BERIKAR DITT MOBILA LIV. PÅ NYA VÄGAR OCH PÅ ALLA KANALER.

Uppkoppling och förarassistans i nya BMW i3.

BERIKAR DITT MOBILA LIV. PÅ NYA VÄGAR OCH PÅ ALLA KANALER.Uppkoppling och förarassistans i nya BMW i3.

Missa inget när du är ute och kör. Håll dig uppdaterad. Med BMW i3 och ett stort antal digitala tjänster och förarassistanssystem är det lättare än någonsin. Inte så konstigt med tanke på att BMW i3 är den bäst uppkopplade bilen i sin klass. Allt för att ditt mobila liv ska vara precis så bekvämt och säkert som du önskar.

Read more

BMW CONNECTED: UPPKOPPLAD KÖRGLÄDJE, VARJE DAG.

Koppla upp dig mot din BMW. Appen BMW Connected är din digitala mobilitetsassistent som sköter om det mesta, både före och under resan. Integrera bilen i dina system med hjälp av din smartphone, en kompatibel smartwatch eller Amazon Echo*. Skicka nästa destination till navigationssystemet eller be bilen påminna dig om viktiga tider du behöver passa. *Funktionen är inte tillgänglig i Sverige.

Bästa tänkbara uppkoppling – med BMW Connected.

 • BMW Connected+

  Med BMW Connected+ gör du din BMW och din smartphone helt oskiljaktiga. Du kan använda de personliga inställningarna i appen BMW Connected både i och utanför bilen. Du kan dela din reseplanering med vänner, låta navigationssystemet ta dig hela vägen fram till dörren dit du ska eller styra ditt smarta hem från bilen. Giltighetstiden är ett år.

 • Den flexibla serverlösningen: Open Mobility Cloud

  De personifierade tjänsterna för BMW Connected bygger på lösningen Open Mobility Cloud. Det är en molnbaserad, flexibel arkitektur som bygger på tekniken i Microsoft Cloud och dataplattformen Azure. Systemet har mycket hög kapacitet och kan bearbeta data och information från alla möjliga källor för att du sedan ska få tillgång till resultaten. Plattformens flexibla struktur gör det möjligt att ansluta ännu fler mobila enheter (som en ny smartphone eller smartwatch) i framtiden samt att ansluta sig till nya tjänster och funktioner. Nytt är att BMW Connected+ även kopplar upp bilen mot Open Mobility Cloud och därmed till en digital växel. På så sätt integreras de digitala tjänsterna ännu snabbare och smidigare i bilen.

 • Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning

  Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning omfattar stöd för laddskal med trådlös laddfunktion och extra USB-anslutningar. Takantenn ingår för ännu bättre mottagning. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår Bluetooth Office och förberedelse för Wi-Fi Hotspot.

AMAZON ALEXA I BILEN*.

AMAZON ALEXA I BILEN*.

”Alexa, kan du skriva upp te på inköpslistan” eller ”Alexa, spela en låt med Pink”. Med Amazon Alexa i bilen* kan du använda röstassistenten preics som hemma. Alexas svar visas även i form av feedback på Control Display i din BMW. *Funktionen är inte tillgänglig i Sverige.

CONTROL MY HOME*.

CONTROL MY HOME*.

”Glömde jag släcka ljuset eller sänka värmen?” Med Control my Home* behöver du inte fundera på det längre, eftersom du kan styra de viktigaste funktionerna i ditt smarta hem direkt med Control Display i din BMW. Dessutom har du full koll på den viktigaste informationen om ditt uppkopplade hem. *Funktionen är inte tillgänglig i Sverige. Giltighetstiden är tre år.

STYR BILEN MED MOBILEN.

PLANERINGSGENI.

Vart är du på väg? Leta efter ditt nästa resmål i appen BMW Connected och skicka adressen direkt till navigationssystemet i din BMW. Redan när du sätter dig i bilen och har parkopplat den med din smartphone via Bluetooth kan du starta vägledningen med ett klick.

Read more

STARTKLAR.

Räcker batteriets laddnivå för att åka in till stan? Finns det någon laddstation i närheten? Med BMW Remote Services kan du se efter bekvämt via appen BMW Connected på din smartphone. Du kan fjärrstyra temperaturen, låsa bilen eller blinka med helljuset. Giltighetstiden är tre år.

Read more

HÅLL KONTAKTEN.

Med funktionen Dela din beräknade ankomsttid behöver man aldrig gissa när du kommer hem. Du kan meddela utvalda personer direkt via bilen eller med BMW Connected-appen exakt var du befinner dig, vart du ska och vilken tid du kommer fram. Mottagaren kan följa informationen om din resa i realtid. Giltighetstiden är ett år.

Read more

FÖRARASSISTANS MED KOMFORTGARANTI.

Du kan alltid lita på förarassistanssystemen i BMW i3. Trafiksituationer som bilköer, trögflytande trafik och fickparkering tar de hand om automatiskt och pålitligt. Säkerhet och komfort med den senaste tekniken – för att du ska kunna koncentrera dig helt på att köra.

 • Driving Assistant Plus

  Utrustningen Driving Assistant Plus ökar säkerheten och bekvämligheten på ett markant sätt. Utrustningen omfattar påkörnings- och fotgängarvarning med citybromsfunktion, Speed Limit-information, kamerabaserad aktiv farthållare med Stop & Go samt köassistent.

 • Parkeringsassistent

  Parkeringsassistenten underlättar vid fickparkering på gatan. Passande parkeringsfickor visas på Control Display. När du har aktiverat blinkers och håller inne PDC-knappen sköter systemet växling, styrning, gas och broms, och kan på så sätt fickparkera bilen helt automatiskt.

UNDERLÄTTAR MOBILITETEN.

BEE.

BEE.

Med tjänsten Bee får du tillgång till ett stort nät av publika laddstationer. Bee är en helhetsleverantör av laddlösningar och har Sveriges största och mest expansiva publika laddnätverk.

Read more

HÅLLBARHET.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.