ELEKTRISK. DIGITAL. INNOVATIV.

BMW VISION NEUE KLASSE.

EN NY EPOK AV MOBILITET.

UPPTÄCK BMW VISION NEUE KLASSE.

BMW Vision Neue Klasse är en milstolpe för oss på BMW. Ett generationsskifte för kommande produktion av körglada, älskvärda, säkra premiumbilar av högsta kvalité

0:00
0:00 /  0:00

HÖJDPUNKTER FÖR BMW NEUE KLASSE.

BMW Vision Neue Klasse konceptbil 2023 invändig utrustning BMW Panoramic Vision Display BMW iDrive

BMW PANORAMIC VISION

BREDDAR SYNEN PÅ SAKER OCH TING.

BMW Panoramic Vision är en del av nästa generation av BMW iDrive. Den projicerar information längs hela vindrutan. Virtuell körinfo, infotainment eller Central Display visas utifrån dina önskemål.

BMW Vision Neue Klasse konceptbil 2023 utvändig utrustning sedd snett från sidan, parkerad framför en vägg, en kvinna

DESIGN

DESIGN PÅ NÄSTA NIVÅ.

Som första modell inom BMW Vision Neue Klasse introduceras en sportig Sedan. Tydlig, elegant och tidlös design. Stora ytor, markanta linjer, minimalism. Med mer plats för unika egenskaper. Den har till exempel en digital interaktionsyta som består av klassiska BMW-njurar och strålkastare samt ett generöst baksäte med separata stolar.

BMW Vision Neue Klasse, BMW i Vision Dee, BMW I Vision Circular, Range, bild av hela serien, utvändig utrustning, parkerade

ELEKTRISK. DIGITAL. INNOVATIV.

Med BMW Vision Neue Klasse tar vi första steget mot en ny tidsålder där den verkliga och digitala världen går samman för att skapa en ny dimension av körglädje. Teknisk innovation som sätter människor i centrum och erbjuder en innovativ körupplevelse.

BMW Vision Neue Klasse konceptbil 2023 utvändig utrustning sedd sidan, parkerad framför en vägg, med tre personer

BMW VISION NEUE
KLASSE – HÅLL DIG UPPDATERAD.

Visionen är bara början – prenumerera och håll dig uppdaterad.

VISIONER SOM REDAN HAR BLIVIT VERKLIGHET.

BMW Vision Neue Klasse BMW i4

Nya BMW i4.

Som den första helt eldrivna Gran Coupé visar BMW i4 på ett imponerande sätt hur dynamisk och framtidens mobilitet kan se ut redan idag. Sportig design och kördynamik med 250 kW (390 hk). Du åker bekvämt i vardagen och på resor med en räckvidd upp till 590 km.

BMW Vision Neue Klasse BMW i5

Nya BMW i5 Sedan.

En sportig BMW 5-serie sedan som är helt eldriven. BMW i5 förenar helt elektrisk drivning med effektstarka 250 kW (340 hk). Den dynamiska designen är inte bara fascinerande utan bistår även de smarta förarassistanssystemen. Med en räckvidd upp till 582 km är längre sträckor inget problem.