BMW Service 2024 översikt

BMW SERVICE.

RELAX. WE CARE.

Hos din BMW Serviceverkstad tar vi väl hand om dig och ditt fordon. Med vårt servicelöfte Proactive Care ser vi till att du alltid är mobil. Luta dig tillbaka och använd dig av våra skräddarsydda servicepaket i BMW Service Inclusive. Eller utnyttja de attraktiva komplettpriserna med BMW Service 5+. Vi har det optimala erbjudandet för dig. För dina behov, för varje BMW modell och för att du ska kunna köra långt utan problem.

FÖRDELAR

FÖRDELAR.

BMW Service 2024 Proaktiv symbol

Proaktiv.

BMW Service 2024 Bästa kvalitet symbol

Kvalitet Och Expertis.

BMW Service 2024 Stort servicenät symbol

Stort Servicenät.

BMW Service 2024 BMW Originaldelar symbol

BMW Originaldelar.

BMW Service 2024 Stort serviceutbud symbol

Omfattande Serviceutbud.

BMW PROACTIVE CARE

VÅRT SERVICELÖFTE TILL DIG.

BMW Proactive Care 2024

Vi tar hand om problem innan de uppstår. BMW Service med Proactive Care registrerar åtgärdsbehov i god tid – allt från service och slitage till tekniska störningar. Beroende på dina personliga önskemål får du professionell hjälp av våra experter. Vi ser till att du alltid är mobil.

BMW INSPEKTION OCH UNDERHÅLL

PREMIUMKVALITET OCH VÄRDEBESTÄNDIGHET FÖR DITT FORDON.

BMW Service Inclusive 2024

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Betala en gång, kör bekymmersfritt. Med BMW Service Inclusive bestämmer du dig för en avtalstid eller en körsträcka som passar dig och betalar ett fast engångsbelopp. Då ingår alla servicearbeten. Din BMW är alltid i trygga händer. Hos alla deltagande BMW Serviceverkstäder globalt.

BMW Service 5+ 2024

BMW SERVICE 5+.

Är din BMW 5 år eller äldre? Utnyttja prisfördelar och exklusiva BMW servicetjänster för säkerhet, värdebeständighet och orubbad körglädje. I de attraktiva priserna ingår BMW Originaldelar för bromsar, bränsle- eller mikrofilter och arbetstiden för våra experter.

BMW Garantiförlängning 2024

BMW REPAIR INCLUSIVE.

Skaffa dig trygghet. Med BMW Repair Inclusive kan du förlänga din 2-åriga lagstadgade garanti till en avtalstid på 3 till 5 år eller en körsträcka på 200 000 kilometer. Detta gör att du kan ta det lugnt vid oväntade reparationer i framtiden där endast BMW Originaldelar används.  

YTTERLIGARE BMW SERVICE

PASSANDE SERVICE FÖR VARJE SITUATION.

Vare sig det gäller skönhetsreparation, däckbyte eller vägassistans – din säkerhet är alltid vårt fokus.

MY BMW APP

DEN DIREKTA ANSLUTNINGEN TILL DIN BMW.

Med My BMW App är du alltid ansluten till din BMW och har full koll på all relevant information. Oavsett om det gäller underhåll, ett felmeddelande eller vårt omfattande serviceutbud så är du alltid uppdaterad.

VANLIGA FRÅGOR.