BMW LEASING.

Enkel, tryggt och flexibelt.

BMW LEASING.

Enkel, tryggt och flexibelt.

BMW Leasing.Enkel, tryggt och flexibelt.

Din budget, din körstil. Ett kontrakt där du får vara med och bestämma. Vårt utbud av leasingalternativ gör att du kan skräddarsy ditt leasingkontrakt. Med vår onlinekalkylator kan du få inspiration och räkna på din månadskostnad. När du har valt din nya BMW beställer du den hos din återförsäljare som hjälper dig att välja rätt tillval. Trots att leasingalternativen skiljer sig mycket från varandra har de en sak gemensamt – de är flexibla och helt utan krångel. Allt du behöver göra är att välja vilket alternativ som passar dig bäst. 

Read more

PRIVATLEASING.

Det enkla sättet att köra BMW.

BMW Privatleasing är det enklaste sättet för dig att köra din BMW. Du behöver ingen kontantinsats och servicen är fri i 36 månader upp till 4000 mil. Väljer du till BMW Originalförsäkring behöver du inte oroa dig för oförutsedda utgifter. Du kör din bil i tre år, sedan är det dags att lämna tillbaka den till din återförsäljare och om du vill, välja en ny bil. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och risken för värdeminskning står vi för.

Read more
BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Med BMW Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Din nya BMW har nämligen BMW Fri Service de 3 första åren upp till 4 000 mil. Det innebär att du kostnadsfritt får ordinarie service, i enlighet med bilens intervallsystem, utförd hos din auktoriserade BMW-återförsäljare eller -verkstad i Sverige.

 

När du privatleasar en bil kan du också välja att lägga till vår egna BMW Originalförsäkring. Du får en fast månadspremie som baseras på din ålder.

Read more
Skötsel av leasingbil

Skötsel av leasingbil.

Ta hand om din leasingbil för att slippa oförutsedda utgifter. I samband med att du hämtar ut din nya bil via BMW Privatleasing får du en Återlämningsguide där det tydligt framgår vad som är normalt slitage och vad som räknas som skador som måste åtgärdas. Genom att lämna in bilen på service i enlighet med bilens intervallsystem och få småskador reparerade medan de fortfarande är små undviker du kostnader vid återlämnandet.

Read more
BMW Betalskydd

BMW Betalskydd.

BMW Betalskydd är en försäkring som kan ersätta din månadskostnad om du som leasingkund plötsligt skulle drabbas av till exempel arbetslöshet eller sjukskrivning. Betalskyddet ingår kostnadsfritt de tre första månaderna från kontraktets startdatum. Därefter upphör försäkringen men du kan välja att köpa till en frivillig motsvarighet.

Read more

BMW FÖRETAGSLEASING.

BMW Företagsleasing

BMW FÖRETAGSLEASING.

Bekvämt och förmånligt. En leasing som är anpassad till ditt företag. Med BMW Företagsleasing är det du som väljer miltal och själv sätter restvärdet. Företagsleasing binder inte upp företagets kapital och 50 % av momsen på leasingavgiften är avdragsgill. När du kör ut din nya bil är den redan försäkrad med BMW Originalförsäkring under dina två första veckor, och därefter får du en rabatt på försäkringen som är svår att motstå. Vid kontraktets slut får du själv välja om du vill förlänga avtalet, byta ut bilen eller köpa loss den.

BMW BUSINESS DRIVE.

En förutsägbar månadskostnad, bekymmersfri hantering och garanterat restvärde. Det behövs ingen kontantinsats och det finns ett brett modellprogram att välja ur. Dessutom ingår BMW Fri Service och BMW Orginalförsäkring. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och vi tar risken för värdeminskningen vid normalt slitage. När kontraktstiden har gått ut kan du lämna tillbaka bilen och sedan välja om du vill hämta ut en ny.

Read more
Anpassa körsträckan.

Anpassa körsträckan.

Välj miltal som passar bäst in på din förväntade körning under de kommande 36 månaderna. Självklart går denna att justera efter uppstart.
Välj utrustning efter din smak.

Välj utrustning efter din smak.

Skräddarsy bilens utrustning efter dina behov och körvanor. Vill du ha maxad uppkoppling, sportiga köregenskaper eller förstklassig komfort?
Service och försäkring ingår.

Service och försäkring ingår.

Bekymmersfritt och tryggt bilinnehav med BMW Service Inclusive i 36 månader upp till 4000 mil och BMW Originalförsäkring.
Lämna tillbaka och byt bil efter 3 år.

Lämna tillbaka och byt bil efter 3 år.

När kontraktstiden närmar sig sitt slut är det dags att börja fundera på hur du vill att nästa bil ska vara.

REDAN KUND?

Vill du se över dina nuvarande kontrakt, få information om dina möjligheter vid kontraktets slut, eller bara kontakta oss? Som BMW-ägare kan du läsa mer om våra färska erbjudanden för lojala kunder och kontakta oss här.

Read more
Konfigurator

BYGG DIN BMW.

Din nya bil, skräddarsydd efter dina behov.
BMW X2

THE FIRST BMW X2.

Absolutely unique. Extremely extraordinary.
BMW nära dig

BMW NÄRA DIG.

Hitta din närmaste återförsäljare.
Kontakt

KONTAKTA OSS.

Kontakta BMW Financial Services.