BMW M8 Competition Coupé, sedd bakifrån, körandes i natten i fullmånens sken.

THE M8

BMW M8 COUPÉ I DETALJ

THE M8BMW M8 COUPÉ I DETALJ

BMW M850i xDRIVE COUPÉ, BMW M8 COUPÉ OCH BMW M8 COMPETITION COUPÉ – UTRUSTNINGAR OCH FAKTA

När det gäller design, kördynamik och tekniska innovationer kan BMW 8-serie Coupé M fås i en mängd olika utrustningsvarianter – där varje variant har utvecklats för att ta körglädjen till en ny nivå. Slutligen erbjuder denna imponerande lyxsportbil inte bara enastående prestanda som bygger på teknisk excellens, utan även på en lyxig ambiens, förstklassiga digitala tjänster och innovativa förarassistanssystem.

Läs mer

BMW 8-serie COUPÉ M I JÄMFÖRELSE.

FAKTA I ÖVERSIKT: TRE GÅNGER SPORTIG-LYXIG FASCINATION

BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Maximal kördynamik och exklusivitet
 • Kraftfull 8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor.
 • M xDrive med aktiv M differential och 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic
 • Exklusiva designelement och utrustningar
 • 460 kW(625 hk), 750 Nm, 0–100 km/h på 3,2 s
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blåmetallic.

BMW M8 COUPÉ

Kördynamik och lyx på högsta nivå.
 • Kraftfull 8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor.
 • M xDrive med aktiv M differential
 • 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic
 • 441 kW(600 hk), 750 Nm, 0–100 km/h på 3,3 s
BMW M8 Coupé i Frozen Dark Silver.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Kraftfull prestanda med lyxig känsla
 • 8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor
 • 8-stegad Steptronic-sportväxellåda
 • BMW xDrive med M sportdifferential
 • 390 kW(530 hk), 750 Nm, 0–100 km/h på 3,7 s
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blåmetallic.
 • BMW M8 COMPETITION COUPÉ
 • BMW M8 COUPÉ
 • BMW M850i xDRIVE COUPÉ

BMW M8 COMPETITION COUPÈ OCH BMW M8 COUPÈ.

INSPIRERAD AV MOTORSPORT. DRIVLINE- OCH CHASSITEKNOLOGIER I ÖVERSIKT

En mängd sofistikerade drivline- och chassikomponenter som har inspirerats av motorsportvärlden ger högre prestanda, smidigare köregenskaper och högre precision – och följaktligen också körglädje med högre adrenalinpåslag.

BMW M8 Competition Coupé, kraftfull 8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor med hög prestanda.

Kraftfull 8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor.

Den senaste breddningen av modellprogrammet garanterar med sin kraftfulla 8-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotor en prestanda som är i nivå med detta. Den högvarviga motorn utvecklar hela 460 kW (625 hk). De båda turboaggregaten briljerar med optimal respons tack vare avgasgrenröret som täcker båda cylinderraderna. V8-motorn är även byggd för de extrema påfrestningarna vid körning på racingbanor.
BMW M8 Competition Coupé med adaptivt M chassi.

Adaptivt M chassi.

Det adaptiva M chassit gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna efter förarens preferenser för att förhöja kördynamiken och öka rullkomforten. Förutom standardinställningen Comfort för hög körkomfort finns även läget Sport som ger systemet mer direkta stötdämpningsegenskaper och SPORT+ för exempelvis körning på racingbana.
BMW M8 Competition Coupé med M xDrive.

M Drive.

BMW M xDrive med aktiv M differential garanterar maximalt drivgrepp och kördynamik både i vardagen och på tävlingsbanan. Dem speciella M teknologin kombinerar kördynamiken hos bakhjulsdrivningen med den oöverträffade fyrhjulsdriften. Välj mellan drivline drivningsvarianterna 4WD, 4WD Sport och – i DSC-off-läge – 2WD.
BMW M2 Competition Coupé med 8-stegad M Steptronic-växellåda

8-stegad M Steptronic-växellåda.

Den 8-stegade M Steptronic-växellådan med Drivelogic erbjuder en mängd växlingsalternativ: från extremt sportig och dynamisk till extra bekväm och nästan omärklig eller bränslebesparande. Du kan växla via växelväljaren eller växelpaddlarna på ratten, alternativt överlåta växlingen åt automatväxellådan.
BMW M8 Competition Coupé med M kolfiber-/keramiska bromsar.

M kolfiber-/keramikbromsar.

M kolfiber-/keramikbromsar (tillval) gör bromskraften ännu mer distinkt, de rostar inte, är mer värmebeständiga, har betydligt mindre slitage och bidrar till att ytterligare minska bilens vikt, vilket i sin tur förbättrar såväl köregenskaperna som accelerationsförmågan. Bromsoken med lackering i Guld matt och synlig M-logo ger en tydlig fingervisning om den speciella tekniken. På grund av egenskaper hos materialen i bromsarna kan det vid inbromsning låta mer från bromsarna än vanligt innan bilen stannar vid t.ex.hårdare belastning på bromsarna eller fuktiga vägbanor. Dessa konstruktionsrelaterade missljud från bromsarna kan förebyggas genom att man bromsar kort upprepade gånger för att på så sätt få bort fukten och torka bromsarna, alternativt att man efter längre belastning av bromsarna bromsar lätt. Bromsverkan hos bromssystemet kan motsvara den hos ett konventionellt bromssystem exempelvis till följd av fukt och vägsalt, tvätt i en biltvättsanläggning, upptining av snö och is under natten, körning på våta vägbanor osv. Vid behov går det att kompensera för bromssystemets reducerade bromsverkan genom att man trampar hårdare på bromspedalen. Missljud från bromssystemet har ingen inverkan på bromsförmågan eller bromsarnas tillförlitlighet och hållbarhet.
BMW M8 Competition Coupé med M MODE.

M MODE.

Med M MODE-knappen i mittkonsolen kan du ställa in regelintensiteten för förarassistanssystemen. ROAD-läget ger tillgång till samtliga funktioner hos den elektroniska assistenten. I SPORT-läget varnar den, men utan att gripa in. Med TRACK kan du inaktivera assistanssystemen helt, t.ex. på racingbanan. Beroende på vilket körläge som har valts lyfts även körinformation som är prioriterad i det aktuella läget fram och visas på kombiinstrumentet.
BMW M8 Competition Coupé med konfigurerbara M bromsar.

Konfigurerbara M bromsar.

Integrerat bromssystem med exakt pedalkänsla och möjlighet till M-specifik konfiguration. Med det nya systemet förenas funktionerna bromsaktivering, bromskraftsförstärkning och bromsstyrning i en kompakt modul. I COMFORT-läget och SPORT-läget anpassas fordonets retardation och pedalkraften som föraren behöver använda efter de olika förhållandena.
BMW M8 Competition Coupé med M sportavgassystem.

M sportavgassystem.

Med hjälp av den inbyggda spjällstyrningen kan M sportavgassystemets ljudegenskaper varieras. Lägena Sport och Sport+, som kan väljas med kördynamikinställningarna för motorn, kännetecknas av ett intensivt sound, medan ljudupplevelsen i komfortläget snarare kan beskrivas som diskret sportigt.

BMW M8 COMPETITION COUPÉ

EXTERIÖR OCH INTERIÖR MED M SPECIFIK DESIGN.

Designen hos BMW M8 Competition Coupé sätter en ny standard i segmentet lyxsportbilar och är ett uttryck för högsta prestanda. M designdetaljer i Svart högglans som är perfekt anpassade till varandra och markerade komponenter ur M Carbon-exteriörpaketet understryker den sportiga potentialen hos denna extraordinära bil. I interiören lyfts den dynamiska karaktären hos BMW M8 Competition Coupé fram genom exklusiva M-specifika detaljer.

Den första BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blåmetallic, trefjärdedelsvy framifrån, bil som körs i natten.
BMW M8 Competition Coupé med M-specifikt dekorgaller för fronten.

M-specifikt dekorgaller för fronten.

Det svarta frontgallret med ram i Svart krom och M8-emblem i Svart högglans understryker den ännu sportigare karaktären hos din bil.
BMW M8 Competition Coupé med backspegelskåpor i Carbon.

Backspegelkåpor i Svart.

Backspeglarna i Svart högglans förstärker den synnerligen sportiga karaktären hos M8 Competition. Med tillvalet M Carbon exteriörpaket är backspegelskåporna av kolfiberlaminat.
BMW M8 Competition Coupé med M gälar i Carbon.

M gälar i Svart.

M gälarna i den främre sidoväggen är i svart, medan den integrerade dekoren med M8 emblem är i svart krom. I tillvalet M Carbon exteriörpaket är komponenterna tillverkade i kolfiberlaminat
BMW M8 Competition Coupé med 20” lättmetallfälgar 813 M.

20" lättmetallfälgar M 813.

20'' M lättmetallfälgar Stjärneker 813, Bicolor Svart med olika däckdimensioner, frästa och högglanspolerade, storlek fram 9,5 J x 20 med däck 275/35 R 20, bak 10,5 J x 20 med däck 285/35 R 20.
BMW M8 Competition Coupé med M bakspoiler i Carbon.

M bakspoiler i Svart.

M bakspoiler i Svart högglans betonar bilens sportiga silhuett och bidrar märkbart till bättre marktryck. Med tillvalet M Carbon exteriörpaket är bakspoilern av kolfiberlaminat.
M8 Competition-emblemet i BMW M8 Competition Coupé.

M8 Competition-emblem.

Den svarta modellbeteckningen ”M8 Competition” på bakpartiet indikerar att det rör sig en bil med hög kördynamisk potential.
BMW M8 Competition Coupé med utrustning i helläder Merino/Alcantara.

Helläderutrustning Merino/Alcantara.

Exklusivt för M8 Competition erbjuds den tvåfärgade varianten helläder Merino Svart med kontrast i Midrand Beige. Denna utrustning har utökats med sidostöd och mittkonsol klädda i Alcantare.
BMW M8 Competition Coupé, mittkonsol med M8 Competition-emblem.

Competition-emblem.

På främre delen av mittkonsolen sitter ett Competition-emblem som framhäver den sportiga stilen i interiören och ger en fingervisning om bilens dynamiska köregenskaper.
M säkerhetsbälten i BMW M8 Competition Coupé.

M bilbälten.

M bilbältena med bältessträckare och bälteskraftbegränsare är försedda med fint invävd accent i de typiska M-färgerna, vilket betonar den sportiga looken i kupéutrymmet.
BMW M8 Competition Coupé har instegslister med M8 Competition-emblem.

Instegslister med M8 Competition-emblem.

Instegslisterna med M8 Competition-text välkomnar dig och framsätespassageraren redan när dörren öppnas. Emblemet gör sig perfekt på de svarta inläggen i instegslisterna fram på vänster och höger sida och förmedlar en exklusiv, högklassig känsla.
M växelväljare i BMW M8 Competition Coupé.

M växelväljare.

M växelväljaren i ny design kännetecknas av ett M-specifikt växelschema och dess enastående användbarhet. I det manuella läget ”S” går det att växla på klassiskt M-manér eller med växelpaddlarna på ratten, och i läget ”D” sker växlingen automatiskt. Drivelogic-knappen för val av växlingsprogram och P-knappen för parkeringsbromsen är placerad under M logotypen.
Det M-specifika kombiinstrumentet i BMW M8 Competition Coupé.

M-specifikt kombiinstrument.

Det M-specifika kombiinstrumentet gör att du även kan visa tilläggsinformation för extra sportig körning, Om du har valt körläget TRACK för körning på racingbana, kan du till exempel visa laddningstryck, däcktryck och -temperatur samt G-krafterna i bilen vid sido-och längsacceleration.
BMW M8 Coupé i Frozen Dark Silver, trefjärdedelsvy snett framifrån.
BMW M8 Coupé i Frozen Dark Silver, trefjärdedelsvy snett bakifrån.
BMW M8 Coupé, förarmiljö med M läderratt med röda M1/M2-knappar.
BMW M8 Coupé, Interiör med M sportstolar i helläder Merino/Taruma Brun.
BMW M8 Coupé, Interiör med Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

BMW M8 COUPÈ DESIGNHÖJDPUNKTER

Designen hos BMW M8 Coupé är ett statement för äkta sportiga egenskaper kombinerat med oemotståndlig lyx. Slående M-specifika designdetaljer som njurramen eller sportavgassystemet i högglanskrom skapar omisskännliga accenter i exteriören. Andra detaljer som avslöjar den höga prestandan hos BMW M8 Coupé är bilens stora luftintag samt infattningar och främre stötfångare i Svart högglans och M backspeglar samt M bakspoiler – båda i bilens färg. De kraftfulla 20-tums M lättmetallfälgarna understryker den dynamiska karaktären ytterligare. De exklusiva, sportiga egenskaperna återfinns även i interiören: M sportstolarna i läder Merino, M läderratten och extravaganta detaljer som de sportiga interiörlisterna och takhimmel i Alcantara förmedlar en känsla av elegant lyx,

BMW M8 Competition Coupé, luftintagen i M Carbon-exteriörpaketet,
BMW M8 Competition Coupé, bakspoilern i M Carbon-exteriörpaketet,
BMW M8 Competition Coupé, bakspoilern i M Carbon-exteriörpaketet,
BMW M8 Competition Coupé med backspegelskåpor i Carbon.

M CARBON EXTERIÖRPAKET

De exklusiva delarna i M Carbon exteriörpaket framhäver bilens sportiga ambitioner och den klassiskt atletiska M-stilen. Innehållet i M Carbon exteriörpaket inkluderar ett flertal kolfiberdetaljer som luftströmningselement på stötfångarens sidor (Air Curtain), M Carbon-blade vänster och höger, backspegelkåpor samt bakspoiler i kolfiberlaminat. Dessutom ingår en diffusorinsats för bakpartiet. Alla exteriördetaljer är utförda med största omsorg om varje detalj för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck med sportiga förtecken. Delarna av kolfiberlaminat är lättare än motsvarande komponenter för standardutrustningen.

BMW Individual M8 Coupé i BMW Individual Dravitgrå metallic, trefjärdedelsvy framifrån.
BMW Individual M8 Coupé i BMW Individual Briljantvit metallic, trefjärdedelsvy framifrån.
BMW Individual M8 Coupé i BMW Individual Aventurinröd metallic, trefjärdedelsvy framifrån.
BMW Individual M8 Coupé i BMW Individual Frozen Dark Silvermetallic, trefjärdedelsvy framifrån.
BMW Individual M8 Coupé, M sportstol i helläder Merino | Silverstone med M8-emblem.
BMW Individual M8 Coupé, Interiör med helläder Merino | Silverstone och BMW Individual Interiörlister Pianolack Svart.
BMW M8 Competition Coupé, Interiör i helläder Merino | Svart och BMW Individual Interiörlister Pianolack Svart.

BMW INDIVIDUAL.

BMW M8 Coupé är ett uttryck för en stark personlighet. De exklusiva utrustningsalternativen som ingår i BMW Individual ger denna lyxiga sportbil en unik karaktär. Välj mellan en mängd fantastiska lacker som lyfter fram det exklusiva hos denna lyxsportbil på ett briljant sätt, som lackerna du ser här på bilderna: Dravitgrå metallic, Aventurin Rödmetallic, Frozen Brilliant White eller Frozen Dark Silver metallic. Handsydda sportstolar i läder Merino av högsta kvalitet finns i flera färgvarianter som med sina fina kontrastsömmar ger den utsökta interiören en aura av lyx. Som exempel på detta kan nämnas helläderutrustningarna Merino Svart samt Merino Silverstone Vit och Merino Elfenbensvit/midnattsblå – alla med raffinerade hexagonala kontrastsömmar. Den sportigt exklusiva ambiensen avrundas med exklusiva BMW Individual interiörlister, som listerna här i Pianolack Svart, och BMW Individual Alcantara takhimmel i varianterna Svart,Antracit eller Midnattsblå.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ.

UTVALDA DESIGN- OCH KÖRDYNAMIKUTRUSTNINGAR HOS BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Den progressiva exteriördesignen hos BMW M850i xDrive Coupé fascinerar med ett dynamiskt utseende med markerade designdetaljer i Ceriumgrå. Det exklusiva intrycket fortsätter i interiören: med en sportig ambiens som uppfyller högt ställda krav på lyx. Dessutom garanterar kraftfulla drivline- och chassikomponenter en sportig och bekväm körupplevelse – och en adrenalinfylld körupplevelse på alla vägar.

BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blåmetallic, körande, trefjärdedelsvy framifrån.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blåmetallic, backspegelskåpa i galvaniserad Ceriumgrå.

BMW M850i exteriördetaljer.

Som kontrast till bilens färg går exteriördetaljer som backspegelskåpor, emblem, ändrör, Air Breather-ramar, njurinfattning och stavar i galvaniserad Ceriumgrå. De smälter in på ett harmoniskt sätt in i den dynamiska helhetsbilden och understryker bilens sportiga utseende.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blåmetallic, 20" M lättmetallfälgar Y-eker 728 M Bicolor Ceriumgrå.

20” M lättmetallfälgar.

20'' M lättmetallfälgar Y-eker 728, Bicolor Ceriumgrå, högglanspolerade med sportdäck och olika däckdimensioner, fram 8 J x 20 med däck 245/35 R 20, bak 9 J x 20 med däck 275/30 R 20.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blåmetallic med M Aerodynamikpaket, luftintag.

M Aerodynamikpaket.

M Aerodynamikpaket förstärker bilens suveränt sportiga stil och ger optimerat luftflöde. Karakteristiska stötfångare i bilens färg både fram och bak. De speciellt utformade tröskelbreddarna har samma färg som bilen och understryker det sportiga intrycket. Den bakre diffusorinsatsen i Dark Shadow metallic är ett läckert blickfång på bakpartiet.
Förarmiljö i BMW M850i xDrive Coupé med M läderratt.

M lädersportratt.

M lädersportratt inklusive multifunktion har sportig design med tre ekrar. Tack vare rattkrans i läder Walknappa Svart och markerade tumgrepp ligger ratten perfekt i handen och ger en sportig och distinkt styrkänsla. Med hjälp av multifunktionsknapparna kan föraren styra en mängd funktioner i bilen på ett bekvämt sätt utan att behöva släppa ratten. Ett M-emblem på ratten ger en tydlig fingervisning om bilens sportighet.
BMW M850i xDrive, Interiör, detaljbild, växelväljare med glasapplikation CraftedClarity.

Glasapplikation CraftedClarity.

De exklusiva glasinläggen CraftedClarity omfattar handtillverkade kristallglasdetaljer för växelväljarspaken, volymreglaget, kontrollreglaget för iDrive och start-/stoppknappen vilket ger interiören en ännu lyxigare look och känsla.
BMW M850i xDrive Coupé har instegslister med M850i-emblem.

instegslist med M850i-emblem.

Instegslisterna med belyst M850i-emblem och hänvisning till kärnan av kolfiber, Carbon Core, understryker bilens sportiga och eleganta karaktär. När bildörren öppnas ger de högkvalitativa inläggen med dekorytor i borstad aluminium ett intryck som matchar körupplevelsen som väntar.
BMW M850i xDrive Coupé med ändrör på båda sidor.

Ändrör på båda sidor.

Dubbla ändrör integrerade på både höger och vänster sida i bakspoilern infattade i en rombisk list i Ceriumgrått.
Den 8-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn i BMW M850i xDrive Coupé.

8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor.

Den åttacylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn kombinerar två turboaggregat, den steglöst variabla ventilstyrningen Valvetronic och direktinsprutningen High Precision Injection. Motorn ger en toppeffekt av 390 kW (530 hk) vid ett maximalt vridmoment på 750 Nm. De båda turboaggregaten är kompakt placerade mellan cylinderraderna.
BMW M850i xDrive Coupé med adaptivt M chassi.

Adaptivt M chassi.

Det adaptiva M chassit gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna efter förarens preferenser för att förhöja kördynamiken och öka rullkomforten. Förutom standardinställningen Comfort för hög körkomfort finns även läget Sport som ger systemet mer direkta stötdämpningsegenskaper.
BMW M850i xDrive Coupé med BMW:s intelligenta fyrhjulsdrift, xDrive.

BMW xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften steglöst mellan fram- och bakhjulen för bättre grepp, kördynamik och körsäkerhet i alla körsituationer. Det innovativa samspelet mellan alla reglerfunktioner för dynamik i sidled gör att systemet täcker in allt från drivgreppsoptimerade till maximalt sportiga och kördynamiska köregenskaper.
BMW M850i xDrive Coupé med M sportbromsar.

M sportbromsar (från 30i, extrautrustning för 20i).

Bilens kraftfulla M sportbromsar är anpassade till bilens dynamiska potential och ger en hög bromseffekt även vid sportig körning och på vått underlag. Bromsarna utmärker sig genom de exklusiva bromsoken med blå lack och M-logo. De främre bromsoken är utrustade med fyra kolvar och de bakre med en kolv. De stora bromsskivorna med invändig ventilation ger extremt hög bromseffekt.
BMW M850i xDrive Coupé med M sportavgassystem.

M sportavgassystem.

M sportavgassystemet har två elektriskt styrda avgasspjäll och ger ifrån sig ett mäktigt och sportigt motorljud som går att anpassa till körsituationen och förarens preferenser. Det skapar en känsloladdad ljudupplevelse både när du cruisar och kör riktigt sportigt.
BMW M850i xDrive Coupé med M sportdifferential.

M sportdifferential.

M sportdifferentialen ger optimalt drivgrepp och maximal körstabilitet även vid fullt gaspådrag ut ur tvära svängar, vid höga kurvhastigheter eller vid körning på olika underlag. Drivgreppet maximeras via en elektroniskt reglerad lamellspärr som minskar skillnaderna i rotationshastighet mellan bakhjulen.
BMW M850i xDrive Coupé med aktiv integralstyrning.

Aktiv integralstyrning

Den aktiva integralstyrningen kombinerar en styrvinkelberoende utväxling på framaxeln med bakhjul som hjälper till att styra. I låga hastigheter ökar smidigheten och lättstyrdheten tack vare att bakhjulen och framhjulen styr i motsatt riktning. I högre farter styr bakhjulen åt samma håll som framhjulen, för ännu bättre stabilitet och komfort.

BMW M8 COUPÉ

FÖRARASSISTANS OCH CONNECTIVITY

Fokuserar på väsentligheterna: Med innovativa förarassistanssystem och bekväma egenskaper i den uppkopplade förarplatsen erbjuder BMW 8-serie Coupé M den allra senaste tekniken – för modern mobilitet på högsta nivå.

BMW 8-serie Coupé M med Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View samt parkeringshjälp på sidan, nödbromsfunktionen aktiv parkeringsdistanskontroll, parkeringsassistent för parkering parallellt med eller vinkelrätt mot gatan och backningsassistent.
BMW 8-serie Coupé M med Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och maximal säkerhet i många kritiska eller monotona körsituationer. Paketet omfattar styr- och spårhållningsassistent inkl passage-assistent, nödstoppsassistent, lokal riskvarning, kurshållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd och ytterligare säkerhetsfunktioner.
BMW 8-serie Coupé M med BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?” * Vore det inte underbart om det även fanns en personlig assistent i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Den vet vad du behöver, blir bara bättre och bättre och hjälper till i många situationer. Du kan även ge den ett personligt aktiveringsord. Assistenten kan förklara allt som har med bilen att göra så att även du lär känna din BMW ännu bättre. * (Funktionen är ej tillgänglig på svenska)
BMW 8-serie Coupé M med M-specifik Head-Up Display.

M-specifik Head-Up Display.

Den M-specifika Head-Up Displayen med anpassningsbart innehåll visar relevant information under körning, som varvräknare med förvarningsområde och Shift Light samt visning av vald växel i mitten. * endast på BMW M8 Competition Coupé och BMW M8 Coupé.
BMW 8-serie Coupé M med BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion omfattar en kombination av en 10,25'' stor högupplöst digital informationsdisplay med pekfunktion och en stor instrumentdisplay i storleken 12,3'' samt en M-specifik Head-Up Display.
BMW 8-serie Coupé M med Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med Remote Software Upgrade är och hålls din BMW alltid uppdaterad utan att du behöver boka tid hos din BMW Servicepartner. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i bilen.
BMW 8-serie Coupé M Tekniska data.

BMW M8 COUPÉ TEKNISKA DATA