingen stilkompromiss utan ett statement.

BMW höst- och vintertillbehör 18" BMW V-eker 618 Reflexsilver, vintersats

18'' BMW V-eker 618 Reflexsilver, vintersats.

Högklassig 18'' BMW lättmetallfälg V-eker 618 i utförande Reflexsilver, kan användas med snökedjor. Komplett RDC-vinterhjul, hjuldimension 8,5J x 18 med däckdimension 255/55 R18 109H XL.
BMW höst- och vintertillbehör 18" BMW V-eker 684 Orbitgrå, vintersats

18'' BMW V-eker 684 Orbitgrå, vintersats.

Högklassig 18" BMW lättmetallfälg V-eker 684 i Orbitgrå som med sitt utseende ger fordonet en extra sportig framtoning. Komplett vinterhjul med däcktryckskontroll och däck med nödgångsegenskaper, hjuldimension 8J x 18 med däckdimension 245/45 R18 100V XL.
BMW höst- och vintertillbehör 19" BMW lättmetallfälg V-eker 635 Bicolor (Night Gold, högglanspolerad), vintersats

19" BMW lättmetallfälg
V-eker 635 Bicolor (Night Gold, högglanspolerad), vintersats.

Eleganta 19'' BMW lättmetallfälgar V-eker 635 i utförande Bicolor Night Gold, högglanspolerade, ger fordonet en extravagant framtoning. Vintersats med däcktryckskontroll och däck med nödgångsegenskaper, hjuldimension 8J x 19 med däckdimension 245/40 R19 98V XL RSC fram och 9J x 19 med däckdimension 275/35 R19 100V XL RSC bak.
BMW höst- och vintertillbehör BMW låsbara hjulbultar

BMW låsbara hjulbultar.

De högkvalitativa, extra tillförlitliga låsbara hjulbultarna består av fyra låsbara hjulbultar med specialfräst BMW kodning. Bultarna kan bara lossas med specialverktyget som medföljer bilen, vilket ger ett effektivt skydd mot däckstöld.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Snökedjor

BMW Snökedjor.

BMW Snökedjor kännetecknas av bästa möjliga traktion och enkel montering. Snökedjornas optimala passning på däcken gör att det inte behövs något extra fälgskydd, och kedjorna är även enkla att montera tack vare den fjädrande stålbygeln.
BMW höst- och vintertillbehör M Performance däckväskor

M Performance däckväskor.

Exklusiv racingkänsla i garaget: M Performance däckväskorna skyddar såväl föraren som bilen mot smuts. Det förstärkta handtaget gör det smidigt att transportera däcken. Tack vare den speciella märkningen ordnar du alltid blixtsnabbt de olika däcken. I sportig M Performance design.
BMW höst- och vintertillbehör BMW fasta navkapslar

BMW navkapsel, fast.

De fasta navkapslarna består av en BMW logotyp som inte roterar med hjulet utan alltid står lodrätt. Navkapseln kan monteras på alla BMW lättmetallfälgar med en bultcirkeldiameter på 112 mm.
BMW ventilhattar med logotyp

BMW ventilhattar med logotyp.

De högkvalitativa BMW ventilhattarna av högkvalitativt aluminium skyddar RDC-aluminiumventilerna effektivt mot smuts och väta. Samtidigt uppgraderar du helhetsintrycket av däcket. Med BMW logo.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Ventilhattar med logotyp

BMW ventilhattar med M logotyp.

De högkvalitativa BMW Ventilhattarna av högkvalitativt aluminium skyddar RDC-aluminiumventilerna effektivt mot smuts och väta. Samtidigt uppgraderar du helhetsintrycket av däcket. Med M logotyp.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Däckreparationssats

BMW Däckreparationssats.

Med hjälp av den lättanvända BMW Däckreparationssatsen kan mobiliteten enkelt återupprättas efter en punktering. Oberoende av däckdimension kan skador på upp till 4 mm i däckets slitbana åtgärdas så att det går att köra till närmaste BMW Serviceverkstad.

BMW HJUL- OCH DÄCKSERVICE.

BMW Hjul- och däckservice

Det känns bra att veta att de viktiga sakerna är i rätta händer.

Vi byter inte bara dina vinter- och sommardäck, vi kan även kolla mönsterdjupet och bromsarnas kondition. Vi ger dig ett prisvärt erbjudande för byte av hjulen inklusive balansering. Kontroll och underhåll görs med största noggrannhet och kompetens. Om du väljer vårt professionella däckhotell sparar du mycket besvär och förvaringsutrymme.

BMW GODKÄNDA DÄCK MED STJÄRNMARKERING

BMW Original däck med stjärnmarkering

När det gäller fälgar och däck är kvalitet, erfarenhet och säkerhet högst prioriterat.

Stjärnmarkeringen anger att däcket har specialtillverkats för BMW – och det enligt högsta BMW standard. Redan tidigt i fordonets utvecklingsfas startar utvecklingen av däcken. Det är en process som tar upp till tre år och som avslutas med omfattande tester. Däck med stjärnmarkering testas inom sex större kategorier: Säkerhet, slitage, komfort, effektivitet och – karakteristiskt för BMW – inom två kategorier för körglädje (köregenskaper och sportigt uppträdande). Däcken tillverkas dessutom i samarbete med utvalda premiumtillverkare (t ex Goodyear, Dunlop, Michelin und Pirelli). Fråga bara efter däck med stjärnmarkering hos din auktoriserade BMW Serviceverkstad – testade och säkra däck med perfekt passform.

KÖRGLÄDJE GÅR INTE I IDE.

BMW vintertips - tips för din bil i kylan

Tips för att få en vinter full av körglädje.

Vintermånaderna har mycket att erbjuda, däribland utmaningar för dig och din bil. Vi har samlat de bästa tipsen inför vintern så att du lugnt ska kunna njuta av din bil i kylan.

BMW HÖST- OCH VINTERTILLBEHÖR EXTERIÖRT.

Inspirerande, vart man än vänder blicken.

Om du vill njuta av vintervädret bör du vara väl rustad. Med BMW Originaltillbehör är det inte något problem. Dra nytta av förbättrad körkomfort och upptäck de många möjligheter som finns att göra din BMW till din perfekta följeslagaren för dina vinterplaner.

BMW höst- och vintertillbehör BMW takbox 420 Svart/Titansilver

BMW Takbox 420 Svart/Titansilver.

Den moderna BMW takboxen i svart med sidodekor i titansilver har en volym på 420 liter och passar till alla BMW Lasthållarsystem. Tack vare det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.
BMW höst- och vintertillbehör BMW lasthållarsystem

BMW Lasthållarsystem.

Takrelingen kan kombineras med alla BMW Takräckessystem och takboxar och passar även bilens utseende perfekt. Lasthållaren monteras lätt och utan verktyg, samt uppfyller tack vare sin stabila konstruktion och sitt stöldskyddande låssystem högsta krav på kvalitet och säkerhet.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Skid- och snowboardhållare utdragbar

BMW Skid- och snowboardhållare, utdragbar.

Den låsbara BMW Skid- och snowboardhållaren kan dras ut i sidled och gör att upp till fem par skidor eller fyra snowboards sitter säkert och enkelt kan lastas på, särskilt på högre fordon. Den kan kombineras med alla BMW Lasthållarsystem och har även plats för stavarna.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Golvmatta för bagageutrymme

BMW formpressad skyddsmatta för bagageutrymmet.

Den halksäkra, vattenavvisande och slitstarka BMW Golvmattan med hög kant runtom i elegant design skyddar bagageutrymmet mot smuts och väta. Den formpressade mattan i svart är försedd med ett elegant inlägg av rostfritt stål i form av bilens modellsiffra och passar perfekt i bagageutrymmet.
BMW höst- och vintertillbehör BMW LED-projektor i dörren

BMW LED-projektor i dörren.

De innovativa BMW LED-dörrprojektorerna aktiveras automatiskt när dörrarna öppnas och projicerar grafik på marken intill bilen via en utbytbar diabild. Välj mellan flera olika motiv som lyser upp instegsområdet perfekt.

BMW HÖST- OCH VINTERTILLBEHÖR INTERIÖRT.

Även inifrån: Enastående.

BMW Originaltillbehör lever upp till sitt namn: De har utformats med precision och inspirerats av ren effekt. Utöka ditt utrymme, din stil, din säkerhet – eller allt tillsammans. Du kan nämligen enkelt kombinera säkerhet och snyggt utseende.
BMW höst- och vintertillbehör - BMW Safety Case för 10,5" Apple iPad Pro för Travel & Comfort System

BMW Safety Case för 10,5" Apple iPad™ Pro för Travel & Comfort System.

BMW Safety Case ger ett optimalt skydd för alla 10,5" Apple iPad™ Pro. Det svarta silikonskalet skyddar surfplattan mot repor, stötar och i kombination med det medföljande displayskyddet även mot vattenstänk. Med den separata universalhållaren i Travel & Comfort-systemet monterar du enkelt och krocksäkert skalet i bilen.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Universalhållare för surfplattor med BMW Safety Case för Travel & Comfort System

BMW Universalhållare för surfplattor med BMW Safety Case för Travel & Comfort System.

Universalhållaren kan ställas in i storlek efter behov och sätts fast i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen Travel & Comfort. Den kan användas för att hålla många surfplattor från Apple eller Samsung säkert på plats med BMW Safety Case från 7 till 11 tum, den kan vridas 360 grader och låsas i önskad vinkel.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Universalkrok för Travel & Comfort System

BMW Universalkrok för Travel & Comfort System.

Med universalkroken i Travel & Comfort-systemet kan du hänga klädesplagg eller lätta påsar på baksidan av ryggstödet. Där förvaras de säkert och riskerar inte att ramla ner på golvet. Tack vare stickkopplingen kan universalkroken enkelt och kollisionssäkert sättas fast i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen Travel & Comfort.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Klädhängare för Travel & Comfort System

BMW Klädhängare för Travel & Comfort-systemet.

Med BMW Klädhängare kan du hänga kläder på baksidan av det främre ryggstödet. Tack vare stickkopplingen kan den enkelt och kollisionssäkert sättas fast i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen Travel & Comfort. Tack vare hotellfunktionen (vanlig klädhängare) kan den även användas utanför bilen.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Allvädersmattor fram

BMW Allvädersmattor fram.

De slitstarka och väldesignade BMW Allvädersmattorna har perfekt passform med hög kant och skyddar inte bara det främre fotutrymmet mot smuts och väta, utan håller även fötterna torrare. De är utförda i svart och har ett inlägg av rostfritt stål i form av bilens modellsiffra.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Allvädersmattor bak

BMW Allvädersmattor bak.

De slitstarka och väldesignade BMW Allvädersmattorna har perfekt passform med hög kant och skyddar inte bara det bakre fotutrymmet mot smuts och väta, utan håller även fötterna torrare. De är utförda i svart och har ett inlägg av rostfritt stål i form av bilens modellsiffra.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 är en avancerad och mycket känslig kamera med full HD, som till och med på natten har koll på allt som händer framför och bakom bilen. Vid skakningar och ovanliga rörelser utanför bilen sparar kameran situationen automatiskt för att kunna dokumentera eventuella olyckor och inbrottsförsök så bra som möjligt.
BMW höst- och vintertillbehör BMW LED-ficklampa laddningsbar

BMW LED-ficklampa, laddningsbar.

BMW LED-ficklampan i elegant design av rostfritt stål imponerar med mycket låg strömförbrukning, en livslängd på upp till 3000 laddcykler och en enorm ljusvidd. För laddning av det kraftfulla batteriet sätts lampan helt enkelt i ett 12 V-eluttag i fordonet.
Kvinna och man som står i snön och tittar på en surfplatta

UPPTÄCK BMW HÖST- OCH VINTERTILLBEHÖR.

Ingenting stoppar dig från att göra den där resan genom bergen, ta en tur in till stan eller göra en spontan resa. Upplev den här årstidens mest spännande ögonblick med BMW Originaltillbehör för höst- och vintersäsongen. Välj mellan en mängd olika alternativ för att utrusta din BMW för hösten och vintern enligt dina önskemål. Välj tillbehör som utstrålar stil utan att kompromissa med säkerheten.

KEMISKA BILVÅRDSPRODUKTER.

Högkvalitativ och skonsam vård för din BMW.

Bry dig om ditt fordon. Vi erbjuder dig rätt hjälpmedel för klar sikt och ett strålande utseende i alla situationer – det är ju inte för inte som dina fälgar är gjorda för att glänsa.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör BMW Fönsterputsmedel med frostskyddsmedel

BMW Spolarvätska med frostskyddsmedel.

Förhindrar att fönsterspolningssystemet fryser och ger tack vare högkvalitativa rengöringssubstanser optimala siktförhållanden utan torkspår under den kalla årstiden med den BMW-typiska behagliga doften Apricelle.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör BMW avisningsspray

BMW Avisningsspray.

Tinar frusna fönsterrutor på bara några sekunder. Skyddar mot ny isbildning och ger klar sikt runtom. Med den behagliga, för BMW Care-produkter typiska BMW doften Apricelle. Tillförlitligt skydd mot sikthindrande is.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör BMW fälgrengöringsmedel

BMW Fälgrengöringsmedel.

BMW Fälgrengöringsmedlet avlägsnar envisa föroreningar, som inbränt bromsdamm eller olje- och gummirester.  

Läs mer

DE BÄSTA DELARNA TILL HÖSTEN: M PERFORMANCE PARTS.

Upplev hänryckande motorsportkänsla med BMW M Performance Parts.

Motorsport allestädes närvarande. Varje enskild M Performance Part är ett unikt uttryck och ger din BMW äkta tävlingskaraktär. I sortimentet finns ett brett urval av tillbehörskomponenter inom aerodynamik, drivlina, exteriördesign, förarplats, chassi och hjul. Är du redo att uppleva sportig individualitet?

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör 20" M Performance dubbeleker 669 M Jet Black matt/glanssvarvad, sommarsats

20" M Performance Dubbeleker 669 M Jet Black matt/glanssvarvad, sommarsats.

De högklassiga 20" BMW M Performance lättmetallfälgarna är smidda och utförda i Bicolor Svart matt med exklusiv fräst och högglanspolerad utsida samt BMW M-logo. Komplett uppsättning hjul med Runflat-teknik och olika däckdimensioner fram och bak. Fälgdimension 8 J x 20 med däck 245/35 R 20 95Y XL RSC fram, och 9 J x 20 med däck 275/30 R 20 97Y XL RSC bak.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör M Performance dekorgaller fram Iconic Glow

M Performance dekorgaller fram Iconic Glow.

M Performance dekorgaller fram Iconic Glow ger fordonet en unik, strålande look. LED-belysning sätter exklusivt fokus på BMW njuren och området närmast fordonet från det att du öppnar det till dess att du börjar köra, och från det att du stänger av tändningen till dess att du låser fordonet.  

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör M Performance tröskelbreddare kolfiber

M Performance tröskelbreddare i kolfiber.

Estetik för alla sinnen. BMW M Performance tröskelbreddaren består av högkvalitativt kolfiber och är tillverkad helt för hand. Den gör att bilen ser längre ut och ger den en ännu mer dynamisk framtoning. För en extra sportig och exklusiv framtoning:

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör M Performance bakspoiler Pro kolfiber

M Performance bakspoiler Pro kolfiber.

Uttrycksfull: M Performance bakspoiler Pro kolfiber understryker bilens exklusiva, sportiga utseende. Den ger optimerade aerodynamiska värden och ännu sportigare köregenskaper.  

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör M Performance ratt

M Performance ratt.

Handfasta argument: Tack vare sina grepp i alcantara ligger M Performance–ratten synnerligen bra och skönt i handen – för en förbättrad känsla vid styrning. De tydliga konturerna och mittmarkeringen i rött läder förstärker den speciella motorsportlooken.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör M Performance golvmattor

M Performance golvmattor.

Högklassigt utseende, enastående passform: M Performance golvmattor ger även bilens fotutrymme en individuell sportig karaktär. Med M Performance text. Kanterna i läderutseende med prydnadssöm i kontrastfärger och ett insytt band i M-färger avrundar det exklusiva utseendet.  

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör M Performance däckväskor

M Performance däckväskor.

Exklusiv racingkänsla i garaget: M Performance däckväskorna skyddar såväl föraren som bilen mot smuts. Det förstärkta handtaget gör det smidigt att transportera däcken. Tack vare den speciella märkningen kan du alltid blixtsnabbt särskilja de olika däcken. I sportig M Performance design.  

Läs mer

SKRÄDDARSYDD BMW SERVICE.

Oändliga alternativ.

Njut av den kalla årstiden i fulla drag och utnyttja vår utomordentliga BMW Service, där experter tar hand om ditt fordon. Det är vår uppgift att se till att din BMW alltid är i perfekt skick, så att du tar dig genom hösten och vintern säkert och med full körglädje.

BMW höst- och vintertillbehör Kvinna som tittar ut genom fönstret i en BMW
BMW höst- och vintertillbehör BMW Value Service

BMW Value Service.

För modeller som är 4 år eller äldre erbjuder BMW Value Service förstklassig service som är optimalt anpassad till din modell – till transparenta och bra totalpriser. Hos din auktoriserade BMW Serviceverkstad får din BMW exakt den service den förtjänar – så att den håller i många år till. Dessutom får du 1 års BMW Vägassistans vid utförd BMW Service tills bilen är 10 år gammal.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Det är inte alltid lätt att hinna med allt. För att underlätta för dig finns BMW Service Inclusive. Med endast en betalning ingår alla service- och underhållsarbeten som behövs under en period som du väljer själv. Inga dolda kostnader. Därmed vet du redan i förväg vad som väntar: perfekt service av din BMW oavsett hur gammal den är. Vårt erbjudande gäller nämligen även BMW modeller som har kört många mil.
BMW höst- och vintertillbehör Kontaktlös BMW Service

Kontaktlös BMW Service.

BMW Service – alltid överallt. Många servicetjänster från BMW kan du enkelt boka och kontrollera på nätet. Du får mer tid över till de verkligen viktiga sakerna i livet.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Hjul- och däckservice

BMW Hjul- och däckservice.

Vi byter inte bara dina vinter-/sommardäck, vi kan även kolla mönsterdjupet och bromsarnas kondition. Vi ger dig ett prisvärt erbjudande för byte av hjulen inklusive balansering. Kontroll och underhåll görs med största noggrannhet och kompetens. Om du väljer vårt professionella däckhotell sparar du mycket besvär och förvaringsutrymme.