BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blå metallic sedd snett framifrån körandes
Effekt544 hk (400 kW)
DrivmedelElbil

THE i4 M50

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blå metallic sedd snett framifrån körandes

The Ultimate Electric Driving Machine

Effekt544 hk (400 kW)
DrivmedelElbil
THE i4 M50The Ultimate <b>Electric</b> Driving Machine

BMW i4 M50: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km: 18,1 - 22,5; Räckvidd, WLTP i km: 415 - 520

Läs mer

UPPLEV BMW i4 M50.

Boka din provkörning idag.

Helt elektriska BMW i4 M50 – med precis den styrka, räckvidd och körglädje du förväntar dig av en BMW. Vår första helt elektriska Gran Coupé är i M-versionen utrustad med xDrive fyrhjulsdrift och 544 hästkrafter. Dessutom imponerar den med sin lyxigt rymliga kupé, smarta anslutningsmöjligheter och sin vardagsfunktionalitet. Besök någon av våra återförsäljare och förundras när BMW i möter BMW M.
BMW i4 M50
Konfigurera din BMW i4 M50

Provkör BMW i4 M50.

Nu kan du provköra BMW i4 hos någon av våra återförsäljare. Fyll i formuläret för att boka din provkörning och upplev vår första helt elektriska Gran Coupé i verkligheten.

Boka provkörning
BMW i4 eDrive40

BMW i4 eDrive40.

BMW i4 eDrive40 har en räckvidd på upp till 590 kilometer* och kombinerar sportighet och komfort på ett sällsynt bra sätt. En mångsidig bil med låg tyngdpunkt. Bygg din drömbil och ta del av de viktigaste tekniska detaljerna. 

Allt om BMW i4 eDrive40

FINANSIERA DIN BMW i4 M50.

Finansiera-i4

BMW BUSINESS LEASE.

Utrustad med femte generationen av BMW:s eDrive-teknik erbjuder den sportig prestanda och lång räckvidd. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller till och med 2024-03-31.

BOKA EN DIGITAL GENOMGÅNG.

BMW 3-serie Sedan

Lär känna bilen helt digitalt genom att boka en videogenomgång med en BMW Återförsäljare. Snabbt, smidigt och förutsättningslöst.

DESIGNA DIN BMW i4 M50.

PRESTANDAN HOS BMW i4 M50.

Drivlina, chassi och prestanda.

BMW i4 M50.

Adrenalinladdad elektrisk kördynamik kombinerat med maximal vardagsfunktionalitet.
  • Två BMW M eDrive motorer med intelligenta fyrhjulsdriften BMW xDrive
  • BMW M IconicSounds Electric ger BMW i4 M50 en högemotionell klang
  • Adaptivt M chassi, variabel sportstyrning och M sportbromsar som standard
  • 400 kW (544 hk), 0–100 km/h på 3.9 sek
  • Upp till 513* km räckvidd (WLTP) och utan lokala CO2-utsläpp
BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd snett framifr&aring;n

BMW i4 M50 - PRODUKTHÖJDPUNKTER.

Kördynamik och designutrustning hos BMW i4 M50.

BMW i4 M50 utvecklar med sina två BMW M eDrive-motorer hela 544 hk (400 kW) i Sport-Boost-läget och bjuder med sina många M specifika funktioner på en helt ny körupplevelse. Denna präglas av avbrottsfri acceleration från 0 till 100 km/h på 3,9 sekunder. Dynamik som får adrenalinet att pumpa och ett unikt och härligt motorljud skapat av BMW M IconicSounds Electric. Bilens egenskaper vässas ytterligare genom M Aerodynamikpaketet som ingår som standard och M motorsportteknikpaketet, som finns som tillval. I kupén präglas den ultramoderna ambiensen av BMW Curved Display och den smala instrumentpanelen som är vända mot föraren. M höjdpunkter som M sportstolar och M lädersportratt med kontrastsömmar i M färgerna sätter en sportig prägel på interiören.
BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd snett bakifr&aring;n k&ouml;randes
BMW M eDrive BMW i4 M50 G26 2021 Chassi

BMW M eDrive.

BMW i4 M50 är baserad på femte generationens BMW eDrive-teknik. Denna omfattar förutom två kraftfulla elmotorer ett högspänningsbatteri, effektelektronik och bilens laddningsteknik. De båda kraftfulla BMW M eDrive-motorerna på fram- och bakaxeln utvecklar i Sport-Boost-läget imponerande 544 hk (400 kW). Högspänningsbatteriets placering gör att bilens tyngdpunkt sänks och ökar tillsammans med en axelfördelning som ligger nära 50:50 kördynamiken. Extraordinär räckvidd upptill 520* km (WLTP).

BMW Iconic Sounds Electric BMW i4 G26 2021 Kup&eacute; d&ouml;rr med h&ouml;gtalare

BMW M Iconic Sounds Electric.

BMW M IconicSounds Electric har skapat en egen, härlig ljudvärld för BMW i4 M50. Via ljudsystemet upplever du det uttrycksfulla motorljudet i kupén och kan njuta av körglädjen med alla sinnen. Det karakteristiska ljudet anpassas via Driving Experience Control: kraftfullt och dynamiskt med tydlig återkoppling i SPORT-läget, balanserad akustik med lätt återkoppling i COMFORT-läget eller helt ljudlöst i ECO PRO-läget.
Adaptivt M chassi BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; N&auml;rbild av fronten sedd fr&aring;n sidan

Adaptivt M chassi med specialkonfiguration.

Det adaptiva M chassit hos i4 M50 ger tillsammans med den variabla sportstyrningen och M sportbromsarna köregenskaper med största möjliga precision. Chassi- och systemkomponenterna är perfekt anpassade till varandra och ger i kombination med de åtgärder som har vidtagits för att göra karossen mer vridstyv till en M karakteristisk körupplevelse på allra högsta nivå.
BMW xDrive BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd bakifr&aring;n k&ouml;randes

BMW i4 M50 Drivlina.

Den starka drivlinan hos i4 M50 garanterar med sina båda kraftfulla BMW M eDrive-motorer en extremt spontan kraftutveckling. Fyrhjulsdriften med betoning på bakhjulen och det känsloladdade ljudet förstärker bilens sportiga karaktär ytterligare. På långfärder svarar ett stort högspänningsbatteri med lång räckvidd för körglädjen.
M sportbromsar BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic n&auml;rbild av hjul sett ovanifr&aring;n

M sportbromsar.

M sportbromsar med 4-kolvs fasta bromsok fram och 1-kolvs flytande bromsok bak i Blå högglans med M logo har större bromsskivor och därmed extra stor bromskraft. De är anpassade för att leva upp till bilens stora kördynamiska potential och ger extremt hög bromskraft även vid utpräglat sportig körning och i regn.
M motorsportteknikpaket BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic n&auml;rbild hjul

M motorsportteknikpaket.

M Technik-paketet omfattar 19" M lättmetallfälgar dubbeleker 861 M med sportdäck som garanterar optimal prestanda även vid sportig körning. Dessutom är M sportbromsarna på framaxlarna förstärkta ytterligare med extra stora bromsskivor. Som tillval finns exklusiva 20'' M lättmetallfälgar dubbeleker 868 M med sportdäck.
M Aerodynamikpaket BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic Air Curtain n&auml;rbild

M Aerodynamikpaket.

M Aerodynamikpaket med M-specifik frontspoiler och bakspoiler i karossens färg, designelement på sidokjolarna i Svart högglans samt en tvådelad diffusorinsats i Dark Shadow metallic och Svart högglans ger en riktigt sportig och dynamisk look.
M Aerodynamikpaket BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic M backspegelk&aring;por n&auml;rbild

M Carbon exteriörpaket.

Med tillvalet M Carbon exteriörpaketet framhävs bilens sportiga ambitioner. Luftströmningselementen för Air Curtain på sidorna i främre stötfångaren samt backspegelkåporna består av kolfiberförstärkt plast. Dessutom ingår specialdesignade dekorer på sidorna av bakpartiet och bakspoilern. BMW i4 M50 har dessutom specialdesignade M backspegelkåpor.
M lyktor Shadow Line och BMW laserstr&aring;lkastare BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic str&aring;lkastare n&auml;rbild

M lyktor Shadow Line och BMW Laserlight.

Tillvalet M Shadow Line-strålkastarna består av huvudstrålkastare där alla kromade element går i svart, vilket ger en unik design. Extrautrustningens adaptiva BMW Laserlight lyser i helljusläget med laser nästan dubbelt så långt som konventionella strålkastare, upp till 550 m. Det leder till bättre sikt i mörker och därmed även till avsevärt högre säkerhet. Blå accenter och logon BMW Laser i strålkastaren demonstrerar bilens tydliga hightech-karaktär och sportiga ambitionsnivå.
19&quot; M l&auml;ttmetallf&auml;lg 861 M BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic

19" M lättmetallfälgar 861 M.

De exklusiva 19" M lättmetallfälgarna Dubbeleker 861 M Bicolor Jetblack solid lack med olika däckdimensioner fram/bak är glanssvarvade och har designats speciellt för BMW i4 M50. Hjuldimensionen fram är 8,5 J x 19 med 245/40 R 19-däck. Bak är hjuldimensionen 9 J x 19 med 255/40 R 19-däck.
BMW Live Cockpit Professional med BMW Curved Display BMW i4 M50 G26 2021 Kup&eacute; f&ouml;rarplats

BMW Live Cockpit Professional med BMW Curved Display.

I BMW i4 M50 väntar den senaste generationen av BMW Live Cockpit Professional. Den innovativa BMW Curved Display med M emblem är en njutning för ögat. Det ultramoderna kombiinstrumentet består av en 12,3” display och en stor, 14,9” pekskärm under en gemensam ramlös glasyta. Den smala digitala displayen är svängd mot förare och utgör en extra intuitiv och ergonomisk form av den BMW M typiska förarorienteringen.
M l&auml;dersportratt BMW i4 M50 G26 2021 kup&eacute; f&ouml;rarplats

M-lädersportratt.

M lädersportratt med tre ekrar inklusive multifunktion, M-emblem och en inbyggd förarairbag. Med sin förstärkta rattkrans i läder ’Walknappa’ Svart med kontrastsöm i M färger och markerade tumgrepp ger ratten en sportig och distinkt styrkänsla.
M sportstolar BMW i4 M50 G26 2021 kup&eacute; f&ouml;rarplats

M sportstolar.

M sportstolarna, som finns som tillval, är skålade, har delvis integrerat nackstöd och ett stort antal inställningsfunktioner för att ge dig och framsätespassageraren bästa tänkbara sidostöd. Dessutom kan ryggstödets bredd ställas in individuellt. Den speciella designen med svart M logotyp visar tydligt bilens sportiga ambition.
M Interi&ouml;rlister kolfiber BMW i4 M50 G26 2021 kup&eacute; f&ouml;rarplats

M Interiörlister ’kolfiber’.

De exklusiva M interiörlisterna i kolfiber med accentlist Pärglanskrom, som finns som tillval, passar optimalt till de skålade M sportstolarna och ger interiören i BMW i4 M50 ett ytterst modernt och dynamiskt utseende.

DET KÄNSLOLADDADE LJUDET HOS i4 M50 – POWERED BY BMW M ICONIC SOUNDS ELECTRIC.

BMW i4 M50 G26 2021 Sound k&ouml;rl&auml;ge SPORT+

Med BMW Iconic Sounds Electric får BMW i4 M50 ett känsloladdat ljud som gör BMW M rättvisa. Extra kraftfullt och dynamiskt med tydlig återkoppling i SPORT-läget, balanserad akustik med lätt återkoppling i COMFORT-läget eller helt ljudlöst i ECO PRO-läget.

Läs mer

LADDTID FÖR BMW i4 M50.

Med BMW i4 M50 och BMW Charging har du tillgång till en mängd skräddarsydda erbjudanden för laddning hemma, på resande fot och på jobbet. Den imponerande laddeffekten, som ger en räckvidd på 140 km med bara 10 minuters efterladdning – eller ladda batteriet från 10 till 80 procent på endast 31 minuter vid publika IONITY-High-Power-Charging-laddstationer.
BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd snett framifr&aring;n med grafik som visar laddningstid

Ladda hemma för 100 km räckvidd.

1h 36 min. – Laddbox (11 kW)

14h 23 min. – Standardladdningskabel eller Flexible Charger (1,4 kW) via vanligt vägguttag
Kontakta återförsäljare om laddningslösningar
BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd snett bakifr&aring;n med grafik som visar laddningstid

Ladda på resan för 100 km räckvidd.

5 minuter – High Power Charging

21 minuter – Snabbladdningsstation (50 kW)
Kontakta återförsäljare om laddningslösningar

OFFENTLIG LADDNING MED BMW CHARGING: 12 MÅNADER UTAN GRUNDAVGIFT.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blå metallic sedd från sidan vid en publik snabbladdningsstation

BMW Charging Card ingår i leveransen och är din nyckel till det breda och ständigt växande BMW Charging-nätverket av publika laddningspunkter. Med abonnemanget Active kan du ladda i hela Europa med mycket attraktiva villkor – du får de första 12 månaderna helt utan grundavgift. Med nya BMW i4 M50 får du IONITY-Plus-paketet ett år extra utan grundavgift, för ultrasnabb laddning vid en av de många IONITY-High-Power-Charging-laddstationerna.

SE FILMEN OM BMW:S DIGITALA TJÄNSTER FÖR BMW i4 M50.

Lär känna BMW Intelligent Personal Assistant, som reagerar på din röst och som ger ännu större visuell närvaro med nya BMW Curved Display. De innovativa tjänsterna som ingår i Connected Charging hjälper dig att utnyttja räckvidden hos din BMW i4 M50 på ett effektivt sätt.

Läs mer
BMW i4 M50 G26 2021 Digitala tjänster BMW ConnectedDrive

TEKNISK DATA FÖR BMW i4 M50.

Effekt i kW (hk):

400 (544)

Max. vridmoment i Nm:

795

Acceleration 0-100 km/h i sekunder:

3,9

Räckvidd med elmotor i km (WLTP):

upp till 513*

Maximal laddningseffekt:

 efterladda i 10 min för upp till 140 km ytterligare räckvidd (High-Power-laddstation)

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd snett framifr&aring;n k&ouml;randes sedd ur grodperspektiv
BMW hjul- och däck EU-märkning förstorad bild

BMW FÄLGAR OCH DÄCK.

Däcken till våra bilar testas noggrant med upp till 50 olika kvalitetskriterier – avsevärt fler än vad som krävs enligt gällande EU-bestämmelser. Här hittar du all information om egenskaperna hos däcken som BMW använder.

BMW M PERFORMANCE PARTS OCH TILLBEHÖR FÖR BMW i4 M50.

Upptäck sportig extrautrustning och praktiska tillbehör för BMW i4 M50.

BMW i4 M50 erbjuder dynamisk körglädje och en mängd olika sportiga utrustningar. Med BMW M Performance Parts ger du i4 M50 ett maximalt dynamiskt utseende och adderar detaljer med äkta racingkaraktär till både exteriören och interiören. Och för dina speciella behov finns BMW originaltillbehör. Naturligtvis med individuella komplement och extratillbehör, som i fråga om kvalitet, design och prestanda är perfekt kalibrerade i denna helt elektriska sportbil och ger dig maximalt mervärde – oavsett vilka planer du har.

M Performance kylargrill kolfiber BMW i4 M50 G26 2021

M Performance dekorgaller kolfiber för fronten.

Renodla karaktären: Ramen till M Performance kylargrillen är tillverkad i högkvalitativ kolfiber. För ett extra exklusivt, sportigt och individuellt utseende.
M Performance bakspoiler i kolfiber BMW i4 M50 G26 2021

M Performance bakspoiler i kolfiber.

M Performance bakspoiler i kolfiber understryker bilens exklusiva och sportiga utseende och ger optimerade aerodynamiska värden.
M Performance bakspoiler i kolfiber BMW i4 M50 G26 2021

M Performance bakspoiler i kolfiber.

M Performance bakspoilern ger ett modernt helhetsintryck och framhäver bilens sportiga look.
20&quot; M Performance l&auml;ttmetallf&auml;lg Dubbeleker 868 M Bicolor (Night Gold, fr&auml;st och h&ouml;gglanspolerad), komplett upps&auml;ttning sommarhjul BMW i4 M50 G26 2021

20" M Performance lättmetallfälg Dubbeleker 868 M Bicolor.

Exklusiva 20" M Performance lättmetallfälgar Dubbeleker 868 M i Bicolor Night Gold, frästa och högglanspolerade. Komplett uppsättning sommarhjul med däcktryckskontroll.
M Performance ratt BMW i4 M50 G26 2021

M Performance ratt.

Handfasta argument: Ratten med greppområden i alcantara ligger synnerligen bra och skönt i handen – för en för sportig känsla vid styrning.
M Performance v&auml;xelv&auml;ljare Alcantara BMW i4 M50 G26 2021

M Performance växelväljare Alcantara.

M Performance växelväljaren med Alcantara ger extra bra grepp och uppgraderar kupén både visuellt och haptiskt.
BMW WaterBlade BMW i4 M50 G26 2021

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade är en torkare för vindrutan med innovativ torkningsteknik – för märkbart effektivare rengöring.
BMW takcykelh&aring;llare BMW i4 M50 G26 2021

BMW takcykelhållare.

BMW takcykelhållaren är den säkra transportlösningen för landsvägscyklar, tävlingscyklar eller barncyklar samt mountainbikes med en vikt på upp till 20 kg.
BMW Kl&auml;dh&auml;ngare f&ouml;r Travel &amp; Comfort-systemet BMW i4 M50 G26 2021

BMW Klädhängare för Travel & Comfort-systemet.

Klädhängaren hakas fast med en snabbkoppling på den separata basenheten eller på specialutrustningen ”Travel & Comfort” och kan även tas med och användas utanför bilen.
18&rdquo; gjuten f&auml;lg Dubbeleker 853 Gunmetal Grey BMW i4 M50 G26 2021

18'' BMW gjuten fälg Dubbeleker 853 Gunmetal Grey.

18'' BMW lättmetallfälg Dubbeleker 853 i Gunmetal Grey. Snökedjekompatibelt komplett vinterhjul med däcktryckskontroll, dimension 8,5 J x 18.
BMW Advanced Car Eye 2 BMW i4 M50 G26 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Den högupplösta Full-HD-kameran visar automatiskt vad som händer framför och bakom bilen när systemet registrerar vibrationer.
BMW allv&auml;dersmattor fram BMW i4 M50 G26 2021

BMW allvädersmattor fram.

BMW allvädersmattor med perfekt passform som skyddar fotbrunnen fram mot smuts och väta. Mattorna är svarta och försedda med BMW-logotyp.
BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineralvit sedd snett framifrån parkerad vid vattnet

BMW i4.

Sportigt eleganta BMW i4 imponerar som den första helt elektriska Gran Coupén med dynamiska köregenskaper, generösa innermått som ger en härlig känsla av rymd och exklusiv komfort. Bilens långa räckvidd på upp till 590 kilometer (WLTP) och fem rymliga sittplatser gör denna femdörrars Gran Coupé till en perfekt följeslagare på alla resor.

BMW SERVICE INCLUSIVE FÖR BMW i4 M50.

BMW Servicemedarbetare h&auml;lsar p&aring; kund

Koppla av på resan: Det här paketet ger 100 % transparens och enkel planering för valet av löptid eller räckvidd.

  • Service med fordonskontroll enligt BMW:s standarder
  • Service av mikrofilter
  • Service av bromsvätska
  • Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.