Mer prestanda, mer stil, mer körglädje: BMW M135i xDrive har inte kommit till världen för att mäta sig med andra – utan för att sätta standarder. Det visar den atletiska exteriören hos BMW M135i xDrive, med distinkta detaljer som den speciella dubbelnjuren i nätdesign, M bakspoilern eller de båda 100 mm breda ändrören, med all önskvärd tydlighet. På vägen anger dock BMW M135i xDrive tonen. Kombinationen av M sportdifferential som standard, BMW xDrive, Steptronic sportväxellåda och M sportstyrning gör BMW M135i xDrive till den bästa bilen i sin klass när det gäller smidighet och kurvtagningsegenskaper. Driven av den varvvilliga 4-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn erbjuder självsäkra BMW M135i xDrive prestanda och kördynamik på en helt ny nivå.

 

BMW M135i xDrive.
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 7,9–7,4
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 178–168

Läs mer

STÅR FÖR SINA STYRKOR.

Den progressiva designen hos nya BMW M135i xDrive är som gjord för att dra till sig blickar på rekordtid. Den ytterst distinkta fronten med stora luftintag, slående dubbelnjure i nätdesign och snedställda adaptiva LED-strålkastare skapar ett bestående första intryck. De imponerande 19" lättmetallfälgarna understryker tillsammans med de dynamiska linjerna bilens kraftfulla och smidiga framtoning. I bakpartiet dominerar den breda bakspoilern i diffusoroptik och de båda stora 100 mm breda ändrören i Ceriumgrått. Interiören i BMW M135i xDrive imponerar lika snabbt: M sportstolar, belysta dekorlister och det stora panoramaglastaket skapar en extra dynamisk och storslagen premiumkänsla.

Läs mer

DESIGN.

Högkvalitativ utvändig och invändig utrustning på BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive (F40) i Safirsvart metallic med BMW njure i nätdesign i Ceriumgrått

BMW njure i nätdesign.

BMW njuren i nätdesign går helt i Ceriumgrått och har invändigt ett intrikat utformat galler. Gallerstrukturen är inspirerad av gallren på tävlingsbilar och ger fronten både djup och värdighet, samtidigt som det är en lika högkvalitativ som dynamisk detalj.
BMW M135i xDrive (F40) i Safirsvart metallic, sedd bakifrån med M Aerodynamikpaket

M Aerodynamikpaket.

M Aerodynamikpaket med M-specifik frontspoiler, bakspoiler och tröskelbreddardekor förstärker bilens sportiga karaktär och dynamiska utseende. Dekoren är i karossens färg och har inlägg i Svart högglans.
BMW M135i xDrive (F40) i Safirsvart metallic, sedd bakifrån med M bakspoiler

M bakspoiler.

M bakspoilern betonar bilens sportiga silhuett och minskar lyftkraften. Den ökar marktrycket på bakaxeln, vilket bidrar till att ge bilen ännu bättre körstabilitet.
BMW M135i xDrive (F40) i Safirsvart metallic, sedd bakifrån med slutrörskåpor till vänster och höger i Ceriumgrått

Slutrörskåpor.

Endast på BMW M135i xDrive: avfasade ändrör på vänster och höger sida i Ceriumgrått. Slutrörskåporna med en diameter på 100 mm är ett statement utseendemässigt och de understryker även de sportiga egenskaperna hos BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive (F40) invändig utrustning med M sportstolar för förare och framsätespassagerare

M sportstolar för förare och framsätespassagerare.

M sportstolar med integrerade nackskydd, låg sittposition och höga stöd för sitsen och sidorna ger både föraren och passageraren bättre stöd i sidled, även vid snabba och tighta kurvtagningar. Tack vare den integrerade inställningen av ryggstödsbredden kan stolen anpassas individuellt till förarens respektive passagerarens kroppsbyggnad.
BMW M135i xDrive (F40) invändig utrustning med M säkerhetsbälten

M bilbälten.

M bilbältena med bältessträckare och bälteskraftbegränsare är försedda med fint invävd accent i de typiska M-färgerna, vilket betonar den sportiga looken i kupén.
BMW M135i xDrive (F40) förarplats med M lädersportratt

M lädersportratt.

M lädersportratt med tre ekrar inklusive multifunktion, M emblem och en inbyggd förarairbag. En rattkrans i läder svart Walknappa och svart söm med markerade tumgrepp ger ratten en sportig och distinkt styrkänsla.
BMW M135i xDrive (F40) invändig utrustning med belysta interiörlister Illuminated Boston

Interiörlister Illuminated Boston.

Interiörlisterna Illuminated Boston med accent ”Mesh” för instrumentpanel och dörrsidor ger kupén en progressiv atmosfär med exklusiv känsla. Det lysande mönstret i de diskret bakgrundsbelysta lister skapar en lika elegant som behaglig atmosfär i bilen.

KÖRDYNAMIK.

Kördynamikegenskaper hos BMW M135i xDrive.

M TwinPower Turbo 4-cylindrig bensinmotor i BMW M135i xDrive (F40)

BMW M135i xDrive motor.

En toppatlet som förmedlar ren körglädje: Den 4-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn i BMW M135i xDrive har extra imponerande kraftresurser eftersom den är utrustad med nya kolvar, större turboaggregat, optimerad luftspjällsstyrning, ett avancerat kylpaket och M avgassystem med luftspjällsstyrning.
BMW M135i xDrive (F40) med Steptronic-sportväxellåda

Steptronic Sportväxellåda.

Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan ger om så önskas mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.
BMW M135i xDrive (F40) med M sportchassi

M sportchassi.

M sportchassit är tio millimeter sänkt. Dessutom har det kortare fjädrar, hårdare stötdämparinställning och hårdare krängningshämmare. Denna kombination ger distinktare chassiegenskaper som gör det möjligt att köra utpräglat sportigt.
BMW M135i xDrive (F40) med M sportbromsar

M sportbromsar.

M sportbromsar med 4-kolvs fasta bromsok fram och 1-kolvs flytande bromsok bak i blå färg med M-logo har stora bromsskivor och därmed extra stor bromskraft.
BMW M135i xDrive (F40) i Safirsvart metallic med M Performance-paket sedd snett framifrån

BMW M135i xDRIVE MED M PERFORMANCE-PAKET.

M Performance-paketet förstärker bilens sportiga egenskaper avsevärt. Viktreduceringen som möjliggörs av de åtgärder som har vidtagits på underredet och användningen av 18" lättmetallfälgar garanterar maximal prestanda vid acceleration och ökar bilens kördynamiska kvaliteter på ett påtagligt sätt. Samtidigt gör M Performance-paketet, med distinkta designelement som genomgående går i svart, som backspegelskåpor, BMW njure i nätdesign och slutrörskåpor, att man kan se vilka stora fartresurser bilen besitter bara genom att titta på den.

INNOVATIV TEKNIK.

Connectivity och digitala tjänster i BMW M135i xDrive.

Från sin digitala karaktär, BMW Intelligent Personal Assistant via den fritt programmerbara BMW Live Cockpit Professional till smidiga Remote Software Upgrade: Den senaste anslutningstekniken och innovativa tjänster gör att din BMW M135i xDrive erbjuder bästa möjliga komfort och anslutningsmöjlighet.
BMW M135i xDrive (F40) med BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en 10,25" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 10,25" instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.
BMW M135i xDrive (F40) med BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Vore det inte underbart om dina personliga fordonsexperter fanns i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Säg dina kommandon med helt vanlig röst för att styra bilens många funktioner. Intelligent Personal Assistant kan dessutom förklara allt som har med bilen att göra så att du lär känna din BMW ännu bättre.

*Tjänsten är inte tillgänglig på den svenska marknaden för närvarande

BMW M135i xDrive (F40) med Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Se till att bilen alltid har den senaste programvaruversionen installerad. Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Du kan ladda ner uppdateringarna via appen My BMW eller via bilens inbyggda SIM-kort och därefter installera programvaran. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i din BMW.
Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning i BMW M135i xDrive (F40)

Telefoni med trådlös laddning.

Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning har stöd för laddningsdocka med trådlös laddfunktion och en extra mikrofon för bättre samtalskvalitet. En extern antenn ingår för ännu bättre överföring. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår förberedelse för Wi-Fi Hotspot.
BMW M135i xDrive (F40) med smartphone-integrering

Smartphone-integrering.

Vill du inte vara utan dina smartphone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Smartphone-integreringen gör att din bil stödjer Apple CarPlay och Android Auto med trådlös kommunikation mellan din smartphone och bilen. Det gör att du kan använda dina viktigaste appar även i bilen.
Remote Services i BMW M135i xDrive (F40)

BMW Remote Services.

Låste jag verkligen bilen och var någonstans var det jag parkerade nu igen? Med BMW Remote Services och appen My BMW har du tillgång till bilen även om du inte är i närheten. Det gör att du enkelt låser din BMW via din smartphone oavsett var du är, kan visa var den står parkerad på en karta eller kontrollera bilens status.

TEKNISKA DATA FÖR BMW M135i xDRIVE.

BMW M135i xDrive.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min:

225 (306) / 5000-6250

Acceleration från 0 till 100 km/h i sekunder:

4.8

Bränsleförbrukning, blandad körning, i l/100 km:

7,4 - 7,8

Koldioxidemission, blandad körning, i gram per kilometer: 

167 - 180

BMW M135i xDrive (F40), Safirsvart metallic, tekniska data

BMW SERVICES.

RÅDGIVNING OCH TJÄNSTER FÖR BMW M135i xDRIVE.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Koppla av på resan med eldrift: Det här paketet ger 100 % transparens och enkel planering. Du väljer själv om det ska gälla i 4 eller 6 år – eller 3 år om du är leasingkund. Servicetjänster:

  • Service med fordonskontroll
  • Service av mikrofilter
  • Service av bromsvätska
Läs mer om BMW Service Inclusive
BMW Proactive Care

BMW Proactive Care.

Med de innovativa teletjänsterna som ingår i BMW ConnectedDrive gör din BMW att du kan fokusera på annat. Om det är dags för service eller om ett problem skulle uppstå, förser den din föredragna BMW Service Partner med all relevant information om din bil. Din servicepartner kontaktar dig då för att boka en tid. Det gör att du kan lita på snabb och okomplicerad service av din bil och att du inte behöver tänka på allt själv. Enda kravet: Att du har registrerat din bil online på BMW ConnectedDrive Portal och sparat en Service Partner. Upptäck hur BMW Proactive Care gör ditt liv bekvämare.

Läs mer om BMW Proactive Care
BMW Mobile Care

BMW Vägassistans.

Den kostnadsfria assistanstjänsten BMW Vägassistans är tillgänglig för alla BMW-förare dygnet runt, året om. Ett telefonsamtal – och våra experter står till din tjänst med all sin kompetens – per telefon eller vid behov på plats.

Läs mer om BMW Vägassistans

BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH KOLDIOXIDUTSLÄPP

BMW M135i xDrive.
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 7,9–7,3
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 178–168

 

Officiella uppgifter om bränsleförbrukning, koldioxidutsläpp, strömförbrukning och elektrisk räckvidd är uppmätta enligt föreskriven mätmetod och uppfyller förordning (EU) 715/2007 i gällande version. WLTP-värdena avser standardutrustade bilar med hänsyn tagen till eventuell extrautrustning. För fordon som har typgodkänts efter 2021-01-01 finns endast officiella uppgifter baserade på WLTP. Mer information om mätmetoderna NEFZ och WLTP hittar du på www.bmw.de/wltp

Läs mer