BMW 8-serie

BMW 8-SERIE.

BMW 8-SERIE.

Kraft. Kontroll. Komfort. Tack vare enastående smidighet och imponerande prestanda får BMW 8-serie Coupé fart på både varvräknaren och adrenalinet. I kombination med exklusiva racingfunktioner är lyxsportbilen den perfekta symbiosen av högsta kvalitet och maximal performance.

BMW 8-serie Cabriolet: sportvagn i BMW:s lyxklass och pionjär för en ny form av frihet. En bil som har perfektionerats in i minsta detalj och visar sin dynamiska potential med största tänkbara elegans. Med en design som utstrålar kraft och estetik. Och ett driv med högsta smidighet och enorma prestanda. Helheten är en känsloladdad uppenbarelse som ger begreppet lyxsportvagn en helt ny definition. Absolut komfort möter innovativ teknik. Sportiga ambitioner möter gränslös körglädje.


BMW 8-serie Gran Coupé är en sportbil som tar andan ur dig med fyra dörrar och enastående känsla av rymd. Designen är ett helt nytt formspråk för lyxiga sportbilar och förmedlar ohämmad kraft och imponerande smidighet. Med sina temperamentsfulla motorer levererar BMW 8-serie Gran Coupé på detta kompromisslösa löfte om sportiga köregenskaper för varje meter asfalt den lägger bakom sig. På alla fyra platserna – i en oemotståndlig och samtidigt imponerande sportig ambiens.

Läs mer