Kvinna använder My BMW-appen på sin smartphone

YOUR WORLD.

My BMW.

Upptäck fördelarna med den nya My BMW-appen*.

YOUR WORLD.<p>My BMW.Upptäck fördelarna med den nya My BMW-appen*.

MY BMW-APPEN

Den nya my BMW-appen är din direktlänk till bilen och till BMWs värld, även när du inte sitter i din BMW. Planera dina resor hemifrån och skicka destinationen till din BMW. Kontrollera återstående räckvidd innan du sätter dig i bilen eller ställ in önskad temperatur så att kupén håller exakt rätt temperatur när du sätter dig i bilen.*

BMW KATALOGER OCH BRUKSANVISNINGAR.

Alltid uppdaterad: Upptäck de underhållande BMW Apparna som tar dig närmare BMW:s värld och läs den viktigaste informationen om din BMW-modell direkt på din smartphone eller surfplatta.

BMW Appar BMW Mobility Services BMW Utrustningar

MOBILITY SERVICES OCH UTRUSTNINGAR.

Maximal mobilitet: Anslut till din BMW eller underlätta din mobila vardag med smarta tjänster från BMW. Apparna inom Mobility Services och utrustning erbjuder smarta lösningar för maximal komfort.

BMW Appar BMW M BMW Motorsport

BMW M OCH MOTORSPORT.

Körglädje går att mäta. De här apparna är oumbärlig verktyg för varje förare som gillar sportig körning. Analysera körstil och prestanda via din smartphone, smartwatch eller surfplatta, dela mätresultaten med dina vänner och vässa prestandan på asfalten bit för bit.

BMW Appar BMW Mässa BMW Utställning

MÄSSOR OCH UTSTÄLLNINGAR.

På plats vid bilen eller bekvämt på distans: Med de här apparna kommer du lite närmare. Dra nytta av exklusiv information i samband med våra utställningar och mässor och dyk ner i BMW:s spännande värld.

BMW Appar BMW Financial Service

FINANCIAL SERVICES.

Önskar du dig den perfekta finansieringslösningen för din BMW, som gör att det finns plats även för annat på din önskelista? BMW Financial Services erbjuder dig ett skräddarsytt koncept för leasing, finansiering och försäkring – anpassat för dina behov och din budget. Välj dina inställningar i lämpliga appar och var med och utforma det perfekta utbudet för dig från början.

*My BMW-appen är kompatibel med alla BMW-bilar från och med modellår 2014. Krav för att du ska kunna använda My BMW-appen är att du har prenumererat på ConnectedDrive Services och har en kompatibel smartphone. Tillgången till tjänster och funktioner i My BMW-appen är beroende av den aktuella marknaden.

Läs mer