Upptäck BMW

UPPTÄCK BMW.

EN PREMIUMBIL MED KÖRGLÄDJE
I ALLA MODELLER.

Upptäck BMW.En premiumbil med körglädje<br>i alla modeller.

Körglädje sedan 1928.

Ända sedan 1928 har vi utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten och den innovativa och banbrytande känslan har vi aldrig släppt. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, eller som vi säger, en premiumbil fylld av körglädje.
BMW 2 serie Gran Coupé.

It´s all in the details.

Körupplevelsen sitter inte bara i kraften i motorn eller bilens förmåga att ta kurvor. Det är detaljerna och designen som sätter pricken över i och ger dig som förare en förhöjd upplevelse med premiumkänsla.

BMW X7

Exklusivt resande.

Genom att förena unikt hantverk och normbrytande designelement med komfort skapas en ny form av lyx. En form som kittlar dina sinnen, drar blickarna till sig och låter dig färdas framåt. Precis som vi.

BMW 330e

Elektriska krafter.

Att vara störst på elektriska bilar i Europa är ingen självklarhet. Att sälja fler laddbara bilar än vad konkurrenterna gör tillsammans innebär både hårt jobb och en vilja att hela tiden erbjuda det bästa åt dig som väljer laddbar bil. 

BMW Vision iNext

Framtidens BMW.

Att testa gränserna för innovation och utveckling för att ge dig den bästa möjliga körupplevelsen är något vi alltid gjort och alltid kommer att göra. Men då måste vi se till att finnas där framtiden är målet. Våra team sitter på platser i världen där innovation och utveckling alltid är högst upp på agendan, så våra bilar alltid lever upp till dina högt ställda förväntningar. 

BMW M2 Coupe Edition Black

M som i körglädje.

Avtrycket från racerbanan sitter kvar än idag i våra M-bilar. Redan i förarsätet känner du kraften och de autentiska racingfunktionerna i kombination med en exklusiv och sportig estetik. 

Uttrycksfull design.

När du sätter dig i en BMW känner du vår kärlek och passion för design och smakfulla detaljer som garanterar den bästa möjliga körupplevelsen. Räkna med topppkvalitét i alla designelement och ett uttryksfullt formspråk som drar blickarna till dig och bilen.
BMW Concept i4
BMW 7 serie
BMW 5 serie Sedan
BMW 2 serie
BMW Concept i4
BMW 7 serie
BMW 5 serie Sedan
BMW 2 serie

En ikonisk design för varje bil.

Genom åren har många designikoner format och cementerat BMW som ett av världens mest innovativa bilmärken. Den passion vi har för detaljer ger varje modell sitt unika uttryck. Läs mer om arbetet och hur vi formar framtidens design genom varje bil.

Läs mer
BMW X7
BMW 8-Serie
BMW X6
BMW 7-Serie

För dig som kräver det bästa.

En stilren design, en praktfull kupé och tekniska hjälpmedel som ökar körupplevelsen är alla element som präglar en BMW-bil. Men när du känner det unika hantverket förenat med kaxig prestanda och banbrytande design, då föds en ny form av lyx där våra mest exklusiva bilar sticker ut ur mängden.   

BMW 330e Sedan och BMW 330e XDrive Touring
BMW iX
BMW i4
BMW 330e Sedan

Framtidens körglädje är elektrisk.

År 2023 siktar vi på att erbjuda hela 25 laddbara modeller, men redan nu hittar du laddbara bilar oavsett om du vill ha kraft, utrymme eller komfort, utan att tumma på kvalité eller körglädje.

Mot 100% förnybar energi.

Miljö och hållbarhet är viktigare än någonsin. När du kör en BMW ska du veta att vi har gjort allt för att minimera miljöpåverkan. Inte bara genom arbetet att minska koldioxidutsläppen, utan genom hela kedjan. Från utveckling och produktion i våra fabriker till drift och återvinning. Vårt mål är att 100% av den elektricitet vi använder ska komma från förnybar energi, vi har inte långt kvar.
BMW 330e Sedan
BMW logga
BMW 8-Serie Coupé
BMW X1 xDrive25e
BMW 330e Sedan
BMW logga
BMW 8-Serie Coupé
BMW X1 xDrive25e

Miljöarbetet – ett smakprov.

  • Alla BMW-fabriker i Europa drivs på förnybar energi. Från 2020 gäller det alla fabriker världen över.
  • "Getting to Zero Coaliation": Från 2030 ska alla båtar som transporterar bilar ha noll koldioxidutsläpp.
  • Som standard ska våra laddbara bilar alltid ha mindre koldioxidutsläpp än sin föregångare.
  • Vårt mörkare läder i bilarna är naturligt färgat med b.la. löv från olivträdet.
  • BMWs nyare dieselbilar kan tankas med drivmedlet HVO100 som minskar CO2-utsläppen med upp till 90 %.
Läs mer
BMW M4 Edition
Hjul| BMW M4 Edition
Färger| BMW M4 Edition
Stripe | BMW M4 Edition

Körglädje med stort M.

När du sitter i våra mest adrenalinstinna och pulshöjande bilar prydda med det berömda M-märket är du en del av BMWs DNA och garanteras körglädje i världsklass. Fråga bara de som testat BMW Driving Experience. I över 40 år har vi gett dig som bilförare verktygen för hur du ska kontrollera bilen när adrenalinet spritter som mest. Här kan du testa våra M-bilar på toppade racingbanor, istäckta sjöar eller slingriga grusvägar. Allt för att förbereda dig inför vardagens (ibland kritiska) situationer i bilen.  

Change selection

Select two pictures to compare

Framtidens BMW
Framtidens BMW

Framtidens BMW

Se BMW Vision M NEXT
SUV från BMW.

SUV FRÅN BMW.

Kraftfulla, stilrena och fullmatade med körglädje - en SUV från BMW lämnar ingen oberörd.
Kombi från BMW.

KOMBI FRÅN BMW.

När funktion, design och innovation formar den ultimata kombin.

UPPLEV EXKLUSIVT RESANDE.

STORY OF LUXURY.

BMW 7-serie

Genom att förena unikt hantverk och normbrytande designelement med kaxig prestanda skapas en ny form av lyx. En form som kittlar dina sinnen, drar blickarna till sig och låter dig färdas framåt. Precis som vi. Upplev känslan av exklusivt resande du också.

Alla våra modeller.

Våra modeller.

Titta in i vårt garage och hitta bilen för dig. Oavsett om du söker premiumbil med extra utrymme eller vill känna kraften när du gasar har vi bilar fyllda med körglädje och unika designelement.
BMW 7 serie Sedan

Bygg drömbilen.

Gå in och bygg din egen BMW och välj bland stilrena färger, slående designelement och en uppsjö av tekniska lösningar som hjälper till att öka körupplevelsen.
Konceptbil BMW Vision M Next

BMW Vision M Next

BMW Vision M NEXT visar hur digital intelligens kan göra den självvalda körupplevelsen ännu mer renodlad och känslomässig.

Läs mer om BMW Vision M Next
Konceptbil BMW i Vision Dee

BMW i Vision Dee

Immersiv, innovativ och intiutiv – BMW i Vision Dee förkroppsligar vår vision om kommande generations digitala mobilitet.

Läs mer om BMW i Vision Dee