Män med BMW iX i ett vinterlandskap

MADE TO EXPLORE.

NJUT AV DE KALLA ÅRSTIDERNA MED BMW ORIGINAL FÄLGAR OCH DÄCK, HÖST- OCH VINTERTILLBEHÖR SAMT BMW SERVICE.

När årstiderna växlar är det dags att utforska landskapet. För inte ens regnigt och kallt väder betyder att man måste stanna hemma. Tvärtom är det en möjlighet att upptäcka en magisk sida av vår värld. Vi erbjuder dig den perfekta utrustningen så att du kan hålla dig i spåret och njuta av varje ögonblick på din resa – oavsett vart den tar dig. Upptäck BMW Service, BMW kompletta vinterhjul och BMW höst- och vintertillbehör – skräddarsydda för dig och din BMW.

Läs mer
MADE TO EXPLORE.NJUT AV DE KALLA ÅRSTIDERNA MED BMW ORIGINAL FÄLGAR OCH DÄCK, HÖST- OCH VINTERTILLBEHÖR SAMT BMW SERVICE.

ORIGINAL BMW LÄTTMETALLFÄLGAR OCH TILLBEHÖR.

När det gäller körglädje finns inget dåligt väder.

För bilförare som på hösten och vintern vill använda en ny profildesign och njuta av optimalt grepp har vi i samarbete med ledande däcktillverkare (t.ex. Dunlop, Goodyear, Michelin och Pirelli) utvecklat särskilda säsongserbjudanden för däck med stjärnmärkning. BMW-godkända däck med stjärnmärkning erbjuder bästa möjliga köregenskaper, optimalt grepp och hög säkerhet. En sak är klar: BMW Original fälgar och däck är ingen stilkompromiss utan ett statement.
BMW höst- och vintertillbehör 19" M lättmetallfälg dubbeleker 871 M Jet Black

19" M lättmetallfälg dubbeleker 871 M Jet Black, komplett vinterhjul.Disclaimer reference invalid

Högkvalitativ 19" M lättmetallfälg dubbeleker 871 M i Jet Black. Komplett vinterhjul med däcktryckskontroll, hjuldimension 8J x 19 med däckdimension 245/45 R19 102H XL.

BMW höst- och vintertillbehör 17" lättmetallfälg Y-eker 896 Refined Silver

17" BMW lättmetallfälg Y-eker 896 Refined Silver, komplett vinterhjul.Disclaimer reference invalid

Den markanta 17" lättmetallfälgen Y-eker 896 i utförandet Refined Silver ger med sitt utseende bilen en individuell känsla. Komplett vinterhjul med däcktryckskontroll, kompatibelt med snökedjor, hjuldimension 7J x 17, däckdimension 205/65 R17 100H XL.

BMW höst- och vintertillbehör 21" BMW Aerodynamikfälg stjärneker 1012 Bicolor

21" BMW Aerodynamikfälg stjärneker 1012 Bicolor (Midnight Grey, högglanspolerade), komplett vinterhjul.Disclaimer reference invalid

Högklassig 21" BMW Aerodynamikfälg stjärneker 1012 i utförande Bicolor Midnight Grey, högglanspolerad, ger med sitt sportiga utseende bilen ett individuellt utseende. Komplett vinterhjul med däcktryckskontroll, hjuldimension 9J x 21 med däckdimension 255/50 R21 109H XL M+S.

BMW höst- och vintertillbehör 21" BMW Aerodynamikfälg stjärneker 1011 Jet Black

21'' BMW Aerodynamikfälg stjärneker 1011 Jet Black, komplett vinterhjul.Disclaimer reference invalid

Den högklassiga 21" BMW Aerodynamikfälgen stjärneker 1011 i utförandet Jet Black ger ett extra sportigt utseende. Komplett vinterhjul med däcktryckskontroll, hjuldimension 9J x 21 med däckdimension 255/50 R21 109H XL M+S.

BMW höst- och vintertillbehör 19" lättmetallfälg Y-eker 859 M Bicolor

19" M lättmetallfälg Y-eker 859 M Bicolor (Jet Black, högglanspolerad), komplett vinterhjul fram och bak.Disclaimer reference invalid

Den exklusiva 19" M lättmetallfälgen Y-eker 859 M i utförandet Bicolor Jet Black, högglanspolerad, ger ett extra sportigt utseende. Komplett vinterhjul fram med däcktryckskontroll, hjuldimension 8,5J x 19 med däck 245/40 R19 98V XL och bak med däcktryckskontroll, hjuldimension 9J x 19 med däck 255/40 R19 100V XL.

BMW höst- och vintertillbehör BMW Däckreparationssats

BMW Däckreparationssats.

Med hjälp av den lättanvända BMW Däckreparationssatsen kan mobiliteten enkelt återupprättas efter en punktering. Oberoende av däckdimensionen kan skador på upp till ca 4 mm på däckets löpyta åtgärdas så att det går att köra vidare till närmaste BMW Serviceverkstad.

BMW höst- och vintertillbehör BMW fasta navkapslar

BMW fasta navkapslar.

De fasta navkapslarna består av en BMW Logotyp som inte roterar med hjulet utan alltid står lodrätt. Navkapseln kan monteras på alla BMWs Original lättmetallfälgar med en bultcirkeldiameter på 112 mm.

BMW höst- och vintertillbehör BMW Ventilhattar med logotyp

BMW Ventilhattar med logotyp.

De högkvalitativa BMW Ventilhattarna av högkvalitativt aluminium skyddar RDC-aluminiumventilerna effektivt mot smuts och väta. Samtidigt uppgraderar du helhetsintrycket av däcket. Sats bestående av fyra ventilhattar. Med BMW Logotyp.

KÖRGLÄDJE GÅR INTE I IDE.

BMW vintertips - tips för din bil i kylan

Tips för att få en vinter full av körglädje.

Vintermånaderna har mycket att erbjuda, däribland utmaningar för dig och din bil. Vi har samlat de bästa tipsen inför vintern så att du lugnt ska kunna njuta av din bil i kylan.

BMW HJUL- OCH DÄCKSERVICE.

BMW Hjul- och däckservice

Det känns bra att veta att de viktiga sakerna är i rätta händer.

Vi byter inte bara dina vinter- och sommardäck, vi kan även kolla mönsterdjupet och bromsarnas kondition. Vi ger dig ett prisvärt erbjudande för byte av hjulen inklusive balansering. Kontroll och underhåll görs med största noggrannhet och kompetens. Om du väljer vårt professionella däckhotell sparar du mycket besvär och förvaringsutrymme.

BMW-GODKÄNDA DÄCK MED STJÄRNMARKERING

BMW-godkända däck med stjärnmarkering

När det gäller fälgar och däck är kvalitet, erfarenhet och säkerhet högst prioriterat.

Stjärnmarkeringen anger att däcket har specialtillverkats för BMW – och det enligt högsta BMW standard. Redan tidigt i fordonets utvecklingsfas startar utvecklingen av däcken. Det är en process som tar upp till tre år och som avslutas med omfattande tester. Däck med stjärnmarkering testas inom sex större kategorier: Säkerhet, slitage, komfort, effektivitet och – karakteristiskt för BMW – inom två kategorier för körglädje (köregenskaper och sportigt uppträdande). Däcken tillverkas dessutom i samarbete med utvalda premiumtillverkare (t.ex. Dunlop, Goodyear, Michelin och Pirelli). Fråga bara efter däck med stjärnmarkering hos din BMW Serviceverkstad – testade och säkra däck med perfekt passform.

ORIGINAL BMW HÖST- OCH VINTERTILLBEHÖR EXTERIÖRT.

Inspirerande, vart man än vänder blicken.

Om du vill njuta av vintervädret bör du vara väl rustad. Med BMW Originaltillbehör är det inte något problem. Dra nytta av förbättrad körkomfort och upptäck de många möjligheter som finns att göra din BMW till din perfekta följeslagaren för dina vinterplaner.

BMW höst- och vintertillbehör BMW Takbox 420 Svart/Titansilver

BMW Takbox 420 svart/titansilver.

Den moderna BMW Takboxen i svart med sidodekor titansilver har en volym på 420 liter och passar till alla BMW Lasthållarsystem. Tack vare det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.

BMW höst- och vintertillbehör BMW Takbox 520 Svart/Titansilver

BMW Takbox 520 svart/titansilver.

Den moderna takboxen i Svart med sidodekor Titansilver har en volym på 520 liter och passar till alla BMW lasthållarsystem. Tack vare det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.

BMW höst- och vintertillbehör BMW Skid- och snowboardhållare som kan dras ut från sidan

BMW Skid- och snowboardhållare som kan dras ut från sidan.

Den låsbara BMW Skid- och snowboardhållaren kan dras ut i sidled och gör att upp till fem par skidor eller fyra snowboards sitter säkert och enkelt kan lastas på, särskilt på högre fordon. Den kan kombineras med alla BMW Lasthållarsystem och har även plats för stavarna.
BMW höst- och vintertillbehör BMW LED-projektor i dörren

BMW LED-projektor i dörren.

De nya BMW LED-dörrprojektorerna med förbättrad projiceringskvalitet och en livslängd som är längre än genomsnittet gör in- och urstigningen till en unik upplevelse. Projektorerna aktiveras när dörrarna öppnas och lyser upp instegsområdet perfekt och individualiserat genom att projicera en grafik på marken intill bilen. Föraren kan själv välja utseende på grafiken som projiceras med hjälp av utbytbara diabilder och kan välja mellan BMW logotypen och BMW M logotypen.

ORIGINAL BMW HÖST- OCH VINTERTILLBEHÖR INTERIÖRT.

Även inifrån: Enastående.

BMW Originaltillbehör lever upp till sitt namn: De har utformats med precision och inspirerats av ren effekt. Utöka ditt utrymme, din stil, din säkerhet – eller allt tillsammans. Du kan nämligen enkelt kombinera säkerhet och snyggt utseende.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Universalhållare för surfplattor med BMW Safety Case för Travel & Comfort System

BMW Universalhållare för surfplattor med BMW Safety Case för Travel & Comfort System.

Universalfästets storlek kan ställas in efter behov och hakas fast i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen ”Travel & Comfort”. Håller fler Apple iPads eller Samsung-surfplattor på plats med BMW Safety Case från 7 till 11 tum, kan vridas 360 grader och vinklas i önskad vinkel.

BMW höst- och vintertillbehör BMW Basenhet och BMW Universalkrok för Travel & Comfort System

BMW Universalkrok för Travel & Comfort System.

Med universalkroken i Travel & Comfort-systemet kan du hänga klädesplagg eller lätta påsar på baksidan av ryggstödet. Där förvaras de säkert och riskerar inte att ramla ner på golvet. Tack vare snabbkopplingen är det enkelt att haka fast universalkrokarna i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen ”Travel & Comfort”.

BMW höst- och vintertillbehör BMW Klädhängare för Travel & Comfort System

BMW Klädhängare för Travel & Comfort-systemet.

Med BMW Klädhängare kan du hänga kläder på baksidan av det främre ryggstödet. Tack vare stickkopplingen kan den enkelt och kollisionssäkert sättas fast i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen ”Travel & Comfort”. Tack vare hotellfunktionen (vanlig klädhängare) kan den även användas utanför bilen.

BMW höst- och vintertillbehör BMW Allvädersmattor fram

BMW Allvädersmattor fram.

Slitstarka BMW Allvädersmattor med perfekt passform och hög kant har inte bara snygg design, utan skyddar även fotutrymmet fram mot smuts och väta. I svart med BMW Modellbeteckningsemblem som passar perfekt till interiören.

BMW höst- och vintertillbehör BMW Golvmatta för bagageutrymme

BMW formpressad skyddsmatta för bagageutrymmet.

Den halksäkra, vattenavvisande och slitstarka BMW Bagagerumsmattan är formpressad och försedd med en hög kant runtom i exklusiv design och skyddar bagageutrymmet mot smuts och väta. Mattan i svart är försedd med ett högklassigt emblem av rostfritt stål med BMW Logotyp och passar perfekt i interiören i bagageutrymmet.

BMW höst- och vintertillbehör BMW Ryggstödsficka antracit/blå

BMW Ryggstödsficka antracit/blå.

Perfekt när du reser med barn. Väskan med tvättbart fotskydd och sätts fast på baksidan av framsätets ryggstöd. Med diverse olika fickor med lock och en separat flaskhållare ger väskan plats för förvaring av många olika saker som behövs på resan. Den är lätt att bära och kan vikas ihop om det behövs.

BMW höst- och vintertillbehör BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 består av avancerade och mycket känsliga kameror med QHD och full HD, som till och med på natten har koll på allt som händer framför och bakom bilen. Vid skakningar och ovanliga rörelser utanför bilen sparar systemet händelsen automatiskt för att kunna dokumentera eventuella olyckor eller (försök till) inbrott.

BMW höst- och vintertillbehör BMW Nyckeletui läder

BMW Nyckeletui läder.

Det högklassiga BMW Nyckeletuiet är ett skräddarsytt fodral som skyddar fjärrnyckeln. Det exklusiva etuiet av finporigt svart nappaläder ger ett tillförlitligt skydd mot smuts och repor. Praktiskt: Funktionsknapparna kan användas utan att nyckeln behöver tas ut ur etuiet.

BMW BILVÅRDSPRODUKTER.

Högkvalitativ och skonsam vård för din BMW.

Bry dig om dit fordon. Vi erbjuder dig rätt hjälpmedel för klar sikt och ett strålande utseende i alla situationer – det är ju inte för inte som dina fälgar är gjorda för att glänsa.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör BMW Isskrapa teleskop med snöborste

BMW Isskrapa med teleskopskaft.

Håll din ruta ren från is och snö i vinter. Isskrapan har både en skrapa och en borste som du enkelt tar bort is och snö med från bilrutorna. Tack vare att handtaget kan justeras (78–100 cm) når du enkelt rutorna på en stor bil.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör BMW Bilvårdssats Winter edition

BMW Bilvårdssats Winter edition.

Perfekt förberedd för den kalla årstiden: BMW Bilvårdssats Winter edition är perfekt anpassat för bilvård på vintern. Satsen består av spolarvätska med frostskyddsmedel, avisningsspray, klädselrengöringsmedel och isskrapa som förvaras i den praktiska väskan av presenningsmaterial.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör Spolarvätska med frostskyddsmedel

Spolarvätska med frostskyddsmedel.

Förhindrar att fönsterspolningssystemet fryser och ger tack vare högkvalitativa rengöringssubstanser optimala siktförhållanden utan torkspår under den kalla årstiden med den BMW-typiska behagliga doften Apricelle.  

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör mikrofiberduk invändig utrustning

Mikrofiberduk för invändig utrustning.

Optimal vård för kupén: Tack vare det särskilda materialet skonar BMW Mikrofiberduken ytorna i kupén.

Läs mer

DE BÄSTA DELARNA TILL HÖSTEN: M PERFORMANCE PARTS.

Upplev hänryckande motorsportkänsla med BMW M Performance Parts.

Motorsport allestädes närvarande. Varje enskild M Performance Part är ett unikt uttryck och ger din BMW äkta tävlingskaraktär. I sortimentet finns ett brett urval av tillbehörskomponenter inom aerodynamik, drivlina, exteriördesign, förarplats, chassi och hjul. Är du redo att uppleva sportig individualitet?

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör 19"/20" M smidd fälg Y-eker 963 M Frozen Gunmetal Grey

19"/20" M smidd fälg Y-eker 963 M Frozen Gunmetal Grey, komplett vinterhjul.Disclaimer reference invalid

Den förstklassiga 19"/20" M smidda fälgen Y-eker 963 M i Frozen Gunmetal Grey har en fräst M Performance som med sitt exklusiva utseende ger bilen en extra sportig känsla. Komplett vinterhjul fram med däcktryckskontroll, hjuldimension 9,5J x 19 med däck 275/35 R19 100V XL och bak med däcktryckskontroll, hjuldimension 10,5J x 20 med däck 285/30 R20 99V XL.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör M backspegelkåpa Carbon

M backspegelkåpa Carbon.

Tillverkade för hand helt i kolfiber: Backspegelkåpornas distinkta M look framhäver bilens omisskännliga hightech-karaktär. Den dynamiska designen skapar en ytterst exklusiv stil och ger bilen en individuell sportig touch.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör M Performance avgassystem Titan

M Performance avgassystem Titan.

Imponerande ljud: M Performance avgassystemet imponerar med sitt kompromisslösa motorsportljud. Den bakre ljuddämparen och den sportiga ändrörsmodulen är tillverkad helt av titan, precis som på banracingbilar.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör M Performance ryggstödsskal

M Performance ryggstödsskal alcantara/Carbon högglans.

M Performance ryggstödsskal ger sätena en högklassig tävlingslook. Nackskyddskåporna av kolfiber är förädlade med polyuretanlack och högglanspolerade. Resten av baksidan består av exklusiv alcantara. Med integrerat M Performance emblem i aluminium.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör M Performance mittarmstöd

M Performance mittarmstöd alcantara.

Handfasta argument: Tack vare sina grepp i alcantara ligger M Performance–ratten synnerligen bra och skönt i handen – för en förbättrad känsla vid styrning. De tydliga konturerna och mittmarkeringen i rött läder förstärker den speciella motorsportlooken.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör M Performance bogserband

M Performance bogserband.

Det röda M Performance bogserbandet för fram och bak är som gjort för tävlingsbanan. En svart M logotyp antyder om motorsport. Precis som bogseröglan på standardmodellen monteras bogserbandet enkelt. Praktiskt: Trafiktillstånd för många modeller och en mall för locket till bogseröglan.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör M Performance låsknapp

M Performance låsknapp.

Ett passande blickfång för beundrare av världens starkaste bokstav: M Performance låsknappen avrundar den sportiga interiören. Knappen av eloxerad aluminium är försedd med M logotypen i färg och passar perfekt till övriga M Performance komponenters look.

Läs mer
BMW höst- och vintertillbehör BMW Ventilhattar med M logotyp

BMW Ventilhattar med M logotyp.

De högkvalitativa BMW Ventilhattarna av högkvalitativt aluminium skyddar RDC-aluminiumventilerna effektivt mot smuts och väta. Samtidigt uppgraderar du helhetsintrycket av däcket. Sats bestående av fyra ventilhattar. Med M logotyp.  

Läs mer

SKRÄDDARSYDD BMW SERVICE.

Oändliga alternativ.

Njut av den kalla årstiden i fulla drag och utnyttja vår utomordentliga BMW Service, där experter tar hand om ditt fordon. Det är vår uppgift att se till att din BMW alltid är i perfekt skick, så att du tar dig genom hösten och vintern säkert och med full körglädje.

BMW höst- och vintertillbehör Kvinna som tittar ut genom fönstret i en BMW
BMW höst- och vintertillbehör BMW Value Service

BMW Value Service.

För modeller som är 4 år eller äldre erbjuder BMW Value Service förstklassig service som är optimalt anpassad till din modell – till transparenta och bra totalpriser. Hos din auktoriserade BMW Serviceverkstad får din BMW exakt den service den förtjänar – så att den håller i många år till. Dessutom får du 1 års BMW Vägassistans vid utförd BMW Service tills bilen är 10 år gammal.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Det är inte alltid lätt att hinna med allt. För att underlätta för dig finns BMW Service Inclusive. Med endast en betalning ingår alla service- och underhållsarbeten som behövs under en period som du väljer själv. Inga dolda kostnader. Därmed vet du redan i förväg vad som väntar: perfekt service av din BMW oavsett hur gammal den är. Vårt erbjudande gäller nämligen även BMW modeller som har kört många mil.
BMW höst- och vintertillbehör Kontaktlös BMW Service

Kontaktlös BMW Service.

BMW Service – alltid överallt. Många servicetjänster från BMW kan du enkelt boka och kontrollera på nätet. Du får mer tid över till de verkligen viktiga sakerna i livet.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Hjul- och däckservice

BMW Hjul- och däckservice.

Vi byter inte bara dina vinter-/sommardäck, vi kan även kolla mönsterdjupet och bromsarnas kondition. Vi ger dig ett prisvärt erbjudande för byte av hjulen inklusive balansering. Kontroll och underhåll görs med största noggrannhet och kompetens. Om du väljer vårt professionella däckhotell sparar du mycket besvär och förvaringsutrymme.

SKRÄDDARSYDD BMW SERVICE.

Oändliga alternativ.

Njut av den kalla årstiden i fulla drag och utnyttja vår utomordentliga BMW Service, där experter tar hand om ditt fordon. Det är vår uppgift att se till att din BMW alltid är i perfekt skick, så att du tar dig genom hösten och vintern säkert och med full körglädje.

BMW höst- och vintertillbehör kvinna med slutna ögon i en BMW X1
BMW Service Inclusive en man framför en BMW i4 (G26) vid kusten

BMW Service Inclusive.

Släpp loss och fokusera bara på det viktiga – körglädjen. Med BMW Service Inclusive är det möjligt. Du betalar ett fast pris en gång för att all service och alla reparationsarbeten ska ingå under den tid som du väljer. Din BMW är i bästa händer hos alla BMW Serviceverkstäder i hela världen.

BMW Value Service en man och en kvinna framför ett garage med en BMW X5

BMW Value Service.

Du kan räkna med: BMW Value Service. Vare sig det gäller bromsar, olja eller mikrofilter – en sak är säker: Med BMW Value Service ingår delar och arbetstid i ett attraktivt och transparent pris. Detta förstklassiga erbjudande gäller för alla BMW som är fyra år eller äldre – för ju äldre ditt fordon är, desto mer lönar sig våra servicevillkor.

Upptäck mer
BMW Service en man och kvinna samtalar framför en BMW iX

Alla erbjudanden från BMW Service.

Läs mer om våra förmånliga serviceerbjudanden om du vill ha mer körglädje utan bekymmer och välj en service som bäst passar din BMW modell och dina individuella behov. 

Appen My BMW kvinna med smartphone framför BMW iX

My BMW-appen.

Smart, alltid uppdaterad, genomtänkt: Med en modern design och intuitiv användarvägledning guidar My BMW-appen dig genom en helt ny mobilitetsupplevelsen. Planera din nästa resa, kontrollera status för din BMW, boka tid för service av din BMW eller använd någon av de många fjärrstyrningsfunktionerna – allt bekvämt från din smartphone.

Upptäck mer