BMW Financial Services

BMW FINANCIAL SERVICES.

Vi finansierar din BMW.

BMW Financial Services är en del av BMW Group och vi hjälper dig att enkelt finansiera din BMW. Vi delar din passion för körglädje och fokuserar på att ge dig trygghet och säkerhet genom hela resan. Genom vår förståelse för dina individuella behov anpassar vi våra finansieringslösningar och gör det enkelt för dig.

Med BMW Financial Services får du ett bekymmersfritt och tryggt bilägande, oavsett om du är privatperson eller företagskund. Vi finns hos våra återförsäljare där får du hjälp med all administration, och du får kreditbesked direkt i bilhallen.

Läs mer
BMW FINANCIAL SERVICES.Vi finansierar din BMW.

FINANSIERA DIN BMW.

Privatperson eller tjänstebil.

Oavsett om du letar efter din drömbil som privatperson eller som tjänstebilsförare hjälper vi dig att hitta rätt finansiering. Läs mer om dina alternativ och se aktuella erbjudanden för respektive finansieringslösning.
BMW Privatkund

Privatkund.

Jämför möjligheterna att finansiera din BMW som privatperson, se aktuella privatleasingerbjudanden eller jämför månadskostnader för billån.
Läs mer om privatfinansiering
BMW Business

Tjänstebil.

Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för att du och ditt företag ska inspireras till att tänka annorlunda. Läs mer om och jämför våra lösningar för tjänstebilar.
Till BMW Business

BMW FINANSIERINGSERBJUDANDE.

Upptäck vår förmånliga paketering.

Just nu har vi flera modeller redo för snabb leverans där vi har paketerat bilen med förmånliga kringtjänster vid finansiering via BMW Financial Services.

 

Nu kan du nämligen privatleasa en lätt begagnad BMW i3 genom vår re-leasing.

Re-leasing BMW i3.

En helt ny BMW i3 går inte längre att beställa då produktionen har avslutats men modellen kommer givetvis fortsätta glädja dig som bilförare framöver. Nu kan du nämligen privatleasa en lätt begagnad BMW i3 genom vår re-leasing.
Leasing eller Billån till din nya BMW

LEASING ELLER LÅN?

Raka vägen till din nya BMW.

Din nya BMW är inom räckhåll. Allt du behöver är en finansiell lösning i form av lån eller leasing, skräddarsydd efter dina behov. Du får dessutom ett bra erbjudande på BMW Originalförsäkring genom IF när du finansierar din bil med oss på BMW Financial Services.  

 

Är du osäker på vilken finansieringslösning som passar dig bäst? Testa dig fram i vår behovsanalys!

Läs mer
Leasing

LEASING.

Försäkring

FÖRSÄKRING.

BMW Billån

BILLÅN.

Befintlig kund

BEFINTLIG KUND.

DIN BIL. DINA VAL.

Upptäck vägen till din BMW.

Anpassa efter dina behov

ÄR DU REDO ATT BYGGA DIN BMW? TA DEN HÄR GENVÄGEN!

Om du redan har bestämt vilken modell du vill ha, kan du nu börja bygga och anpassa den med våra olika tillval, funktioner och finansieringsalternativ. Om du behöver vägledning kan du kontakta din närmsta BMW-återförsäljare för att få hjälp.

Läs mer

REDAN KUND?

Vill du se över dina nuvarande kontrakt, få information om dina möjligheter vid kontraktets slut, eller bara kontakta oss? Som BMW-ägare kan du läsa mer om våra färska erbjudanden för lojala kunder och kontakta oss här.

  

Läs mer
För dig som är kund hos oss på BMW Financial Services
Leasing

BMW SELECT.

Easy and flexible.
BMW X2

THE FIRST BMW X2.

Absolutely unique. Extremely extraordinary.
Kontakt

KONTAKTA OSS.

Kontakta BMW Financial Services.