BMW Business Lease.

BMW BUSINESS LEASE.

Enkel och förmånlig finansieringslösning för dig som företagare.

BMW Business Lease ger dig som företagare en förutsägbar månadskostnad, bekymmersfri hantering och garanterat restvärde. Det behövs ingen kontantinsats och du kan välja mellan alla olika BMW-modeller.

Läs mer
BMW Business Lease.Enkel och förmånlig finansieringslösning för dig som företagare.

BMW BUSINESS LEASE.

Med BMW Business Lease får du en förutsägbar månadskostnad, bekymmersfri hantering och garanterat restvärde. Det behövs ingen kontantinsats och du kan välja mellan alla olika BMW-modeller. BMW Originalförsäkring samt BMW Service Inclusive 3 år/4000 mil ingår. Efter kontraktstidens slut lämnar du tillbaka bilen till din BMW-återförsäljare och har därefter möjlighet att hämta ut en ny bil. Med vår onlinekalkylator kan du få inspiration och räkna på din månadskostnad.
BMW Business Lease

Anpassa efter dina behov.

Med vår onlinekalkylator kan du enkelt räkna ut din månadskostnad utifrån körsträcka och leasingperiod på våra mest populära företagsmodeller. Självklart finns BMW Business Lease tillgängligt för alla BMW-modeller, kontakta din närmsta återförsäljare för mer information.
Se utvalda modeller
BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Med BMW Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Din nya BMW har nämligen BMW Fri Service de 3 första åren upp till 4 000 mil. Det innebär att du kostnadsfritt får ordinarie service, i enlighet med bilens intervallsystem, utförd hos din auktoriserade BMW-återförsäljare eller -verkstad i Sverige.
Läs mer om service
Skötsel av din leasingbil

Skötsel av din leasingbil.

Ta hand om din leasingbil för att slippa oförutsedda utgifter. I samband med att du hämtar ut din nya bil via BMW Business Lease får du en Återlämningsguide där det tydligt framgår vad som är normalt slitage och vad som räknas som skador som måste åtgärdas. Genom att lämna in bilen på service i enlighet med bilens intervallsystem och få småskador reparerade medan de fortfarande är små undviker du kostnader vid återlämnandet.
Se vanliga frågor

UTVALDA TJÄNSTEBILSERBJUDANDEN.

Nedan hittar du några av våra särskilt förmånliga erbjudanden på BMW Business Lease.

Välj någon av modellerna nedan för att beräkna din månadskostnad baserat på tillval och körsträcka. Kom ihåg att du kan välja vilken av våra modeller du vill med BMW Business Lease, kontakta din återförsäljare för mer information.
*Förmånsvärde anges netto baserat på 50% marginalskatt.
BMW X2

BMW iX3.

Erbjudande från 6.169 kr/mån.

Förmånsvärde från 3.433 kr/mån.*
Se detaljer och alternativ
BMW X3

BMW X3.

Erbjudande från 6.295 kr/mån.

Förmånsvärde från 2.873 kr/mån.*
Se detaljer och alternativ
BMW 2-serie Gran Coupé

BMW 330e Touring.

Erbjudande från 4.395 kr/mån.

Förmånsvärde från 2.235 kr/mån.*
Se detaljer och alternativ
BMW X2

BMW 530e Touring.

Erbjudande från 5.495 kr/mån.

Förmånsvärde från 2.871 kr/mån.*
Se detaljer och alternativ

BMW 3-SERIE TOURING.

Just nu ingår vinterhjul till BMW 3-serie Touring.

En smidig och mångsidig bil som underlättar både vardag och fritid. Med sitt generösa bagageutrymme kan du slappna av i en bil som rymmer hela familjens packning.
BMW 3-serie Touring - BMW Business Lease

BMW 5-SERIE TOURING.

Ytterst progressiv och mycket funktionell. BMW 530e Touring som laddhybrid övertygar tack vare kombinationen av kraftfull bensinmotor och elmotor med BMW eDrive-teknik
BMW 5-serie Touring - BMW Business Lease

BMW X3.

BMW X3 xDrive30e är en laddhybrid i SUV-format som med intelligent teknik och dynamisk acceleration ger en smidig förarupplevelse.
BMW X3 - BMW Business Lease

BMW iX3.

BMW iX3 har allt du förväntar dig av en X-modell och ger också lika mycket 100% elektrisk körglädje idag som den är ett bra val för framtiden. Månadskostnaden inkluderar klimatbonus. Priserna gäller till och med 2021-12-31 och förutsätter leverans till och med 2021-12-31.
BMW iX3 - Business Lease

*Månadskostnader är exkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 10 kr exkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer.Månadskostnaderna inkluderar klimatbonus enligt förordningen (2017:1334) för de modeller som är berättigad klimatbonus. Klimatbonus är preliminär för 2021, se www.transportstyrelsen.se. Finansiering via BMW Financial Services. 

Läs mer

FAQ BMW Business Lease.

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om BMW Business Lease. Du är såklart även alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Läs mer
  • Vad ingår i månadskostnaden när jag väljer BMW Business Lease?
  • Vad innebär BMW Service Inclusive?
  • Kan jag välja olika avtalstider med BMW Business Lease?
  • Jag har valt en körsträcka för min leasingperiod, vad händer om jag inser att jag kör mer eller mindre under leasingperioden?
  • Kan jag lösa mitt Business-leasingkontrakt i förtid?
  • Kan jag överlåta mitt Business-leasingkontrakt?
  • Är månadskostnaden fast under kontraktstiden?
  • Hur hanteras skador på bilen och vad är normalt slitage?
Befintlig kund

REDAN KUND?

Vill du se över dina nuvarande kontrakt, få information om dina möjligheter vid kontraktets slut, eller bara kontakta oss? Som BMW-ägare kan du läsa mer om våra färska erbjudanden för lojala kunder och kontakta oss här.
BMW Business

TILL ÖVERSIKTEN.

Vill du se och jämföra möjligheterna att hitta rätt tjänstebil för ditt företag? Klicka här för att återvända till översikten.
Se kampanjpriser per prisbasbelopp

BILAR PER PRISBAS-
BELOPP.

Se tjänstebilar och erbjudanden per prisbasbelopp.
BMW Företagsleasing.

BMW FÖRETAGS-
LEASING.

Läs mer om hur BMW Företagsleasing fungerar.
Se tillgängliga bilar.

TILLGÄNGLIGA BILAR.

Se bilar som finns tillgängliga hos våra återförsäljare just nu.