Två Kvinnor med en BMW som laddas.

BMW FÖRETAGSLEASING

Bekväm och förmånlig finansiell leasing anpassad till ditt företag.

BMW FÖRETAGSLEASINGBekväm och förmånlig finansiell leasing anpassad till ditt företag.

BMW FINANSIELL LEASING.

Upptäck alla fördelar med att leasa din tjänstebil.

Företagsleasing är en form av finansiell leasing som innebär att BMW Financial Services äger bilen och du nyttjar den. Det finns många fördelar med att leasa din nästa tjänstebil med BMWs företagsleasing. Elbilar och laddhybrider är populära alternativ just nu, och vi har flera leveransklara bilar hos våra BMW Återförsäljare.
Parkerad BMW sedd ovanifrån.

Aktuella erbjudanden.

Din nya BMW du drömt om är bara några klick bort. Upptäck alla våra leasing- och finansieringserbjudanden, både för privatkund och företag.
Se alla erbjudanden

FÖRDELAR MED BMW FÖRETAGSLEASING.

Det är smidigt och bekvämt med att leasa sin tjänstebil. Det är kostnadseffektivt och ditt leasingupplägg skräddarsys efter dina behov och önskemål. BMW Financial Services hjälper dig gärna med att hitta rätt upplägg för dig där vi bland annat kan erbjuda BMW Försäkring, kompletta vinterhjul samt servicepaket inkluderat i din leasingkalkyl. En annan fördel är att du slipper binda upp ditt företagskapital, dessutom är 50% av leasingavgiftens moms avdragsgill. När kontraktet går ut kan du välja att förlänga avtalet, köpa loss bilen eller ta chansen att leasa en av de senaste modellerna från BMW. 

 

 • Ingen kontantinsats
 • Förutsägbar månadskostnad
 • Flexibelt upplägg
 • Möjlighet att inkludera servicepaket och andra kringtjänster
 • Anpassa leasingkalkylen efter dina behov
 • Du ansvarar för restvärdet
Läs mer

SÅ FUNGERAR FINANSIELL LEASING.

Finansiell leasing är ett populärt finansieringsalternativ i Sverige. Finansiell leasing betyder att det är leasingtagaren som ansvarar för restvärdet och får reglera eventuella skillnader mellan aktuellt marknadsvärde och det restvärde som står i kontraktet vid avtalets slut. Tillsammans med återförsäljaren bestämmer du miltal och vilka tjänster och paket som passar just dig.

Läs mer
BMW 3-serie.

HÅLL DIG UPPDATERAD OM BMW TJÄNSTEBILAR.

Håll dig uppdaterad kring tjänstebilserbjudanden, regler, skatter och finansiering. I nyhetsbrevet får du nyttig information kring allt som rör företagets tjänstebilar.

SE TILLGÄNGLIGA LEASINGBILAR.

 BMW i5 Sedan på landsväg.

Upptäck alla våra tillgängliga bilar som finns runt om i landet hos våra BMW Återförsäljare. Du kan filtrera på allt från plats och pris till färg och specifik utrustning. Här ser du även aktuellt förmånsvärde. Anmäl sedan ditt intresse för just den bil du är intresserad av direkt till återförsäljaren.

FINANSIERING AV TJÄNSTEBIL.

 BMW iX1 på landsväg.

Vi erbjuder olika finansieringsalternativ och tar gärna fram skräddarsydda lösningar som passar just ert företag. Få en översikt och jämför de olika finansieringsalternativen som BMW erbjuder.

TILLGÄNGLIGA ELBILAR OCH LADDHYBRIDER.

BMW som laddas i stadsmiljö.

Det är många som väljer en elbil eller laddhybrid som tjänstebil. Med BMW får du attraktiva förmånsvärden, omfattande servicetjänster och konkurrenskraftiga finansieringslösningar. Du hittar ett stort utbud av elbilar och laddhybrider som är tillgängliga redan nu hos våra BMW Återförsäljare.

TJÄNSTER OCH TIPS FÖR TJÄNSTEBIL.

En man framför en BMW i inomhusmiljö.

Connected Drive.

Innan du väljer din tjänstebil, se till att du plockar ut utrustning upp till basbeloppet (den summa du får köpa tjänstebil för) såsom till exempel M sportpaket, hjulsystem eller stereo – utrustning som är svårt att lägga till i ett senare skede. I BMW ConnectedDrive Store kan du utrusta din BMW med Connected-tjänster och extraservice eller förlänga dem. Du kan närsom helst lägga till Connected Drive-tjänster såsom Driving Assistant Plus eller Parking Assistant Professional. Det viktigaste är att se till att din nya tjänstebil har den grundutrustning som krävs för att kunna koppla på framtida digitala tjänster. Prata med din BMW Återförsäljare så guidar de dig rätt när du ska konfigurera din tjänstebil.

Läs mer om Connected Drive
BMW Service Inclusive

Försäkring.

Lika mycket som vi garanterar körglädje, garanterar vi även att du inte behöver oroa dig under mindre roliga omständigheter. BMW Financial Services erbjuder dig ett stort utbud av olika försäkringar ifrån standardvarianter till mer avancerade försäkringar som gör att du kan känna dig trygg med din nya bil.

Läs mer

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR OM BMW FÖRETAGSLEASING.

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om BMW Företagsleasing. Du är såklart även alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Läs mer
 • Vilka är de främsta fördelarna med BMW Företagsleasing?
 • Hur beräknar jag förmånsvärdet?
 • Kan jag inkludera andra kringtjänster i mitt BMW Företagsleasingkontrakt?
 • Vad händer när mitt BMW Företagsleasingkontrakt löper ut?
 • Får jag köra min tjänstebil i andra länder?