BMW Z4 M40i G29 Portimaoblå
DrivmedelBensin

THE Z4

BMW M

NYA BMW Z4 M40i ROADSTER.

DrivmedelBensin
THE Z4NYA BMW Z4 M40i ROADSTER.

NYA BMW Z4 M40i ROADSTER.

Det kan knappast bli sportigare än det här.

Här får du ikonisk design med detaljer som verkligen är inspirerade av motorsporten. Upplev kraftfull kördynamik med upp till 250 kW (340 hk) och extremt exakta köregenskaper, dessutom med M Aerodynamikpaket för extra optimerad effektivitet och dynamik.

Läs mer

EXTERIÖRDESIGN.

BMW Z4 M40i G29 2022 Portimaoblå utvändig utrustning
BMW Z4 M40i G29 2022 Air Breather

Air Breather.

Tillsammans med Air Curtain i frontspoilern gör Air Breather, som är placerade bakom hjulhusen, att luftvirvlarna i hjulhuset kan reduceras avsevärt genom att fartvinden kanaliseras bättre – ett effektivt sätt att minska luftmotståndet. Samtidigt är de läckra accenter som understryker bilens atletiska karaktär.

BMW Z4 M40i G29 2022 M Aerodynamikpaket

M Aerodynamikpaket.

M Aerodynamikpaket med M-specifik frontspoiler, bakspoiler och tröskelbreddare i karossens färg samt diffusorinsats i Dark Shadow metallic ger en riktigt sportig och dynamisk look. Komponenterna vässar inte bara stilen, utan bidrar också till att optimera bilens aerodynamiska egenskaper.

BMW Z4 M40i G29 2022 ändrör i friformsdesign

Ändrör i friformsdesign

Ändrör i friform-utförande på vänster och höger sida gör bakpartiet till ett tydligt bevis på bilens prestanda.

INTERIÖRDESIGN.

BMW Z4 M40i G29 2022 M sportstolar för förare och framsätespassagerare

M sportstolar för förare och framsätespassagerare.

M sportstolar med integrerade nackskydd, låg sittposition och höga stöd för sitsen och sidorna ger både föraren och passageraren bättre stöd i sidled, även vid snabba och tighta kurvtagningar. Dessutom kan förarstolen och, beroende på utrustning, passagerarstolen tack vare den integrerade inställningen av ryggstödsbredden anpassas individuellt till förarens respektive passagerarens kroppsbyggnad.

BMW Z4 M40i G29 2022 M lädersportratt

M-lädersportratt.

M lädersportratt inklusive multifunktion och M-emblem har sportig design med tre ekrar. En rattkrans i läder Walknappa Svart och markerade tumgrepp ger ratten en sportig och distinkt styrkänsla som bidrar till en ännu mer dynamisk körupplevelse.

BMW Z4 M40i G29 2022 Harman Kardon Surround Sound System

Harman Kardon Surround Sound System.

Harman Kardon Surround Sound System har ett enastående ljud och består av en digitalförstärkare på 408 W med sju kanaler och tolv högtalare. Systemet ger en komplett ljudbild som fyller hela klangrummet. Fordonsanpassad och hastighetsberoende equalizing anpassar sig till övriga ljud i bilen, med fint avstämd kompensering.

KÖRDYNAMIK.

BMW Z4 M40i G29 2022 M TwinPower Turbo rak 6-cylindrig bensinmotor

M TwinPower Turbo rak 6-cylindrig bensinmotor.

En toppatlet som förmedlar ren körglädje: Den raka, 6-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn har en överlägsen kraftutveckling och ett sportigt motorljud. Dubbel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection och TwinScroll-turboaggregat ger imponerande prestanda.

BMW Z4 M40i G29 2022 Adaptivt M chassi

Adaptivt M-chassi.

Det adaptiva M chassit är sänkt tio millimeter och anpassas elektroniskt till körförhållandena och körsituationen i alla lägen. Dessutom kan föraren ställa in chassits egenskaper efter den önskade körstilen med Driving Experience Control – från komfortabel till sportig inställning med extra smidiga köregenskaper.

BMW Z4 M40i G29 2022 M sportbromsar

M sportbromsar.

M sportbromsar med 4-kolvs fasta bromsok fram och 1-kolvs flytande bromsok bak i blå färg med M-logo har stora bromsskivor och därmed extra stor bromskraft.

DIGITALA HÖJDPUNKTER.

BMW Z4 M40i G29 2022 Digital teknik
BMW Z4 M40i G29 2022 BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Med BMW Intelligent Personal Assistant* kan du kommunicera med din BMW genom att säga kommandon som styr många av bilens funktioner.  BMW Intelligent Personal Assistant kan dessutom förklara allt som har med bilen att göra så att du lär känna din BMW ännu bättre. 
(*Tjänsten är inte tillgänglig på den svenska marknaden för närvarande).

Läs mer
BMW Z4 M40i G29 2022 Connected Music

Connected Music.

Lyssna på din favoritmusik, var du än är. Klassisk konsert på motorvägen, jazz i rusningstrafiken och pop när du glider omkring i stan. Tack vare Connected Music och det inbyggda SIM-kortet kan du strömma miljontals låtar online, direkt via BMW:s musikpartner Spotify.

Läs mer
BMW Z4 M40i G29 2022 BMW Operating System 7

BMW Operating System 7.

BMW Operating System 7 och det innovativa användargränssnittet gör att du kan styra olika funktioner ännu enklare och mer intuitivt, t.ex. med röststyrning, pekskärm eller iDrive-styrning. Dessutom har funktionerna som styrs med iDrive-reglaget utökats ytterligare. Nu kan till exempel app-menyn väljas direkt.

Läs mer

TEKNISKA DATA FÖR NYA BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i Roadster.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min:

250 (340)

Acceleration från 0–100 km/h i sekunder:

4,5

Bränsleförbrukning, blandad körning, i l/100 km:

8,1 - 7,9

Koldioxidutsläpp blandad körning i g/km:

184 - 179

BMW Z4 M40i G29 2022 tekniska dataskisser
BMW hjul- och däck EU-märkning förstorad bild

BMW FÄLGAR OCH DÄCK.

Däcken till våra bilar testas noggrant med upp till 50 olika kvalitetskriterier – avsevärt fler än vad som krävs enligt gällande EU-bestämmelser. Här hittar du all information om egenskaperna hos däcken som BMW använder.
BMW Z4 Roadster

BMW Z4 Roadster

BMW Z4 Roadster bjuder sin förare på sportighet och smidighet och är utrustad med en rad intelligenta förarassistanssystem. Med den allra senaste tekniken och innovativa drivline- och chassikomponenter levererar fordonet imponerande prestanda. Den digitala tekniken i Roadstern ökar komforten samt säkerheten under körning.