BMW Original sommartillbehör och bilvårdsprodukter BMW X1 U11 som står med tre kvinnor i solljuset

”MADE TO EXPLORE.”

BMW Originaltillbehör för vår och sommar.

”MADE TO EXPLORE.”BMW Originaltillbehör för vår och sommar.

Gör den här sommaren till din sommar. Med BMW Originaltillbehör, sommarhjul och -däck, BMW Service och BMW Charging.

Sommaren är här, och det vackra vädret innebär nya möjligheter att uppleva landskapet. Det väntar bara på att bli upptäckt av dig. Njut av kurvorna längs vägen, den friska luften och det vackra landskapet med BMW Originaltillbehör. BMW Hjul och däck skapar en optimal körupplevelse, som på ett säkert sätt leder dig till dina sommarresmål tillsammans med BMW Service och BMW Charging. För varje del av sommaren ska kunna avnjutas i fulla drag utan avbrott, så att du kan göra den här sommaren till din sommar.

Läs mer

SUGEN PÅ EN ROADTRIP I SVERIGE I SOMMAR?

Roadtrip i sommar

Äntligen är det snart sommar. Vi har samlat tipsen och tillbehören du behöver för att göra bilsemestern så bekväm, säker och njutbar som möjligt.

BMW ORIGINAL SOMMARTILLBEHÖR OCH BILVÅRDSPRODUKTER.

”Vi är alltid redo för solen.”

Om du vill göra den här sommaren till din sommar bör du vara väl förberedd. Planera din resa och se till att du har tillräckligt med lastutrymme för utrustningen för dina sommaraktiviteter. Njut av vårt stora urval av BMW Originaltillbehör både interiört som exteriört, så att din BMW passar perfekt till din sommarsemester.
BMW invändig utrustning G07 BMW Surfplattehållare Pro för Travel & Comfort System

BMW Surfplattehållare Pro för Travel & Comfort System.

BMW Surfplattehållare Pro fäster du på extrautrustningen ”Travel & Comfort” eller på grundhållaren som finns separat. Du kan ställa in hållaren flexibelt i olika positioner samt lutning och kan vrida den 360°. Hållaren är försedd med en utfällbar klammer så att du kan sätta fast surfplattor på 7 till 13 tum med BMW Safety Case.

Till produkten
BMW invändig utrustning G07 BMW Surfplattehållare PRO för Travel & Comfort System

BMW Safety Case för 11" Apple iPad Pro för Travel & Comfort System.

BMW Safety Case ger ett optimalt skydd för alla 11" Apple iPad™ Pro. Det svarta silikonskalet skyddar surfplattan mot repor och stötar, och tillsammans med det medföljande displayskyddet är den även skyddad mot vattenstänk. Med den separata universalhållaren i Travel & Comfort System kan du enkelt och krocksäkert sätta fast skalet i fordonet.

Till produkten
BMW invändig utrustning BMW Klädhängare för Travel & Comfort System

BMW Klädhängare för Travel & Comfort-systemet.

Med BMW Klädhängare kan du hänga kläder på baksidan av det främre ryggstödet. Tack vare stickkopplingen kan den enkelt och kollisionssäkert sättas fast i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen ”Travel & Comfort”. Tack vare hotellfunktionen (vanlig klädhängare) kan den även användas utanför bilen.

Till produkten
BMW invändig utrustning BMW Förvaringsbord för Travel & Comfort System

BMW Förvaringsbord för Travel & Comfort System.

Förvaringsbordet i Travel & Comfort System har ett överbelastningsskydd, och med hjälp av en stickkoppling kan du enkelt och krocksäkert sätta fast bordet på grundhållaren som finns separat eller på extrautrustningen "Travel & Comfort" på framsätenas ryggstöd. Bordet är höj- och sänkbart och har en utfällbar dryckeshållare.

Till produkten
BMW invändig utrustning U11 BMW Allvädersmattor fram

BMW Golvmattor allväder fram.

Slitstarka BMW Allvädersmattor med perfekt passform och hög kant har inte bara snygg design, utan skyddar även fotutrymmet fram mot smuts och väta. I svart med BMW Modellbeteckningsemblem som passar perfekt till interiören.

Till produkten
BMW invändig utrustning vändbar BMW Bagagerumsmatta med bagagefixering

Vändbar BMW Bagagerumsmatta med bagagefixering.

Den vändbara BMW Bagagerumsmattan med bagagefixering är skräddarsydd och kan användas flexibelt. På mattans ovansida kan du fästa föremål säkert, och smuts syns knappt på ytan. Mattans baksida är utmärkt när du ska transportera våt och smutsig last. Du kan enkelt rengöra den med vatten.

Till produkten
BMW invändig utrustning G20 BMW Nyckeletui Crystal Clarity

BMW Nyckeletui Crystal Clarity.

Exklusivt BMW Nyckeletui av nappaläder med gnistrande kristaller som förvandlar nyckeln för din BMW till ett iögonfallande tillbehör. Alla funktionsknappar är fortfarande fullt åtkomliga. Tack vare det praktiska spännbandet kan du enkelt ta ur nyckeln om du t.ex. behöver byta batteri.

Till produkten
BMW invändig utrustning G20 ICE BMW Låsknapp Crystal Clarity

BMW Låsknapp Crystal Clarity.

Låsknappen Crystal Clarity ger den exklusiva invändiga utrustningen i ditt fordon en sista touch. Den infattade kristallen från Swarovski syns även när man står utanför fordonet, vilket gör låsknappen till ett riktigt blickfång. Den exklusiva komponenten av mörkgrå eloxerad aluminium monterar du med några enkla handgrepp.

Till produkten
BMW utvändig utrustning U11 ICE BMW Takbox 520 svart/titansilver

BMW Takbox 520 svart/titansilver.

Den moderna takboxen i Svart med sidodekor Titansilver har en volym på 520 liter och passar till alla BMW lasthållarsystem. Tack vare det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.

Till produkten
BMW utvändig utrustning G20 BMW Takbox 420 svart/titansilver

BMW Takbox 420 svart/titansilver.

Den moderna BMW Takboxen i svart med sidodekor titansilver har en volym på 420 liter och passar till alla BMW Lasthållarsystem. Tack vare det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.

Till produkten
BMW utvändig utrustning G20 BMW LED-dörrprojektorer

BMW LED-projektor i dörren.

De nya BMW LED-dörrprojektorerna med förbättrad projiceringskvalitet och en livslängd som är längre än genomsnittet gör in- och urstigningen till en unik upplevelse. Projektorerna aktiveras när dörrarna öppnas och lyser upp instegsområdet perfekt och individualiserat genom att projicera en grafik på marken intill bilen. Föraren kan själv välja utseende på grafiken som projiceras med hjälp av utbytbara diabilder och kan välja mellan BMW logotypen och BMW M logotypen.

Till produkten
BMW utvändig utrustning U11 BMW Bakre cykelhållare Pro 2.0

BMW Bakre cykelhållare Pro 2.0

Den lätta och stabila BMW bakre cykelhållaren Pro 2.0 klarar upp till 60 kg last. Den är mycket enkel att montera och kan användas för att transportera två cyklar eller elcyklar (utbyggnadssats för tre cyklar finns separat). Den praktiska nedfällningsfunktionen gör att det alltid går lätt att komma åt bagageutrymmet.

Till produkten
BMW utvändig utrustning kompletteringssats 3. Cykel för bakre cykelhållare Pro 2.0

Kompletteringssats 3. Cykel för bakre cykelhållare Pro 2.0.

BMW Kompletteringssatsen till den bakre cykelhållaren Pro 2.0 för dragkroken ger plats för en tredje cykel. Lastsystemet består av en extra cykelskena och en fästarm där ramarna för den andra och tredje cykeln fixeras.

Till produkten
BMW Elektronik BMW G20 BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro frontkamera

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro komplett front- och bakkamera.

BMW Advanced Car Eye 3.0 består av högkvalitativa QHD- och full-HD-kameror som övervakar vad som sker framför och bakom fordonet även när det är parkerat. Med hjälp av intelligent radar- och sensorteknik känner systemet av vibrationer och onormala rörelser utanför fordonet och kan särskilja mellan dessa och normala rörelser. Systemet lagrar automatiskt händelsen för att dokumentera eventuella olyckor eller (försök till) inbrott.

Till produkten
BMW Elektronik BMW Adapterkabel för Apple iPhone/iPod

BMW Adapterkabel för Apple iPhone/iPod.

För att njuta av din egen favoritmusik kan du med hjälp av BMW Adapterkabel integrera kompatibla Apple iPod™- eller iPhone™-enheter i fordonet och samtidigt ladda dem. Du styr dem med iDrive kontrollvredet, multifunktionsratten eller radion.

Till produkten
BMW Elektronik BMW dubbel USB-laddare för typ-A och -C

BMW Dual-USB-laddare för typ-A och -C.

Dual-USB-laddaren sticks in i ett 12-voltsuttag. Laddaren kan användas för att enkelt ladda två externa mobila enheter samtidigt. Tack vare den höga laddningsströmmen kan du t.ex. snabbladda smartphones eller surfplattor.

Till produkten
BMW Bilvårdsprodukter BMW Natural Air Refill Relaxing Ocean

BMW Natural Air Refill Relaxing Ocean.

Med BMW Natural Air Refill med doftriktningen Relaxing Ocean kan du alltid njuta av en välgörande doftupplevelse i fordonskupén på dina resor. Doften Relaxing Ocean utstrålar en harmoni av rogivande havsbrus och uppfriskande citrusfasetter. Förpackningen innehåller tre separat förpackade doftstift för påfyllning.

BMW Bilvårdsprodukter displayrengöringsduk

BMW Displayrengöringsduk.

Optimal vård för kupén: Med den särskilt utvecklade BMW Displayrengöringsduken kan du rengöra dina displayer och högglansytor utan att få repor, ränder och ludd. Du får bort smuts och fingeravtryck på ett skonsamt sätt även utan rengöringsmedel. Snygg att se på: BMW logotypen på duken och den praktiska förvaringsväskan.

Till produkten
BMW Bilvårdsprodukter BMW Spolarvätskekoncentrat

BMW Spolarvätskekoncentrat.

BMW Spolarvätskekoncentrat fungerar som högkoncentrerad rengöringstillsats för vindrute- och strålkastarrengöringen. Det avlägsnar smuts, insektsrester, vax från biltvättar samt oljeföroreningar på ett effektivt sätt utan spårbildning.

Till produkten
BMW Natural Air starter-kit klippa i dyning

BMW NATURAL AIR STARTER-KIT.

Med BMW Natural Air starter-kit kan du alltid njuta av en välgörande doftupplevelse i fordonskupén på dina resor. Detta kit består av en reglerbar doftbehållare samt ett utbytbart doftstift med den uppfriskande doften Mountain View. Doftbehållaren fäster du enkelt i ventilationsgallret i ditt fordon.

BMW KOMPLETTA SOMMARHJUL, -DÄCK OCH TILLBEHÖR.

”Mina hjul: inställda på sommartid.”

Helt efter din personliga smak: I vårt breda utbud av kompletta BMW Original sommarhjul finns exklusiva designalternativ i alla storlekar. Det innebär inte bara en utseendemässig uppgradering av din BMW utan också ett högre andrahandsvärde. Beroende på fälg får du till och med bättre prestanda tack vare toppmoderna tillverkningsmetoder, lägre vikt samt modellspecifika säkerhets- och kördynamiktester.
BMW kompletta sommarhjul och -däck och tillbehör Kvinna med hund lutar sig mot en BMW på stranden
BMW G20 19" M Performance lättmetallfälg Y-eker 898 M Frozen Gunmetal Grey, sats kompletta sommarhjul

19" M Performance lättmetallfälg Y-eker 898 M Frozen Gunmetal Grey, sats kompletta sommarhjul.

Högklassiga 19'' M Performance lättmetallfälgar Y-eker 898 M i utförande Frozen Gunmetal Grey med M Performance-logotyp. Sats kompletta sommarhjul med däcktryckskontroll och nödkörningsegenskaper, hjuldimension 8J x 19 med däckdimension 225/40 R19 93Y XL fram och 8,5J x 19 med däckdimension 255/35 R19 96Y XL bak.

Till produkten
BMW G20 19" BMW Original lättmetallfälg Dubbeleker 793 Bicolor (Night Gold, glanssvarvad), sats kompletta sommarhjul

19" BMW Original lättmetallfälg Dubbeleker 793 Bicolor (Night Gold, glanssvarvad), sats kompletta sommarhjul.

Högklassiga 19" BMW lättmetallfälgar Dubbeleker 793 är utförda i Bicolor Night Gold och är högglanspolerade. Komplett uppsättning sommarhjul med däcktryckskontroll och nödgångsegenskaper, hjulstorlek 8J x 19 med däck 225/40 R19 93Y XL fram och 8,5J x 19 med däck 255/35 R19 96Y XL bak.

Till produkten
BMW G20 18" M Performance lättmetallfälg Dubbeleker 796 M Jet Black matt, sats kompletta sommarhjul

18" M Performance lättmetallfälg Dubbeleker 796 M Svart matt, komplett sommarhjulsats

Högklassiga 18'' M Performance lättmetallfälgar Dubbeleker 796 M i utförande Svart med färgad M logotyp. Sats kompletta sommarhjul med däcktryckskontroll och nödgångsegenskaper, hjulstorlek 7,5J x 18 med däckdimension 225/45 R18 95Y fram och 8,5J x 18 med däckdimension 255/40 R18 99Y bak.

Till produkten
BMW U11 21" M Performance lättmetallfälg Dubbeleker 877 M Bicolor (Jet Black, glansfräst), sats kompletta sommarhjul

21" M Performance lättmetallfälg Dubbeleker 877 M Bicolor (Jet Black, glansfräst), sats kompletta sommarhjul.

Högklassiga 21" M Performance lättmetallfälgar Dubbeleker 877 M i Bicolor Jet Black uni, glansfrästa. Sats kompletta sommarhjul med däcktryckskontroll, hjuldimension 8J x 21 med däckdimension 245/35 R 21 96Y XL.

BMW G70 20" M Performance lättmetallfälg Y-eker 911 M Jet Black matt, sats kompletta sommarhjul

20" M Performance lättmetallfälg Y-eker 911 M Jet Black matt, sats kompletta sommarhjul.

Högklassiga 20'' M Performance lättmetallfälgar Y-eker 911 M i Jet Black matt. Sats kompletta sommarhjul med däcktryckskontroll, hjuldimension 9J x 20 med däckdimension 255/45 R20 105Y XL fram och 10,5J x 20 med däckdimension 285/40 R20 108Y XL bak.

Till produkten
BMW Hjul- och däcktillbehör - BMW Fasta navkapslar

BMW fasta navkapslar.

De fasta navkapslarna består av en BMW-logotyp som inte roterar med hjulet utan alltid står lodrätt. Navkapseln kan monteras på alla BMWs Original lättmetallfälgar med en bultcirkeldiameter på 112 mm.

Till produkten
BMW Hjul- och däcktillbehör - M Performance däckväskor

M Performance däckväskor.

Exklusiv racingkänsla i garaget: M Performance däckväskorna skyddar såväl föraren som bilen mot smuts. Det förstärkta handtaget gör det smidigt att transportera däcken. Tack vare den speciella märkningen ordnar du alltid blixtsnabbt de olika däcken. I sportig M Performance design.

Till produkten
BMW Hjul- och däcktillbehör - BMW Ventilhattar med logotyp

BMW Ventilhattar med logotyp.

De högkvalitativa BMW Ventilhattarna av högkvalitativt aluminium skyddar RDC-aluminiumventilerna effektivt mot smuts och väta. Samtidigt uppgraderar du helhetsintrycket av däcket. Sats bestående av fyra ventilhattar. Med BMW Logotyp.

Till produkten
BMW Hjul- och däcktillbehör - BMW Ventilhattar med M logotyp

BMW Ventilhattar med M logotyp.

De högkvalitativa BMW ventilhattarna av högkvalitativt aluminium skyddar RDC-aluminiumventilerna effektivt mot smuts och väta. Samtidigt uppgraderar du helhetsintrycket av däcket. Sats bestående av fyra ventilhattar. Med M logotyp.

Till produkten
BMW Hjul- och däckservice BMW X1 U11 med två personer vid BMW fordon i bakgrunden med sol

BMW HJUL- OCH DÄCKSERVICE.

Vi byter inte bara dina vinter- och sommardäck, vi kan även kolla mönsterdjupet och bromsarnas kondition. Vi ger dig ett prisvärt erbjudande för byte av hjulen inklusive balansering. Kontroll och underhåll görs med största noggrannhet och kompetens. Om du väljer vårt professionella däckhotell sparar du mycket besvär och förvaringsutrymme.

BMW ORIGINAL CHARGING-TILLBEHÖR.

”Laddad med sommarkänslor: min roadtrip.”

Om du vill vara beredd inför sommaren bör din BMW inte bara vara utrustad med tillbehör, utan även vara fullt uppladdad. Informera dig om våra BMW Originalladdningstillbehör, som är perfekt anpassade till behoven för din elbil. Så kan du göra den här sommaren till din sommar.

Läs mer
BMW Original Charging-tillbehör BMW G20 BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Ha tankstationen hemma. Med den fast installerade BMW Wallbox laddar du din BMW snabbt, säkert och smidigt med en laddningseffekt på upp till 22 kW. Dessutom kan du sköta åtkomsten till din BMW Wallbox via My BMW-appen.

Läs mer
BMW Original Charging-tillbehör BMW G20 BMW Flexible Fast Charger (Mode 2) startsats

BMW Flexible Fast Charger (Mode 2) startsats.

BMW Flexible Fast Charger är en mobil hemladdare för alla elbilar. Med denna sats kan en maximal laddningseffekt på upp till 2,3 kW (typ E+F, jordat eluttag, 10 A) uppnås i hushållsuttag. Adapterkablar (med vilka det kan laddas upp från industriuttag med upp till 11 kW) som tillval möjliggör en snabb uppladdning.

Läs mer
BMW Original Charging-tillbehör BMW U11 BMW Laddningskabel (mode 3, 1-fas)

BMW Laddningskabel (mode 3, 1-fas).

BMW Laddkabeln har en längd på 5 m och möjliggör enkel och snabb laddning vid offentliga laddstationer som stöder Mode 3. Det innebär att BMW el- och hybridfordon kan laddas med enfas, vilket går betydligt snabbare än med den medföljande standardladdningskabeln. Detta är möjligt i hela Europa tack vare ECE-kontakten.

Läs mer

BMW M PERFORMANCE PARTS FÖR DIN VÅR OCH SOMMAR.

”Min speciella framtoning i sommar.”

Sommaren tillhör dig och det är din tid att glänsa. Med BMW M Performance Parts[1] ger du din BMW en maximal personlig prägel med äkta racingkaraktär. Gör din BMW till ett riktigt blickfång och den här sommaren din egen – utan kompromisser.

Läs mer
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance frontsplitter kolfiber vänster

M Performance frontsplitter kolfiber vänster.

Visa vem du är: M Performance frontsplittern i kolfiber framhäver fordonets sportiga utseende på ett särskilt exklusivt sätt.

Läs mer
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance avgassystem titan

M Performance avgassystem Titan.

M Performance avgassystemet imponerar med sitt kompromisslösa motorsportljud. Den bakre ljuddämparen och den sportiga ändrörsmodulen är tillverkad helt av titan, precis som på banracingbilar.

Läs mer
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance tröskelbreddare kolfiber höger

M Performance tröskelbreddare kolfiber höger.

Dynamisk elegans förenad med individuell sportighet. M Performance tröskelbreddaren av kolfiber förstärker fordonets sportiga utseende avsevärt. Den Imponerar med särskilt låg vikt, hög stabilitet och perfekt passform.

Läs mer
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance ratt Pro

M Performance Pro ratt.

Rund grej med hörn och kanter: M Performance Pro ratten ger en omisskännlig motorsportkänsla i cockpiten. Den imponerar med sin markanta form och en extremt effektiv greppyta av Alcantara som ger en mer direkt styrkänsla. Med Motorsport-markering av ljusblått läder.

Läs mer

BMW SERVICE.

ALLA ERBJUDANDEN FRÅN BMW SERVICE.

BMW Service BMW medarbetare informerar kvinnlig kund

Läs mer om våra förmånliga serviceerbjudanden om du vill ha mer körglädje utan bekymmer och välj en service som bäst passar din BMW modell och dina individuella behov.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive BMW G26 Man som står på stenkant med BMW fordon i bakgrunden

Skräddarsydda erbjudanden för långsiktig service till fast pris.

BMW SERVICE 4+.

BMW Service 4+ BMW X2 G05 Man och kvinna som står bredvid BMW fordon på en garageuppfart

Attraktiva erbjudanden för BMW modeller som är fem år eller äldre.

My BMW-appen.

My BMW app BMW iX i20 Kvinna som går framför ett BMW fordon med smartphone i handen

Med My BMW appen kan du hantera bokade underhålls- och servicetider snabbt och bekvämt.

BMW Vår- och sommartillbehör - BMW-bilar framför byggnad med BMW servicerådgivning

BMW SERVICE.

Hos din BMW Serviceverkstad tar vi väl hand om dig och din BMW. Från de långsiktiga servicepaketen från BMW Service Inclusive via de attraktiva komplettpriserna från BMW Service 4+ till vår kontaktlösa service eller BMW Original motorolja och många andra individuella servicealternativ har vi alltid den optimala lösningen för dig – för varje modell av BMW, för dina individuella behov och för många trivsamma kilometrar som fortfarande ligger framför dig.

FRÅGOR OM DINA DÄCK? VI HAR SVARET.

  • Vilket däcktryck är det rätta?
  • När och hur ofta måste jag kontrollera däcktrycket?
  • Vad är BMW-godkända däck med stjärnmarkering?
  • Hur hittar jag rätt däck för mitt fordon?
  • När är det dags för sommardäck?
  • Ska jag behålla eller byta ut mina däck?