Ännu mer passion: med mer dynamik, mer känslor, mer innovationer – BMW 3-serie Sedan ger en känsla av eufori varje gång du kör. Som ingen annan bil personifierar den begreppet sportsedan. Nu i sjunde generationen och med ännu högre prestanda, bättre effektivitet och starkare karaktär. För motsvarande drivkraft står kraftfulla 6-, 4- och 3-cylindriga motorer med den senaste BMW EfficientDynamics-tekniken. Resultatet: en sedan med imponerande dynamik och låg bränsleförbrukning. Och som: BMW M340i xDrive och BMW 330e med plug-in-hybriddrivning som kombinerar en 4-cylindrig bensinmotor med den innovativa BMW eDrive-tekniken. Dessutom ger BMW:s intelligenta fyrhjuldrivning xDrive med större drivning på bakhjulen för körglädje på alla typer av vägar, i alla kurvor och i varje körsituation.
 

* BMW 330e xDrive tillgänglig från 07/2020. Alla uppgifter är preliminära.
 

BMW 3-serie Touring välkomnar dig att upptäcka nya världar: genom att förena mångsidig flexibilitet och innovativ teknik uppstår en sportig och suverän framtoning. Vare sig det handlar om semester med familjen, en weekendresa eller en vända till matbutiken för att handla – ingen utmaning är tillräckligt stort för BMW 3-serie Touring. BMW TwinPower Turbo bensin- och dieselmotorerna som du kan välja på för BMW 3-serie Touring erbjuder dessutom maximal prestanda och kördynamik. Samtidigt har motorernas bränsleförbruknings sänkts markant.
 

Som den första BMW Touring-modellen någonsin med hybriddrivlina är BMW 330e* redan nu utrustad med morgondagens dröm och förenar maximal körglädje med kraftigt sänkta koldioxidutsläpp. Det som möjliggör detta är det banbrytande eldrivna konceptet BMW eDrive, som engagerar med sin imponerande kördynamik – och en räckvidd enbart på el på uppemot 65 km, vilket innebär att du kör utsläppsfritt.
 

* Tillgängliga från juli 2020. Alla uppgifter är preliminära.
 

En mångsidig karaktär full av nya idéer och mål. BMW 3-serie Gran Turismo lyckas med konststycket att förena sportig design, spännande dynamik och generösa utrymmen i en och samma bil. Den coupéinspirerade taklinjen ger en lika lätt som sportig känsla. BMW 3-serie Gran Turismo: Uttrycksfull. Mångsidig. Fascinerande.


Oavsett om du letar efter en nästan ny eller en helt ny BMW 3-serie – här finns all information du behöver samt erbjudanden om finansiering och leasing, och inte minst en återförsäljare för provkörning av någon av BMW 3-seriens modeller.

Läs mer