BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Sofistogrå sedd från sidan

THE 5 PLUG-IN HYBRID

PREMIÄR FÖR BMW 530e TOURING.

BMW 5-serie Touring som laddhybrid är en ledare i alla avseenden. Den har allt du förväntar dig av en BMW men leder dig också in på en resa mot en bättre framtid. 

Tillsammans med den kraftfulla förbränningsmotorn får du 292 hk ren körglädje ute på vägarna, dessutom kan du välja fyrhjulsdrift för att säkerställa maximal BMW-upplevelse.

I BMW 5-serie Touring har alla plats för att sträcka på benen och med ett generöst bagageutrymme är du redo för långresan. Lägg till dragkrok med dragvikt på upp till 2000 kg och vardagens alla måsten ordnas både smidigt och enkelt.

Provkör BMW 5-serie Touring som laddhybrid hos någon av våra återförsäljare.

Läs mer
THE 5 PLUG-IN HYBRIDPREMIÄR FÖR BMW 530e TOURING.

UTFÖRANDEN OCH UTRUSTNING.

BMW 5-serie Touring

BMW 5-serie Touring imponerar i standardutförande med sin mångsidighet och en rad funktionella utrustningsdetaljer som bidrar till att öka både komforten och säkerheten i bilen.

BMW 5-serie Touring

BMW 5-serie Touring imponerar i standardutförande med sin mångsidighet och en rad funktionella utrustningsdetaljer som bidrar till att öka både komforten och säkerheten i bilen.

 • Exteriör

 • Interiör

Luxury Line

Utförandet Luxury Line framhäver bilens eleganta sida. Lyxiga, högglansförkromade designelement ger exteriören en exklusiv look. Det stilfulla utseendet märks även i interiören. Här fulländas det luxuösa intrycket av förstklassig läderklädsel och sobra interiörlister.

BMW 5-serie Touring 530i xDrive G30 2020 Luxury Line i Mineralvit

Utförandet Luxury Line framhäver bilens eleganta sida. Lyxiga, högglansförkromade designelement ger exteriören en exklusiv look. Det stilfulla utseendet märks även i interiören. Här fulländas det luxuösa intrycket av förstklassig läderklädsel och sobra interiörlister.

 • Exteriör

 • Interiör

M Sport

Med M Sport gör du bilen ännu sportigare. Förutom en mängd detaljer som vässar looken för exteriören och interiören tar M Sport körglädjen till nästa nivå. Tack vare t.ex. M chassit och M Aerodynamikpaketet optimeras de kördynamiska kvaliteterna märkbart.

BMW 5-serie Touring 530e G31 2020 M sportpaket i Tanzanitblå II metallic

Med M Sport gör du bilen ännu sportigare. Förutom en mängd detaljer som vässar looken för exteriören och interiören tar M Sport körglädjen till nästa nivå. Tack vare t.ex. M chassit och M Aerodynamikpaketet optimeras de kördynamiska kvaliteterna märkbart.

 • Exteriör

 • Interiör

HITTA DIN BMW 5-SERIE TOURING.

BMW 530e Touring

Laddhybrid.

BMW 530e Touring
Pris från627.400,00 kr
 • Connected Edition med bland annat BMW Live Cockpit Professional
 • Infällbar dragkrok med upp till 1700 kg dragvikt
 • Parking Assistant

BMW 530e xDrive Touring

Laddhybrid med xDrive.

BMW 530e xDrive Touring
BMW Business Lease per mån. (ex moms) från5.495,00 kr
 • Connected Edition
 • Parking Assistant
 • Connected Package Professional

BMW 520d xDrive Touring

Mildhybrid.

BMW 520d xDrive Touring
Pris från522.700,00 kr
 • Mildhybridteknik som minskar koldioxidutsläppen
 • Connected-paket med bland annat BMW Live Cockpit Professional
 • 18" Lättmetallfälgar

BMW 5-SERIE TOURING PLUG-IN HYBRID.

För första gången någonsin – BMW 5-serie Touring med elektriska krafter.

Ytterst progressiv och mycket funktionell. BMW 530e Touring i laddhybrid-utförande övertygar tack vare kombinationen av kraftfull bensinmotor och elmotor med BMW:s eDrive-teknik med imponerande prestanda, samtidigt som den har lägre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Charging Assistant och den intelligenta energistyrningen hos BMW ConnectedDrive hjälper dig vid laddning och att sänka energiförbrukningen. BMW Connected Charging ger dessutom förare av denna bränslesnåla och representativa Touring ytterligare fördelar.

BMW 530e Plug-in hybrid G31 Motor

BMW 530e.

Den innovativa Plug-in hybrid-drivningen kombinerar en bränslesnål förbränningsmotor med en elmotor med hög effekt. Den extra höga systemeffekt som detta ger gör att du får räckvidden hos den förbränningsmotorbaserade drivningen samtidigt som du har möjlighet att köra med noll utsläpp.
Intelligent energistyrning BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Intelligent energistyrning.

En av de avgörande komponenterna i konceptet BMW eDrive är den intelligenta energistyrningen. Systemet sköter samspelet mellan elmotorn och alla andra delar i drivlinan för att få bästa tänkbara effektivitet i kombination med hög kördynamik.
BMW Charging BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW Charging.

BMW Charging gör att du som kör elbil enkelt och smidigt hittar, använder och betala för användningen av publika laddstationer såväl på hemmaplan som i utlandet. Laddstationerna som ingår i det ständigt växande ChargeNow-nätverket visas i navigationssystemet, i appen samt online. *Funktionen är inte tillgänglig i Sverige.
BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020, sedd snett framifrån körandes på bro i eDrive-zon

eDrive Zones.

BMW gör det till sin uppgift att varje dag komma ett steg närmare morgondagens mobilitet. Med innovativa digitala tjänster som BMW eDrive Zones och bonusprogrammet BMW Points, som kommer att göras tillgängligt redan under 2020, arbetar vi med att skapa innovativa vägar. Det gör att vi kan utnyttja ännu mer av varje meter som du kör din effektiva BMW.
Connected Charging BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW Maps - Connected Charging.

Med tjänsterna som ingår i Connected Charging får du ut mesta möjliga av den elektriska räckvidden hos din plug-in hybridmodell. Redan när du planerar din resa visar systemet med hög tillförlitlighet var närmaste publika laddstation finns längs vägen och informerar dig i förväg om t.ex. tillgänglighet och vilka strömstyrkor laddningspunkterna har.

ELEKTROMOBILITET.

Vill du veta mer om BMW:s banbrytande koncept för elektromobilitet och dina personliga fördelar och möjligheter? Här kan du läsa mer om ämnena elektromobilitet, plug-in hybrider, BMW i, laddning, räckvidd och mycket annat.

Läs mer

KÖRDYNAMIKEN OCH EFFEKTIVITETEN FÖR BMW 5-SERIE TOURING.

Drivline- och chassikomponenter i översikt.

Alla inställningar på körglädje. Från extra sparsam 4-cylindrig dieselmotor till temperamentsfull och vridmomentstark 6-cylindrig bensinmotor: BMW 5-serie Touring är sportig i alla lägen. Med perfekt anpassad drivline- och chassiteknik, som det adaptiva chassit, integralstyrning eller den intelligenta fyrhjulsdriften xDrive, bidrar tillsammans med motorn till maximal kraftöverföring och körglädje.

Rak 6-cylindrig BMW TwinPower Turbo bensinmotor BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Rak 6-cylindrig BMW TwinPower Turbo-bensinmotor.

Den raka sexcylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn från den nya generationen BMW EfficientDynamics motorfamilj kännetecknas av imponerande kraftutveckling, silkeslen gång och ett mäktigt motorljud. Tack vare Dubbel-VANOS, Valvetronic, direktinsprutning och TwinScroll-turboaggregat levererar motorn 245 kW (333 hk).
4-cylindrig BMW TwinPower Turbo-dieselmotor BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

4-cylindrig BMW TwinPower Turbo-dieselmotor.

Den nya generationens 4-cylindriga BMW TwinPower Turbo-dieselmotor på 2,0 liter utmärker sig genom temperamentsfull kraftutveckling och direkt gasrespons även vid låga varvtal. Bilen uppvisar låg bränsleförbrukning och låga koldioxidvärden tack vare turbotekniken med variabel turbingeometri och Common Rail-direktinsprutning.
BMW xDrive BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften flexibelt mellan fram- och bakhjulen för bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar över- eller understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.
Aktiv integralstyrning BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020, sedd snett bakifrån körandes

Aktiv integralstyrning.

Den aktiva integralstyrningen kombinerar en styrvinkelberoende utväxling på framaxeln med bakhjul som hjälper till att styra. I låga hastigheter ökar smidigheten och lättstyrdheten tack vare att bakhjulen och framhjulen styr i motsatt riktning. I farter från ca 60 km/h och upp till 80 km/h styr bakhjulen åt samma håll som framhjulen, för ännu bättre körstabilitet och komfort.
Adaptivt chassi BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 närbild start-/stoppknapp

Adaptivt chassi

Det adaptiva chassit gör det möjligt att anpassa stötdämpningens karakteristik till den idealiska för den aktuella körsituationen, vilket ökar rullkomforten och förhöjer kördynamiken. Förutom standardinställningen Comfort står läget Comfort+ för maximal komfort samt Sport-läget till förfogande, som ger stötdämpningen en fastare inställning.
Luftfjädring på bakaxeln, med nivåreglering BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Luftfjädring på bakaxeln, med nivåreglering.

Luftfjädring på bakaxeln, med nivåreglering garanterar fortsatt hög åkkomfort i alla belastningsförhållanden. Att bilens markfrigång inte påverkas ens med mycket last bidrar samtidigt till den höga körsäkerheten.
Mild-Hybrid-teknik BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 chassi

Mild-Hybrid-teknik.

Mild-Hybrid-tekniken återvinner rörelseenergin vid inbromsningar och stöder förbränningsmotorn vid accelerationer. Det minskar bränsleförbrukningen och utsläppen samtidigt som du kan dra nytta av de dynamikhöjande fördelarna med tekniken. Mild-Hybrid-teknik gör till och med att Auto start/stopp-funktionen reagerar snabbare och smidigare.

DESIGN OCH FUNKTIONALITET FÖR BMW 5-SERIE TOURING.

Designutrustning i exteriören och interiören.

Stilsäkert in i framtiden: Modern utrustning och designhöjdpunkter som BMW Laserlight och LED-baklyktor förstärker de banbrytande egenskaperna hos BMW 5-serie Touring. Den exklusiva och funktionella interiören framhäver med innovativ och funktioner som den 12” stora informationsdisplayen eller Ambient Light komforten och elegansen hos denna representativa Touring ytterligare.

BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020, parkerad sedd från sidan
Panoramaglastak BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Interiör

Panoramaglastak.

Panoramaglastaket kan öppnas för att släppa in frisk luft och ger kupéutrymmet en ljus och behaglig atmosfär även när det är stängt. Det öppnas och stängs automatiskt med en knapptryckning eller via fjärrkontrollen och är utrustat med skjut- och lyftfunktion samt elmanövrerad solskyddsgardin och vindavvisare.
Dragkrok BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 närbild

Dragkrok.

Den elektriskt infällbara dragkroken är godkänd för höga släpvagnsvikter på upp till 2 000 kg. Om släpet skulle börja pendla ingriper stabiliseringskontrollen automatiskt genom att bromsa dragfordonet. När den elektriskt infällbara dragkroken är infälld under den bakre stötfångaren syns den inte.
Bagageutrymmespaket BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Bagageutrymmespaket

Bagageutrymmespaketet gör bagageutrymmet ännu funktionellare med sin nära nog steglösa inställning av ryggstödens lutning inkl lastläge. Till vänster och höger finns fästskenor med två skjutbara surrningsöglor, dessutom omfattar utrustningen spännband med plastram på höger sidoinklädning samt en universalkrok.
BMW Individual Aerodynamikfälgar 1001 I BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW Individual Aerodynamikfälgar 1001 I.

BMW Individual Aerodynamikfälgar 1001, I Svart 3D, högglanspolerade med Runflat-däck och olika däckdimensioner, fram 8 J x 2 med däck 245/35 R 2, bak 9 J x 20 med däck 275/3 R 20.
BMW njure BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 närbild front

Frontens dekorgaller.

Det stora frontgallret, tillverkat i ett stycke – även känt som BMW njurarna – är en karakteristisk designdetalj som ger din bil en stark närvaro och ett dynamiskt utseende. Färgen på de vertikala stavarna och de omgivande ringarna varierar beroende på utförande.
BMW Laserlight BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 närbild front

BMW-laserstrålkastare.

Extrautrustningens BMW Laserlight lyser i helljusläget med laser nästan dubbelt så långt som konventionella strålkastare, upp till 650 m. Det leder till bättre sikt i mörker och därmed även till avsevärt högre säkerhet. Blå accenter och logon BMW Laser i strålkastaren demonstrerar bilens tydliga hightech-karaktär och sportiga ambitionsnivå.
LED-baklyktor BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 närbild bakparti

Baklyktor med LED-typ.

De tredimensionella bakljusen med märkets klassiska L-form och plastiska lampor av full-LED-typ gör det uppenbart att det är en BMW, även i mörker.
Synliga trapetsformade ändrör BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 närbild bakparti

Ändrör, synligt, trapetsformat.

Ett synligt, trapetsformat ändrör i krom på höger och vänster sida.
BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 sedd snett framifrån parkerad
BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 sedd snett framifrån parkerad
BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 sedd snett framifrån parkerad
Helläder BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö
Helläder BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö
Helläder BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö
Interiörlister BMW 5-serie Touring G31 Individual G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö
Interiörlister BMW 5-serie Touring G31 Individual G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö
Interiörlister BMW 5-serie Touring Individual G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

BMW INDIVIDUAL-KOLLEKTIONEN FÖR BMW 5-SERIE TOURING.

Funktioner möter individualitet. Med exklusiva och högkvalitativa BMW Individual-detaljer och de imponerande BMW Individual Aerodynamikfälgarna 1001 I ger du BMW 5-serie Touring ännu mer unika och karakteristiska egenskaper. Med de eleganta lackeringarna Aventurinröd, Tanzanitblå och Alvitgrå kan du anpassa den sportiga exteriören efter dina önskemål, medan exklusivt helläder i färgerna Caramel, Tartufo eller Rökvit ger kupén det där lilla extra.

TEKNIKEN I BMW 5-SERIE TOURING.

Digitala tjänster och intelligenta förarassistanssystem.

BMW 5-serie Touring står alltid till din tjänst. Moderna assistansfunktioner och Connectivity-funktioner ger högsta säkerhet och komfort, medan innovativa business- och infotainmentfunktioner står för både underhållning och information. Och tack vare de smarta digitala tjänsterna är du alltid uppkopplad – för problemfri och avkopplande mobilitet.

Informationsdisplay BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Interiör förarplats
BMW Live Cockpit Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 12,3" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.
Connected Package Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

Connected Package Professional.

BMW Concierge Services, BMW Remote Services, BMW Maps, smartphone-integrering eller kanske In-Car Experiences? Varför beställa tjänsterna en och en när du kan få alla på en gång? Med Connected Package Professional får du tillgång till tjänsterna från BMW ConnectedDrive.
BMW Maps BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Interiör förarplats

BMW Maps - Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation glänser genom att kunna beräkna ankomsttiden med hög träffsäkerhet, extremt snabb framtagning av rutter och förenklad inmatning av destinationer. Detta möjliggörs genom inmatning med fritextfunktion. Den molnbaserade dynamiska ruttberäkningen anpassar direkt vilka vägar som rekommenderas om trafikläget skulle förändras.
Smartphone-integrering BMW 5-serie G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

Smartphone-integrering.

Vill du inte vara utan dina smartphone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Smartphone-integreringen gör att bilen stödjer Apple CarPlay® och Android Auto® med trådlös kommunikation mellan din smartphone och bilen. Det gör att du kan använda dina viktigaste appar även i bilen.
Connected Music BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

Connected Music.

Hör din favoritmusik, var du än är. Klassisk konsert på motorvägen, jazz i rusningstrafiken och pop när du glider omkring i stan. Med Connected Music och det inbyggda SIM-kortet kan du strömma upp till 30 miljoner låtar online, direkt via BMW:s musikpartner Spotify.
Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Interiör närbild dörr

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med två diamantdiskanter ger fantastiskt ljud i studiokvalitet på alla platser i bilen. 16 optimalt placerade högtalare ser till att ge en oförglömlig ljudupplevelse. Högtalarna är belysta, vilket även framhäver den enastående ljudkvaliteten visuellt.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

BMW Intelligent Personal Assistant (tjänsten är inte tillgänglig på den svenska marknaden för närvarande).

”Hey BMW, who are you?” Vore det inte underbart om det även fanns en personlig assistent i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Den vet vad du behöver, blir bara bättre och bättre och hjälper till i många situationer. Du kan även ge den ett personligt aktiveringsord. Assistenten kan förklara allt som har med bilen att göra så att även du lär känna din BMW ännu bättre.
Remote Software Upgrade BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

Remote Software Upgrade.

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i bilen.
Backningsassistent BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

Backningsassistent.

När du kör framåt i hastigheter upp till 35 km/h sparar backningsassistenten information om den valda vägen för att, när backen läggs i, vid behov kunna backa tillbaka samma väg som du kom. Det gör att du får hjälp med styrningen och istället kan koncentrera dig på att hålla koll på det som finns runt bilen.
Driving Assistant Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Förutom funktionerna som ingår i Driving Assistant innehåller Driving Assistant Professional bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, filbytesassistent och nödstoppsfunktion samt filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd.
BMW 5-serie Touring, privaterbjudanden.

PRIVATERBJUDANDEN PÅ BMW 5-SERIE TOURING.

Se aktuella privaterbjudanden på BMW 5-serie Touring. Just nu har vi kampanjerbjudanden på billån men kom ihåg att du alltid kan privatleasa alla våra modeller om du kontaktar din återförsäljare. Om du är osäker på om privatleasing eller billån är rätt finansiering för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren.
BMW 5-serie Touring, tjänstebilserbjudanden

TJÄNSTEBILSERBJUDANDEN PÅ BMW 5-SERIE TOURING.

Se aktuella tjänstebilserbjudanden på BMW 5-serie Touring. Det finns kampanjerbjudanden på både BMW Business Lease och företagsleasing, uppdelade per prisbasbelopp. Om du är osäker på vilken finansiering som är rätt för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren.

UTVALDA MODELLER FÖR DIG SOM PRIVATPERSON.

Alla förbränningsmotorer kommer nu med mildhybridteknik som återvinner rörelseenergin vid inbromsningar och hjälper motorn vid accelerationer. Det minskar bränsleförbrukningen och utsläppen samtidigt som körupplevelsen förbättras.

Läs mer
BMW 530e Touring

BMW 530e Touring Connected.

BMW 5-serie Touring finns äntligen för första gången som laddhybrid. BMW 530e Touring Connected har bland annat följande extrautrustning: Live Cockpit Professional, Connected Package Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlösladdning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera. Den elektriska räckvidden är upp till 61 km*.


Pris från 558.900 kr 
Lägg till xDrive för 20.500 kr

Preliminär bonus för BMW 530e Touring är 32.143 kr och 27.143 kr för BMW 530e xDrive Touring.

 

Koldioxidvärde från 35 g CO2/km*

Läs mer
BMW 520d Touring Connected Edition.

BMW 520d Touring Connected Edition.

Helt nya BMW 5-serie Touring Connected Edition är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 459.200 kr kr
Lägg till M Sport för 16.600 kr


Effekt 190+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 5 l/100 km*. Koldioxidvärde från 132 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 520i Touring Connected Edition.

BMW 520i Touring Connected Edition.

Helt nya BMW 5-serie Touring Connected Edition är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 454.950 kr
Lägg till M Sport för 16.600 kr

Effekt 184+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 6,7 l/100 km*. Koldioxidvärde från 152 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 520d xDrive Touring Connected Edition.

BMW 520d xDrive Touring Connected Edition.

Helt nya BMW 5-serie Touring Connected Edition är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 479.700 kr
Privatleasing från 6.195 kr/mån
Lägg till M Sport för 16.600 kr

Effekt 190+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 5,4 l/100 km*. Koldioxidvärde från 140 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 530i Touring Connected Edition.

BMW 530i Touring Connected Edition.

Helt nya BMW 5-serie Touring Connected Edition är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 513.700 kr
Lägg till M Sport för 16.600 kr

Lägg till xDrive för 23.000 kr

Effekt 252+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 6,6 l/100 km*. Koldioxidvärde från 150 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 5-serie Touring Innovation Edition.

BMW 5-serie Touring Innovation Edition.

Innovation Edition erbjuds utöver Connected Edition till alla motoralternativ bortsett från laddhybrider.

Prisexempel:
530i xDrive Innovation från 625.700 kr
530d xDrive Innovation från 688.400 kr
540d xDrive Innovation från 748.640 kr

Innovation Edition innehåller bl. a. Connected-paket med Live Cockpit Professional, Innovation-paket med Display Key, Driving Assistant, Parking Assistant Plus, Adaptiva LED strålkastare, Gesture Control, Head-Up Display.

Mer information om innehållet i utrustningspaketen finns i vår bilkonfigurator.

Läs mer
BMW 5-serie Touring Ultimate Edition.

BMW 5-serie Touring Ultimate Edition.

Den ultimat utrustade bilen har fått namnet BMW Ultimate. Bilen innehåller både djupet och bredden på bland det mest ultimata som BMW kan erbjuda. Ultimate Edition är tillgänglig till BMW 540i och 540d Touring.

Prisexempel:
BMW 540i xDrive från 796.900 kr
BMW 540d xDrive från 843.140 kr

Läs mer

POPULÄRA TJÄNSTEBILAR.

Alla förbränningsmotorer kommer nu med mildhybridteknik som återvinner rörelseenergin vid inbromsningar och hjälper motorn vid accelerationer. Det minskar bränsleförbrukningen och utsläppen samtidigt som körupplevelsen förbättras.

Läs mer
BMW 530e Touring

BMW 530e Touring Connected.

BMW 5-serie Touring finns äntligen för första gången som laddhybrid. BMW 530e Touring Connected har bland annat följande extrautrustning: Live Cockpit Professional, Connected Package Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlösladdning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera. Den elektriska räckvidden är upp till 61 km*.


Från 11 prisbasbelopp
Lägg till xDrive för 18.200 kr (från 11,5 prisbasbelopp)
BMW Business Lease från 6.095 kr/mån

Preliminär bonus för BMW 530e Touring är 32.143 kr och 27.143 kr för BMW 530e xDrive Touring.

Koldioxidvärde från 35 g CO2/km*

Läs mer
BMW 520d Touring Connected Edition.

BMW 520d Touring Connected Edition.

Helt nya BMW 5-serie Touring Connected Edition är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 9 prisbasbelopp
Lägg till M Sport för 16.600 kr kr


Effekt 190+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 5 l/100 km*. Koldioxidvärde från 132 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 520i Touring Connected Edition.

BMW 520i Touring Connected Edition.

Helt nya BMW 5-serie Touring Connected Edition är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 9 prisbasbelopp
Lägg till M Sport för 16.600 kr

Effekt 184+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 6,7 l/100 km*. Koldioxidvärde från 152 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 520d xDrive Touring Connected Edition.

BMW 520d xDrive Touring Connected Edition.

Helt nya BMW 5-serie Touring Connected Edition är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 9,5 prisbasbelopp
BMW Business Lease från 5.295 kr/mån 
Lägg till M Sport för 16.600 kr

Effekt 190+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 5,4 l/100 km*. Koldioxidvärde från 140 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 530i Touring Connected Edition.

BMW 530i Touring Connected Edition.

Helt nya BMW 5-serie Touring Connected Edition är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 10 prisbasbelopp
Lägg till M Sport för 16.600 kr

Lägg till xDrive för 23.000 kr (från 10,5 prisbasbelopp).

Effekt 252+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 6,6 l/100 km*. Koldioxidvärde från 150 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 5-serie Touring Innovation Edition.

BMW 5-serie Touring Innovation Edition.

Innovation Edition erbjuds utöver Connected Edition till alla motoralternativ.

Prisexempel: 
530i xDrive Innovation från 12,5 prisbasbelopp
530d xDrive Innovation från 13,5 prisbasbelopp
540d xDrive Innovation från 15 prisbasbelopp

Innovation Edition innehåller bl. a. Connected-paket med Live Cockpit Professional, Innovation-paket med Display Key, Driving Assistant, Parking Assistant Plus, Adaptiva LED strålkastare, Gesture Control, Head-Up Display.


Mer information om innehållet i utrustningspaketen finns i vår bilkonfigurator.

Läs mer
BMW 5-serie Touring Ultimate Edition.

BMW 5-serie Touring Ultimate Edition.

Den ultimat utrustade bilen har fått namnet BMW Ultimate. Bilen innehåller både djupet och bredden på bland det mest ultimata som BMW kan erbjuda. Ultimate Edition är tillgänglig till BMW 540i och 540d Touring.

Prisexempel:
BMW 540i xDrive från 16 prisbasbelopp
BMW 540d xDrive från 17 prisbasbelopp

Läs mer

PRISER OCH BERÄKNINGAR.

Så här har vi räknat.

Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månaders löptid och en avtalad körsträcka om 3 000 mil. Uppläggnings- och administrationsavgift samt avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansiering via BMW Financial Services. Billån anges inkl. moms och beräknas på ränta 4,25% (ränteläge januari 2020), 20% kontantinsats, 50% restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta 4,61%-4,67%. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restvärde och 36 månaders avtalstid.
 

*Uppgradering av fälg kan påverka CO2-utsläpp vilket kan påverka fordonsskatten.

Läs mer