BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineralvit sedd snett framifrån parkerad vid havet med kullar i bakgrunden
DrivmedelElbil

THE i4

BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineralvit sedd snett framifrån parkerad vid havet med kullar i bakgrunden

Helt elektriska BMW i4

DrivmedelElbil
THE i4Helt elektriska BMW i4

BMW i4 eDrive40: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km: 16,1 - 19,1; Räckvidd, WLTP i km: 493 - 590

Läs mer

VÅR SPORTIGASTE ELBIL – FÖR DIG MED FOKUS PÅ FÖRARSÄTET.

Bli ett med vägen i denna rappa, smidiga och iögonfallande Gran Coupé där klassisk BMW-känsla möter elektrisk körglädje i varje kurva.

BMW i4 är elbilen för dig som älskar att köra. Här får du uppleva sportig prestanda och förstklassig komfort för vardagsnära körning. Bakhjuls- eller fyrhjulsdrivet väljer du själv. Med upp till 590 kilometers räckvidd och ett bagageutrymme som en halvkombi, inklusive stor baklucka för smidig i- och urlastning, får du en flexibel kompanjon på långresan. Klara, färdiga, njut!

Läs mer

BOKA EN DIGITAL GENOMGÅNG.

BMW 3-serie Sedan

Lär känna bilen helt digitalt genom att boka en videogenomgång med en BMW Återförsäljare. Snabbt, smidigt och förutsättningslöst.

FINANSIERA DIN BMW i4.

Finansiera-i4

BMW BUSINESS LEASE.

Utrustad med femte generationen av BMW:s eDrive-teknik erbjuder den sportig prestanda och lång räckvidd. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller till och med 2024-06-30.

RÄNTEKAMPANJ BMW I4.

Ränteerbjudande BMW i4

Just nu får du 4,95% i ränta vid billån eller finansiell leasing med BMW Financial Services när du köper en ny BMW i4 M50. Ebjudandet gäller fram till och med 2024-06-30. 

SE FILMEN OM BMW i4 & UPPTÄCK BMW i4 M50.

Provkör BMW i4

Se filmen om BMW i4.

Se när våra lokala produktexperter tittar närmare på exteriören, interiören, bagageutrymmet och ger dig snabbfakta om BMW i4.

Se filmen
Allt om BMW i4 M50

Utforska BMW i4 M50.

För första gången möts BMW i och M i form av BMW i4 M50. Med helt elektrisk xDrive fyrhjulsdrift och en motoreffekt på 544 hästkrafter gör den 0-100 km/h på bara 3,9 sekunder. Läs mer om alla höjdpunkter, kördynamiken, designen och detaljstudera alla tekniska data.
Allt om BMW i4 M50

Gå vidare med din konfiguration

ALLT DU BEHÖVER VETA OM LADDNING OCH RÄCKVIDD FÖR BMW I4.

NU LADDAR DU ENKLARE ÄN NÅGONSIN.

BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineralvit sedd från sidan parkerad framför husvägg med BMW Wallbox laddningsstation

Att ladda BMW i4 kan inte vara enklare: Hitta närmaste laddstation längs resvägen med tjänsten Connected Charging direkt i bilen eller via My BMW App. Ladda sedan din BMW i4 under resan från 10 till 80 % av totalkapaciteten på endast 31 minuter med en laddningseffekt på upp till 200 kW. Eller efterladda i 10 minuter för upp till 164 km räckvidd (10 minuter för upp till 140 km räckvidd för i4 M50). Hemma laddar du enkelt med din BMW Wallbox som laddar BMW i4 fullt på endast 8,5 timmar med en laddningseffekt på upp till 11 kW. ) BMW Charging-kort för tillgång till publika laddningsnätverk från BMW Charging till attraktiva villkor.

OFFENTLIG LADDNING MED BMW CHARGING:
12 MÅNADER UTAN GRUNDAVGIFT.

Person med BMW Charging Card vid en publik laddstolpe

BMW Charging Card ingår och är din nyckel till det breda och ständigt växande BMW Charging-nätverket av publika laddningspunkter. Med abonnemanget Active kan du ladda i hela Europa med mycket attraktiva villkor – du får de första 12 månaderna helt utan grundavgift. Med nya BMW i4 får du IONITY Plus-paket ett år extra utan grundavgift, för ultrasnabb laddning vid en av de många IONITY High Power Charging-stationerna.

HUR LÅNG RÄCKVIDD HAR BMW i4?

Använd verktyget för att se hur körstil, temperatur och air condition påverkar räckvidden för BMW i4.
Välj modell

  LADDTIDER FÖR 100 KM RÄCKVIDD.

  Med din BMW i4 och BMW Charging har du tillgång till en mängd skräddarsydda erbjudanden för laddning hemma, på jobbet och när du reser. Den imponerande laddeffekten gör att du kan ladda bilen till en räckvidd av 100 km på bara 4 minuter på offentliga IONITY High Power Charging-stationer. Alla laddtider anges utifrån optimala laddningsförhållanden och enligt WLTP-körcykeln.
  BMW i4 eDrive40 G26 2021 sedd framifrån med grafik som visar laddningstid

  Ladda hemma för 100 km räckvidd.

  Ca 1h 23 min. – Laddbox (11 kW)

  Ca 12h 25 min. – Standardladdningskabel eller Flexible Charger (1,4 kW) via vanligt vägguttag
  Kontakta återförsäljare om laddningslösningar
  BMW i4 eDrive40 G26 2021 sedd bakifrån med grafik som visar laddningstid

  Ladda på resan för 100 km räckvidd.

  Ca 4 minuter – High-Power Charging

  Ca 18 minuter – Snabbladdningsstation (50 kW)

  SE FILMEN OM LADDNING AV BMW i4.

  Med en laddningseffekt på upp till 200 kW laddare du batteriet i din BMW i4 från 10 till 80 % på bara 31 minuter. Eller efterladda i 10 minuter för upp till 164 km räckvidd.  Hemma laddar du batteriet i din BMW i4 fullt på endast 8,25 timmar med BMW Wallbox. Laddkabeln (Mode 3) för publik laddning och BMW Charging-kort för tillgång till publika laddningsnätverk från BMW Charging till attraktiva villkor ingår i leveransen. 

  Läs mer
  Ladda BMW i4 i filmen G26 2021

  VANLIGA FRÅGOR OM LADDNING OCH RÄCKVIDD.

  • Varför varierar räckvidden?
  • Vad betyder det mer konkret?
  • Allmänna räckviddsuppgifter- och värden i denna indikator
  • Vilka antaganden är körstilsinställningarna baserade på?

  EXTERIÖRA HÖJDPUNKTER.

  BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineralvit sedd framifrån

  Frontdesign.

  De vertikala ”njurarna” på BMW i4 drar ögonen till sig på den BMW i-specifika frontspoilern. Bakom njurarnas distinkta mönsterstruktur döljer sig toppmodern sensorteknik, som istället för kylluft förser bilen med realtidsinformation.
  BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineralvit sedd från sidan

  Sedd från sidan.

  BMW i4:s aerodynamiskt optimerade silhuett är en vidareutveckling av klassiska BMW Coupé-proportioner: Ett långt axelavstånd med korta överhäng och en flytande taklinje ger ett sportigt och elegant utseende.
  BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineralvit sedd bakifrån

  Bakpartiets design.

  BMW i4 har skarpa, vertikala sidolinjer och uttrycksfulla diffusorelement på undersidan – vilket accentueras ytterligare av en BMW i-typisk blå dekorram.

  INTERIÖRA HÖJDPUNKTER.

  Förarplats BMW i4 G26 2021 kupé

  Förarplatsen.

  Den mycket eleganta och platta instrumentbrädan präglar interiörens moderna intryck i BMW i4. Den höga mittkonsolen skapar en sportig sittkänsla och avgränsar områden för föraren och framsätespassageraren.
  BMW Curved Display BMW i4 G26 2021 Control Display Kupé

  BMW Curved Display.

  Nya BMW Curved Display i BMW i4 kombinerar 12,3-tums kombiinstrumentet med 14,9-tums Control Display till en stor, modern displayenhet som är vänd mot föraren på ett ergonomiskt sätt.
  Framsäte BMW i4 G26 2021 Kupé

  Komfort med 5 säten.

  BMW i4 har fem sittplatser totalt, med plats för upp till tre personer i baksätet. Tack vare gott om plats för benen och huvudet är sittkomforten optimal.

  LJUD SOM ANPASSAR SIG EFTER KÖRLÄGET.

  BMW IconicSounds Electric, som finns som tillval, skapar ett artificiellt motorljud på insidan av bilen. Kraftfullt och dynamiskt med tydlig återkoppling i SPORT-läget, balanserad akustik med lätt återkoppling i COMFORT-läget eller med hög ljudkomfort utan extra förstärkning i ECO PRO-läget.  

  Läs mer
  BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineralvit sedd snett framifrån körande

  KIKA IN I BAGAGEUTRYMMET.

  Bagageutrymmet i BMW i4 är generöst tilltaget för en Coupé med en volym på 470 liter, som lätt kan utökas till upp till 1 290 liter om man fäller ryggstödet i baksätet.

  Läs mer
  Bagageutrymme och baklucka BMW i4 G26 2021

  SE FILMEN OM BMW:S DIGITALA TJÄNSTER TILL BMW i4.

  De innovativa tjänsterna som ingår i My BMW-appen och BMW Maps med Connected Charging, Connected Navigation och utökade Apple CarPlay®-integrationen hjälper dig att utnyttja räckvidden hos BMW i4 effektivt och planera dina resrutter efter detta.

  Läs mer

  BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

  Med BMW M Performance Parts sätter du maximal personlig prägel på din BMW med äkta racingkaraktär. Välj mellan en rad visuellt vässade designutrustningar för exteriören och interiören, samt snygga smidda fälgar och lättmetallfälgar. Med BMW Originaltillbehör kan du anpassa din BMW exakt efter dina egna önskemål: Produkterna är perfekt anpassade för BMW i4 vad gäller kvalitet, design och prestanda.  

  M Performance kylargrill i kolfiber BMW i4 eDrive40 G26 2021

  M Performance dekorgaller i kolfiber för fronten.

  Renodla karaktären: Ramen till M Performance kylargrillen är tillverkad i högkvalitativ kolfiber. För extra elegans och en unikt sportig stil.
  M Performance kylargrill i kolfiber BMW i4 eDrive40 G26 2021

  M Performance bakspoiler i kolfiber.

  M Performance bakspoiler i kolfiber understryker bilens exklusiva, sportiga utseende och ger optimerade aerodynamiska värden.

  M Performance bakspoiler i kolfiber BMW i4 eDrive40 G26 2021

  M Performance bakspoiler i kolfiber.

  M Performance bakspoilern ger ett modernt helhetsintryck och framhäver bilens sportiga look.
  20” M Performance lättmetallfälgar Dubbeleker 868 M BMW i4 eDrive40 G26 2021

  20" M Performance lättmetallfälg Dubbeleker 868 M Bicolor (Night Gold, fräst och högglanspolerad), komplett sommarhjulsats.

  Exklusiva 20" M Performance lättmetallfälgar Dubbeleker 868 M i Bicolor Night Gold, frästa och högglanspolerade. Komplett uppsättning sommarhjul med däcktryckskontroll.
  M Performance ratt BMW i4 eDrive40 G26 2021

  M Performance ratt.

  Handfasta argument: Ratten med greppområden i alcantara ligger synnerligen bra och skönt i handen – för en för sportig känsla vid styrning.
  M Performance växelväljare Alcantara BMW i4 eDrive40 G26 2021

  M Performance växelväljare Alcantara

  M Performance växelväljare med Alcantara ger extra bra grepp och uppgraderar även kupén såväl visuellt som haptiskt
  18” gjuten fälg Dubbeleker 853 Gunmetal Grey BMW i4 eDrive40 G26 2021

  18'' BMW gjuten fälg Dubbeleker 853 Gunmetal Grey.

  18'' BMW lättmetallfälg Dubbeleker 853 i Gunmetal Grey. Snökedjekompatibelt komplett vinterhjul med däcktryckskontroll, dimension 8,5 J x 18.
  BMW WaterBlade BMW i4 eDrive40 G26 2021

  BMW WaterBlade.

  BMW WaterBlade är en torkare för vindrutan med innovativ torkningsteknik – för märkbart effektivare rengöring.
  BMW takcykelhållare BMW i4 eDrive40 G26 2021

  BMW takcykelhållare.

  BMW takcykelhållaren är den säkra transportlösningen för landsvägscyklar, tävlingscyklar eller barncyklar samt mountainbikes med en vikt på upp till 20 kg.
  BMW Klädhängare för Travel & Comfort-systemet BMW i4 eDrive40 G26 2021

  BMW Klädhängare för Travel & Comfort-systemet.

  Klädhängaren hakas fast med en snabbkoppling på den separata basenheten, som ingår som standard, eller på specialutrustningen ”Travel & Comfort”, som finns som tillval, och kan även tas med och användas utanför bilen.
  BMW Advanced Car Eye 2 BMW i4 eDrive40 G26 2021

  BMW Advanced Car Eye 2.

  Den högupplösta Full-HD-kameran visar automatiskt vad som händer framför och bakom bilen när systemet registrerar vibrationer.
  BMW allvädersmattor fram BMW i4 eDrive40 G26 2021

  BMW golvmattor Allväder fram.

  BMW allvädersmattor med perfekt passform som skyddar fotutrymmet fram mot smuts och väta. Svart med spänne i rostfritt stål.

  TEKNISK DATA FÖR BMW i4.

  BMW i4 eDrive40.

  Effekt i kW (hk):

  250 (340)

  Maximalt vridmoment i Nm:

  430

  Acceleration 0–100 km/h s:

  5,7

  Räckvidd med elmotor i km (WLTP):

  upp till 590

  Snabbladdning med
  150 kW (80 %):

   

  31 min

  BMW i4 G26 2021 sedd från sidan framför byggnad
  BMW hjul- och däck EU-märkning förstorad bild

  BMW FÄLGAR OCH DÄCK.

  Däcken till våra bilar testas noggrant med upp till 50 olika kvalitetskriterier – avsevärt fler än vad som krävs enligt gällande EU-bestämmelser. Här hittar du all information om egenskaperna hos däcken som BMW använder.
  • Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.