Äntligen, en sommar-roadtrip

EN ROADTRIP I SVERIGE I SOMMAR?

Här är tipsen du inte får missa.

EN ROADTRIP I SVERIGE I SOMMAR?Här är tipsen du inte får missa.

Kommer du ihåg när sommaren alltid bjöd på minst en roadtrip? När hela familjen satt inpackad som sillar i bilen, pirriga av förväntan och fulsjöng till sommarhits på radion? När håret fladdrade i vinden från från nervevade rutor och allt kändes lite som en dröm?

Läs mer
BMW i sommarmiljö

Gör den här sommaren till din roadtrip-sommar! Roligt, tryggt och bekvämt.

Här kan du ta del av våra bästa tips på hur du skapar oförglömliga sommarminnen på vägarna: Från hur du förbereder bilen och packar smart, till underhållning, spännande destinationer, och säkerhetstips. Så luta dig tillbaka och gör dig redo för en oförglömlig sommar.

Läs mer
Mer plats, mer kul

MER PLATS,
MER KUL.

MER PLATS,
MER KUL.

7 PACKTIPS INFÖR BILSEMESTERN.

Packning är A och O för en lyckad bilsemester. Här är våra bästa tips på hur du får med dig hela familjens favoritlprylar. Smart och säkert.

 

1. Tänk igenom vad du ska ha med dig innan du börjar packa. Vänta med att stuva in packningen tills du vet vad du vill ha med dig.

 

2. När du är redo att packa bilen: Börja med den tyngsta packningen, den bör placeras så nära bilens mitt som möjligt. Se till att lasten är jämnt fördelad. En bra lastad bil är en säker bil.

 

3. Fyll på med annat bagage där det finns plats. Men kom ihåg vad du kommer att behöva ta fram först respektive sist. Om du ser fram emot att tillbringa många timmar i solen på stranden om fyra dagar, kanske det är inte högsta prioritet att du enkelt kommer åt din strandväska de första dagarna. Se till att saker du kan behöva i händelse av en olycka eller nödsituation går att komma åt enkelt.

 

4. Blockera inte sikten bakåt genom att stapla packning för högt. Det är mycket säkrare och smidigare att låta exempelvis en takbox göra jobbet.

 

5. Vårt avlånga land är rena himmelriket för friluftsaktiviteter. Varför inte ta med er cyklarna för äventyr på två hjul under resans gång? En cykelhållare är oftast lätt, säker och smart.

 

6. Se till att ha en väska nära till hands med sådant som du och dina passagerare kan behöva under färden. Som utrustning och leksaker till barnen. Ryggstöd har ofta smarta fickor – det har aldrig varit enklare att hålla ordning i baksätet.

 

7. Se till att alltid ha lite läsk och snacks nära till hands. Använd gärna en smart kylväska så är det nästan som att ha kylskåpet med sig i bilen.

Har du en BMW? Då finns det specialgjorda tillbehör så som cykelhållare, takboxar, hållare för ryggstöd och kylväska. Kontakta närmaste återförsäljare för mer information om produkterna eller läs mer nedanför.

Läs mer
köra med barnen i bilen

TRE TIPS PÅ BILLEKAR:

  1. Vem tänker jag på? En person i bilen tänker på en specifik person eller karaktär. Den behöver inte finnas i verkliga livet, men bör vara välkänd för de i bilen. En fråga i taget ställs per person för att försöka lista ut vem personen tänker på. Personen som svarar på frågorna får bara svara med ja eller nej.

  2. Gissa djuret: Har du yngre barn i bilen kanske gissa djuret är enklare. Principen är samma som ”Vem tänker jag på” men istället för personer och karaktärer är det djur som gäller.

     

  3. Bokstavsleken: Går ut på att ni väljer ett ämne och sen börjar en i bilen med att säga ett ord på det temat, sedan ska ni i tur och ordning säga ett svar som börjar på den sista bokstaven i det ord som sades innan dig.

     

 

Läs mer

BILSEMESTER MED BARN.

Från ”Är vi framme snart?” till ”Är vi redan framme?”

Gör bilresan till något som även barnen ser fram emot! Låt barnen leka med underhållningssystemen, leksaker och andra aktiviteter i baksätet. Men tänk på att timmarna som du tillbringar på vägarna också kan bli familjeminnen och inte bara tid som ska gå. Körtid är tid tillsammans.
 

1. Ge barnen något som de har önskat sig i present inför resan, något spännande att se fram emot. Det kan vara en ny leksak, en ritbok, eller ett nytt spel . För de yngre kan det vara en bra idé att ta med leksaker som kan fästas på stolen med ett kort snöre, så att de lätt når dem.

 

2. En del lekar blir aldrig omoderna, gissningsleken, "vem tänker jag på",  ”20 frågor” eller ett klassiskt musikquiz fungerar till exempel alltid. Köp en quizbok för familjen och sätt i gång. Barn kan också roa sig länge med en tabell där de kan sortera in andra bilar på vägen efter deras färg eller bilmärke.

 

3. Låt resan bli målet! Undvik att körningen bara handlar om att köra mellan punkt A och punkt B. Njut av tiden tillsammans under körningen! Planera dina stopp innan du börjar köra, både för att dela upp dagen och övernatta någonstans längs vägen. Det finns nöjesparker och familjeaktiviteter över hela landet.

 

4. Speciellt för de yngsta är det en bra idé att korta restiden genom att köra när de sover. Förbered bilen kvällen innan ni ska resa, stig upp i gryningen och bär barnen till bilen medan de sover. Om du har tur kommer ni att hinna köra några timmar innan de vaknar – utvilade och på gott humör. Tidigt på morgonen brukar det även vara mindre trafik.

 

5. Det brukar vara enklare att ta med sig barnen på resor om de får vara med och planera och därför vet vad som väntar härnäst. Om de inte är tillräckligt stora för att förstå hur länge en halvtimme är, försök att beskriva det med hjälp av något som de kan relatera till. Till exempel, ”Till nästa stopp är det tre avsnitt av Sommarlov!¨

 

6. Undvik att barnen blir åksjuka på resan – en del barn börjar må illa snabbare än andra, så detta är något som inte är så lätt att förutse. Men det finns några tumregler som du kan använda.

 

  • Kör i jämn hastighet och undvik att köra för snabbt i kurvor.
  • Lägg gärna in ett extra stopp längs vägen om vägen är slingrig.
  • Säg till barnen att titta på landskapet utanför istället för att hela tiden titta på skärmen eller i en bok.
Läs mer
Håll dig frisk och njut av sommaren

HÅLL DIG FRISK OCH
NJUT AV SOMMAREN.

HÅLL DIG FRISK OCH
NJUT AV SOMMAREN.

Håll dig frisk och njut av sommaren.

En perfekt sommar med din BMW är en sommar utan några bekymmer. Här är våra bästa tips på hur du håller dig frisk på semesterresan med bilen. Både i bilen och under stoppen längs vägen.

 

Fina partiklar, bakterier och pollen letar sig in i kupén via luftintagen och sprids i luften du andas. I värsta fall kan de vara skadliga för dig och dina passagerare.

 

Så behöver det inte vara längre. Tack vare banbrytande teknik har BMW utvecklat ett nytt filter som filtrerar bort upp till 70 procent av alla partiklar i föroreningar och upp till 99,5 procent av bakterierna. Vi talar om filtrering på en helt ny nivå: Den renaste luften andas du nu i din BMW.

 

Men, som vi alla vet. Det är inte bara osynliga, fina partiklar som letar sig in i bilen. Å andra sidan: Det har aldrig varit enklare att rengöra bilen. Ta med dig dina glas- och spegelrengöringssatser och interiörvårdsprodukter och se till att bilen är fräsch och ren under hela resan. Produkterna som du hittar hos din BMW-återförsäljare eller servicepartner tar hand om detaljer i skinn, plast och klädsel på bästa sätt. Om du har rest med småbarn tidigare, vet du förmodligen att ett ryggstödsskydd och ett barnstolsunderlägg är en smart investering för att skydda interiören i din BMW mot smuts och matrester.

 

När vi ändå är inne på mat, som är en viktig del av semestern: Varför inte uppleva några riktigt fina picknickplatser? De är sällan packade med människor som vägkrogarna sannolikt är. Så, gör dina favoritsmörgåsar och sallader hemma och ta med dem i din BMW kylväska. Bon appétit!

Läs mer
BMW Fine Dust Filter

BMW Dammfilter – Ren luft för en behagligare resa.


Om du byter till (Fine Dust) BMWs Dammfilter under kampanjperioden får du en uppsättning torkarblad vid köpet. Erbjudandet gäller fr.o.m. 15.06 t.o.m. 31.08.2020

 

Vänligen kontakta din BMW Servicepartner som gärna hjälper dig att uppgradera från ditt mikrofilter till det nya fina dammfiltret.

Läs mer
Se till att bilen och hunden blir bästa kompisar

SE TILL ATT BILEN OCH
HUNDEN BLIR BÄSTA KOMPISAR.

SE TILL ATT BILEN OCH
HUNDEN BLIR BÄSTA KOMPISAR.

Se till att bilen och hunden blir bästa kompisar

HUND I BIL.

Se till att bilen och hunden blir bästa kompisar.

Vi vet att hundar och bil kan vara en svår kombination. Speciellt vid längre resor. Precis som med oss människor kan hundar känna sig obekväma på resan. Men om du förbereder din hund för bilsemester kan du förebygga problemen. Här är våra bästa tips på hur du får din hund att njuta av bilresan.

 

Att känna sig säker och trygg är viktigt. Om du prioriterar att din hund har det bekvämt och åker säkert, kommer den att märka det. Kom ihåg att alltid följa säkerhetsreglerna när det gäller hundar i bil. Se alltid till att skydda din hund. Det finns flera olika alternativ: En transportbur, låt hunden sitta bakom ett galler eller använd ett säkerhetsbälte för hundar. 

 

Ta med hundens favoritleksaker på resan så att den känner sig skyddad och kan koppla av. Genom att ha ögonkontakt med din bästa vän under resan får du honom eller henne att känna sig trygg.

 

Tänk på körtiden och lägg in raster längs vägen. Din hund behöver luft och rörelseutrymme. Hitta trevliga ställen att pausa på och lek med din hund. Genom att göra det både kan och kommer du att skapa minnen längs vägen. Lite som med barn så kan det vara smart att åka tider då hunden i vanliga fall sover, då kan du säkert åka några timmar i sträck utan att behöva stanna.

 

Kom ihåg att dricka tillräckligt. Både du och din hund behöver vatten, speciellt varma sommardagar. Sist men inte minst, titta bortom landskapet, rulla ner rutorna och skapa äventyr för hela familjen – inklusive familjens hund.

 

 

Har du en BMW? Då finns det flera smarta tillbehör för din hund, så som skyddsmatta för baksätet, säkerhetsbälte och vattenskål. Kontakta närmaste återförsäljare för mer information om produkterna. 

Läs mer
BMW iX3 X Icona Pop

SPELLISTAN TILL DIN ROADTRIP.

Icona Pop x iX3.

Icona Pop har tagit fram en spellista som är inspirerad av vår iX3 och dess egenskaper.  Spellistan bjuder på både gamla och nya favoritlåtar utvalda av Icona Pop. Allt för att förmedla elektrisk innovation och göra resan spännande och inspirerande. Och framförallt är spellistan lång – 5 timmar och 20 minuter för att vara exakt – så att den ska kunna spela hela BMW iX3:s räckvidd på 459 kilometer.

Läs mer
Se till att dina kartor matchar vägarna

SE TILL ATT DINA KARTOR
MATCHAR VÄGARNA.

SE TILL ATT DINA KARTOR
MATCHAR VÄGARNA.

UPPDATERA DITT NAVIGATIONSSYSTEM.

Vägar förändras hela tiden. Gamla vägar stängs för trafik. Nya byggs, som välkomnar dig och din bil. 2-filiga vägar blir 4-filiga. Det är goda nyheter. Men inget är så irriterande som när kartan inte stämmer överens med terrängen. Uppdatera ditt navigationssystem innan du ger dig av och njut av känslan av full kontroll.

 

 

Med tjänsten USB Map Update ser du alltid till att dina är uppdaterade efter ombyggnationer och annat som kan förändra din rutt. Extra smart för dig som ska ut och bilsemestra i Europa. Läs mer och skaffa USB Map Update här.

Läs mer
BMW navigation
Så håller du dig vaken under körningen

SÅ HÅLLER DU DIG
VAKEN UNDER KÖRNINGEN.

SÅ HÅLLER DU DIG
VAKEN UNDER KÖRNINGEN.

SÅ HÅLLER DU DIG VAKEN UNDER KÖRNINGEN.

Att somna bakom ratten är farligt, men även den mest erfarne bilföraren kan bli trött efter många mil på vägarna. Här är våra tips till dig om hur du håller dig vaken.

Att känna sig pigg och utvilad är högsta prioritet när du ta bilen på långresa. Om du börjar räkna får eller om du känner att ögonlocken börjar kännas tunga, är det dags att vila.

Om ni är två som kör, kan det vara en bra idé att bytas av vid ratten. Genom att vila kan du köra längre och ladda batterierna under tiden.

Musik är alltid uppiggande. Spela dina favoritlåtar eller lyssna på gamla klassiker på radion och sjung med i låtarna. Sjung för allt vad tygen håller och spela frågesportspel med familjen för att kolla vad de kan om musik.

Glöm inte att körning i många timmar kan göra att kroppen känns stel och gör dig trött. Stanna bilen, andas in den friska luften och titta på det vackra landskapet omkring dig. Planera in stopp och beräknad ankomsttid för att uppleva mer av naturen du passerar. Ta en picknick innan ni fortsätter resan, och kom ihåg att hälsosam mat får dig att må bättre och känner dig piggare. Vänta med att äta bastantare måltider tills efter att du har parkerat bilen för natten.

Läs mer
BMW 5-serie på sommarväg
Den bästa resrutten i Sverige

DEN BÄSTA RESRUTTEN
I SVERIGE.

DEN BÄSTA RESRUTTEN
I SVERIGE.

DEN BÄSTA RESRUTTEN I SVERIGE.

Vissa vägar är bättre än andra. Inte för att de är lättare att köra på. Men för att de går genom så vacker natur, vilket gör att det nästan blir svårt att hålla ögonen på vägen framför dig. En del av dessa vägar ställer högre krav på dig som förare, liksom på samspelet mellan dig och bilen. Detta är en sådan väg: Kul. Spännande. Körglädje garanterad.

 

Kustvägen mellan Kalmar och Simrishamn.

Unna dig att ta med bilen och familjen till Sveriges eget Provence!

 

Den vackra naturen i sydöstra Sverige, med sina böljande ängar och gröna åkrar är lika charmigt som vilken annan plats som helst. Välj vägen mellan Kalmar och Ystad via Simrishamn och du kommer att få mer än en glimt av kusten och havet.

 

Sträckan är 284 km, men dela gärna upp resan på flera dagar, ta in landskapet längs vägen och njut av charmiga och pittoreska byar och städer.

 

Kalmar är en medeltida stad med en rik historia, och du kommer troligen att besöka Kalmar slott. Sträckan längs Blekingekusten är andlöst vacker. Gör ett stopp i världsarvstaden Karlskrona innan du fortsätter till Sveriges mest sydligt belägna delar. Den svenska sommaren är bäst i Skåne, med charmiga städer som Simrishamn och Ystad. Och det är aldrig långt till stranden.

Läs mer
BMW på sommarväg
Den bästa resrutten i Sverige

ROADTRIP I NORDEN.

ROADTRIP I NORDEN.

UPPLEV ETT BILÄVENTYR PÅ VÅRA NORDISKA VÄGAR.

Efter ett par år med en sommarsemester spenderad på hemmaplan kan det vara god tid att passa på och besöka något av våra grannländer under resans gång. Att få uppleva hela Nordens charm är ett äventyr du sent kommer att glömma.

 

En roadtrip vid Norges västra vägsträcka Atlantvägen kommer ge dig minnen av hav, broar och grönska för livet. Margueritvägen i Danmark tar dig på ett charmigt äventyr fyllt av sevärdheter, och den finska Harju of Puumala för dig till en magisk resa bland Finlands vackraste sjöar. Starta motorn och låt oss guida din nästa roadtrip genom Nordens praktfulla landskap

Läs mer
BMW på svensk sommarväg
Checklista för långresan med din BMW

DEN DANSKA MARGUERITVÄGEN.

Du känner förmodligen till Margueritvägen, Danmarks nationella och mest natursköna vägsträcka. Har du inte redan utforskat denna omtalade väg? Ta chansen i sommar!

 

Ruttens totala längd är 4 218 km. Den slingrar sig genom en väldigt stor del av Danmark. Och kanske viktigast av allt: rutten tar dig och din BMW bort från stora trafikerade vägar, och tar dig istället ut på små vägar som leder dig till de vackraste och mest charmiga platserna - genom natursköna landskap och pittoreska platser där du förmodligen aldrig har varit förut och kanske aldrig kommer komma igen.

 

Den karaktäristiska vägskylten med den vita prästkragen på den bruna bakgrunden visar dig vägen genom ett Danmark där du passerar ca. 1 000 av landets mest kända sevärdheter, historiska platser och attraktioner.

 

Nåväl, vi ska inte berätta vad du ska välja att titta närmare på. Du bestämmer. Men vi är säkra på att du kommer att få ett fantastisk sommaräventyr och massor av ren körglädje på väg till naturpärlor som Vadehavet, Rubjerg Knude och Møns Klint.

Läs mer

DEN NORSKA ATLANTVÄGEN.

Vad är 8274 meter långt, vilt, vackert – och finns längst västerut i Norge? Det är förstås Atlantvägen som år efter år lockar bilentusiaster från hela världen.

 

Du har sett bilderna på vägen där ingenjören verkligen spelar i lag med naturen. Vägsträckan består av åtta broar som slingrar sig i valv över vågor, holmar och skären. Du har kontroll över hästkrafterna, men känner att naturens krafter kan spela dig ett spratt närsomhelst.

 

Faktum är att vägen, som öppnades 1989, förbinder vackra Averøy med fastlandet och byggdes som en viktig länk till fiskeindustrin.

 

Den drygt åtta kilometer långa vägsträckan är huvudmålet, men du kör även sträckan mellan Bud och Kristiansund som är ett kontinuerligt äventyr av kust, kultur och natur.

 

I Askevågen hittar du en utsiktsplats bakom glasväggar, som skyddar mot havsstänk och väder. En annan utsiktsplats som kan ta andan ur dig finns vid Kjeksa, inte långt från Bud.

 

Är du en hobbyfiskare finns det också många bra möjligheter att pröva lyckan, både från land och från båt. Parkera bilen och ta dig tid att uppleva den helt unika naturen – och har du tur får du en skymt av havsörnen.

Läs mer
Se till att bilen och hunden blir bästa kompisar
Checklista för långresan med din BMW

DEN FINSKA PUUMALAN HARJU.

Finland är ett land med tusentals sjöar. Och några av sjöarna upplever du bäst med din BMW.

 

Harju of Puumala, även känd som Lietvedens landskapsväg, tar dig till legendariska Puumala i det ikoniska sjöområdet Saimen. Vägen går genom små gröna öar som kantas av magnifika sjöar.

 

Helsingfors är det perfekta området att starta din resa, och du kan välja olika vägar för att ta dig till Puumala-området på en cirka tre och en halv timmes bilresa. Många vill köra genom S:t Michel - resan därifrån till Puumala är ett riktigt äventyr. Bilresan ser inte lång ut på kartan, men ta dig tid för flera fotograferingsstopp på vägen! Om du är på resande fot, välj en paus nära Pistohiekan Lava. Där hittar du perfekta platser för en picknick.

 

Om du vill fräscha upp dig och bege dig till stranden för dess vita sand och sötvatten rekommenderar vi den gamla campingen Pistohiekka.

 

Så småningom kommer du till Puumala, hjärtat av Saimaa Lake District. Du kommer förmodligen att tillbringa en natt eller två (eller fler) här. Parkera din bil och vandra, cykla, åk båt eller paddla kajak. Eller bara sitt på stranden, njut av omgivningarna och börja drömma om en fantastisk bilresa tillbaka till stan.

Läs mer
Checklista för långresan med din BMW

CHECKLISTA FÖR LÅNGRESAN
MED DIN BIL.

CHECKLISTA FÖR LÅNGRESAN
MED DIN BIL.

Checklista för långresan med din BMW

CHECKLISTA INFÖR ROADTRIP.

Den totala frihetskänslan som uppstår bakom ratten är svårslagen. Med det sagt  finns det vissa saker du alltid ska ha med dig i bilen. Bocka av den här listan och du är redo för ditt sommaräventyr på vägarna!

 

Dokument:

Kontrollera att bilförsäkringen fortfarande gäller. Ta förutom försäkringsbeviset även med dig ditt körkort, registreringsbeviset och förarmanualen.

 

Första hjälpen för bilen:

En däckreparationssats, inklusive en domkraft eller ett reservhjul.

 

För din säkerhet:

Se till att du har en välutrustad första hjälpen-sats och sats för nödsituationer med saker som en varningstriangel och en reflexväst. Kolla här för mer information om vad du behöver.

 

Karta:
Se till att du alltid vet var du är och vart du ska. En papperskarta är fortfarande bra att ha till hands, som ett komplement till GPS-utrustningen. Och se till att ha uppdaterat ditt navigationssystem nyligen.

 

Har du en BMW? Då rekommenderar vi starkt att du uppdaterar ditt BMW Navigation System innan du ger dig iväg. 

 

 

Läs mer

SÄKERHET HELA VÄGEN UNDER DIN ROADTRIP.

Tänk på att resan nästan alltid är ett mål i sig, och speciellt på bilresor under sommaren är det viktigt att påminna sig själv. Du har inte bråttom. Njut av körningen och av omgivningarna. Säker körning betyder körglädje. Oavsett hur erfaren förare du är kan du alltid tänka lite extra på vad du kan göra för att vägen ska bli ännu säkrare för dig, dina passagerare och medtrafikanter.

 

Följ trafikreglerna.

Det är rätt självklart egentligen. Men vi vet hur det kan kännas när solen skiner, vägen är öppen och du blir ett med din bil. Så bara en liten påminnelse: Håll hastighetsbegränsningarna och håll avståndet till fordonet framför dig.

 

Packa bilen säkert.

Följ våra råd om hur du packar bilen bäst, och se till att du inte har några lösa föremål i bilen. Vid en kraftig inbromsning kan de utgöra en rejäl fara! Tänk på det när du väljer vilka leksaker barnen ska ha i baksätet. Och se till att alla enheter som surfplattor och mobiltelefoner sitter i en hållare. En universalhållare gör resan säker för hela familjen.

 

Undvik distraktioner.
Skriv klart medan när bilen står still, till exempel när du ska ange nästa stopp i navigationssystemet. Har du otåliga barn i baksätet som gör dig galen? Ta en paus eller gör ett kort stopp för att hjälpa dem med att ladda en ny film.

 

Se till att din bil är i bra skick.
Även om du brukar lämna in bilen på service med jämna mellanrum, är det några saker du bör kolla upp inför långresan: däcktrycket, däckens mönsterdjup, strålkastarna, bakljusen och blinkersarna.

Läs mer
Säkerhet hela vägen

FÖR DIN EGEN SÄKERHET UNDER BILSEMESTERN.

Det är inte så att vi tror att du kommer att hamna i en olycka. Men om olyckan skulle vara framme, eller om du är först på plats vid en olycksplats, är det viktigt att veta vad du ska göra och hur.


Om bilen går sönder eller om du råkar ut för en olycka.

Flytta om möjligt bilen till en säker plats, stanna bilen och stig ur. Kontrollera status för de andra inblandade. Ta på dig reflexvästen och sätt upp varningstriangeln. Även om du känner minsta osäkerhet, ring räddningstjänsten (och följ stegen nedan).

 

Om du är en av de första bilarna att komma fram till olycksplatsen.

Uppskatta snabbt hur allvarlig olyckan är och ring 112 (utgå inte från att någon annan redan har gjort det). Berätta snabbt och koncist vad du ser.

 

Sätt mobilen på högtalartelefon och låt proffsen vägleda dig. Är någon allvarligt skadad? Flytta inte denne/dem om det inte är absolut nödvändigt. Försök att stoppa större blödningar om du ser några skador. Lägg personer som är medvetslösa i framstupa sidoläge om de har svårt att andas. Om de inte andas, gör kompressioner och hjälp dem att andas genom inblåsningar tills hjälp anländer.

 

Se till att hålla området fritt så att räddningstjänsten kommer fram. När de kommer, informera dem kort och se till att inte vara i vägen.


Om du passerar en trafikincident:

Om hjälp redan är på plats, passera utan att orsaka stopp i trafiken. Ta inga bilder eller filma.

Läs mer

Nödnummer:

112

 

Om du skulle få oväntade problem med din BMW under resans gång, hjälper BMW Vägassistans dig.

Ring: 020-21 00 00

Läs mer

DAGS FÖR BMW SERVICE?

Kanske vill du lämna in bilen för BMW Service inför resan? Vi erbjuder ett omfattande utbud av premiumtjänster som för just dig och din BMW-modell .

Läs mer
BMW Service
BMW ORGINALTILLBEHÖR.

BMW ORIGINAL TILLBEHÖR.

Tillbehör för vår- och sommarsäsongen.
BMW Vägassistans

BMW VÄG-ASSISTANS.

Hjälper dig vid ett eventuellt driftstopp.
BMW Proactive Care

BMW PROACTIVE

CARE.

Påminner dig om kommande service för din BMW.
BMW Service My BMW-app

DEN NYA MY BMW-APPEN.

Planera din resa i förväg och skicka till din BMW.