BMW privatleasing - Det enkla sättet att köra BMW

BMW PRIVATLEASING.

Det enkla sättet att köra BMW.

BMW Privatleasing är ett enkelt sätt för dig att köra BMW. Läs om fördelarna, vad som ingår och se aktuella privatleasingerbjudanden nedan.

Läs mer
BMW privatleasing.Det enkla sättet att köra BMW.

BMW PRIVATLEASING.

Ett enkelt och tryggt val.

BMW Privatleasing är det enklaste sättet för dig att köra din BMW. Du behöver ingen kontantinsats och servicen är fri i 36 månader upp till 4000 mil. Väljer du till BMW Originalförsäkring behöver du inte oroa dig för oförutsedda utgifter. När kontraktstiden är slut är det dags att lämna tillbaka den till din återförsäljare och om du vill, välja en ny bil. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och risken för värdeminskning står vi för.
BMW Service Inclusive

Service ingår.

Med BMW Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Du får ordinarie service i enlighet med bilens intervallsystem under 36 månader upp till 4000 mil, utan några extra kostnader. Service sker hos din auktoriserade BMW återförsäljare/verkstad i Sverige. När du privatleasar en bil kan du också välja att lägga till vår egna BMW Originalförsäkring. Du får en fast månadspremie som baseras på din ålder.
Läs mer om BMW Service Inclusive
BMW Privatleasing - Anpassa efter dina behov.

Anpassa efter dina behov.

Med vår onlinekalkylator kan du enkelt räkna ut din månadskostnad utifrån körsträcka och leasingperiod på våra mest populära privatleasingmodeller. Självklart finns privatleasing tillgängligt för alla BMW-modeller, kontakta din närmsta återförsäljare för mer information.
Beräkna månadskostnad
Skötsel av leasingbil

Skötsel av leasingbil.

Ta hand om din leasingbil för att slippa oförutsedda utgifter. I samband med att du hämtar ut din nya bil via BMW Privatleasing får du en Återlämningsguide där det tydligt framgår vad som är normalt slitage och vad som räknas som skador som måste åtgärdas. Genom att lämna in bilen på service i enlighet med bilens intervallsystem och få småskador reparerade medan de fortfarande är små undviker du kostnader vid återlämnandet.
Se fler vanliga frågor
BMW Betalskydd

BMW Betalskydd.

BMW Betalskydd är en försäkring som kan ersätta din månadskostnad om du som leasingkund plötsligt skulle drabbas av till exempel arbetslöshet eller sjukskrivning. Betalskyddet ingår kostnadsfritt de tre första månaderna från kontraktets startdatum. Därefter upphör försäkringen men du kan välja att köpa till en frivillig motsvarighet.
Läs mer om BMW Originalförsäkring

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

Se våra extra förmånliga privatleasingerbjudanden.

Välj någon av modellerna nedan för att beräkna din månadskostnad baserat på tillval och körsträcka. Kom ihåg att du kan privatleasa alla våra modeller. Kontakta din återförsäljare eller se bilar i lager och filtrera på leasingpriser för att ta del av dem.
BMW 3-serie Touring

BMW 3-serie Touring Laddhybrid.

Erbjudande från 4.795 kr/mån.

Se detaljer och alternativ
BMW i3

BMW i3.

Erbjudande från 2.995 kr/mån.

Se detaljer och alternativ
BMW X1

BMW X1 xDrive25e Laddhybrid.

Erbjudande från 4.895 kr/mån.

Se detaljer och alternativ
BMW iX3

BMW iX3.

Erbjudande från 7.295 kr/mån.

Se detaljer och alternativ
BMW 1-serie

BMW 1-serie.

Erbjudande från 2.995 kr/mån.

Se detaljer och alternativ
BMW 2-serie Gran Coupé

BMW 2-serie Gran Coupé.

Erbjudande från 3.595 kr/mån.

Se detaljer och alternativ
BMW X2

BMW X2.

Erbjudande från 4.695 kr/mån.

Se detaljer och alternativ

BMW i3.

Vår helelektriska pionjär har visat framfötterna från dag ett och gett förare innovativ teknik som gör vardagen enkel. I BMW i3 kombinerar du banbrytande design med smidig och miljömedveten bilkörning. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2021-12-31.
BMW i3 - Privatleasing

BMW 1-SERIE.

BMW 1-serie är en sportig och kompakt bil med välplanerat utrymme och smidiga köregenskaper för dig som har ett varierat liv. Fullmatad med uppkopplade tjänster och prisvinnande infotainmentsystem. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2021-12-31.
BMW 1-SERIE

BMW 2-SERIE GRAN COUPÉ.

Lika perfekt för vardagsbestyr som dynamisk fritidskörning. Denna fyrdörrars coupé ger dig både gott om utrymme och en spännande körupplevelse. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2021-12-31.
BMW 2-serie Gran Coupé

BMW 3-SERIE TOURING.

Just nu ingår vinterhjul till BMW 3-serie Touring.

En smidig och mångsidig bil som underlättar både vardag och fritid. BMW 3-serie Touring ger dig en klassisk BMW med sportig körning och generöst med bagageutrymme. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2021-12-31 och förutsätter leverans till och med 2021-12-31.
BMW 3-serie Touring

BMW X1.

BMW X1 är redo för allt. Njut av vår mest kompakta SUV med en mängd tekniska innovationer. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2021-12-31 och förutsätter leverans till och med 2021-12-31.
BMW X1

BMW X2.

BMW X2 är bilen för dig som vill åt pulshöjande körning utan att kompromissa med utrymme och funktioner för en aktiv livsstil. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller till och med 2021-12-31 och förutsätter leverans till och med 2021-12-31.
BMW X2

BMW iX3.

Det finns mängder av anledningar till att nya BMW iX3 är ett bra val. Den har allt du förväntar dig av en X-modell. Den ger också lika mycket 100% elektrisk körglädje idag som den är ett bra val för framtiden. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2021-12-31. Månadskostnaden inkluderar klimatbonus och förutsätter leverans till och med 2021-12-31.
BMW iX3

*Månadskostnader för privatleasing är inkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med f.n. 595 kr resp. 55 kr. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer.Månadskostnaderna inkluderar klimatbonus enligt förordningen (2017:1334) för de modeller som är berättigad klimatbonus. Klimatbonus är preliminär, se www.transportstyrelsen.se. Finansiering via BMW Financial Services.

Läs mer

ALLA PRIVATLEASINGERBJUDANDEN.

Se alla modeller vi just nu har extra förmånliga privatleasingerbjudanden på men glöm inte att du kan privatleasa vilken modell du vill, kontakta din återförsäljare för mer information.
BMW tillgängliga leasingbilar

TILLGÄNGLIGA LEASINGBILAR.

Se bilar med månadskostnad för privatleasing som är tillgängliga hos våra återförsäljare. Anmäl sedan ditt intresse för den specifika bilen du är intresserad av att privatleasa.

VANLIGA FRÅGOR OM BMW PRIVATLEASING

  • Vad ingår i månadskostnaden när jag väljer BMW Privatleasing?
  • Vad innebär BMW Service Inclusive?
  • Kan jag lägga till försäkring i min BMW Privatleasing?
  • Kan jag välja olika avtalstider med BMW Privatleasing?
  • Jag har valt en körsträcka för min leasingperiod, vad händer om jag inser att jag kör mer eller mindre under leasingperioden?
  • Kan jag lösa mitt privatleasingkontrakt i förtid?
  • Kan jag överlåta mitt privatleasingkontrakt?
  • Är månadskostnaden fast under kontraktstiden?
  • Hur hanteras skador på bilen och vad är normalt slitage?
BMW Z4 med man och kvinna

TILL ÖVERSIKTEN.

Vill du se möjligheterna att hitta rätt finansiering för dig? Klicka här för att komma till översikten.
Se tillgängliga bilar.

TILLGÄNGLIGA BILAR.

Se bilar som finns tillgängliga hos våra återförsäljare just nu.
Billån

LÄS PÅ OM BILLÅN.

Uppfyll drömmen att äga din BMW och se dina möjligheter att hitta en finansiering som möter dina behov.
Man och kvinna framför en BMW

ALLA KAMPANJER.

Se modeller och utföranden med förmånliga kampanjer för dig som vill äga din BMW.