BMW LYXKLASS.

UPPLEV EXKLUSIVT RESANDE

BANBRYTANDE BILAR FÖR DIG SOM KRÄVER MER

UPPLEV EXKLUSIVT RESANDEBANBRYTANDE BILAR FÖR DIG SOM KRÄVER MER

VÅR ENDA VÄG ÄR FRAMÅT.

Vilken är din?

Modet att tänka nytt är en djupt förankrad mentalitet som färdats i vårt DNA ända sedan starten av Bayerische Motoren Werke. Den genomsyrar våra beslut och driver oss rakryggat framåt med målet att alltid bidra till unika, inspirerande och oförglömliga ögonblick. Vi gör vår tids pionjärer till framtidens historia.

Genom att förena unikt hantverk och normbrytande designelement med kaxig prestanda skapas en ny form av lyx. En form som kittlar dina sinnen, drar blickarna till sig och låter dig färdas framåt. Precis som vi.

Upplev känslan av exklusivt resande du också.
 

Läs mer
Nya BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic trefjärdedelsvy från sidan

THE M8

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ OCH BMW M8 GRAN COUPÉ

THE M8

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ OCH BMW M8 GRAN COUPÉ

BMW 7-SERIE SEDAN
FÖRSTA KLASSENS RESANDE SEDAN ÅR 1977

Självständighet möter exklusivitet. Lyx möter prestanda. I sjunde generationen av detta flaggskepp förenas förstklassigt bearbetade material med innovativa uppkopplingsmöjligheter. Tillsammans skapas en oöverträffad atmosfär och svårslagen estetik där jobb och vila kan finnas sida vid sida. Ta mötet i farten, fira vinsten med bubbel ur bilens kylskåp och samla energi till nästa utmaning i baksätets massagestol. Bilen finns i en standardversion, en 14 centimeter längre version samt som plug-in hybrid.

BMW 8-SERIE CABRIOLET
PERFEKT PRECISION IN I MINSTA DETALJ

Kaxig. Lyxig. Och fullkomligt oslagbar på slingriga landsvägar. Helt nya BMW 8-serie Cabriolet tar den snabba vägen rakt in i hjärtat. Bilens ultrasportiga köregenskaper i kombination med distinkt elegant design, de senaste tekniska funktionerna och en akustiskt välisolerad sufflett ger dig en stående inbjudan till blixtsnabba ruscher och dynamisk kurvtagning. Det är helt enkelt fyrsitsig körglädje under bar himmel när den är som bäst.

BMW 8-SERIE COUPÉ
PULSHÖJARE I SKRÄDDARSYDD KOSTYM

Du får prestanda i elitnivå som tillsammans med finslipad kaross, drivlina och fjädring levererar nervkittlande kördynamik, svårslagen kvickhet, precision och balans. Karossens eleganta linjer och detaljer, så som takets ”double-bubble”-design, för tankarna till klassiska racingbilar. Med låg tyngdpunkt och välbalanserad markkontakt tar du kurvorna som en kung.

BMW X7
VÅR STÖRSTA SAV NÅGONSIN

BMW X-familjen har fått en ny grandios storebror. BMW X7 är det kompletta lyxpaketet när det kommer till såväl körupplevelse som interiör. Med tre stolsrader som standard får du enkelt plats med sju personer vilket gör den perfekt för både storslagna äventyr och hektiskt familjeliv. Det här är bilen för dig som vill synas. Som vill resa majestätisk. Som vill förena frihet med funktionalitet. Det här är bilen för dig som inte nöjer dig med mindre.

BMW INDIVIDUAL M850i NIGHT SKY COUPÉ

BMW Individual M850i Night Sky är skapad för att visa hur nya materialtyper och produktionstekniker kan transformera nästa generations bilar. Som namnet antyder har den utomjordliga detaljer som förenar historia med framtidsvision på ett oslagbart vis. Växelspak, start- och stoppknapp, instegslister och mittkonsoll pryds nämligen av cirka 600 gram av en järnmeteorits mineraler. Meteoriten heter Muonionalusta och hittades år 1906 i Pajala kommun. Den anses idag vara en av världens äldsta med 4,5 miljarder år under bältet. 

BMW INDIVIDUAL M760Li INSPIRED BY NAUTOR’S SWAN

Precis som vid starten för 25 år sedan är principen för BMW Individual fortfarande hantverksmässig perfektion och äkta exklusivitet. Därför firade BMW Individual sitt 25-årsjubileum år 2017 med att skapa en helt unik bil: BMW Individual M760Li inspired by Nautor’s Swan. I samarbete med den anrika finska lyxjaktstillverkaren Nautor’s Swan skapades ett konstverk som andas lyx och exklusivitet – ett mästerverk på hjul. Med sin unika maritima design präglad av trädetaljer i teak skapas ett samspel mellan hav och land.

BMW LYXKLASS.

BMW LYXKLASS.

VÅR ENDA VÄG ÄR FRAMÅT.

Modet att tänka nytt är en djupt förankrad mentalitet som färdats i vårt DNA ända sedan starten av Bayerische Motoren Werke. Den genomsyrar våra beslut och driver oss rakryggat framåt med målet att alltid bidra till unika, inspirerande och oförglömliga ögonblick. Vi gör vår tids pionjärer till framtidens historia.