BMW i4 2021 G26 helt eldriven Gran Coupé elbil bild 1

THE i4

BMW i4 2021 G26 helt eldriven Gran Coupé elbil bild 1

DEN FÖRSTA HELT ELDRIVNA GRAN COUPÉ

Den första helt eldrivna Gran Coupé med upp till 600 km* räckvidd garanterar helt säkert körglädje – helt utan utsläpp. Bilen med fyra dörrar lovar utmärkta effektvärden upp till 390 kW (530 hk) och den långa räckvidden gör den perfekt för längre resor. 

Läs mer
THE i4DEN FÖRSTA HELT ELDRIVNA GRAN COUPÉ

KRAFTIG ACCELERATION MED SUVERÄNA KÖREGENSKAPER.

BMW i4 2021 G26 helt eldriven Gran Coupé elbil bild 2

Maxeffekten på 390 kW/530 hk gör BMW i4 extremt dynamisk. På bara fyra sekunder accelererar Gran Coupé från noll till 100 km/h och bevisar att den har imponerande köregenskaper. En modellspecifik stötdämparteknik gör den katapultliknande accelerationen till en spännande men samtidigt kontrollerad körupplevelse utan spinn eller att kursen måste korrigeras.

LÅNG RÄCKVIDD FÖR LÅNGA STRÄCKOR.

BMW i4 2021 G26 purely electric Gran Coupé electric car Stage image 3

Sprinta eller långa sträckor, stadskörning eller kurviga landsvägar – den helt eldrivna Gran Coupé har upp till 600 km* räckvidd (WLTP) och är därför mycket variabel och den har inga begränsningar när det gäller vardaglig körning. Den nästan helt tysta drivningen och den optimerade chassitekniken ger en känsla av en svävande bil i höga hastigheter och när väggreppet inte är det bästa.

HÖG PRECISION OCH KURVDYNAMIK.

BMW i4 2021 G26 helt eldriven Gran Coupé elbil bild 4

Det här nya fordonskonceptet ska med sina optimerade aerodynamiska egenskaper och den välbalanserade vikten göra bilen mycket smidig och exakt att köra – något som förstärks av att drivnings- och chassikomponenterna är väl anpassade till varandra. Fjädrings- och dämpningssystemen ger optimal vägkontakt och kurvstabilitet.

PROGRESSIV DESIGN OCH MAXIMERAD KOMFORT.

BMW i4 2021 G26 helt eldriven Gran Coupé elbil bild 5

BMW i4 har fem sittplatser totalt och man sitter även skönt i baksätet där det finns gott om plats för benen och huvudet. Ett långt axelavstånd med korta överhäng och en flytande taklinje ger BMW Gran Coupé ett sportigt och elegant utseende. 

* mätt enligt WLTP-testcykeln

Läs mer

BLI FÖRST MED DET SENASTE FRÅN BMW.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om BMW i4 och få alla de senaste elektriska nyheterna från BMW.

Läs mer