BMW 5-serie Sedan Phytonicblå sedd ur fågelperspektiv parkerad

THE new 5

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

Vår sportiga och exklusiva BMW 5-serie Sedan med sin nya och eleganta design ger ett livslångt intryck längst med vägarna. Från de kraftfulla njurarna till det atletiska bakpartiet, allt med bilen utstrålar stil. Nu kan du också få bilen toppad med elektriska krafter.

 

Med en uppdaterad smart laddrivlina får du en elektrisk räckvidd på upp till 61 km* som tillsammans med förbränningsmotorn ger 292 hk och en körupplevelse utöver det vanliga, oavsett om du väljer bakhjulsdrift eller xDrive. Dessutom är alla modeller (exkl. M) utrustade med mildhybridteknik, så vilken modell du än väljer blir det betydligt lägre utsläpp än tidigare. Och vill du säkra upp för framtida projekt finns dragkrok som tillval.

 

Beställ din BMW 5-serie Sedan som laddhybrid redan idag hos någon av våra återförsäljare.

Läs mer
THE new 5HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

UTFÖRANDEN OCH UTRUSTNING.

Distinkta utföranden och utrustningsvarianter för BMW 5-serie Sedan.

BMW 5-serie Sedan

BMW 5-serie Sedan imponerar i standardutförande med sin mångsidighet och olika funktionella utrustningsdetaljer som bidrar till att öka både komforten och säkerheten i bilen.

BMW 5-serie Sedan 540i Sedan G30 2020 Standardutrustning i Sofistogrå

BMW 5-serie Sedan imponerar i standardutförande med sin mångsidighet och olika funktionella utrustningsdetaljer som bidrar till att öka både komforten och säkerheten i bilen.

  • Exteriör

  • Interiör

Luxury Line

Utförandet Luxury Line framhäver bilens eleganta sida. Lyxiga, högglansförkromade designelement ger exteriören en exklusiv look. Det stilfulla utseendet märks även i interiören. Här fulländas det luxuösa intrycket av förstklassig läderklädsel och sobra interiörlister.

BMW 5-serie Sedan 520d xDrive G30 2020 Luxury Line i Berninagrå

Utförandet Luxury Line framhäver bilens eleganta sida. Lyxiga, högglansförkromade designelement ger exteriören en exklusiv look. Det stilfulla utseendet märks även i interiören. Här fulländas det luxuösa intrycket av förstklassig läderklädsel och sobra interiörlister.

  • Exteriör

  • Interiör

M Sport

Med M Sport gör du bilen ännu sportigare. Förutom en mängd detaljer som vässar looken för exteriören och interiören tar M Sport körglädjen till nästa nivå. Tack vare t.ex. M chassit och M Aerodynamikpaketet optimeras de kördynamiska kvaliteterna märkbart.

BMW 5-serie Sedan 520d xDrive G30 2020 M sportpaket i Alpinvit

Med M Sport gör du bilen ännu sportigare. Förutom en mängd detaljer som vässar looken för exteriören och interiören tar M Sport körglädjen till nästa nivå. Tack vare t.ex. M chassit och M Aerodynamikpaketet optimeras de kördynamiska kvaliteterna märkbart.

  • Exteriör

  • Interiör

BMW 5-SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRID.

BMW 530e, 530e xDrive och 545e xDrive.

En toppatlet i grenen hållbarhet. BMW 5-serie Sedan i laddhybrid-utförande imponerar tack vare kombinationen av kraftfull bensinmotor, högspänningsbatteri och en elmotor som använder sig av BMW:s eDrive-teknik, med imponerande prestanda kombinerat med lägre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Charging Assistant och den intelligenta energistyrningen hos BMW ConnectedDrive hjälper dig vid laddning och att sänka energiförbrukningen. Connected Charging ger dessutom förare av den bränslesnåla representativa sedanen ytterligare fördelar.

BMW 530e Plug-in hybrid G30 Motor

BMW 530e.

Den innovativa Plug-in-Hybrid-drivningen kombinerar en bränslesnål förbränningsmotor med en elmotor med hög effekt. Den extra höga systemeffekt som detta ger gör att du får räckvidden hos den förbränningsmotorbaserade drivningen samtidigt som du har möjlighet att köra med noll utsläpp.
BMW 530e Sedan

Fullständigt klimatavtryck.

Laddhybrider är inte enbart ett bra val i form av lägre koldioxidutsläpp och bränsleförbrukning vid varje körning. Som ett led i vårt övergripande miljöarbete har vi undersökt det fullständiga klimatavtrycket hos våra laddhybrider, hela vägen från framställning av råmaterial och produktion till användning och återvinning. *Resultatet visar att BMW 530e Sedan med hjälp av förnybara energikällor har upp till 47% lägre koldioxidutsläpp än BMW 530i Sedan.
Intelligent energistyrning BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

Intelligent energistyrning.

En av de avgörande komponenterna i konceptet BMW eDrive är den intelligenta energistyrningen. Systemet sköter samspelet mellan elmotorn och alla andra delar i drivlinan för att få bästa tänkbara effektivitet i kombination med hög kördynamik.
BMW Charging BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

BMW Charging.

BMW Charging gör att du som kör elbil enkelt och smidigt hittar, använder och betala för användningen av publika laddstationer såväl på hemmaplan som i utlandet. Laddstationerna som ingår i det ständigt växande ChargeNow-nätverket visas i navigationssystemet, i appen samt online. *Funktionen är inte tillgänglig i Sverige.
BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Phytonicblå sedd snett framifrån körandes på bro i eDrive-zon

eDrive Zones.

BMW gör det till sin uppgift att varje dag komma ett steg närmare morgondagens mobilitet. Med innovativa digitala tjänster som BMW eDrive Zones och bonusprogrammet BMW Points, som kommer att göras tillgängligt redan under 2020, arbetar vi med att skapa innovativa vägar. Det gör att vi kan utnyttja ännu mer av varje meter som du kör din effektiva BMW.
Connected Charging BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

BMW Maps - Connected Charging.

Med tjänsterna som ingår i Connected Charging får du ut mesta möjliga av den elektriska räckvidden hos din plug-in hybridmodell. Redan när du planerar din resa visar systemet med hög tillförlitlighet var närmaste publika laddstation finns längs vägen och informerar dig i förväg om t.ex. tillgänglighet och vilka strömstyrkor laddningspunkterna har.

KÖRDYNAMIKEN FÖR 5-SERIE SEDAN.

Drivline- och chassikomponenter i översikt.

Mer kraft, mer kontroll. Från extra sparsam 4-cylindrig dieselmotor till temperamentsfull och vridmomentstark 6-cylindrig bensinmotor: BMW 5-serie Sedan är sportig i alla lägen. Med perfekt anpassad drivline- och chassiteknik, som det adaptiva chassit, integralstyrning eller den intelligenta fyrhjulsdriften xDrive, bidrar tillsammans med motorn till maximal kraftöverföring och körglädje.

6-cylindrig BMW TwinPower Turbo bensinmotor BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

Rak 6-cylindrig BMW TwinPower Turbo-bensinmotor.

Den raka sexcylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn från den nya generationen BMW EfficientDynamics motorfamilj kännetecknas av imponerande kraftutveckling, silkeslen gång och ett mäktigt motorljud. Tack vare Dubbel-VANOS, Valvetronic, direktinsprutning och TwinScroll-turboaggregat levererar motorn 245 kW (333 hk).
4-cylindrig BMW TwinPower Turbo dieselmotor BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

4-cylindrig BMW TwinPower Turbo-dieselmotor.

Den nya generationens 4-cylindriga BMW TwinPower Turbo-dieselmotor på 2,0 liter utmärker sig genom temperamentsfull kraftutveckling och direkt gasrespons även vid låga varvtal. Bilen uppvisar låg bränsleförbrukning och låga koldioxidvärden tack vare turbotekniken med variabel turbingeometri och Common Rail-direktinsprutning.
BMW xDrive BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften flexibelt mellan fram- och bakhjulen för bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar över- eller understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.
Aktiv integralstyrning BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 trefjärdedelsvy bakifrån körandes

Aktiv integralstyrning.

Den aktiva integralstyrningen kombinerar en styrvinkelberoende utväxling på framaxeln med bakhjul som hjälper till att styra. I låga hastigheter ökar smidigheten och lättstyrdheten tack vare att bakhjulen och framhjulen styr i motsatt riktning. I farter från ca 60 km/h och upp till 80 km/h styr bakhjulen åt samma håll som framhjulen, för ännu bättre körstabilitet och komfort.
Adaptivt chassi BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 närbild start-/stoppknapp

Adaptivt chassi

Det adaptiva chassit gör det möjligt att anpassa stötdämpningens karakteristik till den idealiska för den aktuella körsituationen, vilket ökar rullkomforten och förhöjer kördynamiken. Förutom standardinställningen Comfort står Sport-läget till förfogande, som ger stötdämpningen en fastare inställning.
Adaptive Drive BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 närbild ratt

Adaptive Drive.

Adaptive Drive kombinerar det aktiva chassit Dynamic Drive med adaptivt chassi genom att reglera krängningshämmarna och stötdämparna optimalt. Det ger utmärkt komfort under körningen med knappt kännbara krängningar, vilket i sin tur underlättar snabbare kurvtagning och ger kortare bromssträcka.
Mild-Hybrid-teknik BMW 5-serie Sedan G30 Chassi

Mild-Hybrid-teknik.

Mild-Hybrid-tekniken återvinner rörelseenergin vid inbromsningar och stöder förbränningsmotorn vid accelerationer. Det minskar bränsleförbrukningen och utsläppen samtidigt som du kan dra nytta av de dynamikhöjande fördelarna med tekniken. Mild-Hybrid-teknik gör till och med att Auto start/stopp-funktionen reagerar snabbare och smidigare.

DESIGNEN FÖR BMW 5-SERIE SEDAN.

Designutrustning i exteriören och interiören.

BMW 5-serie Sedan imponerar med sin sportig och moderna design. Utrustning som BMW laserstrålkastare eller de trapetsformade ändrören och LED-baklyktor framhäver bilens dynamiska och banbrytande egenskaper ytterligare. I kupén understryker funktioner som Ambient Light eller reglage med keramiska inlägg komforten och elegansen hos den representativa sedanen.

BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 sedd snett framifrån parkerad
BMW njure BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Phytonicblå närbild ratt

Frontens dekorgaller.

Det stora frontgallret, tillverkat i ett stycke – även känt som BMW njurarna – är en karakteristisk designdetalj som ger din bil en stark närvaro och ett dynamiskt utseende. Färgen på de vertikala stavarna och de omgivande ringarna varierar beroende på utförande.
BMW Laserlight BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Phytonicblå närbild front

BMW-laserstrålkastare.

Extrautrustningens BMW Laserlight lyser i helljusläget med laser nästan dubbelt så långt som konventionella strålkastare, upp till 650 m. Det leder till bättre sikt i mörker och därmed även till avsevärt högre säkerhet. Blå accenter och logon BMW Laser i strålkastaren demonstrerar bilens tydliga hightech-karaktär och sportiga ambitionsnivå.
LED-baklyktor BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Phytonicblå närbild bakparti

Baklyktor med LED-typ.

De tredimensionella bakljusen med märkets klassiska L-form och plastiska lampor av full-LED-typ gör det uppenbart att det är en BMW, även i mörker.
Trapetsformade ändrör BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 närbild bakparti

Ändrör, synligt, trapetsformat.

Ett synligt, trapetsformat ändrör i krom på höger och vänster sida.
Ambient Light BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör

Ambient Light.

Ambient Light med konturbelysning i fram- och bakdörrarna skapar en avkopplande och behaglig belysning i passagerarutrymmet. De sex dämpbara ljusdesignvarianterna har även en dynamisk funktion i fyra av varianterna.
Reglage i svart högglans BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör

Keramikinlägg för reglagen.

Exklusiva keramikinlägg på reglage som till exempel växelväljaren, reglagen för ljud- och klimatanläggningen samt infattningen för kontrollreglaget för iDrive ger ett högkvalitativt och lyxigt intryck.
BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 Phytonicblå sedd snett framifrån parkerad
BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 Phytonicblå sedd snett framifrån parkerad
BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 Phytonicblå sedd snett framifrån parkerad
Helläder BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö
Helläder BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö
Helläder BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö
Interiörlister BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö
Interiörlister BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö
Interiörlister BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

BMW INDIVIDUAL-KOLLEKTIONEN FÖR BMW 5-SERIE SEDAN.

Inget är så suveränt som individualitet. Därför låter BMW 5-serie Sedan dig välja mellan exklusiva och högklassiga BMW Individual-detaljer, liksom de imponerande BMW Individual Aerodynamikfälgarna 1001 I. Med de eleganta lackeringarna Aventurinröd, Tanzanitblå och Alvitgrå kan du anpassa den sportiga exteriören efter dina önskemål, medan exklusivt helläder i färgerna Caramel, Tartufo eller Rökvit ger kupén det där lilla extra.

TEKNIKEN I BMW 5-SERIE SEDAN.

Digitala tjänster och intelligenta förarassistanssystem.

Mot framtiden i omkörningsfilen. Moderna assistansfunktioner och Connectivity-funktioner ger högsta säkerhet och komfort, medan innovativa business- och infotainmentfunktioner står för både underhållning och information. Och tack vare de smarta digitala tjänsterna är du alltid uppkopplad på bästa sätt när du kör – för enkel och avkopplande mobilitet.

Informationsdisplay BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö
BMW Professional BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 12,3" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.
Connected Package Professional BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

Connected Package Professional.

BMW Concierge Services, BMW Remote Services, BMW Maps, smartphone-integrering eller kanske In-Car Experiences? Varför beställa tjänsterna en och en när du kan få alla på en gång? Med Connected Package Professional får du tillgång till tjänsterna från BMW ConnectedDrive.
BMW Maps BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör förarplats

BMW Maps – Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation glänser genom att kunna beräkna ankomsttiden med hög träffsäkerhet, extremt snabb framtagning av rutter och förenklad inmatning av destinationer. Detta möjliggörs genom inmatning med fritextfunktion. Den molnbaserade dynamiska ruttberäkningen anpassar direkt vilka vägar som rekommenderas om trafikläget skulle förändras.
Smartphone-integrering BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

Smartphone-integrering.

Vill du inte vara utan dina smartphone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Smartphone-integreringen gör att bilen stödjer Apple CarPlay® och Android Auto® med trådlös kommunikation mellan din smartphone och bilen. Det gör att du kan använda dina viktigaste appar även i bilen.
Connected Music BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

Connected Music.

Hör din favoritmusik, var du än är. Klassisk konsert på motorvägen, jazz i rusningstrafiken och pop när du glider omkring i stan. Med Connected Music och det inbyggda SIM-kortet kan du strömma upp till 30 miljoner låtar online, direkt via BMW:s musikpartner Spotify.
Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör närbild dörr

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med två diamantdiskanter ger fantastiskt ljud i studiokvalitet på alla platser i bilen. 16 optimalt placerade högtalare ser till att ge en oförglömlig ljudupplevelse. Högtalarna är belysta, vilket även framhäver den enastående ljudkvaliteten visuellt.
Backningsassistent BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

Backningsassistent.

När du kör framåt i hastigheter upp till 35 km/h sparar backningsassistenten information om den valda vägen för att, när backen läggs i, vid behov kunna backa tillbaka samma väg som du kom. Det gör att du får hjälp med styrningen och istället kan koncentrera dig på att hålla koll på det som finns runt bilen.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

BMW Intelligent Personal Assistant (tjänsten är inte tillgänglig på den svenska marknaden för närvarande).

”Hey BMW, who are you?” Vore det inte underbart om det även fanns en personlig assistent i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Den vet vad du behöver, blir bara bättre och bättre och hjälper till i många situationer. Du kan även ge den ett personligt aktiveringsord. Assistenten kan förklara allt som har med bilen att göra så att även du lär känna din BMW ännu bättre.
Remote Software Upgrade BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

Remote Software Upgrade.

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i bilen.
Driving Assistant Professional BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Interiör förarmiljö

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Förutom funktionerna som ingår i Driving Assistant innehåller Driving Assistant Professional bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, filbytesassistent och nödstoppsfunktion samt filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd.
BMW 5-serie Sedan, privaterbjudanden.

PRIVATERBJUDANDEN PÅ BMW 5-SERIE SEDAN.

Se våra aktuella erbjudanden på BMW 5-serie Sedan för dig som privatperson. Just nu har vi kampanjerbjudanden på billån men kom ihåg att du alltid kan privatleasa alla våra modeller om du kontaktar din återförsäljare. Om du är osäker på om privatleasing eller billån är rätt finansiering för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren.
BMW 5-serie Sedan, tjänstebilserbjudanden

TJÄNSTEBILSERBJUDANDEN PÅ BMW 5-SERIE SEDAN.

Se aktuella erbjudanden på BMW 5-serie Sedan för dig som letar efter nästa tjänstebil. Det finns kampanjerbjudanden på både BMW Business Lease och företagsleasing, uppdelade per prisbasbelopp. Om du är osäker på vilken finansiering som är rätt för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren.

POPULÄRA TJÄNSTEBILAR.

Alla förbränningsmotorer kommer nu med mildhybridteknik som återvinner rörelseenergin vid inbromsningar och hjälper motorn vid accelerationer. Det minskar bränsleförbrukningen och utsläppen samtidigt som körupplevelsen förbättras.
 

Läs mer
BMW 530e Sedan Connected Edition.

BMW 530e Sedan Connected Edition.

BMW 530e Plug-in Hybrid har både en elmotor och en 4-cylindrig bensinmotor som tillsammans utgör den effektiva hybriddrivningen BMW eDrive. Därmed lyckas den förena helt elektrisk, utsläppsfri körning på kortare sträckor med dynamiska prestanda och hög komfort på långa resor.
 

Utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.
 

Från 10,5 prisbasbelopp
Bonus för BMW 530e Sedan är upp till 34.286 kr.

BMW 530e Sedan finns även tillgänglig med xDrive fyrhjulsdrift, lägg till för 18.430 kr (från 11 prisbasbelopp). Bonus för BMW 530e xDrive Sedan är upp till 27.143 kr.


Effekt 292 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 1,4 l/100 km*. Koldioxidvärde från 31 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 520i Sedan Connected Edition.

BMW 520i Sedan Connected Edition.

Helt nya BMW 5-serie Sedan Connected Edition är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.


Från 8,5 prisbasbelopp  
Lägg till M Sport för 16.600 kr (från 9 prisbasbelopp)

Effekt 184+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 6,2 l/100 km*. Koldioxidvärde från 142 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 520d Sedan Connected.

BMW 520d Sedan Connected.

Helt nya BMW 5-serie Sedan Connected är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 9 prisbasbelopp
Lägg till M Sport för 16.600 kr


Effekt 190+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 4,8 l/100 km*. Koldioxidvärde från 126 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 520d xDrive Sedan Connected.

BMW 520d xDrive Sedan Connected.

Helt nya BMW 5-serie Sedan Connected är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 9 prisbasbelopp
Lägg till M Sport för 16.600 kr (från 9,5 prisbasbelopp)


Effekt 190+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 5,1 l/100 km*. Koldioxidvärde från 132 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 530i Sedan Connected Edition.

BMW 530i Sedan Connected Edition.

Helt nya BMW 5-serie Sedan Connected är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 10 prisbasbelopp
Lägg till M Sport för 16.600 kr
Lägg till xDrive för 20.930 kr

Effekt 252+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 6,3 l/100 km*. Koldioxidvärde från 144 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 5-serie Sedan Innovation Edition.

BMW 5-serie Sedan Innovation Edition.

Innovation Edition erbjuds utöver Connected Edition till alla motoralternativ bortsett från laddhybrider.

Prisexempel:
520i Innovation från 10,5 prisbasbelopp
520d xDrive Innovation från 11 prisbasbelopp
530d xDrive Innovation från 13,5 prisbasbelopp

Innovation Edition innehåller bl. a. Connected-paket med Live Cockpit Professional, Innovation-paket med Display Key, Driving Assistant, Parking Assistant Plus, Adaptiva LED strålkastare, Gesture Control, Head-Up Display.


Mer information om innehållet i utrustningspaketen finns i vår bilkonfigurator.

Läs mer
BMW 5-serie Sedan Ultimate Edition.

BMW 5-serie Sedan Ultimate Edition.

Den ultimat utrustade bilen har fått namnet BMW Ultimate. Bilen innehåller både djupet och bredden på bland det mest ultimata som BMW kan erbjuda. Ultimate Edition är tillgänglig till BMW 540i/540d och M550i Sedan.

Prisexempel:

540i xDrive från 15,5 prisbasbelopp
540d xDrive från 16,5 prisbasbelopp
M550i xDrive från 19 prisbasbelopp

Mer information om innehållet i utrustningspaketen finns i vår bilkonfigurator eller prislista.

Läs mer

ERBJUDANDEN FÖR DIG SOM PRIVATPERSON.

Alla förbränningsmotorer kommer nu med mildhybridteknik som återvinner rörelseenergin vid inbromsningar och hjälper motorn vid accelerationer. Det minskar bränsleförbrukningen och utsläppen samtidigt som körupplevelsen förbättras.

Läs mer
BMW 530e Sedan Connected Edition.

BMW 530e Connected Edition.

BMW 530e Plug-in Hybrid har både en elmotor och en 4-cylindrig bensinmotor som tillsammans utgör den effektiva hybriddrivningen BMW eDrive. Därmed lyckas den förena helt elektrisk, utsläppsfri körning på kortare sträckor med dynamiska prestanda och hög komfort på långa resor.
 

Utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.
 

Från 545.200 kr
Lägg till xDrive för 20.500 kr

Bonus för BMW 530e Sedan är upp till 34.286 kr, för BMW 530e xDrive Sedan är bonusen upp till 27.143 kr.

BMW 530e: Effekt 292 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 1,4 l/100 km*. Koldioxidvärde från 31 g/km*. Miljöklass: EU6.

BMW 530e xDrive: Effekt 292 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 1,6 l/100 km*. Koldioxidvärde från 36 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 520i Sedan Connected Edition.

BMW 520i Sedan Connected Edition.

Helt nya BMW 5-serie Sedan Connected Edition är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.


Från 436.550 kr
Lägg till M sport för 16.600 kr


Effekt 184+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 6,2 l/100 km*. Koldioxidvärde från 142 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 520d Sedan Connected.

BMW 520d Sedan Connected.

Helt nya BMW 5-serie Sedan Connected är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 445.300 kr 
Lägg till M sport för 16.600 kr


Effekt 190+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 4,8 l/100 km*. Koldioxidvärde från 126 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 520d xDrive Sedan Connected.

BMW 520d xDrive Sedan Connected.

Helt nya BMW 5-serie Sedan Connected är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 465.800 kr 
Lägg till M sport för 16.600 kr


Effekt 190+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 5,1 l/100 km*. Koldioxidvärde från 132 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 530i Sedan Connected Edition.

BMW 530i Sedan Connected Edition.

Helt nya BMW 5-serie Sedan Connected är utrustad med bl. a. automat, Live Cockpit Professional, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon, Parking Assistant inkl. Backkamera.

Från 497.300 kr
Lägg till M sport för 16.600 kr
Lägg till xDrive för 23.000 kr


Effekt 252+11 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enligt WLTP från 6,3 l/100 km*. Koldioxidvärde från 144 g/km*. Miljöklass: EU6.

Läs mer
BMW 5-serie Sedan Innovation Edition.

BMW 5-serie Sedan Innovation Edition.

Innovation Edition erbjuds utöver Connected Edition till alla motoralternativ.

Prisexempel:
530i Innovation från 586.300 kr
530d xDrive Innovation från 668.550 kr
540d xDrive Innovation från 726.550 kr


Innovation Edition innehåller bl. a. Connected-paket med Live Cockpit Professional, Innovation-paket med Display Key, Driving Assistant, Parking Assistant Plus, Adaptiva LED strålkastare, Gesture Control, Head-Up Display.

Mer information om innehållet i utrustningspaketen finns i vår bilkonfigurator.

Läs mer
BMW 5-serie Sedan Ultimate Edition.

BMW 5-serie Sedan Ultimate Edition.

Den ultimat utrustade bilen har fått namnet BMW Ultimate. Bilen innehåller både djupet och bredden på bland det mest ultimata som BMW kan erbjuda. Ultimate Edition är tillgänglig till BMW 540i/540d och M550i Sedan.

Prisexempel:

540i xDrive från 778.000 kr
540d xDrive från 822.000 kr
M550i xDrive från 975.800 kr

Mer information om innehållet i utrustningspaketen finns i vår bilkonfigurator eller prislista.

Läs mer

PRISER OCH BERÄKNINGAR.

Så här har vi räknat.

Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månaders löptid och en avtalad körsträcka om 3 000 mil. Uppläggnings- och administrationsavgift samt avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansiering via BMW Financial Services. Billån anges inkl. moms och beräknas på ränta 4,25% (ränteläge januari 2020), 20% kontantinsats, 50% restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta 4,61%-4,67%. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restvärde och 36 månaders avtalstid.
 

*Uppgradering av fälg kan påverka CO2-utsläpp vilket kan påverka fordonsskatten.

Läs mer